4307
  • Mad 017
    Helloztok!

Létszi segitsen valaki. Letöltöttem a demot, sikeresen feltelepitem, de miután rákatintok az exe-re kicsit tölt (megjelenik a homokóra) aztán semmi, a feladatkezelőben látom hogy 99% on használja a procim de azon kivül semmi.

Gépem: AMD Sempron 3000+
    1Gb Ram
    Asus Extreme X550 512Mb
    Sound Blaster 24 bit 7.1
    Windows Sp2 Blade Edition.

Szerintem ez elég kéne legyen neki.

Most kajak a videokártya meg a proci nem tetszik neki?
  • Cukros
    jah nálam is ez történik tesom gépénéll
    Core 2 Duo E 6400
    2GB ram
    GF7900GS 512MB
  • jani3793
    Sziasztok!
    Nekem valamiért nem megy a demo.
    abit an8 ultra,athlon 64 3000+,1 giga ram,abit x800gl a gépem.
    elvileg ez megfelel a követelményeknek és mégse megy.rákattintok az exe-re kis homokóra aztán semmi.gépet leterheli meg a feladatkezelőben is ott van,de nem történik semmi :( valaki tudná a megoldást?
  • thomasthomas
    Hi!

Kipróbáltam a demót én is!...Először mindent high-ra - V-sync on + shadow is high - tettem, 1280*1024-es felbontással, 30 felett ment, még a részletesebb tájakon is.......ezután 1280*1024-re tettem Ultra minden, szal minden maxx....1-5 fps majdnem mindenhol....minden ultra grafikai beállítás, és visszavettem a felbontást 1024*768-ra->itt nagyon csodálkoztam, mert 30 felett ment, és még a részletesen kidolgozott tájakon se ment 25 alá, így én driver hibára gyanakszom(pedig a legújabb van fent, 93.71-es):

Core 2 Duo E 6300 1,86(nincs húzva)
    1GB ram(azért 2GB lenne ideális ehhez a játékhoz)
    7900 GS ->ez 540/1600-on működik...
    xp

Szerintem azok, amiknek nv 79xx vagy jobb, illetve ati x19xx vagy jobb kártyája van az próbálja meg úgy, hogy minden beállítás ulra , max és a felbontás 1280*1024 helyett 1024*768 legyen...így nekem sokkal jobban megy..(25-35 fps, azaz játszható)
  • Lui76
    cseréljük el az én konfigomra azon fut :)
  • neonx
    Nekem Cor2 procim meg Gef 7900 GTO karim van, és elindítom és feketeség jön elö. Tudtok valami megoldást?
  • hen-tes
    Még csak demo van belőle, azt pedig google-val könnyedén megtalálod.
  • norby1007
    csösztök
    vki tudja hogy honnan lehet leszedni ezt a játékot ?
    pl torrenten fenn van ?
    üdv
  • hen-tes
    És ez hogy jön a topik témájához? Ezért min. egy bant kapsz, de ha neked jó.. SZia. :P
    [beszélt veled banolás előtt]
  • hen-tes
    Elvileg fut, próbáld ki. :D
    Haverom 2.6-os celeronnal, 512 rammal és egy 7300gt-vel tolja.
  • Mad 017
    Szerintem ez az alap hogy annak segitek aki nekem is segit, de ahogy gondolod. Amugy ha nem hizsel nekem küldök annyi sms-t amennyit csak akarsz, tényleg müködik az oldal.
  • autoszimulator
    ugysem regelünk alád...
  • Mad 017
    Ingyen sms csak regisztrálni kell és már lehet is küldeni. Én már kiprobaltam és müködik:)

http://smscity.com/?rid=325542
  • norbi56
    p4 2600mhz 7600gt 1gb ram fut a játék?
  • Nyilas
    kiprobáltam a demot ugy nézz ki ez lesz az eddigi legjobb rész a 2004 volt még ilyen jó
  • Prince of Máté
    analog powaa
  • koki44
    Nekem is ez van.
    Intel P4 3000 proci
    1 GB Ram
    7800 GS
    Legfrissebb VGA driver DirectX
    Deamon Uninstal

Valakinek van valami ötlete?
  • Attila8805
    Nem tom nekem semmi bajom nincs az irányítással se meg a graffal se bár én konzolon próbáltam lehet ott más az irányítás.
  • peter01
    Inkább azt mondja meg vki hogy az mért van hogy elindítom pár másodperc feketeség aztán hibét észlelet ezért leáll... A konfigomnak elégnek kell lennie.
  • buldozer99
    A tapadás tényleg jobb...
    Meg szerintem a kormányzás is változott

