9761
-
#1958 -
#1957 -
#1956 "mert egy innot könnyű megverni"
Khmm... mert? -
spytime9 #1955 bal katt az egérrel a képre + tulajdonságok sorry ki maradttt -
spytime9 #1954 kép be illllllllllllllesztése :
bal katt az egérrel a képre ,,hely cimét ctrl c +++ sg-n kép beszúrása menü +ctrl v és ennyi!!!! -
spytime9 #1953 nem véletlenül késik az ati kari ilyen sokat ,,,a fejlesztök már az ufok-kal együtt tunningolják a karit hogy meg tudja veri a gtx-et na meg az álom határt az ultra-ttttt!!!!!
na de tényleg mind 1 hadjuk!!!
ahány ház annyi sokás!!!! -
zoolee #1952 Jaja, igen, a Jetway egy tuning xt, és gondolom azért nem tüntették, fol, hogy milyen gtx, mert egy innot könnyű megverni, egy olyat mutassanak, ahhol, egy gyári, no tuningos xfx 8800 GTX meg egy sima, no tuningos xt van...
És, azt mindenki tudja, hogy az ATI sokkal jobb, ha aa-af be van kapcsolva... -
#1951 Sajnos en nem tudok kepet .... de ha szepen megkerlek bemasolod ezeket is. Koszonom
itt megtalalod
2148x1536x32 AA4x ; AF16x -
spytime9 #1950 -
zoolee #1949 Na ja, van egy pár játék, amiben az XT jobb, de a nagytöbbségben a GTX-ultra ver mindent....
Az mien sz@r tesztek azok???!!!
Hát izé... 1.
Hát izé... 2.
Hát izé... 3.
Ezek nérvadóak....
Ne olyan oldalt és tesztet mutass, ahol ATI fan ok tesztelnek, és mindenhol ráadnak 5-10 fps t....
És az, hogy crysis ben jobb az XT, a nem minden...
És hol a többi x tudja mennyi játék???
1945, na igen, hát, asszem ez mindent megmagyaráz... -
spytime9 #1948 -
spytime9 #1947 küldjek még milyen gameröl kellene még??????? -
zoolee #1946 Am, ha gyorsabb is a GTX nél, az ultránál nem sokkal...
És, amúgy is, nyár végefelé(ha minden igaz)jönnek a 9 es gef ek...
Szóval nem kell erősködni.. -
spytime9 #1945 -
#1944 "It will feature 1GB of GDDR memory and this means a higher memory clock, up from 1650MHz DDR for the HD 2900XT to 2020MHz DDR. The core will also be boosted, but only a laughable 10MHz from 740 to 750MHz. It seems like there will be as much point in buying the Radeon HD 2900XTX as it is to buy a GeForce 8800 Ultra. Maybe the era of the super high-end cards is finally over and we will all get decent performance from an affordable graphics card, but then again, miracles doesn't happen that easily."
Mar ha erted ..... es itt nem is a GTX-rol hanem az ULTRA-rol esik emlites. -
#1943 kijöt már az xtx ? akkor meg miről beszélsz amíg nincs kinn nem kell hülyeségeket kitalálgatni -
#1942 ***DON'T LOSE THE CONTROL!*** -
zoolee #1941 Persze, az de az XTX sem sokkal gyorsabb mint at XT, ezt egy pár tesztben is leírták...
És ez akkor sem teljesítmény, minimum 30 % kal kéne gyorsabbnek lenni.... -
zoolee #1940 Uhh b@zmeg, tood én is ....
És a f.szér ugat be olyanba amiről f.szt se tud???
Azt mi is tudtok, hogy xt a GTS az XTX meg a GTX ellenfele lesz, és ez, hogy jön ide???!!!
Inkább haggyátok abba , mert égetitek magatokat...
-
#1939 "az ATI nak..
Volt több mint fél évük, és erre kiadnak egy f.st ami a leg több helyen is csak max 10 fps el veri a GTX et..."
ha gts ellenfelének szánták és veri a nagytesót amit az idézetben állítasz akkor te nem tudod miket írsz -
zoolee #1938 Hehe, SRY, de akkor sem 40 k val kevesebb mint a GTS...
Az meg a másik, hogy PH n annyiért is lehet...
1928#:Én momentán egy xfx fől beszéltem, nem MSI ről... -
#1937 #1916 Nagyon kepben baratom ..... es masokat ba..atsz , de legalabb o vigig olvassa az elozmenyeket. -
spytime9 #1936 de ez most,hogy jön ide?????? ezt tudtuk????? -
zoolee #1935 Looll, hehehe...
Itt a másik észosztó, de az még rosszabb, (a SÁRGA MATRICÁS CODEGEN az tök jó táp )LOOL..
