4307
  • MeTaL
    egy ATi x1600 kb. hány forint ? ( ujonnan vagy használtan )
  • bodesz
    dede én olvastam de sztem a fékezés elég gázlesz akkoris.próbáld ki 1percre billel meglátod mekkora rossz meg gamepaddal se jobb sokkal
  • bodesz
    játsz a colin 2vel!!!
  • bodesz
    naja :D
  • bodesz
    feleslegesen várod ezt a hányinger gamet :D
  • bertino
    lol megyek murván 200zal fékezek és simán megáll az autó, mekkora szar :DDD

csuklóból DEL...
  • DaemoonHunter
    Nemsokára beszerzek egy 7600gt-t, már alig várom, hogy kipróbálhassam
  • RolEnD
    Supported Graphics cards
    ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
    nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

Nem megy el.
  • DaemoonHunter
    SM.2-es vidikarin elindul? Nekem ATI radeon 9550 van 256 rammal, amd athlon 3200, 512 ram, hátha elmegy low grafon
  • RolEnD
    Ember, a Colin széria mikor készült utoljára szimulátornak? Vazzeg, fikázni nagyon tudtok, ahelyett, hogy eltöltenétek 2 percnél többet a játékkal. Igen, konzolos és igen, arcade. Mi ezzel a baj? Szórakoztató, szép és mindent tud, amit egy 2007 - es autós játéknak kell.
  • Willi Betz
    Elöbb írtam le,hogy kormánnyal jó az irányítás,de ahogy elnézem senki nem nézi azt amit én leírok tapasztalatot.
  • DJ Skyline
    aha, minimumot sem éri el a gépem! :D hát ezzel sem játszunk majd!
  • Katun
    Ugyanez nálam is. Szerencsére nem csak nekem van ilyen. Majdnem szétrúgtam a gépet :(
  • buldozer99
    valaki tudna nekem szerezni 1 kodot?:S

szar a freemail...S:S:S:S
  • dante3
    Hazaérek a melóból és látom,hogy kijött a demó, le is szedném,de minden szerver fullon van! Sehol nem indul el a letöltés!
  • bodesz
    még annaksem legalábbis billel és gamepaddal biztosnem.még sztem kormánnyalsem lesz jó...
  • bodesz
    na ez igen eddig ment a game most belépek fekete képernyő nyomok enter piff kidob winfosba vissza meg nemlehet lépni löl
  • GPx8
    Szvsz. ez nem szim.-nek készült, hanem konzolos "autósjátéknak". Annak biztos jó lesz...
  • Willi Betz
    Kormánnyal jó a játék az imént próbáltam ki és teljesen frankó
  • bertino
    ez a gagyi telepítő is a legjobb helyre csomagolja ki magát... no comment...
  • Szabi1991
    pff
  • ricsa008
    lehet ez is SM 3.0-ás min a Spider 3 akkor én ezt is b.....m!!!
  • Katun
    Érdekes, fekete képernyő kicsit zavarő bejön aztán kimegy wiondowsba és ha mennék a gammába vissza akkor csak fekete képernyő, hang van meg minden. Kicsit még nincs készen.
  • ricsa008
    ezem menne 2.8 intel, 768 ram, 9600 os ati 128 mb-os
  • timantes
    a full játék se lesz más, elhiheted , bár nem próbáltam de erősen gyanakszom egy konzol portra
  • timantes
    Remélem az én gépem emgfelelő lesz :)

P4 3,4 GHz , 2048 MB DDR2 Ram , x1950Pro 512 GDDR3

majd nyomatok képeket , csak baromi lassan szedni
  • PrayerCook
    nekem kiírja hogy exe hibát észletl azt csá
  • bodesz
    akinek nemindul kiír valamit vagy csak fekete kép?
  • Szabi1991
    nekem 1 giga :P

bár az is kevés :(
  • PrayerCook
    hát nemtóm micsinájjak. lövésem sincs, hogy mé nem indul :S
  • bodesz
    ez a demo úgyahogyvan ellet baxva...
  • MeTaL
    csak nekem sajna 512 ramom van, az viszont kevés lesz neki.
  • bodesz
    sztem minden rally rajongó menjen vissza richard burnsözni énis mek mert ezután megváltás lesz :D
  • bodesz
    nekem 1.ment maxon akadás nélkül utána gondolt 1et és nemment de #150 leírtam mindent
  • PENGEinno3d
    Hát nem tudom! Nekem mid-en van minden és a wind effect off-on és így van 18-25FPS-em!
  • bodesz
    na nekem megy a gém.induláskor bejön egy fekete kép nemreagált semmit a gép 5percig nyomtam egy entert erre bejön a gém jóvan.tölt kb megint 5percig semmi nyomok mindnet semmi hirtelen talán backspace lenyomása vagy enter lenyomásásra amit 5000lenyomtam bejött a menü.menü elett találva rendesen.beállítgatok minden grafikát is stb.grafika beállítása után újraindul a gém :S mostmár gyorsabban indult el a gém.beállítom contorreremre az irányítást felrakom maxgrafikára hátha megy az nvidia 7600 gs meg amd 64 3800+ al :D.bejön gém semmi akadás DE nemmegy az irányítás ezután ismét állítgatás stb.beállítom indítom gamet SZAGGAT mint aztom namondom :S leszedem közepesre így már jó megint game reset :S na végre bejön a gém jókis subarut választottam.megyek az 1.kanyarba kanyarodok balra és ahogy megéreztem a játék fizikáját erős késztetést érek hogy letöröljem a gémet azonnal.
    összegzés a demoról:minden elett találva csak a fizika nem egy GTR vagy Richard Burns Rallyt meg sem közelíthet de még egy arcade NFSt sem.szóval nemajánlom senkinek csak foglalja az értékes helyet...
  • MeTaL
    bár ha jol látom akkor ezt nem szabadott volna megkérdezni. jaj de jo kéne egy uj gép hogy fusson. beszarás.
  • Szabi1991
    a GTR fizika jó lenne :)
  • Szabi1991
    nekem is 9600-m van remélem elég neki :D
  • Lui76
    már töltetem , de csak este leszek gépen.
    Megelégednék a GTR fizikával :)
    De tudom sokat nem várhatunk.