18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
EHHH<#lama><#banplz>

Renault magnum http://kamionszim.hu

Swy

http://bf2s.com/player/swy/

nos akkor tudja valaki hogy tudok saját magamnak a kamion festését csinálni már mint ugy értem hogy egyénileg mecsinálni mert vannak ötleteim de nem tudom hogy valósítsam meg?
Swy
Helló!! Rég voltam de most adok egy képet:P
Van egy kamionom fedex-es és nem lenne rossz viszont látni a játékban...Ha nem csak nekem tetszik akkor beteszem a többi képet is!!
VÉLEMÉNYEKET VÁROK!!!

/forumkepek/2006_12/ka.JPG[/IMG

http://bf2s.com/player/swy/

De amúgy nem kell hozza letöltés.és lenne itt egy probléma.ahol át kell álítani a billentyûrõl a kormányra ott a kormánynak a fájl eltünt.(controller)
gordon 24
Külsõleg nem tudod sajnos. Csak különbözzõ letöltésekkel. De ezek sem változtatják meg a kamiont csak lámpákat meg ilyesmiket rak rá. Tehát nem tudod lecserélni a tükröt meg a lököst meg ilyesmit. Sajnos ez van.Egyébként nem lenne hülyeség!!!

Downhill!!

norbi56
külsõleg tuningolni a teljesítményt tudom hogy kell

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ez igaz tzsoltika:mert énis tuningoltam nem tudom miért kell hazudnia.
gumikacsa
Nem, egyáltalán nincs igaza, a fórum pontosan azért van, hogy megbeszéljünk dolgokat, és ha valakinek kérdése van, megkérdezze, még akkor is, ha az másnak esetleg egyszerû. Ha pedig zavar valakit, hogy megkérdez valamit, akkor ne válaszoljon rá, fõleg ne hülyeséget.

Hát végülis neked is igazad van, de nem kell úgy lekapni azért mert kezdõ, hátha egy fórumon õ a nagy ész és te odamész és kérdezel valamit és igy válaszolnak neked vissza, ez neked jó esne? Na mindegy ne rontsuk ilyenekkel a topikot

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

King of Roads
de ilyen kérdést, hogy lehet-e tuningolni? miért ne lehetne???? meg hogy tudja átfesteni? hát kurva bonyolult, ezt meg kell kérdezni

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Te! Most miért vagy ilyen bunkó? Te is voltál valamikor kezdõ, én is meg más is... és most is vannak! Ez a fórum azért van, hogy segitsünk egymáson, ha valamit nem tudunk a játékban. Nem kell kigúnyolni! Ezt jegyezd meg!

norbi56: lehet tuningolni a játékban, az út mellett vagy a városokban vannak Service állomsok (S a jele a térképen) és oda bemész, ha van valami javítani valód a kamionon akkor azt megtudod javitani, majd Upgrade truck és ott fel tudod tuningolni...

King of Roads
nem, azt a részét kivették sajna. pedig milyen jó lett volna beállni a service-be, belerakni ABS-t AVI-t, BBW-t, motort, váltót, fékeket feljebb húzni. de sajna nem...<#wilting>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

norbi56
Lehet kamiont tuningolni mint az elõzõ részekben?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

hogy tudok saját szinezést készíteni egy kamionon mondjuk amit letöltök egy oldalról vagy azok küzöl ami a játékban van alapból?
King of Roads
<#bdead>

De egy idõ után ellehet ott menni?
garam93
Mert az egy lezárt rész, arra nem mehetsz el.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Sziasztok az miért van h az utakat nézem PL.van egy útkeresztezõdés és elkanyarodnék jobbra és ott van pár piros nagy X és nemenged át.Valaki segítene.köszönöm
garam93
A mod mappába.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Neuman
az ok de valamelyiknek át kell írni a storage fájlt, ezt meg is tettem de nem jelent meg a kamion.
A storage fájlt hova kell rakni.

