35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • LTomi
    Nah, nem reklámból, de a magyar map logója és a honlapunk fejléce megújult, szavazzatok róla a haulinhunmap.htst.hu oldalunkon. Az 1.2-es verzióban már ez a logó lesz:
  • Yag
    Persze ez nem csak neked szól hanem mindenki másnak aki türelmetlen lenne .... :)
  • Yoda001
    figyelj,elmondod,Te miről beszélsz? én azért írtam,hogy a végleges jó legyen,ember....
  • Yag
    Erre inkább nem is írok semmit :(
    Innen is látszik hogy nem minden progi kezelés egyértelmü, vagy csak gondolkodni kellene ? Ja nem, kicsit többet tanulni :)
  • Yag
    Nem kellene ennyire szapulósba átmenni hé.
    Köztudott, hogy ez Béta és még csak most van fejlesztés alatt. Az, hogy ezt TE most le tudtad tölteni és ki tudtad próbálni annak köszönhető hogy a készítői megoszották velünk. És milyen jól tették mert ha minnél többen használnánk annál hamarább összeírásra krülnének a hibák és lehetne őket futószalagon javítani . Minden új fejlesztésnek vannak teszt verziói amiben a lehet hogy a hibák elég rendesen benne vannak de már az alap koncepció látható.

Ha zavar hogy kiakad, akkor töröld a MOD mappából a Magyarorszag.SCS-t és térj vissza az amerikai pályára. Az ki van próbálva le van tesztelve.

Az aki nem segíteni akar a fejlesztésben hanem csak várja a mannát hogy máris-máris játszani akarok az egész Magyar Mapon mivel még rengeteget kell vele dolgozni ... így ha ez nem tetszik akkor fejeltsétek el ezt a verziót.
    Indítsatok küldetést magatoknak ahol karriert tudtok befutni és vigyétek a szállítmányokat jobbról balra és ne várjátok, hogy egy kezdeti fejlesztésnél tartó pályán mindent meg tudtok tenni mint egy gyári verzióval.

Tehát ha mégeccer valaki a Magyar Map 1.1 Béta verzióját fikázza. Annak elintézem hogy bannolást kapjon ebbe a topicba ...

uff.
  • DangerFox
    *.lwo kiterjesztésű modell fájlt hogy tudok átkonvertálni pmg-re? help valaki
  • LTomi
    A .rar-t WinRAR-ral, vagy WinZip-pel, de ne a rar fájlt másold be, hanem a benne lévő Magyarorszag.scs fájlt.
  • Bodka12
    Letöltöttem az 1.1 magyarmapot,azt bemásoltam a c:/documents and settings/felhasználó/18 wheels of steel haulin/mod.Letöltöttem az 1.6 patchet azt bemásoltam a c:/ program files/18 wheels of steel haulin.És egyszerüen nem indítja el.Egyébként a rar tipusú fáljokat mivel kell megnyitni?Én internettel.Ez lehet a baj?
  • LTomi
    Max ha majd kész a teljes map, akkor csinálunk havas változatot is. Mondjuk elég sok munka lenne.
  • Yoda001
    uj map? XDD mind1-.-
  • leho94
    azt akkor meg nyáron mi lesz velünk??-.-""
  • Yoda001
    ezzel a magyar pályával csináljatok vmit pls XD ez így sz@rt sem ér,már bocs... fál óránként kilép prismes hibával,igy meg egy fuvart nemlehet leszállítani 140el sem -.- egyébként jó lett a pálya meg minden,viszont hogy itt a karácsony lehetne bele havas részeket is vinni... nem?
  • LTomi
    Le lehet valahonnan szedni?
  • levi1989
    a garázsból hogy tudok kikérni egy dupla pótot mert nekem sose kapcsilja össze?
  • Yoda001
    ha nagyon akarod találkozhatsz,velük :)
  • Yag
    Mi a tapasztalat ?
    Le lehet követni valahogy az alkalmazottak kamionját vizuálisan ? Vagy, Ők csak mennek a nagyvilágban fel alá és látom a térképen éppen merre járnak azt csá.
    A frissen bepakolt kamionoknál, ( európai típusú, nem csőrős ) nálatok is előfordul hogy a fülke nézetben a kormány fix és a hud meg látszik, nem passzolnak az illesztések és olyan mintha csőrös lenne ? Ez a vizuális hiba orvosolható vagy modell bug ?
  • V43 1105
    Estét'

Kolléga rakodás közben ..

Ez pedig már én vagyok, pihi közben ..

