1124

• zzeN
    Sikerült végigvinnem 2 nap alatt, szer. jó game a bugokat elnézve, nekem bejött. Azt hittem h a végén lehet szabadon bóklászni, de ez nem így lett.
  • Szpecnyaz
    köszi!És bocs az anyázásért csak 1 kicsit bepipultam..
  • Viktorr
    Köszi
  • n3whous3
    kapsz büntipontot, ha nem állsz le.
  • mikiking
    ahonnan letöltötted a játékot,ott vanfeltéve crack is ,mert minden torrent oldalra felrakjak,ha a game is fent van
  • Szpecnyaz
    anyáddal szórakozz!nem kérdeztelek!
  • n3whous3
    takarodj, ez nem warez topik
  • mikiking
    nem..otvvan ... vz.bin, és vz.wad
  • predator0
    És tényleg hiányzik?
  • Szpecnyaz
    Linkeljen valaki 1 jó crackot!
  • mikiking
    nekem ezt a hibát irja inditáskor.....
  • predator0
    Support menüből ki kell választanod a Resource Pickup-ot és akkor jön érte a pilóta.
  • Viktorr
    Amikor elszeretnék lopni egy olaj vagy pénz lerakatot,akkor bejelöli egy villogó zöld körrel és azért majd jönni fog valaki vagy nekem kell visszajönni helivel?
  • szapor
    Hello!Mér van az hogy néha játék közbe kidob vmi hibát? :(:(
  • Szpecnyaz
    Valaki tudna linkelni 1 jó crackot?Mert azt töltöttem le ami megvan.
  • Szpecnyaz
    ok. már szereztem.
  • CalebJoe
    Jobb ha nem kérdezel warezos dolgokat amúgy meg torrent.
  • Szpecnyaz
    Honnan lehet carckot tölteni hozzá?
  • CalebJoe
    Az lehet a hiba ha túl hamar vagy túl gyorsan nyomogatod mert akkor abbahagyja próbáld egy ritmusra nyomkodni.
  • Szpecnyaz
    Te honnan töltöttél krekket?
  • gabo91
    Tankos cuccnál miért van, hogy hiába nyomom az ugrást nekik szarik rá...
    50 szer probáltam már, E - F - aztán ugrás lenne... de nem ugrik szarik rá hogy nyomkodom a gombot neki...
  • Szpecnyaz
    meg nézem
  • predator0
    A tanklopás kombói tanktípusonként mások :D Nézd meg a billkiosztásban melyik a tárcsere, és azt nyomjad.
  • CalebJoe
    Ilyen nyomkodós dolgon elakadni egy csomó játékban láttam ilyen megoldást és egyáltalán nem nehéz tökmindegy, hogy konzol vagy pc-s a játék csak egy kis tapasztalat kell ennyi.
    Amúgy meg a Jericho-ban meg a Resident Evil 4-ben sokkal gyorsabban kellett reagálni.
  • Viktorr
    Most a helikopteres kiképzésnél tartok,hogyan kell a dobozt felvenni a helivel?
  • BEAST #497
    Amig lelkesen varok a Warhammer account oldalra, osszedobtam egy rovidebb videjot ,1280x720-ba rendereltem, de a jatekot 1600*900-ban jatszottam
  • Prince23
    Szerintem rossz krekket használsz... nézz vissza pár oldalt.
  • BEAST #495
    Pedig nem nehez, csak meg kell jegyezni melyik jel mit jelent. A tarcsere, ugras, utes, balra, jobbra, le, fel gombokat hasznalja a jatek ezekhez a kombokhoz. Van amit csak egyszer kell megnyomni, de van amit jo sokszor, gyorsan... ilyen szokott lenni az ugras vagy a tarcsere.
  • Szpecnyaz
    hello
    A kiképző pálya vagyis az első pálya után van az amikor egy villához kell menni és vagy az elején vagy a végén megáll a játék.valaki nem tudna ezen segítei?
  • Prince23
    Amit én kifogtam (a tankot), ott az a szitu, h egy granyót kell beledobjak a fülkébe... csak lebukok. egy kombó kéne. nem értem, h pc-re minek konzolátírat:(
    amúgy most eléggé bejövős ez a játék, csak persze jó lenne ha minden konzolos kombózás menne.

Vettem két könnyű páncélost (tank) gondolom elég lesz az. Egy épületet szét is lőttem vele, csak elég sokan vannak az rpg-sek:D

• zzeN
    2 féle van a tanknál: a 2.-nál space és r-el pumpálsz, az elsőnél f és space-el pumpálsz ha jól emlékszek
  • BEAST #491
    Tobb fele jarmu van a jatekban, mindegyiket mas kombinacioval lehet ellopni.
  • Prince23
    Tegnap nekem így jött össze félig-meddig:
    1. E (felmászás a tankra)
    2. Space
    3. ?
    innetől fogva semmire sem reagált

majd megpróbálom ezt az F-es verziót...azért thx
  • Viktorr
    Nos a tank lopásnál először a tank csövénél megnyomod az E betűt ,akkor felmászik rá,utána megnyomod az F-et majd a spacet kell nyomkodni!
  • Prince23
    Elfelejtettem h kell tankot lopni. Az ok, h első lépés a "Space" gomb. De második lépésként nem tudom melyik gombot kell, összenyomtam én már a g, f, c, v, r gombokat. Amúgy ilyen tárféle ikonot mutat. legalábbis ilyen félhold szerűséget. (A space pedig egy két lábat mutat ikonnak, de h ez a társzerűség enm tudom melyik gomb lehet, mivel tárat mutatott, nekem az "R" gomb azonosult be, de nem az)
    na szal a a tanklopás kombói mik is? :S

Amúgy a hidraulika tényleg a bal klikk volt. Eszem megáll, ettől a konzol sartól:D
  • szodalit
    1280x1024-es a monitorom, de azt írja hogy 1024x768 a max felbontás :S
  • zzeN
    a két új ruha, a többit már nehezebb megszerezni:S

1600x1200 helyett 900 lett:)
  • gabo91
    A legelején a kaput hogy lehet berobbantani?
    Gránátvető nem használ...:/
  • Maxtreme
    uhum, csak épp wide módban is, max 1280x720 van 16:10-es monitornál...más felbontást nem lehet állítani.
  • zeus89
    jobb mint a 4:3 :-p ... elégedjünk meg ennyivel is ... szerintem igy sem megy annyira folyamatosan a játék nálad egy zsúfolt városban akciók közepedte 1600x1200 felbontásban minden max beállitásal .. szóval elég az a 1600x1200 :D