4307
  • Prince of Máté
    na ezt nem értem...
    Videókban tűéles képet ábrázolnak, nálam meg olyan homályos h összehányom magam...
    Motion BLur sem segít...
    Vki rakjon már be képet nála hogy néz ki!
  • bodesz
    mondjuk ja nemártana megváltoztatni.
  • scorpeeon
    Ez nem oszt, nem szoroz... Szóval a játék címe akkor ez:
    DiRT: Colin McRae Off-Road
    ez helyett:
    Colin McRae Rally: Dirt

Meg sem találná az ember mert nem is Colin-al kezdődik a neve :)
  • bodesz
    bocs DiRT :D
  • bodesz
    csak Dirt azt kész
  • scorpeeon
    A topic címe amúgy elvan írva vagy tényleg ilyen gecisz@r címe van a játéknak?
  • alma2
    Egy dolognak kell "orulni" kitermeltek ezt a motort, ezzel fog menni valami fps is ahogy olvastam, szoval az meg nezhet ki jol + ott csuszkalni sem kell :)
  • bodesz
    nekemis volt rájöttem hogy bevolt kapcsolva matrix funkció a hangafalomon xD
  • Akranor
    A hang nálatok rendben van? Olyan érzésem van vezetés közben mintha nem mindig hallanám a kocsim hangját :S (Sound Blaster 7.1)
  • bodesz
    érdekesség:
    slide_min_angle="30"
    slide_max_angle="70"
    slide_min_speed="30"
    aham szóval ilyen 1szerű mérni a sildeolást.nevetséges...
  • Prince of Máté
    jah jü, arra gondoltam énis, kössz
    amúgy

Népszerű témák
    1. Tomb Raider: Anniversary Edition
    2. DIRT: Colin McRae Off-Road
    3. PlayStation3
    4. Battlefield 2
    5. A.C. Milan Fan Club
    6. Test Drive Unlimited
    7. Partyarcok
    8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    9. Olasz foci szerelmeseinek
    10. Starcraft 2
  • alma2
    motion blur off, hajol emlekszem.
  • Prince of Máté
    NA kipróbáltam :/
    Szal
    Grafika az valami förtelem...
    Biztos szép jó grafikán, de amin tudok játszani ( 1024x768, medium) az nem valami szép.
    Biztos szép lenne ha látnék is vmit belőle mert NAGYON HOMÁLYOS AZ EGÉSZ
    Nem lehet kikapcsolni vhol ezt az "effektet" ?
  • bodesz
    szarjátok már telibe a grafikát :D
    szar az irányítás.örülnék ha nem indulna el a gépemen lassan xD
  • wander01
    persze mert rookie szinten voltam éppen :) ne aggodj, a subaruval nem értem be a célba amatőr-ön :)
  • bodesz
    tk totálkár...én úgylátom még megy az autód :D
  • scorpeeon
    Bár a Spider-Man 3-at én nem próbáltam de annyit azért jó lenne tisztázni, hogy nem feltétlenül az az értelmesebb közösség, amelyiknek bikagépe van.
  • Pheaper
    ehh ez se megy a gépemen :O
  • alma2
    ertekeles mas szemszogbol :)
    A sebesseggel nincs baj, teljesen jol fut 7800 GT-n medium high beallitason leszamitva a buggys palyat pedig mar jo par eves kartya ugye. Evos palya:
    Lehet, hogy szepek a fak az ut mentem, de a kutyat nem erdekli, ha csak nem mesz belejuk iszonyat egyhangu az ut, buggysnal meg rosszabb a helyzet, lapos textura, hol vannak a kavicsok, godrok, arkok sar, por, szemet barmi ami kicsit feldobna, arrol nem is beszelve, hogy ez hatna is az autora, nem vicc ennel a rally trophy 2002-es szebben valtozatosabban volt volt megoldva a maga modjan a maga idejen :)
    iranyitas 0 % mintha valami magneses vasut lennel, keptelenseg csuszkalni, kidobni a segged, stb stb most nem sorolom fel a RBR rally scool-jat, ott ezek megtalalhatok :)Ha ez szamit arcade iranyitasnak akkor nem szoltam :p Ennel a TDU azert jobban tetszett...
    Hang elsore jo.
    Menu engem szemely szerint rohadtul idegesit barmit allitani szeretnel fel percig tart az animalasok miatt, remelem kikapcsolhato valahol...

Itt elobb egymasnak estetek programozas <-> vagy videokartya eladas. Hiaba lenne a legdragabb kartya a gepemben, elso jatek ami kepes felulbiralni a force-olt refresh ratemet elso jatek aminel, ha atallitom ezt az egy parametert ujrainditast csinal, alt-tab nekem szemely szerint nem mukodik, szoval programozas hanyagsaga mellett tennem le a voksom, de mivel jatek kozben normalisan megy ami a lenyeg igy hallgatok.

