Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belehet menni a szoborba?
AntiHero
yep

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tenyleg! Voltatok a szabadsag-szobor belsejeben a szivnel? 😛
De irigyellek benneteket. Benneteket, akiknek eredeti jatek van meg es nyomhatjatok. Az a szep az egeszben hogy van BOXom csak anyagilag most eleg hulyen allok, igy a GTA4 meg egyenlore alom marad nekem. <#sir><#sir><#sir>

De ami kesik, nem mulik... <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
cenobite
LJ-vel menjél el dartsozni, inni, bowlingozni, kajázni, stb., szóval lógjál vele sokat és egy idõ után felajánlja.

gamertag: kenobita

Ja ms pontért lehet majd venni.(én most rendeltem)
smusher:unokaöcsédnek szerencséje van.
nickwaren
Tényleg nagyon nagy a játék, az élmény és a kidolgozottság tényleg kiváló, bár azért egy két megszokott bug-szerûség megmaradt, pl. a megütött kuka a félig a betonban pörgött egy percig amikor elütöttem a kocsival, de a legcsúnyábbat eddig a mai napon fedeztem fel, az egyik küldetésnél a gyorsvasúthoz kell menni, na én itt behajtottam egy nyitott autószerelõ mûhelybe, és ott az emelõn csak egy félig kidolgozott autó volt, a kerekek csak nagy kerek fémpacák, és a belsõ is csak imitt amott megcsinálva, elõször azt hittem, hogy pop-up, de tartósan fenmaradt, úgy látszik valaki elfelejtette befejezeni😄. ettõl függetlenül nagyon jó játék továbbra is

éstényleg! ha jól emléxem, MM-ben 47900 a box (arcade), és láttam unokaöcsémnél, hiba nélkül ment a gta4. mirõl beszélünk, 9-es sorozatú kártyákról? ez már tényleg röhejes. grafikabuzi póverpécések mindenbõl kimaradnak, ha igazán szépet akarsz, nézz naplementét Tihanyban élõben, ha meg igazán jót akarsz játszani, vedd meg a gta4-et bármelyik konzolra <#vigyor0>

Because fuck you. That\'s why.

CSá mindenkinek olvastam valamelyik nao itt a forumon hogy lehet valamelyik havertól fegyvert venni a kocsija hátuljából asszem LJ-rõl volt szó na most ezt hogy lehet elõhozni mert a telefon menüjében én nem találtam erre utaló opciót vagy ezt csak egy bizonyos küldi után lehet egyébként most a SnowStormmal szívok elég rendesen pedig a taktikám jó csak valahogy a kurva zsaruk mindig megszivatnak mikor már épp kezdek belejönni a menekülésbe!!
pénzér' lehet majd megvenni <#eljen>
egyébként ez mindent visz. olyan szinten etalon, hogy szavakat nem lehet találni rá. nincs értelme más "játékról" beszélni ez után.

Because fuck you. That\'s why.

Már alig várom😄 még egy-két hónapig simán elleszek a sima 4-el, aztán jön egy kis idõ múlva az újabb rész😄 de jóó lesz!!! Gondolom majd ms pontokból lehet megvenni, nem?

Istencsászár
Õsz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Arról van már info, hogy a Livera az exluziv letölthetõ tartalom mikor kerül fel?
Le, de feliratot nem kezel, ráadásul nálam volt olyan film, ami akadt.

stonesour
360 lejátssza a divx filmeket?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

SpeedXHUN
gyorsabb a golyó az ok,de nem lassúl be 5 embertõl😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Néha van egy kis rece 1-2 mp-ig. A 24-25 fps folyamatosnak tûnne, sõt fel se tûnne. 10-15-re nem lassul, az már zavaró. Én 18-20-nak érzem, de semmit nem ront a játékélményen.

Alwares
Áh annyira nem megy le szerintem soha. Tudom én mennyi az a 20 fps. PC-én ennyivel játszottam végig a GRAW-ot! 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nem.
A mozgókép sztenderd 24 képkocka/mp. Ez a mozifilmek hivatalos sebessége (igaz manapság már sok helyen digitális mozik vannak, de az is akörül van).
Ezt az emberi szem folyamatos mozgásnak érzékeli.

Az más kérdés, hogy a GTA néha leesik 30 alá. Érzésem szerint olyan 18-20 köré néhány mp-re, ami még játszható és nem túl gyakori.

