4307
-
Neoncsoves #465 ezt honnan a rákból tudom leszedni? XD -
tom235 #464 csá. miért van az, hogy hiába kattintok az ikonra egyszerűen nem indul a játék. Semmilyen hibaüzenet nem ír, a feladatkezelőben látom csak, hogy ott van, de semmi ,percek után sem indul. már kétszer is feltelepítettem de hiába. mi lehet a baja? az xp friss tegnap telepítettem, drivereket a gyári lemezekről tettem. -
#463 most csináltam
-
MrTressy #462 hát úgy tünik colin 1 ill 2 öt sosem fogják felülmúlni... csilivili lófac amcsi gyerekeknek kb ennyi amit el lehet mondani róla -
ntex #461 Hát szépnek szép, de k*rva magas a gépigénye ahhoz képest hogy csak DX9-es Engine van alatta, Ultra-ban nincs 1 FPS-em se... , az irányítás meg nekem leginkább a Carbon drifteléséhez hasonlít, kéziféket nem is kell használni kanyarvétel közben mert magát megcsúsztatja az autó, a másik szánalom hogy EVO IX-el PORBAN !!! 130-140 KM/H -ról 5m-en állóra fékezhető a kocsi. Ez 2007-ben már tényleg elég szánalmas .
Ilyen graf-hoz megérdemel a játék egy normális irányítást, nem csak a látványra kéne rámenni, állítom hogy a fejlesztési idő 3/4 részét csak a látvány vitte el, a maradékon osztoznak a hangok (bár ezt sztem simán átvették a CMR 2005-ből, mert a Carbon-ban azért megszólal a tuningolt EVO IX rendesen) meg a fizika. Nem azért írom ezeket mert Anti CMR-es vok, hanem már tényleg jöhetne egy olyan Rally gamma ami felül tudja múlni az RBR-t. A grafika megvan, a többin meg bőven lenne még mit csiszolni... -
#460 hehe, elkezdem telepíteni, kicsomagolja magát és bejön az ati control panel telepítő
vagy a 9600Pro kevés neki?:) -
#459 Ujra megmutatta az erejet a 2900XT mert nalam 1360x768 Ultra 4xAA 16xAF es nem megy 30 ala sehol pedit csak a kicsike 8800GTS van a gepemben lol.. -
#458 hat... ez egy vicc??
Most komolyan meg a grafra sem mondanam hogy utos ha levennem a hdr+bloom combot abszolute nem egy extra huha de ez a legkisebb gond:DDDD
Sikerult onmagukat folulmulni minden teren:) mert tolt ennyit? elmentek valamit a menuben 10 masodperc varakozas?????
Es hat amikor vegre arra kerul a sor hogy menjel egy szanalomhegy 2007-ben ezt kitolni rohej....
Nem az arcade jatekkal van bajom nem kell mindenkinek full sim sot, de ez nulla szappantarto fizikanak semmi nyoma egy hulladek ... -
Dénes é #457 én meg mivel nem tudom kipróbálni ezért unatkoztam egyet
-
#456 Csináltam pár egyéni rekordot. Minkettő belső nézettel, billentyűzettel.
Lanceres pálya: 3:13.59
Subarus pálya 1:04.59 / 1kör -
#455 mik a gépigények? -
#454 -
#453 nemtudom hogy vagytok de engem nem is indít meg ez a játék, mármint nincs meg a vonzerő hogy játszak vele ( az más kérdés hogy el sem indulna a gépemen) de NEM EMIATT NEM JÁTSZOK VELE ...
hanem épp a leírt dolgok miatt, hogy hiába csillog-villog-szép-csodás a játék lelke a fizikája egy kalap fosi, lásd gtr2 vagy rFACTOR, semmi xtra nagy blur-hdr-csillogás fiszem faszom kinek kell ez? a -14 korosztálynak... /na megyek vissza gtr2-zni ahol a kocsi tényleg úgy viselkedik ahogy kell...
/másrészt nálam a játékok, 2002-ben elérték azt a szintet hogy simán beleélem magam, annál több nem kell
kb, 15.000e-ért vesztek egy szép dobozt ami jól mutat majd a polcon, ja meg villoghatsz a haveroknak hogy neked elindul, tartalom mögötte az biza semmi -
priluki #452 Aha én azzal játtszom,de láttam itt irta valaki,hogy nem megy.. Nekem megy vele :) -
#451 jaja, a csávó eszét fullra elvette a "énmelozokénmenővokésatöbbibekaphatja" feeling :DD
tiszta király nézni, ahogy járatja magát :D -
timantes #450 azt nem tudom, hogy te dolgozol e vagy tanulsz , de látszik a tanult viselkedésedből, hogy kb annyit értesz az emberekhez mint cigány gyerek a psphez! Besípolsz másnak egyet mint hogy előtte érdeklődtél volna. Mert most te annyit tudsz rólam , mint én te rólad , ami egy nagy nullával egyenlő. Annyival merem tapasztaltabbnak mondani magam , hogy nekem volt szerencsém megismerkedni személyesen amerikai , francia , angol , japán emberekkel is köszönhetően a 4 éves The University of Tokyo tanulmányaim során. KB. itt le is minősítettelek és beis fejeztem. Inkább előrendelem valahol a C.M. Dirt-et. -
#449 timantes:
Majd elmúlik ám :-) (ha meg nem akkor így maradsz) -
#448 van itt olyan aki 6600gt-n jáccik a gémel ? -
timantes #447 sőt ne is hittan órára menny , van itt az sg olyan hogy szcientológia , ott keress egy linket iratkozz fel lesz ingyen kaja pia nő szállás , minden ami kell fullextra!!! -
timantes #446 igazi magyar mentalitás!!! aki dolgozik és van kereseta , ráadásul több mint másnak akkor annak bekell szólni .... sztem iratkozz be valami hittan órára és menny el második áldozónak .. -
#445 ték -.- -
#444 :DDDDDDDDDDdddd -
timantes #443 szted melyik az egészségesebb életmód ?
