• Csaba
    Nekem te ne küldd el a Street Rodokat, mert ezer éve megvan mindkettő, nálam többször senki sem játszotta ki. Imádom! Volt, hogy egy nyarat szinte csak azzal nyomtam végig általános sulis koromban (persze mást is, de legtöbbször ezt). Ezért is tetszik az underground 2, mert tiszta street rod, modernizált formában.:-) Csak a Király hiányzott! (A végén a kopasz krapek nevetséges volt sajnos)
    A lotus 3 pedig bármilyen gépen elindul, csak dosbox kell hozzá. Elküldjem? :-)
    Mellesleg töltsd be a 3-at vagy a 4-et, meg fogsz lepődni, mennyire gáz mai szemmel. Azok az elbaltázott belső nézetek, meg sem közelítik a legelsőét! Az irányítás pedig ugyanolyan arcade-os, mint az undergroundokban. Hogy több pálya lett volna? Volt vagy 8. Persze ott is csinálták a mirrort meg visszafele módot, ha elkerülte volna a figyelmedet. Annyi pálya az undergroundban is volt...
    Nekem pont az éjszakai hangulata jött be ezeknek. A 3-ban is volt anno éjszakai mód, de az nevetséges volt, mert semmit nem láttál, még akkor sem, ha feltetted a monitor fényerejét maxra. Totál gáz volt.
    Mondjuk annak idején szerettem velük játszani, de ezek a mostaniak sokkal jobban tetszenek (persze kivéve a legeslegelső részt, az máig etalon).
    Catch up miatt nem fogsz játszani? A te bajod, 1 dolog miatt megfosztod magad a játéktól, hát tedd. Nekem aztán mindegy, lesz-e catch up a Carbonban, így is, úgy is élvezni fogom.:-)