9761
-
#1838 A gépházba is nyomattass klímát! Még ha nem muszáj is! -
#1837 Én meg azt szeretném tudni, hogy ebben hol van olyan, hogy:
70 foknál 75%-on forogjon
75 foknál 80%-on
80 foknál 100 %-on.
Mert szerintem van ilyen funkció, de nekem nem akarja csinálni valamiért.
A fixálás az oké, de én ezt a fentebb leírtat szeretném megvalósítani. -
#1836 kapásbol mikor megnyitod egyböl kiirja a vidkaridat az elsö fülnél. alatta van egy customize sor, arra click, ott az első a low level system settings. ott a fan fülön kipipálod a legfelsőt, kiadja a kisablakot ott a középsö gomb hogy nyugi, most default, majd a csuszkát huzkodd 60-70-80-ra ahogy tetszik, majd alkalmaz, ok és csukjad be az egészet, majd figyeld a hömérsékletet. ennyi. ha nem muszály a többi beállitásba ne turkálj bele, azok nekem is magasak még egyenlőre, igy másfél nap használat után is :) nehogy széthajtsd véletlenül a gépet :) -
isgas #1835 rivatuner felrakva.
Fogalmam sincs mi hol merre és persze meddig :D
Kérhetnék egy utvonalat merre találom a beállítást ...
persze csak akkor ha nem túl nagy kérés :) -
isgas #1834 :D köszönöm a gyors választ azt hiszem én is rákeresek egy rivatuner progira. remélem nem bonyolult a használata :)
-
#1833 Na igen a RivaTuner elég hasznos kis progi :) -
#1832 elvileg nem kéne hogy gond legyen, mondjuk a 80 azért elég kemény. nekem 70-72 körül járt windozban, és 78-80-ig ment játék alatt. most 64-en jár miota rájöttem hogyan kell a rivatuner-t használni. fix-re felnyomtam a ventit 75-80%-ra és most hüsebb mint télen volt pedig elég meleg van a szobában... főleg mert füt a rohadt gép mint állat. na de jönnek légkondit szerelni köv héten, ugyhogy majd én megmutatom neki :D -
isgas #1831 Hali :)
Csak szeretném lelezni hogy a 8800gtx nálam is 80 fok körül mozog folyamatosan pedig 2db 8 cm -es venti is nyomja felé a luftot :(
Everest szerint (4.xxx) a GPU 69 fok míg a GPU dióda 75-80 fok körül mozgolódik.
Ez nem igazán egészséges nem ? Vagy ha a gyártó le***ta én is tegyem azt ? :) -
#1830 Lost Planet még sincs ma? -
zoolee #1829 Hát öö .. izé..Hogyismonnyam?? Igy mondom 889 euró.:))9 -
zoolee #1828 És mivan ha veri??
2 hétre rá jön a 9 es sorozat, és nézhet az ati nagyot a kis xtx (ha lesz)jével.
Xal nem kell aggódni, megszedte magát az nVIDIA.:) -
Livius #1827 Akkor a HD 2950XTX nek az ultrát is vernie kell majd. Ha versenyben akarnak maradni. Remélem nem fog sikerülni nekik. -
#1826 jah
majd lesz HD 2950Xtx is gondolom
-
Livius #1825 Az ATI-nak ez a x2900 lesz a legerősebb 2xxx serias kártyája? Mert ha igen akkor nagyon halvány most az ATI. -
zoolee #1824 Igen, ki fognak, de csak később.. -
#1823 Üdv. Nemtudtok róla, hogy esetleg vmeik gyengébb verziót kiadnák AGP-ben is? pl. 8500gs/gt vagy vmi iesmi... Köxxi előre is... -
zoolee #1822 De ha felmegy 75 re, és akkor kezdi hűteni, akkor a világ életbe nem kezd el csökenni a hőmérséklet. -
#1821 Na de én nem akarom, hogy ha csak Word megy elszálljon a gép. Hanem ha pl. ha felmegy 75-re akkor pörögjön fel. -
zoolee #1820 ööö, ottn azt állítsd be, hogy a sebesség ne legyen hőfokvezérelt, és a fordulatot állítsd 100% ra.. -
#1819 Rivatunerben nem lehet valahogy beállítani, hogy ha magasabb a hőmérséklet, röpögjön jobban? -
#1818 Hát rántottát nem tudnék rajta csinálni, mert nem férek hozzá.
