18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azt hittem, hogy fú azok az amerikai hatalmas dögök... Aztán láttam belülrõl párat... nem olyan nagyok azok(pl a hálófülkés peterbilt 379-esben kevesebb hely van, mint a legtöbb európaiban). Aztán a vezetõfülkébõl szabályosan mászni kell, hogy hátra tudj menni, sõt a legtöbben egyáltalán nem tudsz felálni. ha kényelmet akarsz ajánlom a scania longline-t. Egyébként ízlések és pofonok.

Renault magnum http://kamionszim.hu
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
a http://download.truckerfan.de oldalon le is lehet tölteni ehhez hasonlót, és a highline-t is.
A belseje eredeti magnum?
!!!HALA MADRID!!!
Eddig is Scania õrült voltam, de mióta piacra dobták... 😄
!!!HALA MADRID!!!
Renault magnum http://kamionszim.hu
az amcsinak eleve a formája is jobban tetszik, elegánsabb is, itt látszik, hogy nem sokat foglalkoznak a kinézettel. ott még az ugyanolyan típusúnak is többféle kinézete van. több hely is van bennük, szinte sétálsz egyik helyrõl a másikra. ezekbe meg felállnál és bevered a fejed. na jó, nem mindegyikbe, vannak nagyobbak is. az amcsikba is van kisebb. de a nagyobbakért mindig jobban rajongtam. az európaiakba sok helyet elvesz a motoralagút. a dafnak is elég nagy (a régebbinek), akkor az iveco eurostarnak is van rendesen. ilyen szempontból az actros jön be. ott nincsen semmi középen, talán emiatt látaszik hatalmasnak (belûlrõl)
a másik dolog ami nem tetszik, hogy az újjabb kamionokba egyre inkább csak úgy belezsúfolják a dolgokat. nemhogy nagyobbítanák az alvó részét. amcsiba van sima egyágyas kis kamion, de vannak akkorák is mint egy kisszoba. itthon a scania longline az nagyon ott van.
de ez csak egy vélemény volt, egy szóval nem mondtam, h nem tetszenek az európaiak. csak nekem amerika minden szempontból jobban bejön.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
King of the road látom otthon vagy az amerikai kamionokban, nem igazán rajongok az amcsi dolgokért, minden túlzottan nagy abba az országba, én inkább a kissebb és erõs dolgokat szeretem Volvo fh16 vagy Scania r széria!
!!!HALA MADRID!!!
King of the road látom otthon vagy az amerikai kamionokban, nem igazán rajongok az amcsi dolgokért, minden túlzottan nagy abba az országba, én inkább a kissebb és erõs dolgokat szeretem Volvo fh16 vagy Scania r széria!
!!!HALA MADRID!!!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A pótkocsikat hogyan tudom használni, vagy azt csak az alkalmazottak tudják?
!!!HALA MADRID!!!
Az nem tetszik benne, hogy nem az eredeti mûszerfal van benne és eddig egyik berakott jármûnek se egyezett meg az eredetivel csak a külseje!
Van esetleg olyan kamion ami megegyezik teljes egészében?
!!!HALA MADRID!!!
Downhill!!
lenne egy kérdésem! ebe a játékba lehet országot változtatni?<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
nemis egy 😄
csomó matchboxot kaptam, és kamionmániás voltam már akkoris :$ 😄
#hhwnd