GeForce 8 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lesz meg ra kereset akkor csinalni fognak...
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mi az a ték?
ON
A mihez tartás végett: a Radeon 9800XT az FX5950Ultrához mérték, ami egy "picit" az FX5800 felett állt...
nekem rossz érzésem volt mintha lassab lett volna a gépem 5800 ról 9800 xt-rwe cserekor. (uj winfos volt mielött valaki rámkenne valamit 😛)
x800 pro már nemvolt olyan lassú de én maradok nv-nél, nekem gyorsabbnak tünik a rendszer vele.
azt veszem amit úgy érzek hogy a pénzemért jó választás
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
vagy csak az 512mb memória miatt van?
Én hardcore ATi fan voltam, elnéztem neki a tré drivereket meg minden hosszú ideig, mert grafikai minõségre jobb volt, mint az nVidia, de az Xx00 széria egyértelmûen lemaradt a Gf6x00 szériához képest, így váltottam. De ha újra az ATi kerül a nyeregbe, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül váltok megint. Márpedig én ezért vagyon nagyon kiváncsi a G80 vs R600 párviadalra...
Gondolkodni smafu?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nekem akkor is NV a szimpibb 😛 de latom nem vagyok egyedul...olcsobb is jo is es az epeszu ember ugyis azt veszi meg ami jo es olcso(pl 7600Gt,7900Gt)de aki megteheti az vegyen csucskartyat es abbol is a jot meg az olcsobbat 😊
Mint már említettem, a saját fülemmel hallottam mindkét kártyával szerelt gépet, és jelenleg 7900GTX-em van. Nem mondom, hogy vájtfülü vagyok, de szerintem nem volt hangos az X1900XTX hûtése sem. Hogy jobban meglegszik? Ebben lehet valami, de nem hiszem, hogy ez különösebben zavarna bárkit is, a lényeg, hogy ne melegedjen túl. Ami az ATi-t illeti, az OpenGL jelenleg a legnagyobb bánata, szomorú, hogy még mindig gyengélkedik e téren. Ami az nVidiát illeti, hát a HDR+FSAA problémát, és az architectúrát kéne rendbetenni a G80-ban...
remelem tudtok egy kicsit angolul
Gigabyte GV-RX19X512VB(X1900XTX)
Highs:
High performance in most games;
Transparent textures anti-aliasing;
Hardware H.264 and other HD formats decoding;
Dual-link DVI support;
VIVO support;
Sufficient accessories bundle.
Lows:
High level of generated noise;
High power consumption;
OpenGL performance is lower than that of the rival.
Gigabyte GV-NX79X512DB(7900GTX)
Highs:
High performance in most games;
High OpenGL performance;
Transparent textures anti-aliasing;
Hardware H.264 and other HD formats decoding;
Relatively low power consumption and heat dissipation;
Quiet cooling system;
Dual-link DVI support.
Lows:
Very scarce bundle without all necessary cables.
a beegesrol meg ennyit<#taps>#taps>
peace<#smile>#smile>
nem fogok most belinkelni ide kepeket a kulfoldi honlapokrol(anandtech,xbitlabs,e.t.c.),mert ottis ugy van egyik tesztkepen ez a jobb a masik tesztkepen meg a masik.
nekem az Nv az mindig is szinpatikusabb volt,az Ati meg magyaran megmondva mindig elbasz valamit foleg a kozepkategoriaban.es csak utolag tud javatani a helyzeten...mindig kesesben.na de nem is erdekel legyen csak mindig ilyen harc a 2 rivalis kozt ez ugyis csak nekunk kedvezmenyez.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
No comment...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szép dolog a nagyravágyás, de ha nincs mögötte értelem, akkor az csak szánalmas tud lenni...
1280*1024/60 Hz mellett hidd el, sírva fetrengenél örömödben a szobádban, ha egy kisangyal egy Radeon X1900XTX-szel állítana be hozzád... eszedbe sem jutna az általad oly' istenített VGA sorrend...
A GF7900GTX is csak 1600*1280-ban és csak Bloom-mal tud nyerni a R1900XTX ellenében - miközben az lazán
a nagyobb felbontás pedig nemigaz, 1600*1200-ban érdemes ma nézni és ott látni a sorrendet gamekben nvidia, ati.
Azért mert én nem írom oda a láblécembe, hogy egy Gigabyte Gf7900GTX van a gépemben, már nyilván nem is tudhatom mirõl beszélek. Jól van fiam... <#idiota>#idiota>
es az x1900-as tesztben:
Hallottál/láttál már X1900XTX-et? Én igen. Nem tünt különösebben hangosnak...
A GF7900 GTX még 2D alatt sem veszi le az órajeleit - tehát netezés, filmnézés stb. - így a ventije / memória / GPU maxon megy. Csak 3rdParty progival lehet hatékonyan lenyomni ezt.
Biztos vagy te ebben? Mert én nem:
(a coolbits csak a bemutatáshoz kell, egyébként 275Mhz gyárilag a GPU sebessége 2D-ben és 650Mhz 3D-ben, a venti is lejjebb kapcsol egyébként, de ez már a 6800-asnál is így volt)
leveszi 😛
magórajelet a felére meg a ventit kb a 1/3-ára igy pedig hangja sincs
játékokban meg ugyanannyival a 7900 GTX erõsebb.
A tesztjeik mindenre kiterjedõek, [ezért sem firtatom illetve kétlem a fogyasztást, stb-t, ami mérni lehet - hangsúlyozom még egyszer: MÉRNI] de a végkövetkeztetéseik rendre elfogultak: arra hajlanak, merre a szponzoraik hajtják õket. Mondom ezt több évnyi cikkjeik olavasgatása, és hasontémákban külföldi-honi tesztek böngészgetése után.
Szóval, nem szoktam mindent elhinni nekik, ajánlom neked is: ne égesd magad az õ cikkeik beidézgetésével, legalább 3 cikket nézz és keress máshol is a témában, ha nem akarsz beégni...
amugy a PH-n is olvashatok rola:
"
óriási grafikus teljesítmény,
512 MB memória,
kis fogyasztás,
alig melegszik,
a leghalkabb gyári VGA-hûtés. "
igaz van ellentete is,de ez nekem eppen eleg,h nem melegszik,nem fogyaszt sokat,meg nem hangos.
es az x1900-as tesztben:
"A hûtés nem elég halk, a fogyasztás eddig nem látott mértékû, az R580-nal kapcsolatban amolyan "mindent bele, csak azért is mi leszünk az elsõk, semmi más nem számít" érzésünk van. És a semmi más alatt a felhasználókat is értjük...
"
szal ez eleg szanalmas 😊
kivancsi vagyok mikor tudja vagy mikor szandekozza az Ati 200 mm2 ala csokkenteni a magmeretet? amikor majd atall a 80nm-re? akkor majd ugyanaz lesz mint az x1800-nal 😊
Az ATI RX1900XTX 2D alatt leveszi az órajeleit, így a ventillátora is lejjebb kapcsol. A sufni ventik, amiket ráteszel persze, hogy hangosak...