4307
  • copass
    oficsölfórum
    nem vagyunk egyedül :D
  • arty
    ez 1 vicc, nem is pazarlom a szót miértekre
  • Paranoia
    Hm még vmi "sufnis" megoldás,h elinduljon sokaknak a játék?:D
  • Maxtreme
    jah :)
    Akkor meg a game random szar :)
  • grebber
    De látod most irta valaki hogy neki is barton van és megy!
  • Maxtreme
    fapados megoldás on

így: C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Codemasters\DiRTDemo\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml
    (itt állítsd a HDR-t false-ra)

Fapados megoldás off

:D
  • Lui76
    Én vagyok nálunk az apuci :)
    Most hogy 2Gb kb 20e forint ennyit simán veszt értékéből egy csúcskártya.(csak ésszerűtlennek látom a konfigod)
    -Hiába nézhetnéd full grafon ha folyton töltöget a winyóról ....
    Szerencsédre az autós játék technika nem annyira Ram igényes,
    ez sem eszik 900Mb-nál többet ha jól látom,szóval ide épp felesleges
    a 2Gb !
    A sok egyszerre terepjáros pályán nálam is alacsony az fps asszem,
    de szép kis játék .

Hogy lehet a HDR-t kikapcsolni?

• Maxtreme
    "640x480 1fps :)"

Jó esetben :D
  • copass
    640x480 1fps :)
    nekem már az 1680x1050 alatti felbontás necces a 20" miatt, rfactor,gtr2,gt legends,lfs mind megy fullon, minden rábikázva 25fps alatt csak nagyon nagy tumultusnál akad ki.
    üzlet az egész, új játék,új gép, vásárolni,vásárolni!
  • Maxtreme
    Erre csak annyit tudok mondani ogy akkor inkább elindítom a Fo2-t 1280 csutka detailen, max szűrésekkel, és játszok 80 fps-el, normális látványvilág mellett. A codeSuckers meg szopjon lovat, de 1xre 3-at :p :D
  • RolEnD
    Off
    De kijött, tegnap majdnem egy időben a Pc - s Demoval.
    On
  • Maxtreme
    Pedig a HWSW-n van akinél megy 6600GT-vel meg 2ghz-s cerka társaságában :) (az 1 más kérdés hogy hogyan :D)
  • copass
    a konfigommal 1024x768 ban a baja-val egy 20-40 fpst lehet hozni,a shaderek ölik meg rendesen az egészet, meg a fizika is elég nagy adatokkal számol.árkádnak jó lesz. :)
  • Shep
    Kipróbáltam a demot, és szerencsére továbbra sem ejtett rabul a rally világa, szép meg minden, de atomerőmű nélkül élvezhetetlen, a játék meg ugyanaz mint eddig rally ami számomra dögunalom.
  • grebber
    Akkor mégsem a barton proci a ludas nem értem no mindegy :(
  • cenobite
    360-ra még nem jött ki a demo? Mostanában nem voltam marketplace-en...
    Sorry az off-ért.
  • stupido
    Nekem 6600 van (nem GT) es megy rajta. Nem elvezheto, mert a proci is gyenge, de megy
  • RolEnD
    Akkor jó. :) Vagy nem. :(
    Maradok az X360 - as verziónál. Az nem szaggat... Mindezen dolgok folyamányaként vettem konzolt. Tudtam, hogy egyszer eljön megint ez az időszak... Mikor 300ezer forintot kellene a gépbe ölnöm. Inkább nem. Aztán 3 hónap múlva megint szaggatna valami.
  • grebber
    Na ez megnyugtató!Akkor majd ősszel tolom csak!
  • Maxtreme
    7600GT-n sem jobb a helyzet sajna :)
  • Maxtreme
    nem a vga-d miatt nem megy, hanem a cpud miatt. (szintén SSE2 gond)
    Ha jól emléxem Neked bartonod van.
  • RolEnD
    Az, baromság. Azért a 6xxx szériát bele tehették volna. Nem olyan régi cucc az, hogy ne tudná megmozgatni a játékot. Ez van. Egyébként megnyugtatásul mondom, az én 7600GS - emmel nem volt sok esélyem a játék normális futtatására. Szóval sok mindenről nem maradtál le.
  • RolEnD
    Ahogy mondod. Bár nem szimulátor, de teljesen élvezhető, én mostanában Colin 2005 - özök. Felhúztam mindent max. - ra, élsimítás, anyám kínja és tökéletesen megy, ráadásul még szép is. Ahhoz képest, hogy mikori...
  • bertino
    tudjátok az a szerencse, hogy a régebbi és mostmár kisebb gépigényű játékokat nem tudják megsemmisíteni...
    magyarul aki nem igazán vevő az uj és rosszul futó dolgokra, nem feltétlenül kell ujitania, hiszen amivel játszik legtöbbet (nálam egy rakás szimulátor: CRC, LFS, rFactor plusz néhány nem szimulátor: Flatout 1-2, TDU stb.) annak nem kell ujabb gép

én még vinyót, projectort, egy dx10es karit és egy rendes kormányt akarok vásárolni, ujitani teljesen felesleges, ezt már beláttam
  • grebber
    De mekkora baromság már hogy 7100-as támogatott a nála jobb 6600GT meg nem lol szánalom mást nemlehet erre mondani!
  • robotnyk
    jah, azt hittem egy fekete képig eljut, akkor bocs :)
  • Dénes é
    hát akkor megyek át bátyámhoz kipróbálni

és a nyáron beújjítok egy új gépet mert ez már döglődik szegényke
  • RolEnD
    De ha nem, akkor nem. Látod, hogy nem említik a támogatott kártyák között. Szerintem ez lehet a baj nálad és a többieknél is...
  • RolEnD
    Supported Graphics cards:
    ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
    nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

Tehát nem. :(
    Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez az első olyan játék, ahol kiesnek ezek a "régi" kártyák. Vagy újítani kell a vasat, vagy konzolt vásárolni. Ennél már csak rosszabb lesz a helyzet.
  • Mnemomic
    Ha még ez lenne az első demójuk amivel gond van :)
  • grebber
    Supported Graphics cards
    ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
    nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

Hát ha a 7100-as támogatja a game nehogymá ne menjen egy 6600GT-n ,mert nekem az van!
  • Mnemomic
    Ki van engedve. Mondom katt az ikonra a desktop marad ugyanúgy kerreg a wincsi aztán abbahagyja és semmi hibaüzenet. Magyarul nem csinál semmit.
  • Dénes é
    ati 9800-at támogatja?
  • RolEnD
    Milyen videokártyád van? Támogatja a játék?
  • grebber
    Codemasters fórumára kéne irni mi a faszért nem fut sokunknál a demó!
  • minimize
    ultra-n hibásak az árnyékok az autó körül,az irányítás miatt felesleges a kormány,a rally-s rész pedig némi fizika+szebb grafika....nem hozhatnák ki only Buggy-ride néven a játékot ??!
  • robotnyk
    engedd ki a tűzfalon, nekem elsőre befagyott, mert a zone alarm blokkolta, alt+tab meg nem megy.
  • GPx8
    Ja.
  • Dénes é
    és rá megoldás??

mert ez így nagyon gáááááz
  • grebber
    Sajnos nekem sem indul nemtudom mi a gyenge láncszem a gépemben ami miatt nemkéne mennie :(

Eddig a Lost Planet nem indult csak de az a procim miatt mert nem támogatja az SSE2-öt.