Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
nem lessz ez annyira rossz...csak jelenjen már meg<#hehe><#hehe>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

grebber

Next PC upgrade: 2022

<#mf1><#mf2><#ejnye1><#boxer><#gun><#violent><#action><#duhos2><#gunyos1><#banplz>

Prince of Máté
Te vagy az év faszlámája!

nem is lehet inen letölteni a játékot mert ijen oldal nem is létezi😞

[HUN]FaTaL
😄 és látod hogy mégis...

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Haggyad ezt direkt csinálja mert ennyire retardált ember nemlétezhet!

[HUN]FaTaL
de tényleg mondjátok meg

de nincs kiirva seholsem mondjátok már el hogy hollehet letölteni a játékot???

Attila56
talán ha olvasnál újságot.......vagy vissza olvasnál akkor többet tudnál meg<#kocsog><#wilting><#lama>

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

grebber
Pff összesen van 43 hozzászolás de ezt sem vagy képes elolvasni.

sziasztok! lenne egy kérdésem hol lehetne letölteni a játékot???
ja és köszike

Ez igaz viszont akkor a profi photoshopos emberkék mellé kéne pár premier pro-st is megfizetni.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

mila69en
hát igazán prezentálhatnák már valami vidijó formájában is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Attila56
igen 2007 õszén fog megérkezni.Vagy nyáron.A Codemasters dolgozik rajta keményen.GS-szerint Márciusban jönnek a videók és újjabb képek,és mégtöbb infó.Én már várom 😉

grebber
Grafba lehet 😄

Lui76
Én megelégednék GTR2 fizikával, kinézettel ...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

z0ty4
"A Colin McRae Dirt az új grafikus motornak hála elképesztõen jól néz ki és a fejlesztõk megesküsznek arra, hogy ez lesz minden idõk legjobb rally programja."

hmmm.... <#banplz><#banplz>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

mila69en
az irányítás szar az RBR-ben? LoL az RBR-t nem irányítani kell hanem vezetni-.- mivel is kéne játszani egy autós játékot ha nem kormánnyal? próbáltad már a colint kormánnyal? nagyon gáz:/ pedig vannak arcade autókák amik qurva jók kormánnyal is az oké hogy ez egy arcade rally nade azért LoL 0 fizika-.- jönnek a nextgen cumok csilli villi graffal... az helyett hogy a next-gen szót nem az agyon tupírozott grafra használnák hanem inkább az élethûség kialakítására a minél tökéletesebb fizika lemásolására najó legyen jó a graf is...

"RBR-t sokan felrakták és törölték le"---> ez igaz, a vérpistikék letörõlték mert nem tudtak játszani vele<#nyes> viszont sokan rakták fel és a mai napig is fent van a gépükön, és a rallys játékok etalonjának minõsítik mint én is, az eladási statisztikák pedig lótúró,

hogy mi kell egy next-gen rallyhoz szép graf tökéletes fizika és egy menü az optionsban hogy én kormánnyal akarok-e játszani vagy billel esetleg joy-al vagyis a szimulácio skálázhatósága

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

David8
Nem tom mér kell fikázni a Colint.
Lehet az RBR-be élethûbb az autó fizikája, de az irányítás eszméletlen sz*r lett (szinte csak kormánnyal jáccható)
A grafikát meg meg lehet nézni. Én felnyomtam mindent maxra mind2 játéknál és a Colin5 grafikája eszméletlen szépre sikerült szerintem jóval veri az RBR-ét. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így jóval sikeresebb volt ez a játék, az RBR-t sokan felrakták és törölték le... Eladási statisztikákat is lehet nézni jóval több kelt el Colinból..

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

lehet tudni valamit a megjelenésrõl ?

mila69en
ez mind szép bár ezt mintha hallottam volna már az elözõ részek-nél is nah mindegy a gfx tuti ütõs lesz én viszont normális fizikát egy RBR szintüvel beérem és normális belsõ nézetet akarok látni a játékban!!!! remélem nem erõltetik az arcade rallyt vagy ha igen akkor tegyenek bele valami állíthatóságot sim és arcade között. bár kétlem, hogy ilyen lesz benne😞 nah és csak reménykedem hogy a CMR újra nagy név lehet a rallys játékok között😊 mert eza név elveszett valahol a CMR3 megjelenése óta:/

Én úgy tudom, hogy 2007 õszén fog megjelenni, úgyhogy ha igazam van, akkor arra még csaknem egy évet kell várni, ami elég sok idõ

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Eisenhower
A Codemasters a teljesen új Neon 3D enginet használja a Colin McRae: DIRT rally játékának prezentálására. A PC, PS3 és Xbox360 platformokon jövõre debütáló játék 3D motorján 40 szakember dolgozott és semmit sem vettek át a korábbi kódból. Légmozgások élethûen viselkednek, érintik a kipufogó gázokat, fákat, lombozatot, útmenti zászlókat, esõcseppeket és az autók mozgását. A száguldó járgányok légörvényeket keltenek, ami mindenre hat a környezetükben.

Ütközések során a fémrészek deformálódnak, betörnek az üvegek, és bármivel ütközünk, az élethûen "megsemmisül". Kisebb fák derékba hajlanak és eltörnek, lelapul a fû, a faanyagok pedig szálkás darabokra robbannak és kõdarabok morzsolódnak szét. Elég nagy erejû ütközés során járgányunk teljesen egy fa köré csavarodhat.

