Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
24 - Exile -Nov.23
Mellesleg ha már össze hasonlítjuk a dolgokat nekem tetszett a Heroes, de ez csak egy sorozat amit pár év múltán elfelejtenek. De Tarantino filmjei évtizedek óta töretlen népszerûségnek örvendnek.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Háát jogos, végül is hatvanhat éves házinéniknek készült ez a sorozat! 😊
Mit szóltok ehhez? Én jót röhögtem.
24 - Exile -Nov.23
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy a heroes is mindjárt elkezdõdik ezt a kis idõt már kibírjuk...jaajjj milesz itt pb+heroes minden jó sorozat most kezdõdik😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem valószínû hogy ezé választotta az arc......arra nem is gondoltál, hogy most milyen népszerûségnek örvend, de nem baj.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@LasDen: láttak már napvilágot hasonló, de kevésbé kirívó fotók is a hölgyrõl, közülük az egyiken parisz hilton társaságában kitudjamitcsinál. na csak ennyi, szóval nem teljesen alaptalanul választotta õt a photoshoppos arc.
nehogy már a kis klermaciból egy jó nagy k.rva legyen :\
Heroes készítõi,és fõleg az NBC nemkicsit berágna rá...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de gondoltam megosztom:

DFTBA ಠ_ಠ
Bazinga!
http://loal.atw.hu