1124

• The Protector
    Erre vki?
  • n3whous3
    Boiling pointra gondolsz? Az mekkora szar volt, nekem egy óriási csalódás :(
  • liszike
    ez az de nemtudom megszerezni....(lehet hogy vagyok )
  • The Protector
    Szevasz.Én is onnan szedtem de én megoldottam.Crc.szerezd be máshonnan azt a rat.Nekem sikerült.
  • liszike
    Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni leszedtem a játékot a gamez.***.hu oldalról deviszont a 57 part hibás volt (43Mb) megszeretnélek beneteket kérni hogy tegyétek már fel data-ra vagy akárhova hogy leszedhessem mert nagyon szeretnék már vele játszani rar név: rld-mrc2.r57

Köszi!
  • The Protector
    Hy.Nekem nem indzul el.Mindent jól csinálok.crackelem.és ezt írja ki:
    MERCENAIRES 2 WORLD IN FLAMES IS UNABLE TO CONTINUE DUE TO INSUFFICIENT RAM (610)REQUERED.
    Ne nevetessen mikor 2Gb ramom van:(
  • a.carkey
    Sokan írtátok, hogy Just Causehoz hasonlít. De miért is? Csak a téma miatt, vagy az is ilyen fedezd fel a világot és légy kemény Dél-Amerikában free mód játék? (1x kipróbáltam, de nem emlékszem ehhez hasonlóra, mint ami itt van.) Inkább egy másikhoz hasonlítanám, de az FPS volt, viszont szintén fakciók között kellett gyilkolászni, volt repülhető, vezethető cuccos, stb.
  • Shep
    Ok, kösz.
  • BEAST #554
    Ha elutasitod az kb annyit tesz hogy "Majd talan kesobb, kosz." ... szoval barmikor visszamehetsz folytatni. Minden frakcio sajat fegyvertarral rendelkezik, a bazisaikon lehet vasarolni, de mindenhez megfelelo szamu kuldetest kell teljesiteni. Amugy par kuldetest mindegyik felnel teljesiteni kell, ezek az alap Outpost foglalosdik, a vegere dontheted el hogy vegul melyik "oldal" melle allsz.
  • Shep
    A lóvéért hol lehet pl. új fegyvert venni? (ha lehet egyáltalán) Ha van egy küldetés és pl. visszautasítom változik a történet, meg az adott csoporthoz való "iszony"?
  • BEAST #552
    Ilyen jateknal a ket nap, szombat-vasarnap, egesz jonak szamit, meg ugyis van mit csinaljak benne... a vegere 76% koruli erteket ertem el, nagyon sok elpusztitando cel, es HVT maradt, de annyira belelendultem a tortenet utolso fazisaba hogy nem tudtam leallni xD Majd ujrakezdem masik karakterrel, masik uton jutok el a celig.

Az viszont nem tetszik a jatekba hogy tul konnyu lett... a vege fele annyi penzem volt hogy egy nagyobb hadseregnyi tankom,helikopterem,fegyverem volt tartalekban. Arrol nem is beszelve hogy a legtobb helyet/kuldetest szarazfoldi jarmuvekre "optimalizaltak" igy a helikopteres nuboknak mint amilyen en is voltam gyerekjatek volt.
  • zzeN
    megnyomod az 1-est és ott a trans vagy vmi ilyesmi
  • tomasz18
    sziasztok!a játékban mászkálok a területeken és találok nagy ládákban bombát,meg raklapon sok pénzt azokat hogyan tudom felvenni?
  • Snexi
    hogy lehet helit hívni?
  • zeus89
    már befejezted az egész játékot?? nem viszed túlzásba egy kicsit a játszást??? :D :-)) én elég yól haladok vele mégis csak 43% vagyok ... :D
  • BEAST #547
    Rengeteg olaj van szetszorva a jatekban, a kulonfele frakciokhoz tartozo bazisokon ujra is termelodik... bar ha elotte joban voltal veluk, a lopas utan nem fognak szeretni :) Amugy ha segitesz a harcolo feleknek bazisokat szerezni, a legtobben rogton vehetsz + tarhelyet az olajnak. Nekem a vegefele 4000 egysegnyi olajam volt egyszerre.
  • moralosan
    Jaigen ... A "hekkercsajszira" gondolok ofc.. :)
  • BEAST #545
    Eva a szerelo, o is kesobb jon ;p
  • moralosan
    Igen, de alapból nincs pilóta csak te meg Eve...
  • Prince23
    Pilótát? hát a bázison van egy. Az szállít téged. Illetve füsttel jelzel a pilótának, h melyik kivánt "csomagot" (pénz, olaj, stb) gyűjtse be.

Külön dícséret, h kell figyelni az üzemanyagra is. Pl. tüzérségből annyit használhatsz ameddig a fuel limit engedi. Jelen esetben, nálam zsinorban 2-szer hívhatok tüzérséget. 300-as a limitem. Nektek is 300 amúgy?
    És mi lesz akkor ha elfogy a fuel? Mert a játék "alapanyaga" bizonyhogy az olaj.
  • moralosan
    Universal Petroleum első pár küldetése után menj a HQ-dra, és ott kérdezősködj egy Ewan [?, valami ilyesmi neve van] nevű csávóról.
  • mikiking
    Ferihegy
  • manutdzoli
    És hogy\hol kell pilótát felbérelni???
  • moralosan
    Jaj most jut eszembe egy dolgot utálok csak, de azt baromira: HVT-t mindig élve akarom elkapni, úgyhogy megbilincselés után mindig otthagyom aztán kitisztítom a terepet a helinek. A baj csak az, hogy nem túl fejlett az AI úgyhogy a saját frakciójából simán legránátozzák a csávót, én meg kezdhetem elölről a küldit...
  • moralosan
    Nekem is jól megy. Egyébként meg személyes kedvencem lett a játék, kevés címről mondom ezt el :).
  • Prince23
    A 2005-öst akkor távolítsd el:) és csak a 2008-as legyen (az ilyen microfos redustrutuble c+++-os progiknál) fennt.

Más:
    Nekem tökéletesen müködik. nem értem, h miért bugozzátok le ezt a játékot.
    Nem bugos, nem akadozik
  • moralosan
    való igaz, az is kell
  • csoola
    fel kell bérelni egy helikopter pilotát, fogalmam sincs hogy mert most kezdtem

fagyásra és mentések elromlására van megoldás? a mikrofosos linkelt c+++ valamit mindjárt felteszem
  • moralosan
    Felfele vagy lefele nyíl, bal-klikk ...
  • manutdzoli
    Sziasztok!Én nyomom pc-n,el lehet vele játszani,grafika mondjuk lehet szebb de ez van.Találtam bombákat meg pénzt amit valahogy meglehet szerezni,odaállok mellé,nyomok egy "e" gombot,és kiír valami helicopter pilote szöveget.Azt hogy lehet onnan elvinni?
  • Viktorr
    Próbáld meg másik partícióra telepíteni
  • Hellsing47
    reinstall-t próbáltad már?
  • mikiking
  • moralosan
    Csak a Far Cry nem kezelt pusztítható épületeket, meg azért nem volt egybefüggő a térkép -.-.
    Bár szerintem nem is szebb.
  • Prince23
    *felesleges lett a 2005
  • Prince23
    Akinek kilépeget a játék, az tegye fel ezt!

És töröljétek le a micr red 2005 c+++ progit, és még amit a mercenaries 2 játék is ajánlja a 2005 c+++ red sp1-et is!

a 2008-ast tegyétek fel, és minden játék elindul vele. A Mass effecttel már rég ezzel játszom, már felesleges lett a 2008 c+++
  • Szpecnyaz
    nem mert szaggatás nélkül megy
  • kuci06
    nem lehet, hogy a géped gyenge hozzá?
  • Szpecnyaz
    Próbáltam más krekket használni hozzás de még mindig kilép a játékból!Tudna valaki segíteni?
  • Balazs15
    még a 2004 es far cry nak is jobb a grafikája ^^