Forrás: Hardwired

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Attila889
Sióziasztok.Megjelenése 2007.Negyedév??Nem?Vagy rosszul tudom?

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Raho
Tudom, de találtam a képeket és gondoltam be linkelem.

VW Jetta II 1,8T

mila69en
ez mind szép és jó........ de fizika fizika és fizika legyen alatta mert az eddigi colinok nem igen jeleskedtek bene😞

Sunyi RóKA
Thx a képeket

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Raho
Néhány új kép...::LINK::..

VW Jetta II 1,8T

mila69en
"világbajnokáról elnevezett legújabb szimulátor"---> mi legújabb szimulátor?D: hja hogy ezt a gamestar.... írta az más<#nevetes1>

grebber
Colin McRae: DIRT - széles skálán
<2006. július 21. @ 13:26 - Mantis>

Tegnap ahogyan azt már megtudtuk a Colin McRae: DIRT címû autós játékról, a WRC történetének legfiatalabb világbajnokáról elnevezett legújabb szimulátor ezúttal fõként az offroad stílusra koncentrál majd.

A sár és a homok alapvetõ pályaelemként szolgálnak majd, és az is elképzelhetõ, hogy amolyan baja stílusú futamokkal is találkozunk. Itt fõként könnyûvázas, 850 lóerõs autókkal lesz dolgunk.

Az offroad mellett a tereprali is komoly szerepet kap majd a játékban, és bekerül a ralikrossz-világkupa-sorozat is, amely szintén igen népszerû a terepralit kedvelõk körében.

Természetesen a hagyományos ralizással sem szakít a cím, ugyanis mind európai, mind vb-futamok helyszínével találkozunk majd. Lesznek négykerékhajtású WRC-ink, de elsõ-vagy hátsókerekes autókkal is versenyezhetünk.

A Codemasters következõgenerációs fizikát ígér, így minden ugrató és szikladarab élményszámba megy, legalábbis reméljük.

Elsõsorban azonban most mégis inkább a Grand Raid Offroadra hajaz a brit világbajnok nevéhez kötõdõ legújabb cím, ugyanis az autók számát tekintve is alaposan túlsúlyban lesznek az offroadra és terepralira szánt járgányok. Colin McRae egyébiránt az elmúlt hónapokban saját raliautó fejlesztésével foglalatoskodott, amelyet hamarosan bárki megvásárolhat, és rajthoz állhat vele a rali-világbajnokság futamain.

info: Gamestar

grebber
Azok szerint pont hogy semmi nem lehet tudni a gamerõl miven nem ingamek!

Sunyi RóKA
Na ez csucs:

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Evogordon
A képek szerint faxa game lecc

Mikiller
Engem jobban érdekel, hogy mi is lesz az a Clive Barker játék<#finom><#nevetes1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

mila69en
he ez lesz a hivatalos címe😊
talán akkor a másik topic felesleges?😄

Ez a játék az E3 alatt még nem Colin McRae Rally 2007 néven futott? Mert akkor ez a topik felesleges...

én elmondom miért nem lesz olyan soha Colin, mint RBR. Azért mert nem a játékosok
10%-ának készül, ugyanis a gamerek 90%-a nem tartozik a hardcore szimulátorfanok közé... ez ilyen egyszerû

mila69en
hát nem is todom végülis megjelenés valamikor 2007..... sztem akkor kb 2007 felénél, akkor lehet hogy DX10-es lesz a gamma?😊 végülis akkor megközelítheti/megkell, ezt a grafikai színvonalat, szvsz PS3-nak meg az X360-nak ezt kikéne, hogy köhögje magából simán😊) mivel semmi extrat nem látok csak az autók vannak jósok polybol azt csá.... hja meg pár kavics az úton amit felver az autó, azért ez 2007-ben ezmár elvárható, fü meg már alap az út mellet... nah majd ugyis kiderûl misûl kibelõle.... bár ha a fizikára nem gyúrnak rá akkor nem igazán fog érdekelni

mila69en
sztem eggyáltalán nem nehéz az rbr csak valami normális kormány kell hozzá😊) meg belsõ kamera azt kécc is😄DD ez kb olyan mint a fifa meg a PES fifat simán tolom billel is, peshez már nem árt egy analogos joy ha nem akar az ember sokat bénazni😄D

EmIn3m02
rókabõr...ebben egyetértek 😞

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Istencsászár
Lehet csinálni mind2õt egyszerre, egyszerûen a szim modot kell butítani és kész a könnyített cucc. Pl mint a GTR-nél.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Nehogy azthidd hogy ilyen lesz a graf ezek semmitmondo felesleges render képek 😞

Istencsászár
Az biztos, csak a kocsi idétlen mozgása láttán kiütést kapok... nameg az utolsó 3 rész csak rókabõr volt, mint az ea féle fifák...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmIn3m02
szimulátorba nemkéne hogy elmenjen....éppen azért szeretlyük a colin-t mert nem oylan brutál nehéz mint a rbr
persze a rbr meg a maga kategóriájába a legjobb egyértelmüen

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

reaper4
hát igen a graf csak javul javul. a mi örömünkre 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit