35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
krisz267 #11140 HO LEHET LE TÖTTENI A MAGYAR TÉRKÉPET?
-
Profi muna fiúk, gratg:). A teljes mikorra várható? -
olvass visza olyan 10 hozzászólást-.-". -
krisz267 #11136 HO LEHET LE TÖTEN IA A MAGYAR TÉRKÉPET ÉS HOVA KE BERAKNI? -
Már nem azér bocs de hogy választod ki a pályát -.-'?
Szójjá ha én nem tudok vmi olyasmiről hogy pályát lehet választani...!
"Letoltottem a hun mapot beindul a játék KIVÁLASZTOM a pályát mindent beállítok!
Gyerekek elvagyunk maradva már pályát is lehet választani^^! -
Még nem jutottunk el odáig. -
: ) -
Nemkellenek a jótanácsaid ^^ -
kösz. Csongrád bene van? -
haulinhunmap.htst.hu -.-
Egyébként szerintem ráférne a fórumra egy kis moderálás, RaST. -
volfika #11129 hol lehet ezt a kodot kérni az oldaladhoz mert kéri a többi adat jo amit a beirtam!?? -
a hun mappot honnan lehet leszedni? -
Tockos #11127 Letoltottem a hun mapot beindul a játék kiválasztom a pályát mindent beállítok tolti be a pályát és akkor mindig kidob az asztalra.Próbáltam a 1.06 patchal is és nélkule is de ugynazt csinálja.Valakinek valamilyen megoldás már nagyon megszeretném nézni és játszodni a mappal. -
volfika #11126 Mert volt már olyan,hogy 1.1-el nem akart menni és amikor ki vettem angolul csodálatossan müködött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
a magyarosításnak miköze ahhoz hogy jól működik-e a játék?? -
volfika #11124 Hy!
Hanyas magyarositással müködik jol a játék/haulin/????????
Légyszives!!!!!!!!!!! -
Jah jó magyaros lett xD -
kattints rá a nevemre és láss csodát ottvan-.-' -
pirosasz #11121 ha megadnád az msn cimed akor felvennélek és áttküldhetnéd -
Solt #11120 Segítek jó!? :) Amelyik pótot húzod, azt honnan lehet letőlteni? Valahogy így kéne kinéznie... :D -
Regisztrálni kell-.-'! -
volfika #11118 Jo tudom ott van a PIROSBETÜ olvastam akkor mi az a F2xD???????????????????????????????????????????????????????????????
a web oldaladra honnan lehet meghivot kérni?????????????????????????????????????????????????????????????? -
már sehonnan régen Sheryo oldaláról lehetet tölteni de onnan leszedték meg Wombat -én sincs...Max msn-en tudom átküldeni:)!
A Volvo meg innen tölthető!:) -
pirosasz #11116 ameik pótot huzod azt honnan lehet letölteni? -
Solt #11115 "amejik" "juzod" "azthonan"
-
pirosasz #11114 amejik pótot juzod azthonan lehet letölteni? -
FAQ Szép piros nagy betűk néha énis rákkatintok és elgondolkodok azon hogy Te atya uristen milyen nehéz volt erre a feliratra rákattintani egyszerűen lehetetlen valami isteni erő kell hozzá...!Hát nem nagyon egyszerű egy bal egérgomb:)!
Dehogy ne legyek szemét tükrök: F2 xD -
volfika #11112 Hello mindenkinek!
Az a gondom,hogy ha bemásolok egy kamiont,potkocsit és elérem azt a szintett,hogy tudok vásárolni valamelyik kamiont és megyek vele egy idö mulva lefagy/kikapcsol a játékbol.Hogyan tudok beépiteni a visszapillanto tükröket?tudom-e a játékot böviteni mint a PTTM-et? -
Yag #11111 Sziasztok!
