4307
  • Desert
    Milyen az autó fizikája? az addig oké hogy csilivili szar a graf :D de az autó fizikája?
  • uHs Gerzson
    És a full 11GB helyet vissz el ;)
  • uHs Gerzson
    Pár kép:
    [center]

• rush21
    HY!
    A játék Rar fájlokban 5 GB Kicsomagolva viszont 8,5GB!
  • uHs Gerzson
    nincs, nekem is azt csinálja elöször hogy azt mondja rossz de egy második inditásra simán elindul.
  • darkhmz
    Na akkor azért nem megy... Kár, akkor nekem sem fog, nekem is Barton van :( már a demo sem ment. megyek inkább LFSezni :)
  • kokos
    Ok!!!Megvan elindult!Nem kell letiltani a lemezeket!Vinyorol iditod...Daemon 4.0.9-el.Az előző daemont töröld,mert nem telepiti rá!!!
  • Desert
    milyen az autó fizikája?
  • djcom
    A Daemon 4.09HE van fenn.
    Van annál újabb?
  • eZo
    Amd 3200+ @ 2.2GHz, Barton, L2 512Kb
  • djcom
    Nekem sem indul, pedig alapből nincs a játékgépemben semmilyen optikai meghajtó:(
    Az összes többi SF game megy, ez sajna nem:(
    Pf...
  • darkhmz
    milyen procid van? Barton magos pl?
  • eZo
    Hihetetlen.. "amd 2800+ 7600gt" és megy, nekem 3200+,7600GT,2x1024Mb ram, és nem indult el a demo !
    Most akkor hogy is van ez a processzor dolog?
    Min. "Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
  • rage at work
    Daemon Tools 4.09-cel ha mountolod, nem indul ?
  • Scapolite
    Hát nem indul:(
    Mi a fuck van daemon tools-al,hogy nemtudom feltelepíteni??
  • kokos
    Hello!Valakinek van ötlete ,hogy inditsam a játékot?Köszi!
  • Scapolite
    Ha Alcohol-al mount-olom és installálom akkor van esély az elindulásra?
    Daemon tools-ot nem tudom feltelepíteni mert hibát ír ki rá:internal setup error,contact support
  • grebber
    Van itt esetleg olyan szerencsés akinek netán a demó nem akarodott elindulni viszont a full meg megy ??
  • uHs Gerzson
    Én kormánnyal nyomom így tudom milyen
  • HunGreg
    Aki úgy érzi, h könnyű a game, az dugja be a kormányát..Sírni fog mediumon :)
  • ntex
    LOL kicsit hosszú lesz a Career mód

A kockák jelentik a Tier-eket, egy kockában van hogy csak 1-2 verseny van, de sokban 3-4-5-6 is lesz, legnehezebb fokozaton el fog tartani 2-3 hétig mire végigtolom, amúgy ahhoz képest hogy arcade, sztem nagyon élvezetes lett a játék. Ajánlom mindenkinek próbálja ki.

Mellesleg egy tipp: Nálam is akadt HIGH-on, le kell venni az árnyékokat (SHADOWS) Medium-ra és jól fog menni a game
  • repvez
    Szerintem rosszab lett mint a demo.A demoban igaz full lowon,de elindult 16080x1050-en a full viszont ezen a beállitáson olyan homályos képet adott a menübe hogy el se lehetett olvasni és a játék kb 2 mp alatt váltot egy képet.
    Mindez 4000+x2, 1GB800Mhz és 6600GT konfigon
  • VRSDM
    az a baj hogy az átlag fejlesztők elveszik a játékosoktól a kedvet, régebben vettél egy csúcs videókair és ki sem használta semmi sem... emlékszem a voodoo2-esem mikor az volt még az ász. utána évekig nyúztam és semmi sem akadt rajta...
    most meg fél év alatt leköröznek, és ez nem azért van, mert annyival jobbak a játékok, hanem mert ennyivel trehányabbak a fejlesztők
    vagy csak erősen kitömök a hw-s esek a pénztárcájukat -.-
  • uHs Gerzson
    Úgyan olyan gyors a teljes mint a demo, de a menü gyorsabban megy, és elég király eddig a játék
  • ntex
    Daemon 4.09 van a gépen. letiltottam a DVD írót eszközkezelőben és elindult !
  • Bagoly81
    ugyanolyan felraktam vista 64 bitre(akadt a menűje) most telepitem xp re de vistán nekem akadt
    1024 médium alatti beálitással amd 2800+ 7600gt ,12 giga hely kell a játéknak
  • ntex
    Hát amíg nem lesz hozzá *reccs addig nem fogok tudni vele nyomulni
  • raymond01
    Aki próbálta megmondaná hogy optimaliózáltak e rajta vmit, vagy ugyanolyan mint a demo?
  • grayfox
    Hát akkor csak az x2-vel lehet a gáz. Nézd meg a configom.. csak 256-os kártya 2gb ram stb. de ment a demo 30-40fps-el highon. 1380x720.
    igaz élsimítás nem volt bekapcsolva, árnyékokat levettem a legnagyobbról egyel kisebbre, minden más maxon.
  • Evogordon
    Nagyon fasza a gamma ;)
    Tegnap megijedtem hogy nem indúl a játék erre nézem és nincs a daemonba az image fileja :D
  • uHs Gerzson
    hát nekem van 1 magos procim és 2gb ramom és elég jól megy a játék, szóval egy kicsit fúrcsa hogy 2* gyorsabb gépen úgyan azt produkálja a játék.
  • Szabi1991
  • Maxtreme
    Pedig sajna nem javították ki :(
    Én tegnap este próbáltam. Egyedül a menü lett gyorsabb, a game maga maradt ugyanolyan fos lassú :(
  • jakewyler
    nem
  • Szabi1991
    ati 9600 on (256-os)elindul ? :)
  • CalebJoe
    Ezt írta az egyik gyerek az nforce fórumon:

DEMO version
    with 5600+ AMD X2
    4Gb DDR2
    X1950 XTX 512Mb
    Around 30Fps normal....15-20 FPS dune buggy game
    1024*768

Nekem is 15-20fps-t proddukált a demo, ha ezt nem javították ki a full-on akkor felejtős a játék, a tököm fog játszani 20fps-sel.
  • Dodo55
    A teljesítményen javítottak a demohoz képest?
    Mert a highdetail autómodelleken, és a speciális AA-n kívül más dolgot nem igazán láttam, ami annyira enné a gépet, de mégis le kellett vennem eléggé a grafikai minőséget, hogy szépen(30FPS+) fusson.
  • hen-tes
    Khm..
  • Willi Betz
    Bemountoltam de ugyan ugy kiírja,hogy error. Most ilyenkor mivan? Kell neki a legújabb Daemon tools?
  • hen-tes
    Nah megy a játék, csak a legújabb daemon kellett hozzá.
    Egy kört mentem eddig, de nem rossz. :D