4307
  • Mad 017
    1:14.10 imprezával.

KattKatt
  • peter01
    De mért NEM MEGY a Colin?????? Mikor lesz faq? Ezen mér nem megy core 2 duo, 7600 GST, 2gb ddr2? Felraktam a legújabb direcx 9c-t a legújabb hangkártya drivert és a 94.24-es Nvidia drivert.
  • gplay
    EVO romá törése
    EVO nem annyira rommá törése. :D
    Impreza képekben és videon.
  • Shan
    Nem mondtam, hogy az jó játék volt, csak nekünk a kolinok közül....na ezt hogy magyarázom ki. Na mindegy azzal játszottunk sokat. Idődöntögetős, asztalcsapkodós, szappantartós meccseket... :)))
  • uHs Gerzson
    Azok High beállítások voltak.
  • arty
    Shan: pont a legrosszabb colinnak lett volna normális kormányos támogatása? abban volt a legrosszabb a szappantarto feeling :( fel se emlegesd h volt colin3 :D

sumi: egyrészt SM3 kártya kell neki, de abbol sem elég akármilyen ... :( azaz, nem sokat érsz vele, ha el is indul, diavetitésnél jobbra ne számits :( és ezt értsd 640x480,LOW beallitasokra.
  • Lui76
    Majd kipróbálod ....
    Én nem ismerem a min configot követelményét ,ha nem teljesíti papíron sem akkor nem nem sok esély van.
  • sumi
    Üdv.

Csak 1 kérdés..:van rá esély hogy a fullt,mi is tudjuk (pl..ati 9550)majd használni??Gondolok,arra hátha úgy készitik el,hogy ne keljen mindenkinek gépet cserélni??!!

Köszi....
  • Shan
    Nos, leteszteltem kormánnyal....Hát, elég szomorú vagyok, bíztam benne, hogy ha jó bill-el, jó lesz kormánnyal is, de sajna számomra irányíthatatlan. Eccerűen nem tudok egyenesen menni...Úgy leng az autó, mint egy hatosfogatú hintó...ehhhh.kár érte...

Na mindegy. A kolin marad billentyűzetes játék...bár, ha jó emlékszem, a 3-at elég sokat toltuk kormánnyal, mintha ott jól megcsinálták volna...
  • Lui76
    De most akkor hogy csináltál múltkor 40-50 FPS-t ???
    az milyen beállítással volt?
  • lee56
    Hmmm szépek a képek, nálam is valahogy igy néz ki, csak akkor én is képeket látok :))
  • hen-tes
    Jahjó, azt hittem van valami új fps mérőd.. :D
  • arty
    1 fps-en áll a számlálo, de kb. 5 mp telt el, mire ugrott egyet a kép ... :) ezt könnyü lemérni, számolsz magadban :D (najo, lehetett 4 és 6 mp is, ennyi pontatlanság belefér)
  • hen-tes
    Hogy tudsz tized FPS-t mérni? :S
  • arty
    nekem ultrán 0.2 fps, 5 másodpercenként rajzol ki uj képet ... bug! :D
  • Prince of Máté
    Na akkor most énis kipróbálom ultrán!
  • hen-tes
    Egy ilyen kártyán? D:
  • uHs Gerzson
    Na akkor az eredmények.

Beállitás: Ultra

1280*1024: 19-21 Fps
    1024*768: 23-25 Fps

Képek:

sry a nagy képekért de jpg-ben csunyák lennének a képek.
  • arty
    1.) HDR
    2.) blur
    3.) az egész kép olyan homály

ez igy együtt, kikapcsolhatatlanul - najo, blur-t ki lehet :)
  • uHs Gerzson
    Majd este kipróbálom, és berakok képeket.
  • thomasthomas
    Hi!

valaki megpróbálná azt, amit a #622-es üzenetemben írtam???....amúgy a játék vezetése nem billentyűhöz, hanem kormányhoz lett szerintem kialakítva....
  • Lui76
    Egyébként a post process mit is csinál ?
    mindenhez nem értek :(
  • Lui76
    de hiába ha a vga miatt nem megy jobban :)
    - nézd Gerzson egymagosa egy rendes VGA-val tud teljesíteni .Ha cpu limit lenne ugyanugy kb 30-al
    kéne totyognia ...
  • arty
    én abbol, h mindkét mag 80-90% on jár a játék alatt, arra következtetek, hogy mindkét mag jol ki van használva...

