4307
-
#265 na ezt nem értem...
Videókban tűéles képet ábrázolnak, nálam meg olyan homályos h összehányom magam...
Motion BLur sem segít...
Vki rakjon már be képet nála hogy néz ki! -
#264 mondjuk ja nemártana megváltoztatni. -
#263 Ez nem oszt, nem szoroz... Szóval a játék címe akkor ez:
DiRT: Colin McRae Off-Road
ez helyett:
Colin McRae Rally: Dirt
Meg sem találná az ember mert nem is Colin-al kezdődik a neve :) -
#262 bocs DiRT :D -
#261 csak Dirt azt kész -
#260 A topic címe amúgy elvan írva vagy tényleg ilyen gecisz@r címe van a játéknak? -
#259 Egy dolognak kell "orulni" kitermeltek ezt a motort, ezzel fog menni valami fps is ahogy olvastam, szoval az meg nezhet ki jol + ott csuszkalni sem kell :) -
#258 nekemis volt rájöttem hogy bevolt kapcsolva matrix funkció a hangafalomon xD -
Akranor #257 A hang nálatok rendben van? Olyan érzésem van vezetés közben mintha nem mindig hallanám a kocsim hangját :S (Sound Blaster 7.1) -
#256 érdekesség:
slide_min_angle="30"
slide_max_angle="70"
slide_min_speed="30"
aham szóval ilyen 1szerű mérni a sildeolást.nevetséges... -
#255 jah jü, arra gondoltam énis, kössz
amúgy
Népszerű témák
1. Tomb Raider: Anniversary Edition
2. DIRT: Colin McRae Off-Road
3. PlayStation3
4. Battlefield 2
5. A.C. Milan Fan Club
6. Test Drive Unlimited
7. Partyarcok
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. Olasz foci szerelmeseinek
10. Starcraft 2 -
#254 motion blur off, hajol emlekszem. -
#253 NA kipróbáltam :/
Szal
Grafika az valami förtelem...
Biztos szép jó grafikán, de amin tudok játszani ( 1024x768, medium) az nem valami szép.
Biztos szép lenne ha látnék is vmit belőle mert NAGYON HOMÁLYOS AZ EGÉSZ
Nem lehet kikapcsolni vhol ezt az "effektet" ? -
#252 szarjátok már telibe a grafikát :D
szar az irányítás.örülnék ha nem indulna el a gépemen lassan xD -
#251 persze mert rookie szinten voltam éppen :) ne aggodj, a subaruval nem értem be a célba amatőr-ön :) -
#250 tk totálkár...én úgylátom még megy az autód :D -
#249 Bár a Spider-Man 3-at én nem próbáltam de annyit azért jó lenne tisztázni, hogy nem feltétlenül az az értelmesebb közösség, amelyiknek bikagépe van. -
#248 ehh ez se megy a gépemen :O -
#247 ertekeles mas szemszogbol :)
A sebesseggel nincs baj, teljesen jol fut 7800 GT-n medium high beallitason leszamitva a buggys palyat pedig mar jo par eves kartya ugye. Evos palya:
Lehet, hogy szepek a fak az ut mentem, de a kutyat nem erdekli, ha csak nem mesz belejuk iszonyat egyhangu az ut, buggysnal meg rosszabb a helyzet, lapos textura, hol vannak a kavicsok, godrok, arkok sar, por, szemet barmi ami kicsit feldobna, arrol nem is beszelve, hogy ez hatna is az autora, nem vicc ennel a rally trophy 2002-es szebben valtozatosabban volt volt megoldva a maga modjan a maga idejen :)
iranyitas 0 % mintha valami magneses vasut lennel, keptelenseg csuszkalni, kidobni a segged, stb stb most nem sorolom fel a RBR rally scool-jat, ott ezek megtalalhatok :)Ha ez szamit arcade iranyitasnak akkor nem szoltam :p Ennel a TDU azert jobban tetszett...
Hang elsore jo.
Menu engem szemely szerint rohadtul idegesit barmit allitani szeretnel fel percig tart az animalasok miatt, remelem kikapcsolhato valahol...
Itt elobb egymasnak estetek programozas <-> vagy videokartya eladas. Hiaba lenne a legdragabb kartya a gepemben, elso jatek ami kepes felulbiralni a force-olt refresh ratemet elso jatek aminel, ha atallitom ezt az egy parametert ujrainditast csinal, alt-tab nekem szemely szerint nem mukodik, szoval programozas hanyagsaga mellett tennem le a voksom, de mivel jatek kozben normalisan megy ami a lenyeg igy hallgatok.