!!!HALA MADRID!!!

ha azt kérded h a letöltött kamiont hogyan rakod be a játékba akkor csak annyit kell tenned h az scs formátumú fájlt berakod a dokumentumok/18wos Haulin/mod mappába.

Neuman
Ebben az esetben mit kell tennem?

Other notes:
if anyone can improve it or make this mod better let me know.
also i tryed to modify the "transmission.sii" but it result in game crach.

Install Note:
Simply after you extract the archive with winrar copy the SCS file to your haulin Mod folder.

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Végre megtaláltam kedvenc monstereket erre nincs hozzá csak a 205lovas motor azt hittem lefordulok, de ez még haggyán, végre találtam egy Scaniát és persze hogy nem hálófülkés mondom ez nem igaz!

valakinek van egy linkje ahol találok Scaniát 500 vagy Volvo Fh16 full extrásat?

!!!HALA MADRID!!!

gumikacsa
Whoooo... nem eurós, de szép
kamion letöltése
pót letöltése

Schwarz
nekem ezt akkor csinálja, ha ablakban futtatom, teljes képernyõs módban jó

Mi az a windows?

és akkor nekem miért szaggat?

garam93
Az miért van h a játékban nemrégóta csak a kamionoka alja látszik?De ha betöltöm a mentést látszik az egész.Csak a menüben meg a showroomban nem.Segítsetek lécci.

Gondolom, nem a d3d-t használja, hanem a DirectSoundot, vagy valami hasonlót.

akkor mért adnak hozzá directx-et??? nekem megven a minimum hardware a játékhoz és az opengl miatt szaggat. akko a készítõk vmit elrontottak h nem lehet directx-et használni v csak sz@r

gumikacsa
Open GL, és nem fogod tudni megváltoztatni

a játékban sem lehet és a cofiguráciojánál sem leht átállítan directx-re.akkor hol?? nektek mit ír ki a renderer mellé a configurácoinál???

ja tényleg<#vigyor5>

King of Roads
az Isten áldjon meg!!<#bdead> benne van a FAQban!! nem igaz már....miért nem lehet szétnézni kicsit??<#wilting><#wilting><#csodalk>

és hogy lehet ezeket a kamionokat beletenni a játékba?<#nezze><#help><#kuss>

Itt felettem van néhány link a FAQ-ban. Érdemes körülnézni, ajánlom a 3dartpol-t.

(fenébe a békával, nem tudok képet feltenni...)

sziasztok
honát lehetne letölteni kamionokat?<#kuss><#help>

gumikacsa
ebben már nem lehet asszem

a játékban, a beállitásokál azthiszem belehet

vki tud segíteni akkor??

hol lehet átálítani a renderer-t?? opongl-rõl directx-re a configure-nél nem engedi.

Schwarz nagyon faxa az oldalad:P
Schwarz
Te csak ne sürgess itt senkit. ez nem cset, hanem fórum, nem ülnek itt az emberek egyfolytában (pl dolgoznak :))) azt lesve, h kinek mikor mire kell "gyorsan" válaszolni.

amúgy, ha visszaolvasol eldöntheted magad, h tetszik-e. nekem igen. vagy nézd meg a szavazást az oldalamon.

Mi az a windows?

olvassatok vissza, le van irva!

jobb!

Lécci gyorsan válaszoljatok mert akkor még este letöltöm
:D
Sztetek jobb a Haulin mint a Pedal to mEtal ??????csak mert akkor letöltöm a HAulint is<#vigyor3><#vigyor>
na megy a játék!!!! (driver frissités után)

Hálós kamion az, amelyikben tudsz aludni anélkül hogy felkeresnél egy Hotelt. Alkalmazottakat a Hotelben találhatsz.<#vigyor4>

King of Roads
azt nem tom, de akkor ezexerint én még örülhetek, ugyanis nekem akkor lép ki a game, ha eladok egy kamionom.