4307
  • gortva
    nálam sajnos nem vált be
    ugyanazt irja ki hogy, utána hogyha inditom akkor meg kiirja hogy installálni kell inditás elött...
  • Djemba
    majd lesz hozzá crack
  • rage at work
    Nem is azt kellene, hanem az emulációs softwaret
    De a YASU Safedisk s SecuRom ellen van az igaz.
  • ricsa008
    9600 xt-m van azon nem megy ugye?
  • HunnernesKonge
    Akinek szarakszik a protection systemmel, annál ez segíthet. Leszedi a gépen lévő starfoce drivereket.
    Nálam bevált, de nem vállalok garanciát arra hogy nálatok is be fog.
  • gortva
    nézze már meg nekem egy olyan ember akinek megy a game hogy milyen verziójú daemonja van és spt-je?
    köszi
  • gortva
    azzal nem lehet starforce-s képet elrejteni
  • kokos
    JUJUJUJUJUJ!Életem legnagyobb rali játéka.Mekkora!A demo a szar volt!A teljest be optimizálták rendessen.Irányitás jobb lett,grafika tutibb let és élesebb!Fej de jó!......Nem mindegy melyik daemonnal inditod még a 409 es is tobb fajta van!!!!!!.Nem kell semmit csinálni csak a megfelelő dae-be kell tenni.Telepiteni nem fogod ha volt rajta daemon!!!Elötte töröld a régit!Már nem emlékszem rá delehet,hogy a telepités után nem engedtem hogy ujrainduljon.sőt csináltam sfremovet!
  • autoszimulator
    IQ harcos talán akkor ha már odaírsz valamit akkor az akutálisat irjad IQ harcos........... talán még segithetnek is mások, mert amint látszik nem csak az IQ-d konvergál nulla felé.....
  • rage at work
    Nem lehet elrejteni YASU-val pl ?
  • gortva
    Én felraktam az új Daemont 4.09HE, és ha bekapcsolom az emulálásokat,ha nem akkor sem megy, a protection system hibát dob hogy: attempt of using emulation software has been detected...
    Mi a megoldás?
  • karikusz
    Hi All!

Nem semmik a scereenek..

Ezután még mit fognak csinálni?...ennél lesz szebb?...
  • gplay
    Akkor ez egy piramis játék?
  • Desert
    nem akarom tele "szemetelni" a topicot ezért inkább hagyjuk a dolgot tee :D aktuális gép hm... :D nem sokára itt az új majd az bekerül talán. :D
  • wander01
    az iq harcosokat sztem mellözd, inkább az aktuálisat ird oda. nem azért szokták általában odairni hogy villantsanak vagy együttérzést váltsanak ki hanem pont az ilyen kérdések miatt tee
  • gortva
    Én felraktam az új Daemont 4.09HE, és ha bekapcsolom az emulálásokat és ha nem akkor sem megy, a protection system hibát dob hogy: attempt of using emulation software has been detected...
    Mi a megoldás?
  • Desert
    Ennyi IQ harcost már e :D és szerinted nekem az van?:D az csak aláírás nem a gépem nah ennyit rólatok :DDDDDDDD
  • uHs Gerzson
    Egyből csaphatód neki :)
  • wander01
    most telepitem, mi a köv lépés utána? cd letilt? vagy valami emulálást be kell kapcsolni? vagy hagyjam a francba az egészet és egyböl inditsam a játékot? :))
  • autoszimulator
    MSI NX6200AX 128MB

nembiztos hogy ezzel hajlandó lesz elindulni
  • Dulli
    Örök Hála!!!!
  • wander01
    tessék, itt van az SPT 1.43 a nem induló daemon-hoz

LINK A CUCCHOZ :)

ja és szivesen...
  • Dulli
    szia! nekem se akar felmenni a daemon ugyanaz a baja mint neked. honnan tudtad leszedni azt az SPT1.43-at?
  • Eagle16
    Úgy ahogy :D
  • Desert
    kit érdekel a full csilivili szar graf?:D demoteszt se lesz :) fog ez menni :D
  • Eagle16
    Nem.
  • rvn
    ok feltettem...meg van amegoldást kelett vmi SPT1.43 vagy annál ujabb
  • autoszimulator
    hmm..akkor ha jól látom, neked az SPTD-t nem tudja telepíteni, vagy a gép restartol, és utána nem fejezi be? Meg az internal error számát is leírhatnád..
  • rvn
    a jatekot felrakta csak mivel 4.09 es kell hozzá ezért leszedtem a régiot és most fel akarom tenni ezt...
  • rvn
    a daemon tellepitése
  • autoszimulator
    DAemon áll le, vagy a telepítés, nem mindegy.. Lehet a CD-képfájl a rossz..
  • rvn
    Üdv! A Daemon Internal erroral leáll a setuop 2. képénél leszedtem a régebbit de semmit hatás!:(
  • autoszimulator
    Kamaz nagyon bejön :D Kis mackós, de nagyokat lehet vele csapatni :D
  • skygt90
    Hi! Barton magos procin megy a game?
  • uHs Gerzson
    Egy szép nagy kamion, de a Kamaz is megér egy imát :DDD
  • autoszimulator
    miaz ott az első képen? :DDDDDDDD

nekem egyedül irányítás nem fekszik, mert nem billre van kitalálva, kormányt meg lusta vagyok elővenni :D
  • uHs Gerzson
    Inkább demoteszt minthogy pofára essél mert nem megy a full xD
  • Desert
    nah pff :D demoval nem játszom :) csak teljessel :D ezért érdekelne milyen az autó fizikája :)
  • rush21
    Kijavították benne azt hogy ha fölteszem Ultrára a Shadowot akkor nem megy le az fps 5-re??
  • uHs Gerzson
    Ha játszól a demoval megtudod ;) de nekem inkább a cmr2 és 3 ősszegyurására emlékeztett.