4307
  • Mnemomic
    Nekem nem is ír ki semmit egyszerűen nem indul el.

• Zsolt01
    Az első játék ami nem indul a gépemen !
  • Zsolt01
    Igen, sajnos !

• Mnemomic
    Nekem se indul. Rákattintok az ikonra töltöget a gép de aztán nem történik semmi.
  • Dénes é
    valakinél előfordult már olyan hogy nem indul el?
  • Evogordon
    Kormánnyal pedig iszonyat jó az irányítás meg fasza benne az FSB.
  • copass
    a baja gépekre építve simán lehetne a egy saját gamma belőle, nagyon dúrva ahogy mozog a terepen, a telok mozognak, látványos.
  • autoszimulator
    Grafikája naon szép... Nem tudom miért mondjátok, nálam 1024es felbontás, max graf, hiba nélkül fut.. Irányítása mondjuk nem tetszik billentyűzettel, de majd kormánnyal kipróbálom ha otthon leszek.
  • minimize
    vagyok baszki, elfelejtettem, hogy tegnap lejött a demó, még bele sem néztem! ha nem látom meg a frissült topikot, kimegy a fejemből teljesen...
  • Maxtreme
    igen a doksist ofc :)
  • copass
    én szarrá false-tam az egész konfigot, a dokumentumok-ban lévő xml-t módosítottad? mert ami a game könyvtárban van az csak default, nem azt használja.
  • robotnyk
    az itányítás annyira buta, hogy első próba alapján azt hiszem kár bele a kormány. pozitívum, hogy van belső nézet, a menü, a zene, a grafika szép, de ettől még 5 perces játéknak tűnik.
  • bertino
    nemtom észrevettétek-e, hogy végig csukott szemmel vezetünk...
  • Maxtreme
    nálam a HDR és a shadows kikapcsolása után sem gyorsult 1 büdös fps-t sem.
    Kicsit sem nézik hülyének az emebrt..áhh.
  • copass
    a baja gépek és a super special kivételével felejthető a demo, a gépigény nemnormális,az xml-ben kell túrkálni hogy elérj egy élvezhető fps-t
  • timantes
    rohadt jó a demo , most futottam vagy 50 kört benne , megyek is vissza még 10-20at megcsinálni
  • Katun
    Mindenki evvel cseszeget.
    Hát figyu, ennyi pénzem volt, tudtam volna 2gb is venni, csak tápot is kellett vennem. Sajnos nekem nem segít ki apuci. (nem kötegedésből mondom, csak sok olyan van itt).
  • Szabi1991
    Népszerű témák
    1. DIRT: Colin McRae Off-Road
  • Nagy01
    Demozunk.
  • Skyline
    Most ez kijött vagy demoztok?:)
  • Dénes é
    ha nem nézem meg top10-es listát azt se tudom hogy van/lesz ilyen game képek alapján nagyon jó a graf, de majd mindjárt kiderül hogy nálam milyen
  • gduck
    Nálam 1024x768 High vagy 1280x1024 Medium: 21-30FPS :) :(

A játék gyönyörű, az irányítás kicsit szokatlan!
  • ajem kisa
    Most toltam vele 10 percet, én szerettem a mekré sorozatokat, de ennek az irányitása is olyasmi, mint az xpand rallye-nak, amit utálok, és ennek is az lesz szerintem a sorsa, hogy uninstall...
    Kár, ráadásul, megint egy rakás pénzt belekéne ölni a pc-mbe, hogy fussanak ezek a játékok amik most jönnek ki, de inkább megvárom a 360elite-et...
  • bertino
    nekem megy
    800*600/low
  • Alwares
    Gyerekek gépigény ide vagy oda ez a játék gyönyörűen néznki! Majd végleges verziónál ismét meglesem, új videokarival de azzal se reménykedem... Maradjon ez a gazdagok szórakozása, szal jó játékot mindenkinek akinek megy valahogy...
  • Lui76
    Mellesleg ilyen komoly konfignál miért pont a ramon spórolsz!?
    fele ilyen gépnél is kell a 2Gb .
  • Lui76
    Nézd meg a Feladat kezelőben a mem használat csúcsértéke mennyi játék után kilépve ?
  • Katun
    mediumon van.....
    Igazán szomorú.
  • Nagy01
    Éjfélre szentem csinálok egy kis roncs derbiii múvit. :DDD
  • Nagy01
    Árnyékot vedd le high/médiumra... akkor jól fog menni..nekem is csak 1gb ramom van...de nem sokáig:)
  • scorpeeon
    Nekem is hasonlóan drasztikus volt a romlás. CSak én nem jöttem rá, hogy melyik ultra beállítás miatt, de most kiderült, hogy a shadow volt a ludas :)
  • Katun
    Sziasztok!
    Nálam biztos a ram hiánya miatt akad. De amúgy szép. CSak nem élvezhető. 12 fpssel.
  • grayfox
    nagyon szép játék, kár hogy a fizikája gyakorlatilag jobban közelít a vonatozáshoz, mint az autózáshoz :)
  • Nagy01
    Jaja...ahogy mondod Lost planetnál is ugyan ez volt a szitu...éérdekes :SS
  • sb1
    A Lost Planet-nál is dettó ez volt a szitu. Úgy látszik a next-gen gátékoknál ez a trendi??
  • Nagy01
    1440*900 ULTRA kivéve árnyékok mivel az Highon van ...érdekesen van ez megcsinálva...high árnyékokkal 40-50fps...ultran 3-4körül..:S 1440*900 as felbontásban...
  • atiwrc
    Djemba!!
    A telepités előtt kiunpackel 9 cab filet ide: C:\documenst and settings\"falhasználóneved"\local settings\temp\
    data1.cab;.....;data9.cab ezek kb 700 mb-ot foglalnak. És se telepités DE MÉG UNISTALL UTÁN SE SZEDI LE ONNAN!!!

Nekem nem megy a játék amugy. Elinditom egy kicsit a háttérben dolgozik(az egéren ugy mutatja) aztán semmi. Ha a feladatkezelőt felhozom akkor az alkalmazásoknál sincs ott,(a tálcán sincs). Viszont ha a folyamatokat nézem akkor meg ott van és azt irja a cpu 99% át használja, holott a gép nem is dolgozik meg se rezzen(pedig megy a winamp is)
    Másnak ilyen még nem jelentkezett?
  • bertino
    jaja, fraps-al
  • scorpeeon
    Franc tudja. Talán a procival lehet a baj, a többivel biztosan nem.
  • eZo
    elfelejtettem írni semmi nincs húzva minden gyári órajelen megy !