Mercenaries 2: World In Flames
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baromi jó ez a game. Fél évig nem jelent meg normális játék de ez valami qrva jó. Anno a GTA után pont valami ilyesmirõl álmondtam, hogy de jó lenne egy hasonló game csak katonásban. Erre itt van. A Just Cause sem volt rossz de ez valami über...
Sokan szidták a grafika miatt, meg a bugok miatt meg hogy uninstallálták hamar.
Hát én elindítottam és a grafika bugos volt, feltettem a legújabb drivert és gond nélkül játszottam vele 5 órát. Most dobott ki elõször mikor a pilóta challanget akartam kipróbálni szóval elég stabil a játék, hogy 6-7 óra játék után csak 1x dobott ki.
Grafika minden maxon, képsimitás 8x é bõven 40-50fps és szerintem qrva szép is az egész. Egy ilyen játékhoz nem kell szebb. A fizika, meg az, hogy mindent le lehet rombolni szinte hát az meg valami fantasztikus. 😊
Na megyek is vissza játszani.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert sztem kéne mutatni, pont úgy mint a tanklopásoknál a kombót.
lehet ez bug...
nyomtám már c, g, f, r , mindent de semmi😞 és az a gáz az egészben, ha betöltöm az auto savet, akkor onna folytatódik a bányás résznél kocsiban ülve. Tehát meg kell csináljam ezt a küldit.
qrva konzol😛
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Bár ez az autós küldetés sztem fõszáll.
és a hidraulika h müködik? h tudjak átugratni a másik sziklaszakakdékhoz?
Just Cause szebb!
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hozzátenném: csak én látom úgy, h a Just Cause-nak szebb a grafikája mint ennek? vagy rosszul emléxek vissza? 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
lol
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mellesleg ilyen szinten elbaszott játéportolást (mint ez) nagyon rég láttam már.
Next PC upgrade: 2022
kiváncsi lennék,hogy szereplõnként változnak-e a küldetések,ha másikkal játssza az ember