Voltam a Rocco, jóéjt =]
  • Gollo
    120:) csak a magyar map-ba beleirtam a 140-et alapból csak 120:D
  • kokosz
    http://www.trucksite.pl/index.php Valaki ttudta hasznalni eszt az oldalt?Lehet modokat letolteni vagy mi?
  • dragon11
    Értem köszi.Figyelj pm-ben dobd már meg az msn-ed szépen kérlek!Köszi szépen!:)
  • Yoda001
    140
  • pirosasz
    ahogyan parndorfbol leakartam fordulini rajka felé ot nekimentem egy falnak
    gondoltam szólok
  • Gollo
    Hát 120-ig van megszámozva ha km/h -ba nézed na max tuningon azt ki tudod fektetni:)!
  • Yag
    Hitel a Hard üzemmódban már van. egy százas. Azt tolhatod vissza kamatostul.
    Ha nem akar valaki hitelt akkor 2-3 at kell fordulni hogy legyen zseton a használt kamionra.
    Én tojást szoktam fuvarozni. Ha lehet akkor dulpa póttal. Azt vastagon fizetik. Igaz a dupla póttal nehéz tolatni de megéri mert 2-3 forduló után mehet a kamion vásárlás. Ja és nem kell a világ másik felére szállítani. Elég egy két várossal arrébb :)))
  • dragon11
    Hehe, köszi szépen...csak nincs hitel vagy nem tudom hogy kell...mert nagyon kéne hitel vennék jó kamiszt aztán tolnám én..:(
  • Yag
    Szerintem a használt kamion kereskedésben meg tudod nézni a különböző kamionok teljesítményét. Amit rendelsz azoknak meg nagyjából ugyan ez.
    Én rendszerint használtan veszem a gépeket és javítom. Természetesen egyre erősebb gépet veszek a régit meg rögtön lepasszolom egy sofőrnek.
    Próbálok olcsón magas ph-s és tejlesítményü vontatót venni hogy alapból erősebb legyen mint amivel indulok.
    A jívítás és tuningolás után képes lesz 120-130 km/h val is csapatni konténerrel.
    A tuningolás sem mindig válik be. Pl az alap géppel a magyar MAP-on mentem 140et. maxi gázzal. 6gangos alap váltóval. Vettem egy 10sebeséges jobb váltót 2200dolcsi vagy euróért .. de nem bírtam vele 120 fölé tolni. Tehát ... nem mindig az új alkatrésszel lesz gyorsabb a verda.

Arra azért figyeljetek, hogy hálófülkés vontatót vegyetek mert multkor pórul jártam. Nem volt hálófülke, hiába nyomtam 10órás pihenőt, alig hogy elindultam már megint ásítozott és sötétült a képernyő... 'szal hálófülke rules. :)
  • dragon11
    A kamionkereskedésben nincs teljesítmény...de az árak egyre nőnek a kamionok között, akkor most csak tuningolsz és olyan erős géped van mint ha 200k+ feletti gépet tuningolnál, tegyük fel egy 100k-s géppel?:) vagy hogy van?
  • dragon11
    Ohh akkor megy gyorsabban is értem, és mennyivel megy a legerősebb gép a legjobb cuccokkal?:) thx a választ!
  • LTomi
    A parkolók szarakodnak néhány városban. Igyekszünk ezt is javítani.
  • joco22
    Most játszotam a map javítócsomagjával és van egy fal fehérvár után ahogy mentem volna pestre a felüljáró előtt! Meg van egy másik probléma is hogy Pozsonyban Bécsen és Székesfehérváron nem tudtam kamiont venni
  • LTomi
    Leírnád, hogy TE hogy csináltad?
  • LTomi
    Szerelj bele erősebb motort.
  • dragon11
    Ohh értem!!köszi!!:)

Még lenne itt valami..:hát van benne olyan kamion ami mondjuk nem 60-al szaggat hanem menne valami komolyabb sebességgel?:)
  • Yag
    Köszi. Valóban ez a két trükk hiányzott. Most jön a dolog melósabb része :) Elkészíteni az összes MODosítást :))
  • Bodka12
    Valaki tudna segíteni?Még csak most szedtem le a magyar mapot,de van egy olyan problémám,hogy mindent úgy csináltam ahogyan kellet,de még sem inditja el.Ltomi vagy gollo vagy valaki mondja már még,hogy mért nem sikerül?
  • LTomi
    Nekem se patch nélkül, se vele sem dudáltak vissza a kamionok az amcsi mapon sem, sztem ez csak a Convoyban meg az Across america-ban van. A Convoyban még integetnek is, asszem.
  • dragon11
    Mind1.Ha feltehetnék még 1 kérdést!akkor:
    amikor nem volt fent patch, se magyarosítás se semmi, akkor naon régen ha dudáltam a kaminosokanak visszadudáltak, most nem?mi a baj vele?(apróság, jelentéktelen dolog, de akkor is érdekelne a válasz:$) köszi.
  • volfika
    Hy!
    Olyan gondom van,hogy bemásolom a 1.1 magyar mapot de ki kapcsol a játék mi a baj?? ja és az 1.06-os patch! ezt sem engedi telepiteni!!
  • MAN TGA
    Csá 1 dolgot szeretnék kérdezni!mért van az h ha átirom 1 kamion interiorját a kereke is meg változik??
  • V43 1105
    Mikor vissza másolod, a total commanderben, azelőtt a commanderben a beállításoknál állítsd 0-ra a tömörítési arányt .. :)