Mercenaries 2: World In Flames

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a körön belülre dobd a füstgránátot..
Prince23

ezt nem vágom! Itt mit kell csinálni? az uccsó ellenõrzõpontnál vagyok (még eléggé az eleje, 3. mission kb)

srácok, hogy lehet a második küldetésben a páncélozott gépet megszerezni?!
a tankot elfoglalni sikerült... nagynehezen kisakkoztam, hogy miket jelentkenek a kis képek.. de itt vanalmi görbe genyót mutat, és lövésem sincs, hogy melyik gombot kéne nyomkodni, hogy azt a manuszt kitessékelje a gépbõl... pls! fogy az idõm 😄
HoReSz1975
Valakinek elindul, kér cd kulcsot, de tökmindegy mit adok meg neki, pedig crackeltem ?

Vista Ultimate x64 van fent.

Felraktam ezt a másik cracket, de ezzel sem indul, hibát ír ki:

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Tomsteel
building*

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
Nemtom ti hogy vagytok vele, de engem már idegesít a sok "behind that bilding" és a "behind that cover" kiáltás 😊

Amúgy az a "WATER EFFECT" nevû dolog a videóbeállításoknál nagyon sokat lezabál a vga-ból !!!

HoReSz1975
nekem nem indul el, vista ultimate x64 van fent <#nemtudom>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Törölt felhasználó
Az elején a dollárokon van a 3 karakter.
HI! Lenne egy kérdésem coop modot lehet nyomni Single playerbe is vagy csak neten? köszi
Rage47
hogy lehet embert választani?
Prince23
Nem tudja vki, h a rpg-s házakat a támaszpontokon, h lehet likvidálni?
Az h én kilövöm rpg-vel õket egyenként, nem ér semmit sem. Újratermelõdnek...
Esteleg próbáljam meg tankkal szétlõni? :S

Törölt felhasználó
Örülök, hogy a techno-vikingre hasonlító fõhõs hangja Peter Stormare lett.

Nagyon jó hangja van!
a.carkey
Ja és csak a játék alatt van gond, egyébként simán lejátsza manuálisan ... 😞

A medve nem játék.

a.carkey
? helyett az elsõ mondat végén .

A medve nem játék.

a.carkey
Nálam eddig nem jelntkezett a korábban említett kicsig gáz kép (Hulk és tsa), de az viszont igen, hogy a filmbejátszások szaggatnak? Bink video, bik formátum, de eddig sosem volt ilyen problémám. Nem találkozott korábbi játékai során valaki hasonlóval? Valamit visszavenni, vagy bármi. Szóval pici help kéne!

A medve nem játék.

Shep
Az igazi zsoldosoknak hátul is van szeme 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Balumann
Oh, és tényleg, így már jó lett. Köszi!

jol néz ki 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Törölt felhasználó
Nekem a játék dvd-jén található direct x oldotta meg a problémát.
Balumann
Ok, azt még mindenképp megpróbálom, de a legújabb van fennt, eddig minden jól ment ezzel :S

Balumann
Sikerült a fejet is lefotózni.

driver cserét próbáld meg

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Balumann
Nálam valamiért rossz a kép a játékban. Mindent próbáltam állítani (volt már példa, hogy Catalystban kellett állítani, és megoldódott az ilyen probléma), tehát a Catalystban és játékban is mindent (maxra, minimumra), és nem jó. Össze vissza jelennek meg a textúrák, volt hogy az arca hátul jelent meg a karakternek... Csak nekem van így? Van valami megoldás? :S

Maxtreme
Annál csak jobb lehet. Az a game piszok nagyot üthetett volna ha nem szabják el rengeteg aprósággal.

Prince23
Csak ez jobb

Törölt felhasználó
Nekem a Just Cause jut eszembe errõl a játékról.
Tomsteel
rájöttem, hogy ha a shadereket felveszem maxra, akkor irreálisan visszaesik a framerate, ami érthetõ lenne, de nem ilyen mértékben csinálná.

a.carkey
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a filmbejátszások szaggatnak? Esetleg mivel lehet ezt megszüntetni?

