a gémben a százalékos állás az csak a fő küldikre vonatkozik? vagy ha 100% akkor minden ki van játszva ami lehet?
Norbyte#5954
Sziasz.
Nem kis munka árán csináltam Live! accot.
Mivel 2 napja van konzolom ez nagy dolog. Kipróbálnám a multit.
Érezzetek ellenállhatatlan vágyat és keressetek "Norbyte" néven. Ugye milyen frappáns náv?:)
tomika#5953
Sziasztok! A lepedőgyürésből tényleg nem mutat semmit a game? Nincs benne olyan mint San Andreasban a hot cafe mód?
nekem az fura még, hogy sose megy a városban egy tűzoltó vagy rendőr se szirénázva, még csak a második nagyszigeten tartok, de eddig csak akkor láttam tűzoltót amikor én hívtam.
zoluss#5951
Olyan oldal nincs ahol másnaposság ellen van cheat? Esetleg kis fekete csaj partyba vágásához valami kód? Bár anélkül is majdnem sikerült, csak nem játszottunk össze eléggé.
kösz, jó kis oldal, látom ad tippeket is, stb
nem tudtok egy oldalt ahol videóval megvan csinálva egy küldi? szóval hogy minden küldetés.. egyszerűbb szvsz nézni mint olvasni, elakadtam :\ és sehogy sem sikerül megcsinálni
Skyline#5942
Ps3-on szebb...Na azt még a boxvásárlás elött megvizuáltam...Elmosottabb,de nem szebb...
Skyline#5941
Jah hdd-vel nállam nincs előtűnés/eltűnő dolgok,mondjuk teljesen új a box,haveromnak még a magyarországi megjelenés elöttről külföldről hoztak be boxot...Na neki vinyóval is produkálja az eltűnéseket,meg 2-3 robbantásnál beszaggat korrektül...
Más: gyúrni majd lehet? Vagy ilyen sörhasu marad sanyi?:)
Skyline#5940
Nagyon királyos a game de elég elkeserítő a városi élet MI-je...Állok piroslámpánál,mögöttem duda,majd elkezd kikerülni mindenki...Nagyívben fordul egy sofős keresztbeáll másik kocsi elé azmeg visszatolat fullra elfordul balra majd vissza előre ugyanoda...
Ezek kicsit feelingrombolók,de mind1...
Igazából nagyobb probléma hogy a régi GTA betegség megmaradt...Nézünk valamit/valakit,elfordulunk,visszafordulunk és nincs sehol...
Kiszedek vkit a kocsiból felvan háborodva kiakar szedni,előregurulok 20 métert és nézem mitörténik..hát semmi,az autó tulaja szépen elsétál..
Ezeket a dolgokat kijavíthatták volna amúgy királyos minden!:)
Hali!
Aki még nem jutott el 62%-ig az ne olvassa el!!!
Na szoval az lenne, hogy amikor ki kell menni Roman-al a repülőtérre me jön Drako, és ott dumálnak vele meg stb. és a végén az van hogy megölöd-e vagy nem. Na én megöltem me rohadtul felbaszott az amiről pofázott meg ott dumált is hogy ÖLJEM MEG!!! stb. szóval mi van ha meg ölöd, és mi ha nem? THX
nemvagyok az, tetszik ez a grafika, semmi bajom vele, de 3év múlva már biztos lenne
persze gondolom, ők is tudják, hogy el kell adni valamivel a gámát:) de ez most jelent meg 2hete, még elszórakozok vele pár hónapig, meg mások is szerintem, sok idejük van még kitalálni az újat
smusher#5936
ha grafikabuzi vagy, sztem vegyél egy póverpécét.
