9761
10645648441175096535.jpg
  • PLackó
    Valahol írta valaki,hogy a crysis fejlesztői elmondták,hogy senkinek nem adtak ki semmilyen demo-t tesztelésül,így azok a tesztek nem valódiak!
  • Evogordon
    Van crysis demó. Arról van az a sok videó mikor jön a helikopó meg a hummer. A pcgurusok is azzal játszottak.
  • Gabesz amd64
    nemtom honnan veszik egyesek h van Crysis demo
    ha lenne akkor már kiadták volna,nem?
  • zoolee
    Akkor csinálunk dx10 es máriót...
  • kirol
    Valahol van is biztos (pl. fejlesztők), de átlagembernek nincs. Ez meg lesz.
  • zoolee
    Hát, valahol csak kell lenni.
  • kirol
    Miért, szerinted van?
  • zoolee
    Mér??
    Crysis még nincs demóba??wtf
  • kirol
    Most olvastam, hogy: Lost Planet demo 2007 május 15 -én!

Ugyan a képek alapján valami fostalicska lövölde, de végre valami, ahol ér is valamit a Dx10-es VGA-nk, és végre kipróbálhatjuk, mégha tréül is néz ki, de legalább a tudat meglesz, hogy dx10 alatt futtattuk.
  • Gabesz amd64
    jah meg az excel készített teszteredmények :D LOL
  • grebber
    Crysis demóba érdekes hogy odakeni a 8800GTX-et :D

Ez a Sapphire 88600-ért kecsegtető ez ha lemegy 70-75 ezerre nyár végére nagyon boldog leszek!
  • Evogordon
    Csöppet drága
  • strebacom

Bövebben!!
  • strebacom
    Egy 8800 Ultra ár:

Az ára!!
  • strebacom
    És tovább:

Forrás
  • strebacom
    Na itt van pár tuti ár az ellenféltöl:

Az árak:

ASUS HD2900XT HTVDI 512MB Bruttó 92.000.-ft
    ASUS HD2900XT STALKER 512MB bruttó 92.000.-ft
    Sapphire HD2900XT bruttó 88.600.-ft

Forrás
  • zoolee
    Nem kell túlbonyolítani, veszel egy 12 centis ventit, és ezzel a kötegelővel felfogatod úgy a gép hátuljára, hogy a kártyától szívja ki a forró levegőt...
    Ennyi...
  • David8
    Valakinek van ilyen?
    Leadtek 8800 GTS 640 MB
    Gondolkodom, hogy lecserélem erre az X1900 XT-m mer nagyon melegedős kártya, valamint a Cod2, amivel jáccok nem eléggé szereti a radeonokat.
    De lehet csak egy hűtést kéne venni? Nem toom...
  • Küldönc
    SD456

az asusEN8800GTs-el nincs semmi gond.Haveromnak is ez van abit an9 fatality alaplappal fűszerezve, és nagyon jó a kártya.Csak ajánlani tudom :))annyi hogy a GTS és a GTX között van egy kis teljesítmény különbség, persze árkülönbség is van:D vagy a pénz gondot jelent? :)
  • SD456
    Hy!

Hát a zaj-al nemlesz gond! Ami most van gépem az se a leghalkabb
    Kössz akkor azt a progit majd leszedem!

Bye!
  • Sir Quno Jedi
    Én meg múltkor szereltem és nem volt fent az oldallap a két ventivel, így beraktam egy közel 50centis nagyventit full sebességen a gép mellé, na szarrá is hűlt benne minden! :DDD Amúgy a legolcsóbb. Veszel egy strandventit 3-4k, meg egy fostaliga házat 3-4k. Oldallap le, venti bekapcs és kész is az ultrabrutál hűtés!
  • zoolee
    Amigra azt te veszed, addígre ha minden igaz kinn lesznek a külön erre a célra tervezett zalman vf1000 resek..:)
  • Evogordon
    Hagy melegedjen :) nem fog tönkre menni max ha gyári hibás.
  • Sir Quno Jedi
    Ha meleg, hát meleg, ki nem szarja le?! De amúgy ha nagyon aggódsz,a kkor RivaTunerrel (vagy amivel jólesik) felveszed 100%-ra a hűtőjét és máris csodákat láthatsz (csak bírd a zajt). Esetleg veszel valami 25cm oldalventis házat (Aerocool Extreme Engine 3T, Mastige, APlus Twin Engine stb.), azt jól ráhúzodk, hagy szóljanak a ventik.
  • SD456
    Hy all!

