9761
-
Akuma #2038 Nem érdekel, hogy mit tud kihajtani, az érdekel, hogy milyen eredményt ad vele :))) -
zoolee #2037 Ahhoz egy 8600 GTS is SOK...
Egy 8600 GT t még ki tud hajtani. -
Akuma #2036 Valaki próbálta már, hogy mit produkál a 8800GTS mondjuk egy Celeron D-vel? 2600MHz pl. 3Dmark eredmények? -
#2035 Csak egy baj van vele hogy nem nyujt alternativát igy a 8600 SLI a 8800GTS-el szembe, mivel a 2 kártya kb. ugyan annyiba kerül vagy többe mint az 1 és néhol még teljesitménybe is elmarad.
Azt hiszem talán a 7300GT-nél volt ugy hogy SLI-be kötve felért egy 7900-assal és 20 eft-val kevesebbe jött ki a 2 kártya, ott már elgondolkodott volna az ember az SLI-n, de igy nem nagyon éri meg.
Legalábbis nekem ez a véleményem. -
#2034 Na kis SLI vs 8800GTS-ek: (Kérem anyázást elhagyni amilyen gyorsan csak tudtam paintbe csaptam össze)
A tesztgépben a proci ugyanaz de SLI-s értékek 2GB rammal a 8800GTS értékek 1GB-rammal készültek!
Aki SLI-n gondolkodik annak talán jóljön ha nem akkor csak idömet pocsékoltam :D
-
#2033 Kösz megoldódott ;) -
#2032 Lehet másra gondolok de az asztalon jobbklikk tulajdonságok megjelenítás hatásoknál bevan állitva a ClearType?? -
#2031 Ez a WHQL mit tud?...Kijavítja szerinted a töredezett betűket? -
spytime9 #2030 valaki próbálta már az új diver-t?????
158.27 WHQL -
#2029 Ezért gondoltam most, hogy délután egy vinyóra feldobom az XP-t és készentétezni fogok vele vagy 20x és ha ott jó, akkor muszáj lesz újrarakni a rendszert. Vista alatt alapból valahogy szar ez a funkció. -
#2028 Najó, de ez akkor is inkább szoftver problema lehet?! -
#2027 Hát akkor pörög, de eddig ennél a leállításnál is pörgött, mármint visszaállításnál. Csak most nem.
Ezért nem értem. -
#2026 Hát ebből nekem inkább olybá tűnik, hogy ez a spéci készenlét nem kóser valahol (vagy a videókari driver nem támogatja jól). Ha sima mezei kikapcs utáni bekapcsnál pörög a venti, akkor a karinak semmi baja. -
#2025 Nah pont ezügyben akarok irni hogy nem...32 bites szal...Akkor mivan? -
#2024 milyen windows-od van?
tán 64bites? -
#2023 "Windows XP Professional x64 Edition
Windows Server 2003 x64 Edition" Ez lenne az? :S
-
#2022 :S :D Thx :D
-
#2021 Valakinek ötlete? -
zoolee #2020 Ehhe....
Az a driver verzószáma...-.- -
#2019 Ezt hogy érted hogy 158.19?...#158 AS BESZÓLÁS és mi a 19 ? :S -
#2018 10 év gari -
#2017 EVGA. limitált lifetime gari vagy mit adnak rá... -
spytime9 #2016 EVGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2015 158.19
asszem ezt jónak írták
olvasgass vissza :) -
#2014 tökmindegy
ugyanaz :D
inkább Evga nagyobb márka,mint az XFX -
#2013 #2003 valaki? -
zoolee #2012 XFX.. -
#2011 Az egyik haverom is venni akar egy 8800 GTS-t de azt kérdezi melyik jobb ??
EVGA vagy XFX vagy egyenlő mindkettő ?? Végülis árban egyforma !!
Mi a vélemény róluk ?? -
#2010 Na megint előrorgult a venti nem pörgés, de most figyeltem a dolgokra, hogyan jött elő.
