Mercenaries 2: World In Flames

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Ejj pont ezt akartam megkérdezni. Thx. 😄

Baromi jó ez a game. Fél évig nem jelent meg normális játék de ez valami qrva jó. Anno a GTA után pont valami ilyesmirõl álmondtam, hogy de jó lenne egy hasonló game csak katonásban. Erre itt van. A Just Cause sem volt rossz de ez valami über...

Sokan szidták a grafika miatt, meg a bugok miatt meg hogy uninstallálták hamar.
Hát én elindítottam és a grafika bugos volt, feltettem a legújabb drivert és gond nélkül játszottam vele 5 órát. Most dobott ki elõször mikor a pilóta challanget akartam kipróbálni szóval elég stabil a játék, hogy 6-7 óra játék után csak 1x dobott ki.
Grafika minden maxon, képsimitás 8x é bõven 40-50fps és szerintem qrva szép is az egész. Egy ilyen játékhoz nem kell szebb. A fizika, meg az, hogy mindent le lehet rombolni szinte hát az meg valami fantasztikus. 😊

Na megyek is vissza játszani.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

predator0

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

HoReSz1975
#352 erre valaki help <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

THX, így már jó... Csak hát minden más miatt felesleges ez a fiók 😛 Na de mindegy, lényeg, hogy vhogy mûkszik.
Shep
Nekem is mindíg kiírja ,hogy hibás lehet a file pedig nincs ékezet a felhasználónevemben, de eddig mindig visszatöltötte az állást, érdekes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Kösz!
predator0
Konzolon sem mutatta mindig 😄 Csomót szívtam is vele, mire rájöttem.

Prince23
De nem is jelzi, h melyik gombot nyomjam az ugratás elõtt, vagy ugratás jelen pillanatában😞 ez benne a pláne még.
Mert sztem kéne mutatni, pont úgy mint a tanklopásoknál a kombót.

predator0
Ehh... akkor csak úgy tudok segíteni, ha nyomatsz screenshotot a jármûvekhez tartozó billentyûbeállításokról.

Prince23
Ezt már ezerszer próbáltam. Hiába a no-ra vagy continue-ra kattintok, csak azt tölti be... és jelzi a sárga jellel, h csináljam meg...
lehet ez bug...

predator0
Jó, a fõszál végigjátszásához tényleg végig kell vinni 😊 Viszont ameddig ki nem derül mi az ábra addig nyomathatsz mást.

predator0
Dehogy kell, törd tropára a kocsit, aztán megkérdezi, hogy ismételni akarod-e, válaszd, hogy nem, utána pedig mentsd el a játékot.

Prince23
Semelyik gombra nem reagál😞
nyomtám már c, g, f, r , mindent de semmi😞 és az a gáz az egészben, ha betöltöm az auto savet, akkor onna folytatódik a bányás résznél kocsiban ülve. Tehát meg kell csináljam ezt a küldit.
qrva konzol😛

NeBby
Csinálj egy új felhasználói fiókot , jelentkezz be arra és onnan próbáld !

Starcraft2 e-mail: [email protected]

predator0
Létrehozol egy új felhasználói fiókot, ami ékezetmentes és azon keresztül játszol. Vagy a sajátodat átnevezed ékezet nélkülire.

Nem tud erre vki vmi megoldást? Mert így öhm... nem igazán lehet vele játszani "-.- Egy huzamban nem játszom ki 😛 Kell, hogy tudjak menteni.
predator0
Mellékküldetések kék színnel vannak jelölve. A többi mind fõküldi.

Prince23
A fõ küldetéseket a társaid adják a bázison. Legalábbis szerintem.
Bár ez az autós küldetés sztem fõszáll.

predator0
Megintcsak konzolból kiindulva probád meg a célzás gombot, vagy a gránát eldobást, ha ugrik a kocsi egy nagyot, akkor jó 😊

Törölt felhasználó
Honnan lehet tudni melyik a fõ és mellékküldetés?
Prince23
Ki tart a bányás utós küldetésnél? Egy autószerelõ csajtól vettem fel...
és a hidraulika h müködik? h tudjak átugratni a másik sziklaszakakdékhoz?

Törölt felhasználó
Nem figyeltem.
Raptor 2
hát igen, ezen szakadtam 😄DD

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Törölt felhasználó
Már megjelent.
grebber
Azóta már írták és megcsináltam!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Már megjelent!

Prince23
Aug. 31

Törölt felhasználó
Egy reloaded, aztán egy space és megvan
mikor jelenik meg?

grebber
Nagyon jól fut 8800GT-vel legalábbis nekem eddig nem akadt sehol.1280*960 minden High 4xAA.

Just Cause szebb!

balee4
Hogyhogy semmire?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Semmire. Fullon megy, 1024-es felbontáson nekem (1280*1024 nincs)

Hozzátenném: csak én látom úgy, h a Just Cause-nak szebb a grafikája mint ennek? vagy rosszul emléxek vissza? 😄

balee4
8800 GT-vel mire számítsak? Mert ahogy visszaolvasok illetve Max te is írtad hogy enyhén szólva nagy a gépigény.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Na igen, pont ez a baj... ugyanis készít külön a játéknak egy másik mappát, nem telepített betûtípussal "-.- De ez így nagyon gáz, mert nem nevezhetem át, ugyanis akkor készít egy újabbat
grebber
Elvileg az is baj lehet ha ékezetes a neved a dokumentumok mappánál.

Áááá, játszok már vele vagy 2 órája, és amikor kilépek, és be akarom tölteni a mentésemet, kiderül, hogy korrupt 😮 "-.- Nem mûködik...
Prince23
Na eza motoros rész tényleg nagyon furcsa volt. Kisbitangok ezek az alkotók... pont a tank mellé tegyék közvetlenül?! Egybõl -elsõlátásra- a tankba ültem.
lol

Miért van az hogy a SHADER LOWon van és nem lehet átállítani HIGHra??? pedig birná a gépem. Van valami mód a változtatásra?

Maxtreme
Én még az ilyet válaszra sem méltatnám a helyedben. Hogy lehet valaki ennyire........ hogy tele van képpel a topik (+ jópáran írtak a játékról tapasztalatot is) és akkor arra nem veszi a fáradtságot hogy 1 oldalt átnézzen...

predator0
Grafika néhol elég gyenge (pl. a víz hullámzása nekem azért bejött), de ezt a hangulat bõven kárpótolja (szerintem).

Maxtreme
<#wilting>

Valaki mondjon már vmit róla milyen a grafika emg stb.

predator0
Talán a tárcsere gomb lesz az.

grebber
Ilyen az ikon:

predator0
Szerintem az eredeti játékhoz adott kis füzetben kifejtik ezt is... 😊

Shep
Amúgy valószínûleg nagyon nehéz lett volna lekódolni, hogy ne egy szar ikon jelenjen meg hanem az aktuális gombkiosztás alapján az adott gomb ezért aztán nem is erõlködtek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

predator0
Milyen ikont rajzol ki?

Maxtreme
biztos hogy nem szvsz 😊

Mellesleg ilyen szinten elbaszott játéportolást (mint ez) nagyon rég láttam már.

grebber
De mi a megfeleleõ gomb már itt szopok reggel óta billentyûzeten tökmindegy mit nyomok nem fogadje el egyik gombot sem 😞 Az a biztos hogy E-vel feltudok mászni a kocsira.

azért ez a motor így elég jól néz ki😊)))

kiváncsi lennék,hogy szereplõnként változnak-e a küldetések,ha másikkal játssza az ember