Alwares
30 nem kevés mert konzolra olyan játékokat készítenek amik halál fixen tartják ezt (bár negatív példa is van), nem úgy mint PC-én. Ott van olyan hogy CS Source ahol a 600 fps a jó mert akkor 5 ellenféllel szemben se szaggat be és nem esik 20 alá az fps... Meg úgy tudom ez már PC-én hagyomány, kikerül a golyó, gyorsabb vagy és a többi. Szvsz ez nevetséges.

szvsz. mindegy hány FPS, csak ne szaggasson.

stonesour
Nem kesvés a 30 egy kicsit?

Alwares
Hát némelyik, de inkább csak a fix 30, fõleg ha FPS-rõl van szó, bár Cod4-nél érezni a 60-at...

Yoda001
na, ma megint csak nyomtam 5 és fél órát multiban, omg<#idiota> auto-aimot hogy lehet kikapcsolni? néha rohadtul zavaró...

http://9gag.com/gag/5135249

stonesour
De fasza neked.

sziasztok!

Kihez lehetne multiban csatlakozni?

gamertag: sittes79

Valaki vegyen fel......
Snexi
A legtöbb Xbox360-as játék arra van belõve,nem?Nem vagyok benne a témába

stonesour
Hát az kevés bakker. Vagy nem? Codokban az.

30 nem? de ha nincs szagatás akkor nem teljesen mindegy? mostmár a gépemen semmilyen uj játék nem fut akadásmentesen max grafikán, amugy meg meg sem közelitik a GTA 4 részletgazdag kidolgozását!

Istencsászár
60?😊 ezt ki mondta? legyen az 30.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snexi
Elvileg 60,gyakorlatilag közel sem

Istencsászár
Az mit izgat? berakod és suhan.

stonesour
És bxon hány FPS-e van a GTA4-nek?

stonesour
Ne szivass már. Komolyan?

Snexi
5x

stonesour
Egy Xbox nak hányszorosa a teljesítménye mint az én gépemnek?

Ati Radeon x1600 Pro 256 MB
AMD Athlon 3200+
1 GB RAM

???

Mert egy videokártya árából meg lehet venni egy konzolt. Erre még nem is gondoltam.

Snexi

Alwares
Heat! Pár hete néztem meg, iszonyat nagy film volt. Még most is a hatása alatt állok. Volt hogy a játékban egy megadott kocsit kellet ellopni, beálltam elé az úton keresztbe és egy rajtaütés szerûen elcsórtam/leszedtem az embereket. Itt is Heat feelingem volt 😄
Egyébként játék is készül a filmbõl.

Istencsászár
Konzolra nem költ mert drága, játékot elvbõl nem vesz, de a pówerpécé ott figyel neki😊

Vegyé sok pepsit azt küld be a kódot.Naponta 1 Xbox 360 a nyeremény😄

a názának vót csak kidobták<#banplz>

Csacsi
Nincs emu, és nem is lesz, még kb 15-20 évig.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Snexi
De egyáltalán nincs emu vagy van csak épp a cucc 1-2fps-el tud menni?

HUNMarcus
két dolog amitõl a mai délután behaltam<#taps>

ha a hídon a beléptetõ kapuhoz elég közel mész Nico kinyúl az ablakon és egy ötöst dob a gyûjtõbe...
tv reklám: extreme 9 (fûnyíró) borotva <#nyes> haláli

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Csacsi
Kb a videókártyád árából meg lenne egy xbox360 konzol. És már játszhatnál is a GTA4-el, sõt még nagyon sok játékkal anélkül, hogy várnod kéne a pc-s verzióra. De ez hosszú téma, és már nem megyek bele mégegyszer.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

de ahogy jönnek a hsz-ek inkább le sem töltöm (konzolra meg nem költök)

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

mucsácsó
Hah, persze...2 FPS-sel..el is menne a kedved tõle asszem. 😄
Persze, hogy nincsen...felesleges is vele erõlködni, még a PS2-t sem tudták emulálni NORMÁLISAN eddig, nemhogy a next-gen konzolokat. Esélytelen, szánalmas és nevetséges...inkább vegyél egyet!
találtam egyet rapidon, csak fix ip-s vagyok és még nem tudtam letölteni

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

Csacsi
A te gépeden 24 óra alatt töltené be csak az intró elsõ képkockáját. és 24 óránként ugrana egy képet. Így 1 év alatt megnéhetnéd az intrót 😄

Snexi
Amúgy van X360 emu egyáltalán?Mert ha van,leszarom hogy 2fps-el akkor is kipróbálnám a GTA4-et