18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ide kéne a FAQ-s szöveg alá a következõ, hasonló képpen mint ahogy a faq szövege van:
"Aki meg szerezné kérdezni, hogy honnan lehet letölteni a játékot, annak szíves figyelmébe ajánljuk a lap alján található keresõt. Ha valaki még sem használja és megkérdezi, annak nem válaszolunk."
elõre is köszönöm szépen, viszlát.
Bonochardi rakatta fel, de már szedeti le.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Köszi, de én már ki éltem magam.
!!!HALA MADRID!!!
Ki tette ki ezt a baromságot? Ez fórum basszus, azért van ha kérdeznek akkor válaszoljunk, nem?
!!!HALA MADRID!!!
Ezek jobbak.És remélem ehez is lesznek jó kiegészitések majd.....én bízok benne
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
de mostmár a rig n rollt várom nagyon. remélem télleg lesz mostmár belõle vmi...
Pedig nem,úgyanugy el lehet vele hülyülni mint a PTTM-el.Csak gondolom a PTTM-et jobban lehetett modolni,meg egyéb dolgok 😊
mellesleg ha nem tünt volna fel a pttm kb. a "legnépszerübb" game az emberek körében...
most szarul fejeztem ki magam, remélem érted mire gondolok..
Lenne másik kérdésem.Most gondoom hülyének fogtok nézni 😄 De azt szeretném megkérdezni hogy miért nincsenek manapság értelmes mappok a 18 Wos-okhoz?A PTTM-óta eggyik 18 Wos-hoz sem csináltak olyan jó mappokat mint ami a PTTM-hez voltak.Ez miért van?Meglustultak az emberek vagy mi? 😊
amugy melyik az?
Renault magnum http://kamionszim.hu
Mellesleg nemtudjátok elmagyarázni hogy kamiont hogy kell berakni?Mert értem hogyátkell valamit nevezni,csak még nem sülyedtem odáig el hogy mit és igazából mi is van? 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu
lehet azért, mert túl sokat San Andreas-ozok XD
viszont kormánnyal szivesen nyomnám továbbra is...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!