9761
10645648441175096535.jpg
  • spytime9
    nah most néztem meg,nekem is pittyen-és után pörög fel a venti!!!
    te huzod a karid??? mert ha nem akkor ne állllitgasd a rivá-ban a ventitttttttt hagyd alapon !!!!! szerintem
  • kirol
    Ja a meglassulási fok meg 110 fok, és nem állíthadó az Nvidia driverben. Nektek is ilyen magas? 110-on kifolyna a ház aljára, nem? Vagy ezekszerint azt még kibírná? Nem mintha ki szeretném próbálni.
  • kirol
    Igen, RivaTunerrel állítgatom, most éppen fixáltam 83%-on.

Azt nézzétek már meg légyszi, hogy amikor bekapcsoljátok a gépet akkor nektek gombnyomásnál már pörög e a venti, vagy csak kb. 2 mp múlva pörög fel, amikor pittyen egyet a gép. Mert nekem így csinál.

Amúgy nem mindig ülök a gép mellett természetesen amikor megy és ha ez előfordulna megint, elég gáz lenne. Max utólag derülne ki, mivel hőmérsékleteket, fordulatszámot mindenre naplózok Everest-el.

Ilyenkor behalna és akkor mi lenne a garival? Mit mondanék, ráadásul nem bolti, hanem z0ty-tól vettem PH-n amit mondtatok.
  • Gabesz amd64
    nagy mákod van...így fütyült el egyik haverom VGA-ja is,nem ment a venti rajt
    szép csendben meghalt semmi füst :)

jókérdés mi lehet a baja...figyeld pár napig és ha fellép megint a hiba akkor vidd vissza
  • spytime9
    ???=!!!
  • spytime9
    Na Helló!!!
    pont ezt akartam kérdezni ,hogy a riva vagy ,ás pogival hozzá nyultál a ventihez????? mert nekem a riva csinált hasonló gondokatttt!!!!
    az hogy meg el éget volna azt nem hiszem mert egy ujabb alaplap és a kártya is tudja ha gáz van ki kapcsol!!!! figyeld a hőmérsékletet everest-ben???
  • wander01
    szoftver miatt csak ugy nem áll meg a venti, olyan nincs. valami gáz lesz vele az tuti. esetleg rivatunerrel vagy hasonloval állitgattad a hütést?
  • kirol
    Most mi az hogy: gari?

Elromlott, vagy mi?
    Mert most megy rendesen. Csak ugye nehogymár mindig ezt kelljen figyelnem.

Én valami szoftverbibire gondoltam.
  • wander01
    sanszos hogy fagyott volna egy szép nagyot, és utána lehet elcsöppent volna ha nem veszed észre. gari...
  • kirol
    Hú bakker. Az előbb indítok egy játékot erre látom, hogy a hőmérséklet 90 fok és még csak most kapcsolt be a gép. Nézem 91, 92 na kapcsoltam is kifelé. Mig leállt, látom, hogy nem ment a ventije.

Mi a franc kapcsolhatta ki a ventijét?
    Amikor bekapcsolom a gépet se pörög fel, csak a pittyenés után.

Régen mintha bekapcsoláskor full pörgött volna, majd a pittyenés után állt kicsi fordulatra.

Valakinek van ötlete a történtekkel kapcsolatban?
    Ha nem veszem észre, hogy milyen meleg simág szétég a VGA, vagy kikapcsolt volna?
  • Falconer
    Hat ket evre nem lesz eleg egy 8600GTS. Sokkal jobban megeri egy 1950pro, teljesitmenyben sokkal jobb. Aztan egy ev mulva amikor vista mondjuk stabil lesz, kijon ati is egy csomo DX10 karival, meg jatekokik is lesznek, akkor vehetsz majd olcson egy 8800GTSt. Szvsz baromsag most venni 8600ast.
    (en meg egy olyan jatekot nem lattam amibe SM3 kellett volna kotelezoen)
  • repvez
    Tudom csak én min 2évre veszek vidkarit nem fél évre és nekem a medium az már tökéletes.És talán 1 év mulva már láthato lesz a külömbség vagy hiába lenne erösebb VGA-m ha el se indul mert DX10 kell neki.
    Lásd SM2/3 mizéria lehet neked erös VGA-d ha nem tudja az SM3-at nem indul el egy csomo játék miatta.
  • Arnoux
    Szerintem 8600GTS-sel nem fogod kihasználni a DX10-et. DX10-ben olyan mediumon nyomhatnád DX9-ben pedig highon. Meg ha megnézed a Crysis DX9 vs DX10 összehasonlító videot akkor semmi különbséget sem fogsz találni.
  • repvez
    mondjuk az elkövetkezö idökre gondolván egy DX10-es kártyát szeretnék venni és ebben az árban ez a 2 tipus van csak ami még jo lenne.Ha azt nézem hogy a bátyám 7600GT-je egész jol elmuzsikál akkor a teszteket nézve ennek dubla olyan jol kéne mennie.Én most egy 6600GT-vel nyomulok és low-on elég jol elmennek ebben a felbontáson a gamek.Ezzel talán menne médium-higy beállitással is AA és AF nélkul.
    Esetleg eröreláthatolag mikor jelennek meg az ATI középkategoriás kártyái?Ami lejjebb nyomhatja az árakat igy elérheto árra csökkentve egy 8800GTS 320MB-ost.
  • PLackó
    ilyen felbontásban,ebben az árban nem hiszem hogy találsz, de tényleg az x1950pro lenne a legjobb.
  • Falconer
    Vki help! Mi a feneert kapok en ennyi pontot egy 8800GTS-sel? o.0