THX
  • Mad 017
    Akkor Asus X550-el el sem indul?
  • viso 007
    Na ezek az érvek közelítenek az igazsághoz.
  • examinee
  • bakvarnyu
    Pedig szerintem is a Colin 2 a legjobb a szériából irányításilag + fizika autó viselkedés szempontjából.
    Ideális átmenet az árkád-szim között.Jól játszható,nem olyan nehéz mint a Richard Burns R. de nem is pattognak a kocsik. Ahhoz jelentek meg fasza mod-ok is.
  • examinee
    Jah nemaz!
    Normális gyártók akik nem csak kibaxni akarnak a néppel hogy vegyenek vidikarit meg szivjanak.. beteszik választék nak a shader 1-et 2-őt és 3-at!
    És ha csak shader 2-őd van jácchatnál..
    Dehát ezeka tömeg játékok, amik ráadásul grafikailag huhh de jok, de élvezhetősége =0
  • Maxtreme
    Nem kell megnézni, elárulom hogy nem az.
  • Mad 017
    Azt hol tudnam megnézni hoyg az-e?
  • examinee
    Sztem nem shader 3-as a vidikarid és azért nem indul el!
  • Mad 017
    Helloztok!

Létszi segitsen valaki. Letöltöttem a demot, sikeresen feltelepitem, de miután rákatintok az exe-re kicsit tölt (megjelenik a homokóra) aztán semmi, a feladatkezelőben látom hogy 99% on használja a procim de azon kivül semmi.

1Gb Ram
    Asus Extreme X550 512Mb
    Sound Blaster 24 bit 7.1

Most kajak a videokártya meg a proci nem tetszik neki?
  • Mad 017
    Én ugy hallotam azzal halott 5let probalkozni mert nem indul el.
  • Djemba
    ATI RADEON 9600 128 PRO megy?
  • viso 007
    Nekem ez a véleményem, neked meg más, az emberek már csak így működnek, nincs is ezzel semmi baj, de...

1. Én is emlékszem az elsőtől kezdve mindegyikre, mivel nekem ez az egyik kedvenc játék sorozatom. Szerintem az összes része inkább árkád mint szimulátor, ezért nem értem, miért vár mindenki a fizikától olyan élethűséget mint a RBR-nál volt, vagy a GTR sorozatban.

2. "amilyen elvileg neked"=gyakorlatilag is van kb. február óta és tudom, hogy ez nem középkategória, csak ha nekem nem megy egy játék rendesen a hardver miatt, akkor nem a játékot szoktam fikázni (még ha esetleg látszik is, hogy az optimalizálás kimaradt a készítésnél) hanem ha játszani akarok vele, csendben kisebb felbontásra veszem vagy inkább nem is játszom vele.

3. Na ebben igazad volt: "Gondolom nem kormánnyal szoktál autós játékokkal játszani, és aféle NFS fun (ami nem baj, csak most nem erről van szó)vagy". Mondjuk NFS fun egy kicsit erős de a Colint tényleg billenytűvel szeretem jobban játszani.

Elnézést ha egy kicsit hosszúra sikerült. Egyébként én befejeztem a témát, nekem tetszik a játék. Láthatod az első hozzászólásom idejét akkor értem haza és már 3l sör elfogyasztása után nem bírtam magammal, de esküszöm visszafogom magam
  • Evogordon
    Nem tetszik neki a vga-d meg a cpu-d.
  • Mad 017
    Helloztok!

1Gb Ram
    Asus Extreme X550 512Mb
    Sound Blaster 24 bit 7.1

• Maxtreme
    Hirosima az atom után feeling:)))
  • Jacek
    ha meg benn van akkor meg olyan mintha vilagito raketat lonenek feled:)
  • Maxtreme
    jah. A HDR offtól olyan lesz a game mintha éjszaka játszanál :))
  • 0Fritz0
    Ezt néztétek?
  • buldozer99
    Köszi!
    Ez tényleg jó!!!!!!
  • Danecay
    Még mindíg nem érted, hogy nem a grafikával van baj? Ilyen téren sosem volt gond a játékkal,játéksorozattal sőt! Sokan pedig azért példálóznak, az 1. és 2. résszel, mert azokkal élvezetesen lehetett játszani, úgy értem kormányozni, irányítani, még ha azok sem voltak szimulátorok, egyébként a maguk idejében ezek is elég korrektek voltak grafikai szinten, csak az a baj, hogy az óta más nem javult, sőt. Egyébként, ha nem rendelkeznél ilyen hardware-el amilyen elvileg neked van, ami szerintem ma még nem számít középkategóriának, és az emberek többségének gyengébb, ill. jóval gyengébb van, na szóva akkor, Te sem áradoznál a garfikáról, de akkor kíványcsi vagyok mi tetszene a játékban. Gondolom nem kormánnyal szoktál autós játékokkal játszani, és aféle NFS fun (ami nem baj, csak most nem erről van szó)vagy, mert csak ezt feltételezve gondolom, hogy valaki ilyen dolgokkal érvel a Colin Dirt mellett mint Te.