12300
-
#6632 Az ampullás kép nem lehet a legutóbbi részből, amikor Bob Mohindernek mutatja a Shanti vírus variánsát? Ez pedig a köv rész amerikai promojában van:
-
#6631 lehet h abban a 4 hónapban tört el :D Ando nézegette és elejtette :D -
#6630 azok voltak a tündék :D -
#6629 De ha Hiro azóta úgy befolyásolta a múltat, hogy nem azé lesz a kard, akié, akkor lehet hogy ezáltal a jelenben nem lett összekovácsolva, nem? -
#6628 pedig de...összekovácsolták az uccsó v. uccsó elötti részben az első szezonban -
#6627 nem lehet kardot összekovácsolni!pontosabban ilyet csak tündék tudnak :D -
#6626 Azon már én is gondolkodtam, hogy mért volt eltörve....nemtudom -
#6625 na és most akkor nézzük h mik történtek meg:
1, 2. pont sorrendben :D tehát ez azt jelenti hogy amelyiken peter furán néz (ahogy heroeswikin le van írva egy biohazardos ajtó előtt állnak) tehát ez a köv. részben is lehet akár, mivel ez az a vírusos jövő vagy mi, az ampullás is, a niki ki/be jutása még kérdéses, de szerintem a hiro kensei harcot a végére hagyják, teát a mohinder lövése és noah halála is valószínűleg a végefelé lesz. de javítsatok ki ha tévedek :D mivel lehet az is hogy hiro és kensei nemsokára összecsapnak.
ja és egy másik dolog: amikor még anno Ando kivette a kardot, ketté volt törve. nem kovácsolták azt össze? -
#6624 szerintem is niki, már csak azért, mert őt festette le mindíg így Isaac :) (már régebbi képekhez viszonyítva) -
#6623 sztem Niki -
#6622 sztem Elle-nek "kislányosabb" arca van...ez inkább Jessica, de tudjuk hogy itt bármi megeshet...még Claire is lehet -
#6621 semmi baj, jó lett, kösz hogy összefoglaltad nekünk -
#6620 5. képen sztem Elle van.
Sztem majd neki is kitörlik a memóriáját (haiti) és bezárják úgy egy konténerbe mint Petert.
Vagy simán Peter bezárja egy konténerbe mert ott nem ér semmit Elle az elektromosságával. -
#6619 Ajjaj... A linkjeim nem sikerült a legjobban a heroeswikiről... Azért remélem így is mindenki tudja melyik kép melyik. -
#6618 Látom jó sokáig dolgoztam ezen, addig született egy pár hozzászólás... -
#6617 Na akkor tegyük rendbe picit ezeket a képeket.
1. Amint Noah is mondta, az első Kaito (Hiro-papa) halála.
2. Az előző részből az is világosan kiderült, hogy az a kép, amelyiken Claire halottan fekszik a lépcsőn, a második.
3. Az egyiken képen látszik a szám, és a promo-ból is kiderül, hogy az a kép, amelyiken Peter olyan furcsán néz, az lesz a 3.
A csoportos kép alapján én a Nikis képet 5/8-nak vettem ki, az ampullás képet 4/8-nak. Javítsatok ki, ha tévedek. Több képet is megnéztem, szerintem így helyes a sorrend.
4. Ez valószínűleg szintén a következő részben lesz, és az ismételt világvégével lehet kapcsolatban.
5. Itt pedig ugye Niki/Jessica(?) vagy be szeretne jutni valahová, vagy onnan ki.
A sor vége pedig ugye teljesen egyértelmű, mert feliratozva is lettek a képek. Tehát:
6. Hiro és Kensei harca.
7. Suresh lövése.
8. Noah halála. -
#6616 sztem Jessica -
#6615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy ha a képek tényleg "sorrendben" vannak megszámozva, akkor nincs sok kép hátra, lévén a Híró VS Kensei kép a 6. és az a köv részben esedékes (lásd előzetes)...bár ha megküzdenek egyszer a múltban, majd a jelenben is... -
#6614 ez sztetek ki?? -
#6613 a 8 kép -
#6612 sztem is Mohinder, nekem fel se merült más... -
#6611 őőő a 7. kép az amin a borostás lő éppen (aki sztem Suresh)....még a Hiro vs Kensei képről tudjuk hanyas, de többiét nem mutatták...... -
#6610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig simán lehet Mohi..mint az előzetesben lehetett látni, Niki/Jessica felkeni a falra, szal még a bekötött orr is indokolt... -
#6609 Ja amúgy arra gondoltam hogy a borostás srác a képen Alejandrora hasonlít legjobban. -
#6608 Hogy is jötetek rá, hogy Adam Monroe maga Kensei? -
#6607 igen.
1.Kaito papa halála
2.
3.ez vmi fiolás
4.ezen hiro harcol takezo-val
5.ezen egy borostás férfi lő éppen
6.
7.
8.és ezen van noah halála.
(a 3.,4.,5.,-re emlékszm csak így fejből de a többit is láttuk már) -
#6606 öööö..asszem jah -
#6605 Akkor összegezük: 8 kép van összesen, és a második évadban látott képek mind beletartoznak, kivétel amit Peter festett Caitlin lakásán, ugye? -
#6604 visszanéztem..tényleg a Híró-papa a 8. kép.. Noah haláláról készült kép az ott van a raktárban a többi közt..ne felejtsétek el, hogy Mohi csak lefényképezte telóval.. -
#6603 sztem ezeket a festményeket eladták Lindermannek az a csaj akit lelütt miszter Iszáák.... -
#6602 hát az új részbe volt, asszem Noah mondta hogy van egy 8 festményből álló képsorozat, ami Kaito halálával kezdődik és Noah halálával ér véget....szal ha minden igaz akkor ott nekik a raktárban 6 festményt kellett találniuk... -
#6601 De amelyiknek Hiro apja van, elméletileg az is a sorozat része? És ha ezeket a képeket még annak idején Isaac festette, miért nem foglalkozott eddig vele senki (gondolok itt főleg Noah-ra, aki valószínűleg láthatta volna őket akkor is) Vagy esetleg az nem lehet, hogy ezeket az elmúlt 4 hónap Peter festette valamikor, nem is Isaac? -
#6600 és amin Noah halála van? azzal már 9 kép van...akkor most hogyisvanez?? -
#6599 A 8. kép az az amin Nakamura papa van (banner bal felső képe) -
#6598 jaja nem tud mindent megtanulni, amit lát, csak amire az "alkatával" eleve képes. ugyanígy nem tud felemelni egy nagy súlyt csak mert látja, hogy valaki ezt teszi.
a zongorás rész tökre tetszett viszont, hogy csak a mozdulatsort utánozta le, ritmusérzéke meg ugye eleve nagyon jó...
de ez a "nesze itt van a világ összes harcmüvészete" dolog egy kicst dúrva azért :D (neo lehuzhatja magát a klotyón)
már várom a jessica vs monica fightot vagy valami ilyesmit -
#6597 Hát mivel Monica képessége az izommemoráció, és a repülés mint olyan nem elsősorban az izmok mozgásától függ, ez sajnos kilőve. pedig megnéztem volna... Akkor már négyen is tudnának repülni... -
#6596 lol ez dejó xDxD lehet...
(amúgy nem tudna) -
#6595 számból vetted ki a szót. Niki beteg, és ehhez kapcsolódott egy képessége ami szupererősség.
én meg azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha felvennék videóra ahogy nathan repül, monicának megmutatnák, akkor tudna repülni? :) -
#6594 uu 8.rész dejóóólessz -
nagy hős #6593 a skizofrénia továbbra sem képesség :)