A gépet leállítottam a 975-ben támogatott készenléttel, ami kikapcsolja full a gépet nem megy semmi, csak elvileg ram-nak ad valami pici feszt, hogy ne felejtse el a rá kiírt dolgokat.
Na ebből felélesztve láttam hogy 60 fokos és nincs fordulatszám a ventijének.
Látni szépen kikapcsolt, majd amikor bekapcsolom, már 0-val kezd!
Na régóta így állítom le, de eddig nem volt ilyen probléma. Akkor most mi történt? Tényleg a VGA hibás, vagy micsida? -
#2009 Minden normális meg vadi új a gép...Esetleg a legfrisseb frissítést hol tudom elérni hozzá??...Jo tudom www.nvidia.com de azon belűl hol mert van 1000 féle aztán hogy meik a legújabb :S -
#2008 Hát pedig van bőven SM3-as: Colin Dirt, Rainbow Six Vegas, Splinter Cell-ek közül a legújabb.. Nekem mennek mert SM3-as vagyok.. Az máskérdés hogy 3-4 FPS-en:) Nah jó 10 :) -
strebacom #2007 Az elöbb linkelt beállitásban megtalálod lépésröl-lépésre.....
Én is ebböl állitottam be, csak el lehetne menteni valahogy, azt még nem tudom hogy hogy?? -
#2006 Ezt hogy állítod be, hogy 75 foknál kapcsoljon rá? -
strebacom #2005 Jó a rivatuner, én is használom, amikor kell :Riva Beállitás.
Nekem alapon 56C ebben a melegben, egy Aerocool Mastige házban 4*12cm ventivel, de a game alatt volt 80C is, na ekkor jön a riva ugy van beállitva, hogy ha eléri a 75C-t csak akkor szóljon bele a dolgokba és szépen visszahüti 70C-ra a gyári alap 60%-os venti fordulat, a riva cak 10%-ot emel ekkor és ennyi elég is...
Csak egyet nem tudok hátha valaki ismeri, hogyan kell elmenteni a riva beállitásokat valamilyen fáljba, hogy ne kelljen tökölni a beállitásokkal pl. win telepités után, csak bemásolom az elmentett fájlt és kész, ez kellene nekem !! -
zoolee #2004 Háát...
Szedd le a leg frissebb drivert..Ha így se akkor gáz van....
Amikor a biosbál BOOT ol, akkor minden normális??? -
#2003 Srácok most vettem egy 8800 GTS (340 MB-T) és az lenne a kérdésem hogy miért töredezett a start menű meg a betűk?...Azért meg még nem csinálták meg hozzá a megfelelő drivert? :S Help pliz -
#2002 VIP-nek kell lenni -
spytime9 #2001 ja és ez max 3000Ft-be kerül!!!!! -
spytime9 #2000 Én a helyedben akkor sem a szoftveres dolgot ajánlanám hanem valahogy old meg a házad hütésétttt!! plusz venti stb stb!!!
Pl: ha nem félted a házad vegyél min egy 12cm ventit vágd ki a helyét az oldal lapon úgy,hogy a karid és a pocid közé fújon (érje a karid tetejét a légmozgás) + 1 vagy 2 db 12 venti legyen ami kifelé fúj!!! (fontos egyébként ,hogy a házad oldala legyen fenn ha van megfelelő hütésed!!!
Sok okos emberke azt hiszi ha le veszi az oldal lapot jobb lesz a karinak de ez baromság mert az állott levegő miatt nem ér vele semmit!!!!! söttttt!!! (Nekem ebben a kánikulában terhelve a max hő 67 fok!! ezzel a megoldással!!!! Ez egy nem ide való téma ,de hogy csináljátok itt sg-n a fejlécet???? nem tudtok valami oldalt ahol le irják???? -
#1999 Köszi szépen, hogy megnézted. Nem, nincs húzva de így is 80 körül van terhelés alatt ezért raktam 83%-ra, mert egyébként csak 60%-on ment.