viszont, abbol, h hiába butitom, az FPS nem nő, a vga limitjére kell gondoljak :D

sztem ha az összes post process effektet kikapcsolnánk, lehet menne a mostani fps háromszorosán :( vagy legaláb egyesével lehetne kikapcsolgatni :( de nem ... :( cmasters :(
  • Prince of Máté
    hát azért nem mondanám hogy felesleges, ez még csak demo, a teljes majd kihasználj a két magot
  • Lui76
    Ez is azt mutatja hogy felesleges a két mag !
    Nekem egy mag 2400Mhz mindössze. Hasonló FPS (
    még kevesebb a gyengébb 7800Gt-m miatt)
  • peter01
    Hát igen az nvidia hozta a formáját 94.24-el se indul. ( fakk yú nvidia)
  • Prince of Máté
    Pont időben jött ki, június van :D
  • peter01
    Én kiváncs leszek hogy elindul-e a 94.24-es nvidia driverrel.
  • arty
    1.09 alá nem tok kerülni az aszfaltos pályán :( de legalább Colin-t már csunyán elverem ;) a rally pályán pedig 3.10 a "csucsom"

a "hardware_settings_config.xml" fájlban állitgatva, nekem ez adott kis +sebességet:
    <shadows enabled="true" size="64" maskQuality="1" />

ha a mask quality 0, akkor még randább lesz az árnyék, de még gyorsabb is :) + LOW beallitassal az a "64" eredetileg "1024" lenne :)
  • arty
    kijött az uj ATI driver, végre elindul nálam is (catalist 7.5)
    (screenshotok topikba tettem fel pár képet KATT)

Sztem nem lett rossz, de lehet csak az ocska TRD-k/colin5 miatt érzem jonak :D A grafika pofás, de lassu. Érezhetően a post processing visz el mindent, mert hiába butitom, nem gyorsul és pl a HDR kikapcsolhatatlan :( még az iniben turkálva SEM megy :(

1280x1024/medium beallitasokkal 30fps körül megy a gépemen, a két mag fullra ki van terhelve, de az vga egyértelmüen kevés neki... (x2 2650mhz a64, 2g ram, 1950pro 256rammal)

A játék végre kapott egy kis szim utánérzést, bár a (EVO-s) rally továbbra is a leggyengébb része lesz a játéknak: homokot+rally-t nem képes programozni a codemasters :( Buggy nem rossz, bár fura, h nem tapad meg a kerék SEHOL, még ami utnak tünik ott sem... szépen deformálodik a kasztni, kihat a kocsi viselkedésére is, korrekt ütközésvizsgálat.

A legjobb sztem aszfalton a Subaru :D Nem szim, de nagyon jo, árkádos az irányitás, jol tapad, ahol kell. A kasztni eszméletlen szépen törik, nagyon kihat a kocsi viselkedésére! Wow! és a Korlát, ahogy deformálodik... szenzácios! :) A fém csapodik fémhez hang pedig fenomenális. Van rendes belső nézet is, végre már akinek ez kell :) Én motorházrol nyomom.

A gépigénytől eltekintve lenne benne potencia, de félek a további javulás a pro szim modban nem következik be. Mindenesetre, ha sokat lhet menni aszfalton, akkor a fullt is játszom majd :) Nagyon pozitiv csalodás!
  • Lui76
    Jó akkor csak graf kraft kell mégiscsak :)
    Nem veszek énse két magost ...
  • uHs Gerzson
    Minden maxon van és 40-50 fps még neten is, offline 60 fölé is megy.
  • Lui76
    off : hogy muzsikál a 8800-ad a sandi proccal?
    Ugye ezzel is szuper minden?
    Milyen fps-eid vannak itt colinban?
  • uHs Gerzson
    Én neten EVo-val 2:59 mig subaruval 2:56-s köröket tudok menni ha nem megyek valaminek neki :)
  • grayfox
    ez minden autós játékban így van :)
    amúgy teljesen jó időket lehet menni keyboarddal is. Jó kis játék, kár, hogy a rallyhoz köze sincs ^^ (0fizika)
  • Nortai
    Megy minimumon jol! Még ugy is szép 800x600ba :)

Nah mentem pár kört... elmegy... Fékezések kicsit nagyoltak (nem csuszik a murván), bár lehet én vagyok hülye ehez?! EVO-s pályán hát ott 3:02 a world rekord, azt se EVOval menték! :D Én párat mentem edig(5x) 3:10volt a legjobb idöm, lassu tütü egyenesbe, meg a fékezés... áhh

• Nortai
    nah most tökltöm le! megnézem mien! remélem elfog futni! És ha irányitás tetszeni foga kkor mehet komolyaban is a dolog! 2. után a 4-nek volt jo az irányitása szerintem! 05-t az 3. részhez hasonlitott, az vmi ratyi volt! :D

nah idöket lehet össze hasonlitgatni a világgal, lassan lesz Dirt is, max 4-nél találtok meg hungarynál:
    http://www.bhmotorsports.com/competitions/
  • gplay
    Nos akit még érdekel az előrendelés és nem tud konkrétumot annak egy link: Colint rendelsz verdát kapsz
  • uHs Gerzson
    Aki nyomja neten az Gerzson.hun megtalál :)