smusher#5935
sztem meg pont a vice city volt az átmenet, vagyis a fos. az igazi demonstráció a gta 3, a 3d megjelenítés miatt, majd a vice city ugyanazzal a kinézettel, de több fícsörrel, (ez a fos), majd áttörés a san andreas (mely best of all time, bizonyos szempontból), s most eme IV. eme IV után egyébként nincs értelme más "játékokról" beszélni jelenleg, mert ez történelem, nem csak játékok vonatkozásában, hanem sok egyéb szempontból is.
valamit úgyis kiagyalnak a R*-os srácok nemkell aggódni szvsz.
mert most te legyél egyből az isten?való életben is kb így érsz el mindent,nemtom mitvársz pajtás.mellesleg másféle újítás még szóba jöhet,meg azért kicsit mássabb kezdet.
ha lesz még gta akkor valami nagyon ütős dolgot kell kitalálni bele, mert én már nem biztos, hogy megvenném ezzel a grafikával csak a VC hangulat miatt. végül is a gta III óta ugyanaz a lényeg; először csicska vagy,aztán király leszel - csak a grafika meg hangulat változott
ígyvan vice city-vel játszottam legtöbbet,vagy 5x végigjátszottam,meg minden szart megcsináltam,és rengeteget toltam csak úgyis,odabaszna most ezzel a graffal majd :-|
nem akarok nagyon offtopik lenni, de biztos vagyok benne hogy lesz meg gta. altalaban elore megjosolhato volt, hogy melyik lesz a kovetkeo, mivel a liberty city, vice city, es san andreas mar megvoltak a gta 1 ben.
Ha most ujra korbemennek rajtuk, akkor a Vice City jonne..hat az nem lenne gyenge ilyen grafikaval, mivel szerintem a GTA VC hangulataban messze odaverte az osszes jatekot, es errol nem csak a jatek tehet, hanem a 80as evek Miami feelingje. kivancsi leszek mi lesz a kovetkezo
nekem semmi baj nincs popup semmi geci,van vinyóm és jó a gépem,csak már kicsit az olvasó haldoklik,de nem gáz,hisz nincs semmi baj vele. :-|
marcinger#5926
Valakinek HDD-vel egyáltalán nincs pop up valakinek van ez változó. Nállam van pop up HDD-vel a másik ami most jött elő, hogy minden taxis tökegyforma.
..jah és amit észrevettem,hogy már a rádió se szólal meg rögtön ,ahogy elkötök egy verdát csak némi késéssel,ami azelőtt nem volt
Nos (habár tört verzio van),de HDD-s Premium-om van és tisztitottam a cache-t is, de most megint egyre durvábban van popUp...úgy tudom annak is van aki eredetivel nyomja...akkor ezen márcsak egy patch fog segíteni ??!
..vagy minden egyes inditás előtt törölni kell a cache-t ??
Alias91#5921
Lehet venni lakást vagy házat? ha igen hogy?
Rockstar jól időzítette a megjelenést. Biztos vagyok benne, h ennél szebb és jobb játék is lesz, csak ugye nem nagyon láttunk még Next-gen konzolra egy freeroam játékot, amit egy ilyen neves cég készített volna.
Így van! :) Broker is jó, meg persze a Liberty Rock Radio...az megy a legtöbbet! ;)
Nuygtával dicsérd a napot (mai képek,elnézést a bárkit is megsértek velük)
http://index.hu/cikkepek/0805/kulfold/gyozelemnapja//.gdata/gpb_000T_TRPar1930681.jpg
http://index.hu/cikkepek/0805/kulfold/gyozelemnapja//.gdata/gpb_000T_TRPar1930511.jpg
http://index.hu/cikkepek/0805/kulfold/gyozelemnapja//.gdata/gpb_000T_TRPar1930480.jpg
http://index.hu/cikkepek/0805/kulfold/gyozelemnapja//.gdata/gpb_000T_TRPar1930612.jpg
yenka#5917
A játékélmény, az amit a GTA sorozat tud, az kiváló!
Emiatt van hatalmas sikere a játéknak.
De szerintem a graf is elfogadható.