4307
  • habib
    kijott pcre!
    Colin_McRae_DIRT_CLONE

DiRT *SFCloneDVD* (c) Codemasters

After a two-year break for the series, Codemasters Studios' designers have
    created a reinvigorated McRae experience. The new Colin McRae title goes
    beyond the series' point-to-point rallying to deliver the most diverse
    selection of extreme off-road competitions. Sensational gravel, mud and
    dirt racing events from the world over include perilous Hill Climb and
    collision-packed Rally Cross events. International rallying competitions
    are also featured, with official cars on tracks based on real roads and
    locations around the globe. The title also expands on beat-the-clock
    racing and includes events with multiple cars on track to satisfy anyone
    who wants to push their on-the-edge driving just that bit further.

Mount with Daemon Tools, install & play.
  • dante3
    xbox360-ra már kijött a game!
    Jöhetne pc-re is!
  • gduck
    PL. INNEN ;)
  • Laci82
    Háttahozképest hogy milyen gépigényt írtak,nekem egy 2800-as sempronon 1,5 giga rammal és egy x1550-essel és integrált hangkarival megy...igaz,hogy 640*480-on és minden lebutítva,de így is szép a játék nagyon:)
  • arty
    demo elvileg tesz fel directx-et vagy ottvan hozzá .. nem?

ha nem, akkor netről kell uj directx :)
  • Skarc
    Nekem ezt írja ki indításnál.
    Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert D3DX9_33.DLL nem található.
    Hol tudnám beszerezni a D3DX9_33.DLL fájlt?
  • arty
    OFF:ezer éve járok ide és nekem már supergamez marad :D

ricsa008: milyen vidkártyád van? geforce7 vagy ATI x1300 vagy jobb kell neki - directx-et frissitetted?
  • hen-tes
    Ez már nem supergamez, elég régóta.. Csak úgy simán SG.
    [erre célozgatott]
  • ricsa008
    mi lehet a gond felrakom a demot rákkantintok az ikonra és semmi de viszont a feladatkezelőbe viszont azt írja hogy fut
  • Prince of Máté
    SG-n.
    Azt szokták a lámák írni, hogy megy maxon akadozás nélkül, aztán az a szaggatás nélkül 15 fps.
    SOk IQ huszár azt se tudja h mi az az "fps".
  • hen-tes
    s.gamez? :S
  • arty
    igen, vszeg az számit neki - csak tod itt s.gamezen sok a "gef3-mam van és teljesen jol megy" - alap h kételkedek :) (pláne ha másnak kisértetiesen hasonlo konfigon nem megy ennyit)
  • Vádá
    javítottam picit :) 1.07.66 ; 1.05.54 = 2.13.20
  • Vádá
    Hali. Így elsőre kipróbáltam nincs egy erőgépem főleg a karim... 6600 GT és egy p4 3Ghz 2 Giga RAM a legjobban 800x600 ba megy szaggatás nélkül.Nem lesz rossz játék el lehet bohóckodni vele. Egy idő így fél óra játék után : subival Német pálya első kör 1.10.49 2. 1.06.23 össz 2.16.73 Colin kapott 9.xx valamennyit :D
  • Katun
    Nem szoktam hazudni.
    Eléggé fel van húzva a videókari is, meg a proci is, 2,4 GHZ-ről 3,2-re.
    Valószínű ezek miatt.
  • arty
    ha ennyire erősködsz, h megy annyit, inkabb elhiszem, ne fáradj... csak itt másoknak GTS-en nem nagyon megy ennyit, még high-on sem :)
  • Katun
    Nade, mindjárt nyomok is neked SS-t vagy videó kell?
  • arty
    50fps ultrán ... nane.
  • Katun
    Biztos, hogy nem barátom.
    Nekem is hasonló konfigom van, najó kicsit felhúztam a procit 3.2 GHz-re.
    De azon babán megy 50fps-el ultra grafikán az árnyék ki van kapcsolva. És a Daemon Tools is, mert ugye az bekavar.
  • peter01
    Nem tom pontosan mire gondolsz de nekem a telepeít fájljait benhagyta a Temp mappába.
  • TothLaci
    Én a demójával játszottam a Windows 98-on. Akkor kaptam meg az első gépet, aztán az egyik újsághoz mellékelt CD-n a Colin McRae demót feltelepítettük, és először nagyon érdekes grafikája volt. A modellt meg tudta jeleníteni, a textúrát már nem, csupa lila kockákból állt az egész játék, de az volt a poén, hogy úgyis élvezhető volt. Aztán feltelepítettem a CD-kről mindenféle programot, vele a DirectX5-öt, DirectX6-ot, és megjavult a grafikája :)
  • Djemba
    letöröltem a demót de még fönt van a gépen valahol és nemtom, hogy hol ááá valaki hova telepíti elösször???
  • arty
    RBR?
  • Magnum PI
    Igen az 1 nagyon jó volt. Részben az újítások miatt részben. Olyam sárfelverődést még azóta sem láttam egyik rallyban sem. Viszont a legjobb játékélményt a 2 hozta. Tökéletesen eltalált fizikája volt. Kellően arcade volt, de azért oda kellett figyelni. Imádtam csapatni benne a verdát.
  • Attila889
    a CMR 2-t unom.A Colin Mcrea Rally 1-el még sose játszottam,és kivi vok rá,azt mondják az volt a legjobb széria eddig :)
  • Attila889
    jólvan,jólvan ne száljalj nekem itt.Ha valami nem tetszik nem kell ugatni.Kül.meg ha a többi topic kihalt akkor itt legalább van esély megkérdezni mert ez még él!Gondolkozz ember!Nah de ne offoljunk!
  • peter01
    Eddig cask a monolith progiainál kellet kikapcsolnom őket. Máshol nem volt gond. Win-t meg nem igazán akarok 1 demo miatt telepíteni. Majd a fullnál kiderül mi van, ugyis elvileg nemsokára jön nem?
  • hen-tes
    Nah ilyeneknek kéne konzol. D:
  • SD456
    Hy!

