GeForce 8 series

← ElőzőOldal 196 / 196

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
én is most vettem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Barney Tech
<#zavart2>
Fasszom.

Rage47
még jó h most vettem 6600gt-t-.-
fsgh
bazz!😮 8?? én most vettem egy 7800gt-t😊 úgyhogy most nem cserélek egy ideig...
télleg gyorsan haladnak 1 év múlva lesz itt már 10-es is😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jöhetne már a 9.. 😄DD

ZaJanga
<#vigyor><#idiota>
a 7900 csak idõhúzás és válasz volt az ATI-nak.
A G80 -asról a hírek már tavaly felreppentek

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

bertino
8 ? <#wow1>
hova a rákba szaladnak ezek ? kerget a tatár feelingjük van ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ZaJanga
Megjelent az elsõ kiadási dátummal is ellátott hír az nVidia közelgõ 8 -as sorozatáról.
A második félévben tervezik kb. szeptember környékére a bemutatót ami az utóbbi idõben az nVidia javára írva nem csak "paper launch" szokott lenni!
Állítólag több mint fél milliárd tranzisztor lesz benne!
A shaderek hagyományos felépítésûek lesznek nem egységesítettek mint amit az ATI tervez az R600 ban megvalósítani.
Ha jól értelmeztem a hírekbõl akkor már támogatja a DirectX 10 -et.(javítsatok ki ha tévednék!)
ProHW:Minden eddiginél összetettebb lehet az NVIDIA új GPU-ja
TechpowerUP:Nvidia G80 scheduled for September or so
Nvidia G80 scheduled for September or so

Kíváncsian várjuk a következõ párviadalt eddig az 1 káryás/egy magos rendszerekben az ATI viszi a pálmát talán ismét átkerül a képzeletbeli korona az nVidiára !
<#nezze><#taps>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

← ElőzőOldal 196 / 196