Kette bontja a nepet ez a jatek is, en is a nem eroltetem kategoriaba tartozom, de pl senki nem vont meg parhuzamot a tocaval ? abban voltak igy szanszet dobalva a jatekmodok, bar meg azt is elvezetesebb hegyekkel iranyitani mint ezt.
    Ennyi, jo jatekot.
  • wander01
    kisvideo saját gyártmány, tk-ra törés, 12 mega
  • bodesz
    colin 2.0 videó
    nemistudom 2002es vagy 2001 es játék?(Feb 14, 2001) na mind1 hányszor jobb az irányítás mint dirtbe? :D szerintem 4szer egyéb tippeket várunk hsz ben :D
  • DaemoonHunter
    Nah kipróbáltam a haver gépén Inkább maradok a RBR-nél. Anno a Colin2-t megvettem eredetiben(nem is bántam meg), aztán az Richard Burns Rally-t, mostmár persze az utóbbival tolom:D
    Nem értem a codemasters-t, ígérgetik, hogy így fejlesztettek a fizikán meg valósághű elményt fog nyújtani, erre kiadnak egy ilyet...
    A grafika mindenesetre nagyon tetszik, a fizika megintcsak arcade, én szimulátor párti vagyok, és ha ezt szimunak szánták, akkor igencsak más világban élnek.
  • scorpeeon
    Kinnvan a demó? Sztetek a gépemen mennyire lesz jó? :)
  • grayfox
    egyetértek. Ha szar, akkor marad a colin 2, meg rbl. Grafikára kb szarok.
  • Szabi1991
    szép játék, de sajna nincs annyi pézem hogy nekem ez igy fusson :(
  • wander01
    igen, jelenleg azzal szórakozok, tili-toli szopás, de már nagyjábol jonak tünik. bár még mindig olyan kecsesen fordulnak a verdák csusztatásbol egyenesbe mint egy nagyobbfajta tehervonat...
  • báttyó02
    "remélem még 2-3hét allatt csak a fizikára koncentrálnak."
    ne számits ilyenre
  • bodesz
    - Nagyszerű arcade iráynítás: 90%
    irányitás 10/6

szerintem ti sose játszottatok colin mcrae 1el meg a 2vel sem :| sry ha igen de azok a maguk korukban jó játékok voltak de ez a maga korában egy siralmas 0 irányításilag :|
    remélem még 2-3hét allatt csak a fizikára koncentrálnak.
  • csabush
    Nekem el sem indul :) Hibát generál, és leáll. Vagy a gép kevés neki (valszeg, bár vki azthazudta h 2.4 cerkán meg giga rammal 7600gtvel maxon meg, ja csak nem ez a játék:D), vagy felkéne raknom a legújabb vga drivert..
  • grayfox
    aham.. ez így elég szép amit itt leírtál. gratulálok hozzá!
  • bertino
    hát ne defaultat használj, állítsd be rendesen
  • wander01
    képcsomag totalcommanderrel betömöritve, tudom bénán vezetek elsőre de a default kormánybeállitások eskü rosszabbak mint bill-el
  • báttyó02
    szvsz

grafika 10/10
    hangok 10/7
    irányitás 10/6

kb egy 10/7et megér a játék,de pc-n nem lesz vmi nagy sikere mert ez a gépigény durva
  • Prince of Máté
    má csak 5 perc és letölti, egy próbát megér azért ... =/
  • timantes
    kis értékelő:

- Kurvajó grafika: 98%
    - Nagyszerű arcade iráynítás: 90%
    - Hangok/Zene: 95 %
    - Menü 100%

Ez a játék megér egy 96%ot bőven , minden vágyam kielégíti majd a full verzió!

Plusz info: a Spider man 3at is csak azért fikázta a sok láma mert szagagtott nekik , ÚGY KELL NEKIK HAGY SZAGGASSON , nem kötelező játszani vele , legfalább az értelmes közösség ittmarad , a férgese kihullik.
  • Eisenhower
    ez a játék egy vicc ^.^
  • timantes
    nekem 40-50 fps highon , a konfigomon és a vid karink "szinte" megegyezik
  • timantes
    nekem 1024*768ban HIGHon minden bekapcsolva repeszt 40-50 fpsel , emgvagyok elégedve, ezt vártam , megfogom venni!
  • rush21
    Nemsokára megveszem a Core 2 Duo E4300 at azzal is kipróbálom majd hátha több fps-em lesz
  • Richard90
    sztem a proci miatt ilyen gyenge az eredmény :(