Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
FAKE: kamu, hamisítvány.
24 - Exile -Nov.23
DFTBA ಠ_ಠ
Heroes.S02E01.PRE.AIR.XviD-UnIT
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A második évad: 2007. szeptember 24-én kezdõdik az USA-ban."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Köszönöm minden látogatónak és azoknak akik segítettek az oldal szerkesztésében!"
De jó, hogy benéztem az oldalra 😞
Franc. Elöbb a képregényfordítások lettek lezárva, most meg már az oldal is? Jó persze nem kis energia és meló, csak kissé sziven bökött a dolog.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Milo gyerek szinte egész este ugyanoda nézett úgy látszik 😄
Picizöldfül:a kepregeny.net átvette a képregények fordítását,és õk még nem jutottak el addig(nem mellesleg szerintem is taplók voltak hogy elkezdték,és emiatt WoH-sok leálltak.mármint a fõ taplóság oka az,hogy tetülassúak,ha elvállalnak valamit,csinálják rendesen!)