4307
  • Carti19
    Irányítás: 0...mintha 1 kartondobozt kéne irányítanom...
    Grafika: Highon zura, nemvolt vele gond...ultrán már picit akadt...
  • direwolf
    x1950 + 2475Mhz A64 : 1024x768 minden LOW és IGEN, 17-18 fps :DDD Gratulálok kódmesterek, ezt megcsináltátok! IGEN-IGEN... ;)
  • báttyó02
    :D!
  • Maxtreme
    1 darab pc típusú számítógép (esetleg x360)
    1 darab monitor
    Billentyűzet, egér.

• norbi56
    mi a gépigénye?
  • Maxtreme
    Ebbőla rengeteg infóból, biztos mindneki tudni fogja a választ :-)
  • MeTaL
    nekem el sem indul a demo, miért nem indul el ?
  • Gabe18
    360-on a Colin ugy hallotam 30 FPS-re van belőve,tehát az alá nem mehet az érték.De mivel ez még csak demo,lehet hogy itt-ott nem tökéletes.Én nem tudom,mert látni nem láttam.De különösebb problémákról nem halottam vele kapcsolatban.
  • WiZZaRD
    Sajneos ez van, amikor megint sok kategóriát akarnak összefogni (pl. RD), akkor a fizika nem sikerülhet jól, nem lehet mindnek megfelelni. A nagy gépigényre reagálva, csak annyit tudok mondani, hogy egyszerűbb egy konzol. Kár annyi zsetont ölni a pc-be:).
  • Lui76
    Én annyit próbáltam csak hogy 1x a proct 2400Mhz-ről 3000-re
    a buggy-s pályán megálva egyedül sem ment 23fölé az FPS, cpu
    alap 2400-ra VGA picit húzva 27-ig ment fel . Akkor ezek szerint
    megint nem annyira a procc hanem inkább VGA upgrade a fontosabb ?
    Hiába lenne kétmagos ....
  • Maxtreme
    De várjunk... akkor gondolom ugyanúgy esik(het) az FPS szám mint PC-nél a felbontás növelése esetén nemde? :)
  • Maxtreme
    Oksi, annyira nem értek a konzolokhoz :)
    Akkor meg nemtom :)
  • 0Fritz0
    Igaz, hogy tilosban álltam meg, de nem félek a kerékbilincs miatt. :)

• streetracer
    Indításnál hibaüzenet, el sem indul. Miért?
  • RolEnD
    Teljesen mindegy. Az csak a kép élessége tulajdonképpen. Tök mindegy, hogy 1080p, vagy 720p. Én legalább is nem tapasztaltam semmiféle framerate problémát. Bár nekem "csak" 720p - s HDTV - m van. Ami tökéletesen megfelel a célnak. Tehát nem láttam még a dolgot 1080 - ban.
  • Maxtreme
    mondjuk a srác 1080-ba nézte :)
  • RolEnD
    Ez butaság. Van 360 - am, ma is toltam kb. 1 órát a Demo - t és egy röccenést nem tapasztaltam... Egyáltalán nem szaggat.
  • Attila8805
    Akkor hajítsd ki a boxodat nálam semmi baja!!!
  • Prince of Máté
    Hajrá BilGéc and Kódmásztörz!
  • Maxtreme
    Nem.. Ennyit a fejlesztőkről :)
  • wander01
    hehe :) most erre nem akarom azt irni hogy ennyit a konzolokrol :)
  • Maxtreme
    Hát muszáj lesz valamit tenniük, mert X360-on is szaggat (nem is kicsit) a demo :)
  • ntex
    Azért azt meg kell hagyni hogy a CMR05 -höz képest mérföldekkel szebb a DIRT (főleg visszajátszáskor a Subaru-s SS pályán), csak sikerült oltári gyengén optimalizálni, remélhetőleg a teljes jobban fog muzsikálni, már biztos sokan reklamáltak a Codemasters-nél ilyen témában, reméljük tesznek valamit ezügyben (esetleg SM 2.0 támogatás stb...)
  • ntex
    Az a gáz hogy a 9550 még eggyel régebbi széria mint az előbb említett X800, szal ez is felejtős
  • KoPf04
    Üdv!
    Kipróbáltam a denot az alábbi gépen
    Athlon 64 3200+ 2500mhz-en,1GB ram 430Mhz-en és 7800GS 500/1350Mhz-en 1024*768 felbontáson minden medium,egy két effekt és élsimítás offon,30 frame körül produkált ami egy nagy szar....
    Holott 05-ös CMR röhögve megy fullon és az úgy elég szép,ez pedig egy fos lesz ha így marad.
  • Danecay
    Nem válasznak szántam a postot, nem tudom miért lett az.
  • Danecay
    Hát én is kipróbáltam ezt a csudát, de sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy nem azt hozta mint amit vártam tőle. Igaz, hogy elvileg ez még nem a végleges állapotot tükrözi, de ez mindíg így szokott lenni de a teljes verzió sem lett jobb soha, sőt talán a CMR 3-ban még rosszabb lett. Sajnálom, mert azt hittem, hogy az utolsó 3 sorban legyártott és kritizált részekből (CMR 3, CMR 4, CMR 2005)tanultak a készítők, de sajnos úgy néz ki, hogy fizika terén, mármint ami az autó viselkedését illeti, visszafelé felődtek sajnos. Szerintem az lenne a kisebbik gond, hogy árkádosra sikerült, persze egy SIM-nek jobban örültem volna, sőt csak annak, de ez nem, hogy árkádos, hanem irányíthatatlan. Ennél tényeleg még az NFS széria utolsó darabjai is igényesebbek és kezelhetőbbek, pedig én azokkal sem játszom, mert nekem nagyon árkád, akkor most mit szóljak ezek után? Ha netán lesz valami beállítás vagy valami, adok neki még egy esélyt, de ebben a formában sajnos nem, akkor már inkább az X-Pand rally. Sajnálom mert az előzetes videók láttán reménykedtem egy kicsit
  • sumi
    Üdv..

