Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké meglesz. 😊)

Ja meg a csajoknak van valami képessége is, egy idõ után rendelkezésre áll. Carmennek valami Healt Boost, nem tudom mit takar még nem próbáltam ki, de gondolom meggyógyít. Mivel hogy ápolónõ a foglalkozása (de a kefélés is meggyógyit szóva multifunkciós, hehehe). Kiki meg nem tudom mert azt se probáltam még ki, de már ott van az opció.
Ez a Carmen jó pénhajhász: ha troger ruhába mész oda megjegyzéseket tesz viszon örül, ha jó kocsival megy. Ha kocsi nélkül meg kiakad. Ha olcsó kajáldába viszed megjegyzést tesz, hogy a pénzen amit itt megsporoltál vehetnél neki valamit. De legjobb mikor azzal nyaggat hogy vegyél neki lakást a belvárosban, mert úgy illene. Ha lerázod mert mission közben hív akkor kiakad aztán üvöltözik a telefonba. Ha sokszor hivogatod mikor alszik küld SMSt, hogy ne akaszkodjál rá. Egy idõ után ha randira hivod mindig azt mondja, egy másik pasija épp lemondta a randit úgyhogy eljön velem... lol... a másik csaj feleennyire sem szórakoztató.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gazgoblin
olvasd el a blogjat is (alexanak)...vicces

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Én nem-el szavaznék Ragnar kérésére.....szerintem ne legyen házigazda.....1. arra nemképes hogy kiírja hányéves....a viselkedése alapján 14...túl fiatal és szabadszáju házigazdának. 2.bunkó és hamar felkapja a vizet a semmiért és azthiszi igaza van és ha valaki nemért valamit mert kezdõ már anyázik...szóval az én válaszom NEM. 😊 sry az offért.
Ah köszi megnézem. Ez a Kate ez jó randa (internetessek jobbak). Nem is nagyon vittem sehova. Carmen sem túl szép, de legalább jó buta lehet rajta röhögni. Meg kefélés közbe nem mindig jut eszébe Nico neve.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

gazgoblin
van egy alexa is (szöszi picsa) a www.craplist.net-en (valami LiberatedWoman a nick-je)

Valaki randizott csajjal interneten (GTA4 ofkórsz)? Nekem 2 sikerült becserkészni, Carmen meg Kiki (usernames: SoBoHoe, és LawChick). Valakinek sikerült a többivel?

Istencsászár
Csak rendõrösdi van ezekszerint.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
nem tudok rola...szerintem nem

dienesoft
Jó kis menedzselés 😄

Istencsászár
én nemjöttem rá hogykell...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ez poén😊 majd kipróbálom, thx!

Gyocsika
Mentõzni lehet benne? Úgy mint az elõzõ részekben?

Rendõr, mentõs ruhát lehet szerezni?

Alwares
Nekem egyszer küldi közben éleszette fel a mentõ a bûnözöket. Kicsit ideges lettem 😄 Bár ez csak egyszer fordult elõ, szerencsére.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

gazgoblin
probald ki...en is csinaltam

sot valami bug is van hogy kijon a mento felelesztik es megint kigyakhatod belole a penzt...

Istencsászár
ez most komoly vagy poénból írtad?

Alwares
Én a sima Burcie leszállító e-mail-es küldiket is imádtam.

ATM arra jó hogy vársz amíg felvesz valaki pénzt levered azt kihullik a zseton amit felvett az autómatából!!! 😊)
gazgoblin
<#eljen>
térképböngészés után a célterület bejárása a cuccot keresgélve....
megtalálni...örülni..ellopni...vigyázni rá hogy ne törjön össze (több pénz)
szvsz egyik legfeelingesebb cucc a jatekban...