Én most fogok tanév végén venni egy új gépet és egy Asus EN8800 GTS/320 MB -os videókártyát. Hallotam olyan dolgokat, hogy ezek a G80-as karik nagyon mellegednek. Én apszulult csak játékra fogom használni a gépet és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nem fog túlmelegedni? Nem nagyon szeretném ha játék közben csak úgy kifüstölne... Tehát az alap hűtés elég neki? (Gondolom nem úgy csinálta meg az nVidia, hogy túlmelegedjen?!) Jó kari csak ettől a túlmelegedéstől tartok...

Előre is köszönöm!
  • rvn
    http://prohardver.hu/cikkek/2007-04-18/geforce_8_kozepkategoriaban/

itt a link
  • amdopteron
    Hella mi a külnbség eközt a két kártya közt?ASUS EN8600GTS HTDP 256MB PCIE
    a másik meg ASUS EN8600GT 2DHT 256MB PCIE ??? vki segítsen
  • strebacom
    Hát én csak annyit változtattam a Masstige házon(nekem a fekete van), hogy mint ahogy a képen is látható elöl csak egy venti van, de én kettöt tettem bele(egymás alá, legfelül csak egy DVDiró van), és az oldalán levö nagy ventit megforditottam, hogy ne befelé, hanem kifelé szivja a levegöt, természetesen, hogy hátul is van egy szivó 12cm venti, és a 12cm ventiket mind az alaplap szabályozza, kb. 800 körül forognak, és igy nem csak hűs,hanem halk és még szép is a ház(kék ledes ventik).....
  • zoolee
    okes...
    Megnézem..XD

Én, am azt csinálom, hogy veszek obi ba vagy valahol, egy lapos alu rudat, azt méretre vágom, összeszegecselem és beleaplikákok 2 db 12 centis ventit, amögé csinálok egy légterelőt epoxiból , ami kivezeti a házból a meleglevegőt...Az egyik venti kiszívja a kopoltyúknál a levegőt, a másik meg fujja a kari felé a 25 cm es venti által benyomott levegőt.
    Osztan ennyi...
    És vegül berögzítem, hogy 1 pci helyet elfoglal, és becsavarozom.:)
  • wander01
    van egy negyvencentis szobai lékeverőm, bele eszkábábálom az egyik 5.25-ös helyre :D
  • zoolee
    Hehe...
    Ipari ventit neki..:)
  • wander01
    60 fok terhelve? széép. bezzeg mikor én vettem akkor még nem volt ilyen. nekem az aurora-ban 66 fok idle és játék alatt 76 körül van. ja és nincs fent az oldala :D mondjuk ha fent van sem melegszik jobban...
  • CzGobe
    van pár ilyen ház ^^
  • zoolee
    Am, az nagyon teccik benne, hogy ilyen perforált fedőlapok vannak elől.
  • zoolee
    Jaja, nekem is ez lesz nemsokára, és még epoxiból csinálok egy olyat, hogy elszívja a hőt a "kopoltyúk"-tól, ki a házból...
  • strebacom
    Nekem ilyen van. és zzzzssir, a stalker alatt a 158.22-es driverrel, max, te tényleg MAX. 60fok a gpu, az everest naplózása szerint:

• zoolee
    Háát, ezért jó az aerocool mastege 25, aminek a 25 centis venti van az oldalán, ponn a venti fölött.
  • Katun
    Nekem is annyi a hőfok GÉm közben najó néha 78. De alatta, nem megy semmi :(. Te meg még encodols is... hónap dobom be a bótba és kérek egy másikat!
    Mert iszonyat jó ez a TDU :P
  • wander01
    sztem a sárga audis a bünös. én is most néztem, 75 fokon jár TDU alatt ugy közben a háttérben egy 2 gigás raw avi-t amit a fraps csinált a játékban encode-olok :)
  • Katun
    Sziasztok!

Mégsem túlmelegedés, hanem VGA probléma lehet. Holnap viszem vissza.
    A Bug