1. büdös-füstös-paraszt kocsmában a haverokkal elcigizni , elinni , elszórni a pénzt
2. tiszta , kellemes környezetben egy fejlesztett gépen szórakozni
-
timantes #442 dolgozni kell nem sírni , ismered a mondást: aki nem dolgozik ne is egyék ( játszék ) . Aki meg megnyeri a lottó ötöst annak szívből gratulálok. -
#441 Hulladék ez a játék... Csak egy vélemény! Szerintem nagyon rossz! -
priluki #440 Telejesen igazad van szerintem.. szivemböl szoltál "HIÁBA SZÉP A TÁNYÉR HA ÜRES" ezzel a fizikával sajnos sztm semmit nem ér a játék!!
ja,amugy nekem megy 6600gt-vel,medium grafikán 20-25 fps -
#439 na feltettem én is, értékelés negyedóra játék után:
grafika 9,5/10 egyszerűen gyönyörű, minden szépen meg van csinálva, autók, pályák kosz sár por, MINDEN, mai legszebb játék szerintem, 1024*768-on highon megy nálam tökéletesen játszható (amd x2 4600+, 1 gb ddr2, ati x1950pro), ultra highra még nem mertem felvenni, de tuti hogy akadna, sztem igy se több ~30 fpsnél
törésmodell 10/10 szintén brutális, minden alkatrésznek saját fizikája van ha jól láttam, leesik, meghajlik, behorpad, de még a pálya mellett nemhogy a szalagkorlát hajlik meg attól függően, hogy milyen szögben mekkora seességgel mentél neki, de még a reklámtáblák is, fának nekimenve levelek hullottak le róla az ütés következtében, stb...
nézetek, kameraállások 10/10 én erre is azt mondom hogy ennél jobb nem kell, tuti hogy mindenki talál magának való nézetet, van egy az autó mögött közel, erősen forgó autóval, kicsit távolabbi, de stabilabb a kocsi is, lökhárítón mikor csak az út látszik, motorháztetőn egy, valamint 2 különböző belső nézet, egyiknél csak a műszerfal látszik, ezt ajánlanám esetleg a kormánnyal játszóknak, hogy ne lássák kétszer, valamint egy távolabbi, amin rajta van a kormány is meg minden ami kell, oldalra fordítva a fejünket, szinte el lehet olvasni a navigátor füzetkéjében a dolgokat, minden meg van csinálva itt is tényleg, műszerek is működnek ahogy kell, subaru belsője kegyetlen jó lett
hangok 8/10 nem találtam benne kivetnivalót, de azér valahogy nem teljesen az igazi
menünek a dizájnja is bejön nekem, szépen kitalálták, és a kivitelezéssel sincs probléma
DE:
irányítás és autók fizikája 2/10 :(:(:(
egyszeűen förtelmes, borzalmas, és pont a játék legfontosabb része lenne....
de olyan szinten arcade, hogy azt el se lehet mondani, nem tudnám elképzelni, hogy egy ilyen játékba ez megtörténhet, de NEM ÉREZTEM KÜLÖNBSÉGET HOMOK, MURVA ÉS BETON KÖZÖTT :/
persze, meg lehet tanulni, rá lehet szokni, de nagyon nagy kár a játékért mindenesetre szerintem, ha valahogy tudtak volna csinálni egy richard burns szintű irányítást (ami mellesleg szerintem minden idők legjobb rallys fizikáját tartalmazza, az autók irányítása is tökéletes benne, a colinban a 2. rész volt a legjobb ezen a téren), akkor hosszú hosszú évekre meglenne a rallis játékok egyeduralkodója, és még csak veszélyben sem lenne a trón, így meg elég keserű szájízzel írok most sajnos.... -
#438 Ez már tipikusan az a játék, amit azok élvezhetnek akinek van annyi pénze, hogy kidobjon egy videókártyára meg egy procira 100-150e FT-ot.
Ez nem a minimál béren élőknek való.
