12300
-
#6672 Ukrajnában rohangál mindennemű melegruha nélkül és nem fázik meg?
akkor valamiről lemaradtam... -
#6671 őneki is van képessége ... -
#6670 Hát mondjuk nem is értem a bannerben mit keres Noah, a sok hiró között, ő az egyetlen "normális". Najó, főszereplő meg minden...najó... -
#6669 a bannerba is így szerepel...onnan lehet lesni:D -
#6668 akkor a festmény átváltozik majd másmilyen inggé:D de nme értem mért Noahnak nevezitek,elsőre nem is vágtam hogy kiről van szó,:Dmivel én ugy ismertem hogy : Mr. Bennet :)Matt is ilyen azt meg Parkmannak,Mohinder meg Dr. Suresh,de jovan ez még oké...de egyedül a Noah a szembetűnő alegjobbvan.:Dmeg mondom a Matt inkább Parkman...:D -
#6667 viszont ha ezt noah is tudná, akkor így meg tudná akadályozni a festmény beteljesülését: minden fekete kockás ingét elégeti és több olyat nem vesz :D -
#6666 lol jó érv :D
ték -
#6665 tényleg azt lehet tudni melyik részben fog meghalni Noah: amelyikben fekete kockás ing lesz rajta xD -
#6664 ezt én is észrevettem már, de nem hiszem hogy van összefüggése a képeknek. (bár a fiola+peter ablak előtt kicsit összeillik, de még meglátjuk) -
bigdadylacika #6663 Csak nekem ugrik be a képek alapjn hogy Suresh lő és Noah pedig golyót kap a következő képen? -
#6662 már csak ha elkezditek felsorolni a szereplőket, ő ne maradjon már ki :P -
#6661 Molly? -
#6660 szerintem Parkman a következő. -
#6659 jah vagy lehet meghal Peter, Hiro, Sylar, és akkor abba is hagyom a Heroest -
#6658 és ha 2114-be teleportált "vissza" akkor mi van?nem kell neki pont akkorra visszatérnie,amikor a sorozat mittomén,mondjuk 6-ik része tart... -
#6657 akár a haiti is lehet még egy elhalálozó figura.. -
#6656 nem úgy értettem..inkább a csaj miatt marad ott.. -
#6655 Nekem mondjuk Claire csípi ennyire a szememet. Csak Sylar ne haljon meg :D -
#6654 Niki + Micah mehet a koporsóba nem fognak hiányozni:) -
#6653 niki niki niki niki!! DIEEEE :D -
#6652 De a "további két szereplő", azok lehetnek ők. -
#6651 Nah, az úgy már más! :) -
#6650 Olvasd el újra a cikket. A "nagy csapat"ból tervezik a kiírást. Tehát régi szereplők. -
#6649 Én nekem legalább is:) -
#6648 mér ne lenne? :s -
#6647 Hiro nélkül nem lenne értelme a sorozatnak -
Cat 02 #6646 ha belegondolsz logikus h meghal mivel ha nem akkor már visszajött volna
az mekkroa volt mikor Sylar elmesélte Alejandro nak h mit tervez vele xDD -
#6645 Sztem Maya és Alejandro is meghal! A másik tippem az, hogy Niki! -
Cat 02 #6644 Noah valszeg bár New York se robbant fel :) -
#6643 Jaja, ez alapján én is kezdek aggódni a Kensei vs Hiro csata kimenetele felől... -
#6642 hát... sztem az egyik Noah lesz..félek, hogy egy másik bizony Hiro :( -
#6641 Nah, erre kíváncsi leszek...biztos Claire -
Cat 02 #6640 Cikk -
#6639 a keveredés oka.. -
#6638 Ja igen, ezt nekem is mesélte egyik csoporttársam, mert én is el voltam tévedve ezügyben, hogy a skizofréniának köze nincs ahhoz, hogy valakinek van egy másik énje meg ilyenek. Ha látta valaki a 24 4. évadát, abban pl. a főnökasszony lánya skizofrén, ami ugye tudathasadást jelent, de nem abban az értelemben, hogy a személyisége hasad ketté, hanem a gondolkodás és a cselekvés kettéhasadását, azaz nem tudja mit miért tesz, furcsákat beszél mikor "bekattan" és ön-és közveszélyessé válik, később pedig nem tud magyarázatot adni a tetteire.
"Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vonatkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsősorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belső nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre." (forrás: wikipédia) -
#6637 [egyetért] -
#6636 ööö, ez a történet szempontjából semmit nem számít csak engem idegesít, hogy mindenki azt írja h skizo powergirl, stb... Niki nem skizofrén!!!! A betegség neve amiben szenved többszörös személyiségzavar. A skizofrénia teljesen más, és ott szó sincs több személyiségről. -
#6635 jah, télleg ezt elfelejtettem. -
#6634 Azt nézem, hogy Peter ezen a képen valószínűleg egy üvegen néz keresztül, mert a matrica oldalt fordítva van feliratozva, szóval Peter áll az üveg előtt és azon van rajta. Az üveg meg valami olyannak kell lennie, ami megérdemli a Biohazard feliratot... -
#6633 Nem, azért nem lehet, mert a Peteres kép, amit linkeltél, a hármas, ez tuti, az egyik képen világosan látszik.