Végre találtam egy aktív fórumot azokkal kik tolják a játékot. Én és a fiam is rajongói vagyun ennek a sorozatnak. Persze nyílván nem vagyok egyedül azzal hogy eddig a Haulin rész gyözött meg a legjobban tehát ebbe szerettünk bele jobban :))
Ennek örömére leszedem a magyar mapot és ki is próbálom mindjárt.
Ami érdekelne : Csináltok esetleg majd egy tutoriált is amiben vázlatszerűen benne lesz hogy miként lehet MODolni, skineket csinálni, platókat stb .. .esetleg meglévőket módosítani hogy a sok egyéni elképzeléseknek is legyen tere. Bevallom lenne hozzá affinitásom hogy új ponyvákat rajzoljak de még sosem csináltam ... viszont nem lehet olyan bonyolult .)
Tud nekem ebben vlaki segíteni esetleg ? Nyílván ami készül azt publikussá tenném hogy bárki örömét lelje benne ... persze ez a legkevesebb.
Próbáltam már kicsit koszítani ponyvát PH+dds-pluginnal, de érthető módon valamit nem jól csináltam és csak szétestek a skinek. Ha lenne türelme valakinek beavatni engem ebbe a témába akkor több kamion és pót festésünk lenne .... )) Akár privátba akár mailba ... mindegy.
Nem mintha eddig nem találtam volna eleget ... de amiből lehetne mégtőbb, mért ne ? Az is érdekelne hogy a tesztelésekben, hogy lehet aktívan részt venni. Leszedem azt ide pofizom a szerintem hibákat vagy esetleg van valami más út amit követni érdemes ... nagyjából ennyi kérdésem lenne egyenlőre.
Jó fuvart mindenkinek .) -
Lejárt a vezetési időm és az új szerelevényemmel félreáltam az "új" parkolóba:)!
-
Lekéne irni hogy holvan és akkor kiszedjük mert most csak tesztre adtuk ki mégegyszer kiadjuk hibákat javítva stb... ugyanezt a verziót! -
jó a map csak sok a láthatatlan fal és kicsit kellemetlen mikor 90venel beleronyolok -
zoolee #11107 Hali..meg van a játék..
Betettem néhány modot..
És lehet ezzel összefüggésbe van hogy egyfolytába engine hibával kilép.
Olvastam a FAQ -t ahol az van, hogy driver frissítés csináljak ha lehet..Megvolt, de ugyan az, sőt, van hogy mikor beakarok menni a showroom ba akkor is, meg ha pl egy kamiont akarok vanni(gyárit) akkor is.:S
Mi lehet a problem? -
Hova kell berakni a skint és hogy lehet skinezni? -
De akkor a készítőket is megkéne kérdezni hogy belehet-e rakni a kamcsikat meg már igyis 125Mega a map akkor még azokkal 1Gb minimum lenne és azt mire letölöti az ember:S!... -
joco22 #11104 Székesfehéváron is falba ütköztem OBI-nál pest fele nem tudtam menni! -
csak megerősítő email meg b@szik jönni 1 napja:) -
joco22 #11102 Pardorfban is van fal ahogy mennék ki a garázsból ott végig van fal az út mentén -
na magyar mod első vélemény:
1. Nagyon jó!
2. Lehetne összefoglalni egy packba ( kamionok, magyarítás, map) mint a pttm- hez a TIR mod.
3. Eléggé bugos... DE nem baj!
- Tatabánya - Győr tbánya felőli autopálya felhajtó láthatatlan fal
- Pest - Győr miután a felhajtó alatt átmész, ott akadtam meg.
Nagyjából ennyi, még szutem kicsit játaszogatok vele -
Baze Mari!!!!
HTST-n már vagy 5x regletem ezekszeritn xD
Ne felejtsd el regisztrációdat a kapott e-mailben található linkkel 3 napon belül megerősíteni, különben regisztrációd automatikusan törlődik!
Azon felhasználók, akik az utolsó bejlentkezéstől számított egy éven belül valamint a regisztrációt követő 1 hónapon belül nem lépnek be az oldalra, felhasználói fiókjának törlésére kerül sor!
és egyből kiküldte hát beszarok