Köszönöm szépen, de akkor inkább nem is akarok játszani vele, ennyi. Pedig a képek alapján nem is néz ki olyan jól a játék, nah mind1 csak ennyit akartam.
Jó szórakozást annak, aki ezt megengedheti magának.
---
Ezzel senkit sem akartam megbántani, csak a véleményemet mondtam el. -
#437 Sajnos vannak olyanok, akiknek a draga gep melle az isten fukarul merte az eszt, altalaban az ilyen 'kabbeafaszomkihaennem' tagok miatt megy a flem :) Engem pl. tok nem zavar a gepigenye, mert nem fogok jatszani vele ;) -
#436 ez a zsetontéma mindig minden uj játéknál, demonál előkerül. nem unjátok még? vagy 5-ször nem volt elég elveszekedni rajta, kell hatodszor is? -
#435 Ja, egyszerű, a játékipar a hardwergyártókat húzza felfelé, és viszont. Nem titkolt céljuk jó sok lóvét lehúzni szegény gamerről.
Aki szép játékot akar, annak ezt tudomásul kell vennie, és fizetni.
Nem mondom, hogy ez így jó, meg etikus, meg helyes, de mikor volt olyan, hogy a multicégek a vásárlók érdekeit előbbre helyezték a saját vagyonuk gyarapításánál? -
#434 Na berakták a bannert!
Ezer köszönet a készítőnek Hellsing47-nek! -
#433 Amúgy ez a pénz téma tök hülyeség.
Bárki bármit mond amit most leirok tök igaz.
Akinek nagyon jó gépe van az persze hogy mondja annak akinek felettéb nincs jó gépe hogy ne sirjon mert elavult a gépe.Mire az elevult gépes mondja nincs mindenkinek 200-250 ezre új gépre.
No de én magamból indulok ki akinek 3 éve ugyanaz a gépe van és eddig 2 AZAZ KETTŐ game Lost Planet és ez nem indul rajta. Igaz ez akkor sem volt jó gép.De tegyük fel ha 200ezerért vettem volna évre!
Más 3 év alatt lazán elpizzázik ,elcigizik ,elbulizik(elissza) ezt a pénzt. Tehát ezzel arra akarok mámutatni bárkinek lehetne über gépe de NEM MINDENKI HÜLYE! Mert minek mindig csúcsgépet venni ha fele olyan gépen is lehet játszani.Sajnos mostanában egyre inkább az jön le hogy basznak optimalizálni kiadnak minden szart az majd a nép vesz gépet!
Ezzel kapcsolatos érveket ellenérveket szivesen olvasom de anyázásokat azt inkább ne! -
#432 Fogd fel úgy, hogy azon a pénzen játékidőt veszel egy gyors gépen, szép grafikával. Úgy nézd, hogy ha nem játékra, hanem pl játékteremre, vagy internet helyett videótékára költöd a pénzed, akkor vajon jobban jössz ki?
Nem azt mondom, hogy ez megéri, és én sem ezért vettem anno jó gépet. Nekem ez munkaeszköz, amibe befektettem, hogy visszahozza az árát. Ugye több teljesítmény = adott idő alatt több elvégezhető munka = több profit/idő.
Ha csak játékra veszel gépet, az lehet pénzkidobás, de lehet hobbi is.
-
#431 Én nem szoktam kidobni hanem eladom hozzáteszek és veszem a köv kártyát. -
#430 Aza pénz nem vész el lol... jah mert 1 év alatt dobhatod ki a vidikarit megint... tényleg nem vész el a pénz... -
#429 Jó kis játék lesz ez, ha megjavítják az irányítást, kormánnyal is borzalmas. Eltekerem 10 fokot 150 nél, és a verda belezúz a falba egy derékszögű kanyarral.. 200 ról egy másodperc alatt megáll. A grafika gyönyörű, 7900gt nem bírja az ultrát 1280*1024 en.
Aki meg sír, hogy deszar, mert nem megy kétéves kártyákon, annak egy kis gondolatébresztő:
Jó videókari = 100.000 forint.
colin DIRT = 12.000 forint
112.000/365= 306.
Napi 306 forintból colinozhatunk ultra grafikán, egy évig csak jó lesz az a karesz, vehetünk egy doboz cigit (épphogy), ehetünk két csokit, stb.
Aki ennyit nem tud megspórolni, az fogja föl, hogy ez a játék és a nextgen grafika nem neki szól.
Ahhoz, hogy valaki követni tudja a játékok által támasztott igényeket, legalább évi 150 rongyot el kell tapsolnia.
Ez a pénz nem vész el, átalakul 8x AA-vá, nagy felbontássá, csillivilli shaderekké. Vagy átalakul munkaeszközzé, de ez már más téma.
Ezt értse már meg végre a sok ember, és beszéljünk a játékról.
Valaki írta, hogy sikerült a kormány használhatóbbra beállítani. Hogy?
-
fernandez93 #428 Sziasztok:mikor jelenik meg a game?elöre is thx.
-
#427 Nektek egyébként nem szokott elmenni a mortorhang néha játékközben? -
#426 158.43