Am, ez , hogy is jön ide??ATI ról szó se volt... -
#1934 Na vegre egy barat .... -
#1933 az xt a gts ellenfele a gtx-é meg a xtx lesz -
spytime9 #1932 -
#1931 Igazatok van ... meggyoztetek -
Inquisitor #1930 Momentán 2x37 az inkább 74K, de a PH bazárosoknál 76K-ért láttam 640-es GTS-t, 320-as meg valakinél 57K volt.
P.S: Többit töröltem, mert te érthetőbben leírtad, aki ezután s eérti meg ... -
spytime9 #1929 ok ja 10%=10fps akart lenni!!! -
#1928 "SLI 8600GT 35 455Ft X 2 = 70 910Ft"
Nez utanna mielott fikazol ...
Ezt neked matekos ..... spytime9 Szerint a minoseget meg kell fizetni , tehat nekem ne olcso bovlival gyere hanem a minoseggel .... vagy a 8800-nal mar azis mindegy milyen gyarto .... egyre erdekesebb.
-
zoolee #1927 Haggyad, nem érti....
Magyarázhatunk itt nap-estig...
Na mind1, vegye amit akar, azt majd rájön, hogy talán kellett volna hallgatni arra a pár hülyére a gef 8 topikban, akik nap-estig mondták, hogy sz@rt se fog érni... -
spytime9 #1926 ja és mire mindenkinek lenne egy ilyen konfig-ja,addigra nekem nvidia geforce 9800-om lesz!!!! az ati-nak meg még mindig ugyan az lesz a csúcs karija!!!!!!! és persze nézz egy pár teszt-et a két kari között mert játékokba még mindig a 8800 jóbb!! és ha veri is az ati ahogy a kolléga mondja max 10%-kal veri!!!! na mind 1
-
#1925 Na , jo a tema mert ilyen gyarban programoztam 3 evig HSP ,es a GSM masinakat ..... szerintem a minoseg fogalmaba ne menjunk bele.
Fogalmatok sincs hogy az a kartya amit hasznaltok hanyszor volt javitason , vagy bukott funkcionalis teszteken.
De tenyleg ... mindenki fenyezze a sajat kartyajat , ez normalis . -
zoolee #1924 Hát bakker,, én bekulokrajtad...
"70.000- mar inkabb vennek 2x8600GT ers hajtanam SLI-ben olcsobban kijon
es biztos vagyok benne hogy ez a kartya parban nem okoz csalodast."
Tudtommal 2 x 37 k az 72 k, ez nem tom hol 40 el olcsóbb mint a 8800 GTS(ahogy én számoltam, ez is csak 8 k, mivel a GTS ~ 80),legalább mielőtt eszetosztassz, számolj, vagy ha nem tudsz, akkor tanulj meg...
Szóval, ujjra elmagyarázom, 2db 8600 GT sose lesz erősebb egy 320 megás GTS nél sem....Igaz, ramban 160 mega plust ban lesz, de majdnem harmad olyan lassú a ram interfész...meg a tex. cimkézőből lesz 12 vel több, de az nem jelent akkora gyosulást..És még 100 MHZ vel lassabb is a memória mint a GTS en.
Aztán, a shader egységek:A hőn áhított 8600 GT -n van 32 darab skalár stream processzor , sli ben ugye 64, de a GTS ben 96 van, ami ~10 %
sebesség külömbség...
Aztán, ott vannak a fontos úgynevezet ROP egységek, amiből a 8600 GT nek 2 blokk van, sli ben 4, a GTS nek meg alapból 5, ez nagyon fontos.
KONKLÚZIÓ:NEM ÉRI MEG...
De még egyszer nem magyarázom el, hanem érted meg akkor sajnálom...
-
spytime9 #1923 te is kifelejtettél valamit mióta szenved az ati a fejlesztésével ez már már viccccces és,hogy drágábbbbbb a 8800 erre csak annyit mondok a minöségettttttttt és a tunning-potenciát meg kell fizetni!!! -
#1922 Ez ertheto ...
"Gigabyte DS4,core 2 duo 6400,2gb 800mhz ddr2 ram,EVGA 8800GTS!"
Meg 1-2 honap es a sok online apro telis tele lesz nagyon olcso alig hasznaltes termeszetesen megkimelt 8800GTS-el. Majd tudtok venni megegyet hogy SLI-ben tartsatok a lepest .
De mindegy .... termeszetesen mindenki abban hisz amiben akar , majd az ido igazolja. En inkabb sporolos vagyok mint teljesitmeny orult. -
spytime9 #1921 abszulúte egyetértek!!!! -
#1920 Azert par dolgot kifelejtettel .
Pl:- 40.000-el olcsobb
Es ha megengeded akkor idezlek : -"Szal nem éri meg, 2 hangosabb is, és többet is fogyaszt" -
zoolee #1919 Hehehe..Ez inkább égés, mint dicsőség az ATI nak..
Volt több mint fél évük, és erre kiadnak egy f.st ami a leg több helyen is csak max 10 fps el veri a GTX et...