Csaba#15
Pont hogy így élvezhető. Így rá vagy kényszerítve, hogy végig figyelj. A Porschésban pl. semmi versenyzés nem volt, a versenyek 90%-ában több, mint 1 percet vertem a másodikra, és ha borultam 3-szor, akkor hú de izgi volt, hogy már csak 50 másodperc az előnyöm...
Mellesleg még a catch up mellett is sikerült az egyik blacklistest (asszem webstert) több, mint 20 másodperccel lehagynom, tehát nem olyan nagy gáz az a catch up. A rendőrök olyanok, amilyenek, menjél 5-ös szinten, akkor nem lesznek hülyék, hanem tényleg izgalmas lesz.
A régieket mai szemmel nézve szétalázza a most wanted és az undergroundok. Töltsétek be. A Porscés részt régen imádtam, de a most wanted után elég béna volt, nem is bírtam sokáig (egyedül az irányítása tetszett, de ott is végig lehetett menni a szalagkorlát segítségével 200-al a kanyarban...).
Egyedül a legelső rész az, ami kurva jó még ma is. Grafikája ugyan már nagyon ratyinak mondható, de olyan élvezetes még mindig, hogy ma is nyomok néha vele. Mellesleg a műszerfalak olyan jól sikerültek, hogy azóta sem közelítette meg autós játék...
Szóval nálam az etalon A 95-ös első rész, és az utolsó kettő. Ezeknek kurvajó a hangulata, imádom őket, a többi hosszú távon felejthető.
Amit változtatnék a Carbonban, az irányítást (csak annyit, hogy kanyar előtt fékezni kelljen, mert felborulsz. Aki nyomta a legelső részt, az tudja, miről beszélek, kb. olyan irányítás kéne.), és hogy ne lehessen lehagyni egy csúcskategóriás autót egy Golf-fal. Törés? Őszintén szólva megvagyok nélküle, nem lényeg.