Intel: chipbe integrált grafika és memóriavezérlő
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-2héten belûl?? fogadunk?
d805ök tunningkapacitása is rendkívüli.
d805ök tunningkapacitása is rendkívüli.
X2 3800 kb ennyibe fog kerulni 1-2 heten belul, a tuningkapacitasa pedig rendkivuli. Amugy jo hogy osszeszedte magat az intel, ennyi ev utan ideje volt felmutatni valamit.
jó megaszondtam
ennyi hülyeséget is rég olvastam....
-amd fab36 már rég termel.
-conroe nem megszorongatja néhol megveri a64et hanem nem ellenfél neki. Egyetlen egy real word tesztet nemláttam még ahol a nem csúcsmodell és nem húzott 2.6os conroe 10%nál kevesebbel verne volna el a 2.8ra húzott FXre.
-k8l rõl amds nyilatkozat itt
k8l
az utolsó sort emelném ki: K8L processors will then replace Deerhound in 2008.
ÉS server platformra elsõ körben kizárólagosan tehát am2be benem dugod mégha jövõ nyáron ki is tudnák adni.
-amd fab36 már rég termel.
-conroe nem megszorongatja néhol megveri a64et hanem nem ellenfél neki. Egyetlen egy real word tesztet nemláttam még ahol a nem csúcsmodell és nem húzott 2.6os conroe 10%nál kevesebbel verne volna el a 2.8ra húzott FXre.
-k8l rõl amds nyilatkozat itt
k8l
az utolsó sort emelném ki: K8L processors will then replace Deerhound in 2008.
ÉS server platformra elsõ körben kizárólagosan tehát am2be benem dugod mégha jövõ nyáron ki is tudnák adni.
d805öt viszont bemész a boltba veszel.
jahogy 30.000ftért duplamag.... ne röhögtess mitkapsz amdtõl 30.000ft ért egy 3200+t? Hol versenyképes? Talán elvakult AMD fanatikusoknál másnál nem.
Íg remélem jobban tetszik 1hónap múlva mittud amd felmutatni conroe ellen? "parizert?"
jahogy 30.000ftért duplamag.... ne röhögtess mitkapsz amdtõl 30.000ft ért egy 3200+t? Hol versenyképes? Talán elvakult AMD fanatikusoknál másnál nem.
Íg remélem jobban tetszik 1hónap múlva mittud amd felmutatni conroe ellen? "parizert?"
Hûha, az Intel 3 év alatt összedobott egy AMD64-et néhol megszorongató, több helyen megverõ CPU-t \o/
Ugyanakkor 3 év alatt arra nem jöttek rá, hogy az integrált memóriavezérlõ nem egy hülye ötlet, de lehet licenszelni kéne?
Egyébként decemberben jön a K8-as architechtúra frissítése a K8L, ami lehet okoz egy kis fejfájást a Conroe-nak (az lehet már 0,65nm-es lesz).
Reméljük hamar elkészül az új gyára az AMD-nek és akkor lemennek az árak (jelenleg azért magas, mert fõleg a szerver piacra gyárt az AMD illetve be akar törni a mobil piacra, ami elveszi a desktoptól a gyártókapacitást).
Ugyanakkor 3 év alatt arra nem jöttek rá, hogy az integrált memóriavezérlõ nem egy hülye ötlet, de lehet licenszelni kéne?
Egyébként decemberben jön a K8-as architechtúra frissítése a K8L, ami lehet okoz egy kis fejfájást a Conroe-nak (az lehet már 0,65nm-es lesz).
Reméljük hamar elkészül az új gyára az AMD-nek és akkor lemennek az árak (jelenleg azért magas, mert fõleg a szerver piacra gyárt az AMD illetve be akar törni a mobil piacra, ami elveszi a desktoptól a gyártókapacitást).
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Na erre én is kiváncsi lennék...
Nem egészen értem, minek dobnak a piacra újabb Pentiumokat szeptemberben(!), amikor akkor már ugye kint lesz a Conroe, ami - elvileg - hasonló, vagy még alacsonyabb fogyasztással még jobb teljesítményt nyújt?
a szelet parizer tetszik!😉
"Mit tud felmutatni amd egy $90os d805 egy $180os 1.86os conroe és egy $310 os 2.4es vmint egy $999os 2.93as ee conroe ellen? Semmit?"
Aruld mar el melyik boltban vettel te conroe-t. Ja hogy nem lehet kapni? Akkor akar egy szelet parizert is felmutathat az amd.
Egyebkent meg remeljuk hogy tenyleg jobb lesz.
A memvezerlorol meg meg annyit hogy szerintem az intel a sajat chipsetei, illetve a chipset piac miatt nem erolteti az integralt mem vezerlot.
Aruld mar el melyik boltban vettel te conroe-t. Ja hogy nem lehet kapni? Akkor akar egy szelet parizert is felmutathat az amd.
Egyebkent meg remeljuk hogy tenyleg jobb lesz.
A memvezerlorol meg meg annyit hogy szerintem az intel a sajat chipsetei, illetve a chipset piac miatt nem erolteti az integralt mem vezerlot.
anélkül is felkötheti a gatyáját. A conroe nem kiegyenlítette a küzdelmet hanem jóócskán elveri az A64x2t. 2.8FX VS 2.6 conroeban 10-45%ék difi minden real life testben.
Mit tud felmutatni amd egy $90os d805 egy $180os 1.86os conroe és egy $310 os 2.4es vmint egy $999os 2.93as ee conroe ellen? Semmit?
Mit tud felmutatni amd egy $90os d805 egy $180os 1.86os conroe és egy $310 os 2.4es vmint egy $999os 2.93as ee conroe ellen? Semmit?
Azért az nagyon örömteli, hogy az intel hajlandó volt leszállni a magas lóról és belátta, hogy az integrált memóriavezérlõ jó dolog (bizonyos szempontból).
Ha ezzel megspékelik a woodcrestet, akkor az AMD igencsak felkötheti a gatyáját.
Remelém az utóbbi 1-2 év pangása után ismét lesz verseny!
Ha ezzel megspékelik a woodcrestet, akkor az AMD igencsak felkötheti a gatyáját.
Remelém az utóbbi 1-2 év pangása után ismét lesz verseny!
Inkább az OME memóriát integrálnák bele...
← ElőzőOldal 5 / 5