Akkor,ha jól olvasgatok ,ATI 9550es 256mb karival sem fog elindulni??
  • eZo
    Na végigolvastam az okosságokat... tegnap írtam, hogy nem megy a játék már tudom, hogy a proci miatt ( Amd 3200+, de még athlon, 2x1024Mb Ram,GF7600GT agp )egyesek szerint új gépet kellene vennem, mert egy proci csere az én esetemben új alaplap vga-t, rammot is jelentene !
    Hülye azért nem vagyok, ez csak egy játék, 1000 más dologra jó a gépem még..aki meg 1 játék miatt új alkatrészeket vesz az tegye meg...
    megtehetném, hogy vegyek nem apu-anyu pénzén élek, de feleslegesnek tartom ! Mindenkinek más a fontos ezt tiszteletbe kell tartani, és nem fikázni a másikat ezért... Jó játékot nektek én ezt most kihagyom ;)
  • kuci06
    köszi a linket, végre max sebességgel jött egy linkről ;)
    viszont úgy látom, hogy kár volt leszednem :(
    a graf elképesztő, nagyon szépre sikerült... A homokfutós verseny még okés is volt(de csak a fíling miatt :D ), de amikor "normális" autó volánja mögé ültem, az első kanyar után a kezem egyből idegesen püfölte az "alt" és az "F4" gombokat xD
    El sem tudom hinni, ennél még az nfs carbon fizikája is jobb volt :(
    Kár érte, azt hittem, végre kapunk valami jó fizikát is mellé :(
  • sztechnika
    Te akora egy balfasz vagy..........Ilyenekből van teli az ország mint te,és 2 millio ember tartja el az államot meg a te betonodat........
  • CoD23

EZT MONDJA MEG NEKEM VALAKI MÉRT VAN!!!!!!!!
  • David8
    Hát no comment, igaz nekem megy 1280 highba is akadás nélkül (ultrába + anti alising bekapcsolva már kicsit akad) de télleg nagy a gépigénye, és nagyon fakók a színek, szerintem a colin 5-nek volt a legjobb grafja. A külső nézetbe elég furán mozog az autó, ha nekimész a falnak beremeg a kép stb.
    Ami teccik az a belső nézet, végre valahára sikerült egy elfogadható belső nézetet összehozni és a hangok se lettek rosszak szerintem
    Összességében viszont többet vártam őszintén szólva nem igazán jön be a játék. Nagy a gépigény de nincs mire röviden ennyi :) de ez csak az én véleményem
  • Maxtreme
    Te beszélsz itt tanult viselkedésről? A Postjaid néha vissza szoktad olvasni, és elgondokozol azon hogy most mit is írtál?
    Ja hogy Te ennyire tanult és jól képzett emer vagy? ...és csak havi 168k-t keresel? Tiszta szégyen komolyan mondom :-) Nem is értem miért nem választottak meg téged mondjuk kormányzónak :-)

Poénkodást félretéve, Te tényleg nem veszed észre hogy mennyire szánalmas egy ember vagy? Sztem kicsit szállj magadba öreg, mert undorító ez a nagyképű, mindenkit lenéző, egoista hozzáállásod.
  • tom235
    hát akkor marad a jó öreg cmr 1 :)
  • ntex
    Nem, ezt taasztalta mindenki aki SM 2.0 -s karival akarta játszani, mellesleg még az én gépemen sem megy 20 FPS-nél nagyon többet HIGH-ban úgyhogy nem sokmindent veszítesz vele...
  • ntex
    Külföldi oldalak :

1. Link
    2. Link
    3.Link
    4. Link

Magyar oldal :

Link 1.
    Link 2.

Elég lesz ?
  • tom235
    de még egy hibaüzenetet sem ad. nem kellene, hogy adjon?
  • Sland
    Nincs értelme leszedned...
  • ntex
    Mert a játékhoz Shader Model 3.0-s videókártya kell az X800-asod meg csak 2.0-t tud. nem is fog elindulni, sajna ez van.