• Falconer
    GTS gyorsabb, de 40ert szvsz mindenkeppen ati 1950pro. Ezek a 8600osok eleg gyengek.
  • repvez
    Tudnátok segitséget adni a VGA kártyák utvesztöihez.
    Ugy 40-50K-s árviszonban melyik az a kártya ami a legjobb teljesitményu?
    És mi a külömbség a 8600GT és GTS között mert a táblázatokban alig van eltérés a 2 tipus között.
    egy x2 4000+-os renszerhez kéne 1gb 800MHz-es rammal.Ami az 1680x1050-es felbontástol nem dob egy hátast a legujabb játékoktol ,tehát a min25 fps-t produkálja vele,de nem muszály full élsimitásba.Ja és megéri ebbol a 2 tipusbol az 512MB-os változatot megvenni vagy jobb a 256-os?
  • Sir Quno Jedi
    Nekem az van pár hónapja, nem szart még be.
  • Arnoux
    Az Albatron megbízható? Csakmert az a legolcsóbb video kártya amit a magyar oldalakon találtam. Albatron 8800 GTS / 320 MB - PCIExpress egyik helyen 64 ezer forintért van, mindez 3 év garival.
  • gurubefree
    Nezd meg itt
  • red bull
    Pontosabban??..Valami link vagy valami?
  • JohnnySmith
    Keresek eladó DVI-Komponens átalakítót. Esetleg akinek nem kell és szívesen megválna tőle az jelezze köszi!

Valamelyik GF8-hoz adnak..... Az enyémhez nem adtak (Gainward 8800 640MB)
  • sb1
    Az nvidia oldaláról...
  • red bull
    A Geforce 8800 GTS-s(340mb) kártyámhoz a legújabb drivert honna tudom letölteni?...Adtak hozzá de ez nem a legfrissebb
  • Sir Quno Jedi
    Értelmetlen vita, mert én már akkor játszhattam a GTS-emmel, mikor az ATI csak tervezgette az új világverő kariját. Mire meg elterjed, vagy lesz jobb nVidia kari, vagy sem. Azt veszem amelyik akkor éppen jobb.
  • gergobaby
    Az imént olvastam, h az Shapire már bejelentette h kiadja a 2400Pro-t AGP-be... Sztetek NVIDIA-ból mikor szándékoznak iet csinálni?
  • grebber
    Én amondo vagyok hiába mondja mindenki hogy az ati (HD2900XT) "fejlettebb" mint az nvidia nemvennék semmi esetre sem xt mivel a gamek túlnyomorészében a 8800GTS jobb mint az ati.
    És ha arra várnák hogy a jővőben kjön majd az ati fejlettebsége már késő mert akkor már bőven lesz új nvidia.
  • Gabesz amd64
    akkor mutatok énis :D

szégyen h az X1950XTX Cf megveri a HD2900Xt-t :D

Hd 2900 Cf még az Ultrát se éri utol

Vegas-nál nemtom mért nincs CF

STALKER: no comment

természetesen ha csúcskártyát veszel akkor illik mindent pupra beállítani,nemde?
  • spytime9
    ezt nem hiszem el mennyire be akkarod bizzzzzonyitani milyen hülyék vagyunk!!!
    Ez a teszt megincsak faxság mert ha meg nézed jóbban igen csak érdekes,hogy a 8800GTX ugyan ugy muzsikál mint az SLI-s 8800GTX!!!
    még 1% eltérés sincs!!!! Faxság!!!!!!!
    Tudod elég sok tesztoldal szerkesztő-i van akik csak ilyen megoldással jutnak látogatokhoz !!!!!!!!
  • zoolee
    Jaja.Xal, jobban megéri egy C2Q q6600 ami számol fizikát meg mindent, vagy 40k ért egy ageia physx fizikai gyorsítót...
  • Nandusz
    Ráadásul az SLI sosem hozza az elméleti kétszeres sebességet. Hanem a kétszeresnek kb. a 70%-át a játékok alat. De ez már cefet módon ideális esetnek tekinthető. Ez mindig is így volt...ezek után mitől változna ez a tendencia meg?
  • gurubefree
    16xAA/16xAF, 2560x1600 ... Ezt kihagytam.
  • gurubefree
    Nem akarok beleszolni , mert nem ertek hozza
    De megnezhetnetek mit muzsikalnak ezek a kartyak duplan SLi & Crossfire.

• Eagle16
    Ja...azthittem már másra gondolsz :D
  • zoolee
    Ehh, még úgy tudtam, hogy a GTX é lesz..
    Na mind1, akkor dupla szégyen az ATI nak...
  • Gabesz amd64
    HD2900XTX vs 8800Ultra,nem a GTX
  • zoolee
    Mert az egy szinte alap, húzatlan kari.(többségük)
    Van kivétel is...
  • gurubefree
    Azert lehet akad valami kulonbseg a Battlefield 2 es a 2142 kozott.
  • schrank
    nálam nagyobb battlefield fant nem nagyon találsz és ez a kép amit küldtél fasság mert ....