Én nem szeretem az igazán nagy felbontást meg am is a Samsung monitorom (SyncMaster 152v) csak max 1024x768-as felbontást bírja. Tehát nem is tudok nagyobban játszani de nem is akarok
    Ja kössz a képet! Am kemény a grafja gamenek!

Bye!
  • wid22
    [IMG]http://[/IMG]
    Kép ha sikerül
  • wid22
    Letöltöttem a FRAPS t . Ugy jó?
    Csak nem tudom a képet csinálni róla , de ez az eredmény.
  • gplay
    Ezt fejben számoltad?
  • wid22
    Nem tudom te milyen beállitásokkal és mekkora felbontással mész. Nekem 1024 be mediumon 24-25 FPS a buggival amikor vannak elenfelek. Amikor meg 2 ellenfél van akkor 29-30 FPS is. És nekem 7600 GT m van ugy tudom a 8800 GTS kicsit jobb kártya. Olyan 3x jobb akkor? Igaz ha te 2400x felbontással mész full grafikán...... Te lehetsz az örök elégedetlenkedö akinek semmi se jó.
  • SD456
    Hy all!

Kösszönöm a válaszokat!

Bye all!
  • Prince of Máté
    a VGA-n kívül ugyanatz a gép mint az enyém.
  • lee56
    Akkor marad a végső lehetőséged, win reinstall , és a codek packokat tényleg hanyagold, kész csoda ha más proginál nem okozott gondot...
  • ajem kisa
  • autoszimulator
    22,25 FPS-ed lesz pontosan.
  • SD456
    Hy all!

Nemsokára meglesz az új gépem és ahogy nézegettem a gépigényt (biztos hogy, menni fog!) eléggé nagy. Na de a kérdés az új gépemben (röviden irom):
    Videókari: 8800 GTS 320MB
    Proci: Core 2 Duo 1.86 GHz
    Ram: 1GB (később még 1GB)
    Biztos, hogy megy csak azért megkérdezem tőletek, hogy kb. hány FPS-t menne?

Előre is köszönöm!
  • gplay
    THX