214
  • fade2black
    1-2héten belűl?? fogadunk?

d805ök tunningkapacitása is rendkívüli.
  • Zsoldos
    X2 3800 kb ennyibe fog kerulni 1-2 heten belul, a tuningkapacitasa pedig rendkivuli. Amugy jo hogy osszeszedte magat az intel, ennyi ev utan ideje volt felmutatni valamit.
  • fade2black
    jó megaszondtam
  • fade2black
    ennyi hülyeséget is rég olvastam....

-amd fab36 már rég termel.
    -conroe nem megszorongatja néhol megveri a64et hanem nem ellenfél neki. Egyetlen egy real word tesztet nemláttam még ahol a nem csúcsmodell és nem húzott 2.6os conroe 10%nál kevesebbel verne volna el a 2.8ra húzott FXre.

-k8l ről amds nyilatkozat itt
    k8l
    az utolsó sort emelném ki: K8L processors will then replace Deerhound in 2008.
    ÉS server platformra első körben kizárólagosan tehát am2be benem dugod mégha jövő nyáron ki is tudnák adni.
  • fade2black
    d805öt viszont bemész a boltba veszel.
    jahogy 30.000ftért duplamag.... ne röhögtess mitkapsz amdtől 30.000ft ért egy 3200+t? Hol versenyképes? Talán elvakult AMD fanatikusoknál másnál nem.

Íg remélem jobban tetszik 1hónap múlva mittud amd felmutatni conroe ellen? "parizert?"
  • k0zi
    Hűha, az Intel 3 év alatt összedobott egy AMD64-et néhol megszorongató, több helyen megverő CPU-t \o/
    Ugyanakkor 3 év alatt arra nem jöttek rá, hogy az integrált memóriavezérlő nem egy hülye ötlet, de lehet licenszelni kéne?
    Egyébként decemberben jön a K8-as architechtúra frissítése a K8L, ami lehet okoz egy kis fejfájást a Conroe-nak (az lehet már 0,65nm-es lesz).
    Reméljük hamar elkészül az új gyára az AMD-nek és akkor lemennek az árak (jelenleg azért magas, mert főleg a szerver piacra gyárt az AMD illetve be akar törni a mobil piacra, ami elveszi a desktoptól a gyártókapacitást).
  • raingun
    Na erre én is kiváncsi lennék...
  • dez
    Nem egészen értem, minek dobnak a piacra újabb Pentiumokat szeptemberben(!), amikor akkor már ugye kint lesz a Conroe, ami - elvileg - hasonló, vagy még alacsonyabb fogyasztással még jobb teljesítményt nyújt?
  • szucsitg
    a szelet parizer tetszik!;)
  • fako
    "Mit tud felmutatni amd egy $90os d805 egy $180os 1.86os conroe és egy $310 os 2.4es vmint egy $999os 2.93as ee conroe ellen? Semmit?"

Aruld mar el melyik boltban vettel te conroe-t. Ja hogy nem lehet kapni? Akkor akar egy szelet parizert is felmutathat az amd.
    Egyebkent meg remeljuk hogy tenyleg jobb lesz.
    A memvezerlorol meg meg annyit hogy szerintem az intel a sajat chipsetei, illetve a chipset piac miatt nem erolteti az integralt mem vezerlot.
  • fade2black
    amd

még ezeken az árakon is inkább conroe mint amd bár ígymár nagyon elgondolkodtató...
  • fade2black
    anélkül is felkötheti a gatyáját. A conroe nem kiegyenlítette a küzdelmet hanem jóócskán elveri az A64x2t. 2.8FX VS 2.6 conroeban 10-45%ék difi minden real life testben.
    Mit tud felmutatni amd egy $90os d805 egy $180os 1.86os conroe és egy $310 os 2.4es vmint egy $999os 2.93as ee conroe ellen? Semmit?
  • bokonon
    Azért az nagyon örömteli, hogy az intel hajlandó volt leszállni a magas lóról és belátta, hogy az integrált memóriavezérlő jó dolog (bizonyos szempontból).
    Ha ezzel megspékelik a woodcrestet, akkor az AMD igencsak felkötheti a gatyáját.
    Remelém az utóbbi 1-2 év pangása után ismét lesz verseny!
  • szombi
    Inkább az OME memóriát integrálnák bele...