De egy tükörtojást már lehet hogy lehetne.
Persze most nézem, hogy ha valami köcsög progi nem fix 60%-on forgatná a ventit, akkor még az is előfordulhatna, hogy nem lenne 81 fokos.
De most komolyan, neked hány fok pl. egy Hitman 4 alatt? És hány %-on megy a ventid? -
Nandusz #1817 Nekem 30 percig tart egy rántottát elkészíteni a videokarimon. Neked mennyi ideig tart? MErt ha 5 perc alatt elkészül, akkor te vagy a nyerő:)))))) -
#1816 De ha egyszer annyi, úgyse tudok vele mit csinálni.
Van valakinek ugyanolyan Asusa mint nekem.
Kíváncsi lennék neki mennyi. Eddig hűvöösebb volt. Igaz most húzva ia van (565/865-re), de ha hisszaveszek is lesz ennyi, mert anno már volt. De kipróbálom azért.
Azon csodálkozok, hogy a kártyára ugye ez öntöttvas bigyó megy rá közvetlenül, majd erre a díszítőműanyag, na csoda, hogy nem olvad rá. Mert ez a vas iszonyat forró.
Nektek hány fokos most, hogy kint is meleg van? Hány fokos szobában hány fokos max terhelésnél?
Mert ha nekem ennyi, nehogy már másnak meg 20 fokkal alacsonyabb legyen. -
#1815 nyers számolásban erősebb egyedül, de az még édeskevés az üdvözüléshez :) meglátjuk mit tud majd a nagytesó, eddig ez egy jo kis gts konkurencia -
#1814 Sztem elég jó lett!Majd eldőlik mit veszek ugyis dx10-hez kell majd!
ha lesznek dx10-es tesztek akkor veszek,sztem az elött nem érdemes... -
#1813 Érdekes valaki azt mondja erős lett valaki meg hogy gyenge. -
Nandusz #1812 R600-at?...mi a ráknak?..Gyenge mint a harmat. Tartsd meg a GTS-edet. -
zoolee #1811 Haggyál már...
Majd 8900 de semmiféleképp sem ati.. -
#1810 Nem érdekel valakit egy 8800GTS 640? xD
R600-at akark venni -
zoolee #1809 80 fok ez akkor egészséges ha a szobád kb 28 fok...
De a leg jobb, ha mex ilyen 70 fok. -
#1808 Max mennyi lehet szerintetek?
Nektek mennyi max nyári melegben? -
zoolee #1807 Most olvasom.Elég jónak tűnik 880 ellenfélnek. -
zoolee #1806 semennyire. -
Nandusz #1805 Próbáld ki, hogy megsül-e rajta a tojás. Mert ha igen, akkor frankó. -
#1804 Most hogy tegnap 23 fok volt a szobában a VGA 81 fokos volt. A vas rész égette a kezemet. Ez mennyire frankó? -
zoolee #1803 6-6,5?????
ehh... -
#1802 multkor 7,5 körül hasitott még, aztán pár hete a rohadtak belassitották. most olyan 6-6,5 körül van. szenvedés... -
#1801 Értem, köszi az infokat, igy lehet, hogy várok még a vásárlással esetleg az év vége felé egy 8800 at veszek inkább (GTS)
Viszont a GTX az jobb mint a GTS igaz? (árba majdnem duplája a gtx, ebböl gondolom) -
#1800 8600 sorozatnál a GTS gyorsabb a GT-nél...
-
#1799 Fura számomra hogy a gts drágább mint a gt... de most néztem a 8600gts 55e huf még a gt csak 35...