Kette bontja a nepet ez a jatek is, en is a nem eroltetem kategoriaba tartozom, de pl senki nem vont meg parhuzamot a tocaval ? abban voltak igy szanszet dobalva a jatekmodok, bar meg azt is elvezetesebb hegyekkel iranyitani mint ezt.
Ennyi, jo jatekot. -
#246 kisvideo saját gyártmány, tk-ra törés, 12 mega -
#245 colin 2.0 videó
nemistudom 2002es vagy 2001 es játék?(Feb 14, 2001) na mind1 hányszor jobb az irányítás mint dirtbe? :D szerintem 4szer egyéb tippeket várunk hsz ben :D -
#244 Nah kipróbáltam a haver gépén Inkább maradok a RBR-nél. Anno a Colin2-t megvettem eredetiben(nem is bántam meg), aztán az Richard Burns Rally-t, mostmár persze az utóbbival tolom:D
Nem értem a codemasters-t, ígérgetik, hogy így fejlesztettek a fizikán meg valósághű elményt fog nyújtani, erre kiadnak egy ilyet...
A grafika mindenesetre nagyon tetszik, a fizika megintcsak arcade, én szimulátor párti vagyok, és ha ezt szimunak szánták, akkor igencsak más világban élnek. -
#243 Kinnvan a demó? Sztetek a gépemen mennyire lesz jó? :) -
#242 egyetértek. Ha szar, akkor marad a colin 2, meg rbl. Grafikára kb szarok. -
Szabi1991 #241 szép játék, de sajna nincs annyi pézem hogy nekem ez igy fusson :( -
#240 igen, jelenleg azzal szórakozok, tili-toli szopás, de már nagyjábol jonak tünik. bár még mindig olyan kecsesen fordulnak a verdák csusztatásbol egyenesbe mint egy nagyobbfajta tehervonat... -
#239 "remélem még 2-3hét allatt csak a fizikára koncentrálnak."
ne számits ilyenre -
#238 - Nagyszerű arcade iráynítás: 90%
irányitás 10/6
szerintem ti sose játszottatok colin mcrae 1el meg a 2vel sem :| sry ha igen de azok a maguk korukban jó játékok voltak de ez a maga korában egy siralmas 0 irányításilag :|
remélem még 2-3hét allatt csak a fizikára koncentrálnak. -
#237 Nekem el sem indul :) Hibát generál, és leáll. Vagy a gép kevés neki (valszeg, bár vki azthazudta h 2.4 cerkán meg giga rammal 7600gtvel maxon meg, ja csak nem ez a játék:D), vagy felkéne raknom a legújabb vga drivert.. -
#236 aham.. ez így elég szép amit itt leírtál. gratulálok hozzá! -
#235 hát ne defaultat használj, állítsd be rendesen -
#234 képcsomag totalcommanderrel betömöritve, tudom bénán vezetek elsőre de a default kormánybeállitások eskü rosszabbak mint bill-el -
#233 szvsz
grafika 10/10
hangok 10/7
irányitás 10/6
kb egy 10/7et megér a játék,de pc-n nem lesz vmi nagy sikere mert ez a gépigény durva -
#232 má csak 5 perc és letölti, egy próbát megér azért ... =/ -
timantes #231 kis értékelő:
- Kurvajó grafika: 98%
- Nagyszerű arcade iráynítás: 90%
- Hangok/Zene: 95 %
- Menü 100%
Ez a játék megér egy 96%ot bőven , minden vágyam kielégíti majd a full verzió!
Plusz info: a Spider man 3at is csak azért fikázta a sok láma mert szagagtott nekik , ÚGY KELL NEKIK HAGY SZAGGASSON , nem kötelező játszani vele , legfalább az értelmes közösség ittmarad , a férgese kihullik. -
#230 ez a játék egy vicc ^.^ -
timantes #229 nekem 40-50 fps highon , a konfigomon és a vid karink "szinte" megegyezik -
timantes #228 nekem 1024*768ban HIGHon minden bekapcsolva repeszt 40-50 fpsel , emgvagyok elégedve, ezt vártam , megfogom venni! -
rush21 #227 Nemsokára megveszem a Core 2 Duo E4300 at azzal is kipróbálom majd hátha több fps-em lesz -
Richard90 #226 sztem a proci miatt ilyen gyenge az eredmény :(