A medve nem játék.

Rage47
vmi gond van nálad.
nálam fut nagyon szépen, maxon. sajna nincs 1280x1024
még azt nagyon utálom benne, hogy teljesen érzõdik a konzolszag:/
Tomsteel
na jó eltúloztam, de valahogy én komolyabbat vártam.

Tomsteel
Na aki a Crysis-t szídta a gépigénye / optimalizálatlansága miatt, az nézze meg ezt. Körülbelül 20szor akkora a gépigénye, és undorítóan néz ki. Ez egy nagy nulla, áldom az eget, hogy kipróbáltam mielõtt megrendeltem volna. 3850-es videókarival nem volt olyan beállítás, amivel 3 FPS fölé tudtam volna menni, értem ezalatt a 640x480-at is. Viszonyításként a Crysis-al vígan elboldogultam 1024-es felbontásban, ultra high mellett.

Shep
Kontroller javallott, vagy jó a bill+egér kombó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Koszi!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lalakov
Nincs már elég kép itt?😊)
Prince23
Köszi, akkor meglesem...

zzeN
a csövéhez mész, felmászik rá utána amikor bejön a kis ikon akkor F, utána meg pumpálni kell a space-t

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Meg kell nyomnod az 1-es vagy 2-es gombot, és úgy... kétszer kell aktiválni a hívását... és meg kell keresd a kaput és rá természetesen...

Sephi
Valaki arulja mar el nekem, hogy pont az elejen hogyan kell felrobbantani a nagy kaput?

Hiaba nyomom F1 , az airstriknal minden 0 pedig a csaj mondta , hogy ok.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince23
Mit kell csinálni, már annyit nyomogatom a ball klikkett, nem akar behúzni a tankvezetõnek... sztem az a feladat, h foglaljam el a tankot tõle... mutat egy jelet, egy kéz szerûséget... és probáltam akkor megnyomni a bal klikket mikor kijöna tankból az ipse...

Maxtreme
Jól hangzik!
Ttta' hepi lennék ha nem fagyna tõle 2 perc után szarrá a gép 😊))

zeus89
olyasmi mint a GTA ... csak itt mindent szétzúszhatsz 😄 úgy ahogy a bannerban is van a szétomló felhõkarcoló, a térkép olyan mint a GTA szokott lenni és a küldetéseket is úgy kapod ... bele mész ilyen villogó oszlopokba ... csak tök faxa benne ezek az interaktiv dolgok, pl. a tankok megszerzése ... nekem nagyon bejön a játék, úgy érzem végre itt van egy olyan játék ami lekött egy darabig a sok hülye vizsgáim után 😄 ... az egyetem kezdéséig tökéletes lesz 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Maxtreme
Elég sok játék háklis a dologra. Elképzelhetõnek tartom hogy köztük ez is 😊

Prince23
A tankkal kell valamit csinálni... fragot kell dobni bele? vagy kiszedni az ürgét belõle? frag nincs nálam sajnos. kerestem de semmi

Igen van! Akkor az lenne a baj:S ?

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Maxtreme
Nincs ékezetes karakter a user nevedbe? (tehát nem a játékban, hanem a doksi/settingszben szereplõben)

Plz help nekem vmiért nem ment a játék és minden indításnál ez a kép fogad!

Ha vki leírná, hogy hova ment a játék (útvonalat), vagy elküldene a játék elejérõl egy mentést azt nagyon megköszönném !

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

JackSparrow88
Heló, lehet h én is beszerzem a game-t de elõtte kérdeznék még: ez kb melyik játékra hasonlít, vagyis egy videót megnézve talán egy picit a gta-ra hasonlít vagy nemtom. Miket kell csinálni benne többnyire? Illetve egy fontod dolog még h a mentés milyen, autosave, checkpoint... thx a választ

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Shep
Tegyél már be képet pls.

lalakov
Nekem borzalmasan nézett ki SP2-vel, SP3-mal már jó.
lalakov
A kézifék mire van állítva? A beállításnál nem találtam.