Snexi
Képeket valaki rakjön belõle pls 😊

Igen. Brucy haverja (Steve vagy ki) küld egy címet meg egy képet egy jármûrõl SMS-ben, amit le kell nyulni és abba a garázsba kell vinni (SMS-t ki se lehet addig törölni). Ennél a küldetésnél a garázson kivül sehova sem tesz jelet. Az elsõ egy motor volt (nálam legalábbis) ami az automosó elött állt.
A játékhoz melléket térkép használata ajánlott, különben nehézkes megtalálni a cuccot (az elsõt mondjuk nem annyira).

Köszönöm a válaszokat.
Ez az ATM-es dolog engem is érdekelne. <#smile>

sztem ennnyi a funkciója...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Hali,nekem van olyan a térképen hogy "Garage" ugye ez egy garázs,gondoltam itt lehet autot tuningolni vagy ilyesmi de odamaegyek és semmi... tudja valaki hogy van ez?

Engem is érdekelne.
Checkerboy
Az ATM mire jó? Mert végülis az volt a hír, h Niko 'managelheti' a pénzét az ATM automatáknál. Ehelyett én csak látok egy szép képernyõt a pénzemmel, amit fent a sarokban is látok.

Akkor mire is jó?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

majd egy küldetés során kapsz újat...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Jut eszembe. Neten lehet valamit rendelni? En korulneztem a Designer slaves oldalan, de csak mondogattak, hogy webaruhaz, vasarolnom nem sikerult. Hitelkartyat is akartam szerezni a banknal, de abba is beletort a bicskam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dienesoft
Srácok, hogy lehet a játékban valami normális telefont venni, amivel már mennek a letölthetõ csengõhangok? Vagy csak idõvel kapunk újat?

dienesoft
Ha kifizeted a kocsi "árát", akkor szerintem nem. Bár ezt nem tudom.

Ez nem minõsül cheat-nek?

Kratos86
227-555-0175 Fel kell hívni ezt a számot és megjelenik egy Comet!<#smile>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

1-3 Nem. Igen. Nem.

Az auto egy Comet volt. En is keritek egyet, azt hiszem, mert beton stabil, es gyors gep volt. Tippem szerint, ahol eloszor felszedted, lesz kesobb is, de fogalmam sincs hol volt. Valaki?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Lenne pár kérdésem ha lehet (GTA4 ofkórsz):
1. Meg lehet-e határozni milyen színûre fessék a kocsimat? Ha igen hogyan?
2. Csak a Safehause elötti sárga kockában leparkolt kocsik maradnak meg?
3. A Safehause elött parkoló kocsik "megjavulnak", ha otthagyom õket kicsit?
4. Merre van jó motorlelõhely?
5. Motorral nem tudtam kurvát felvenni. Tényleg nem lehet? (Mintha Vice City-ben lehetett volna?)
6. Mi történik, ha folyton lerázom a havert? Elvesztem a "csepckó" szolgáltatását?
7. Hol lehet helikoptert lopni? (Már volt helikopteres küldetésem több is).
8. Helitour mikor van nyitva? Eddig akárhányszor odamentem a csajommal üres volt a leszálló.

Volt egy küldi ahhol az izomagyú Brucey-nak kellet versenyezni (az elsõ) és ehhez kocsit kellet lopni, egy frankó sportkocsit. Sajna akkor még nem tudtam, hogy a safehouse elött megmaradnak a kocsik így azt "elvesztettem". Milyen típus volt? És fõleg, merre találok egyet?

KG21
Én azt hittem simán ragdoll van benne, de ez sokkal jobb! Megvilágosodtam 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Ms pontot rendeltem. Nekem Arcede gépem van és HDD-vel is van pop up azért írtam, hogy szerencséje van.
El lehet kérni a modiktól úgytudom... csak meg kell szavaztatni a dolgot vagy legalább megkérdezni a topiklakókat, hogy mi a véleményük.

Tegnap átjutottam a második szigetre. Basszus nem bírtam koccanás nélkül végigmenni a a városban annyi látnivaló van. Elképesztõ 😄

Nem is csak a fizikajukert, hanem altalaban a viselkedesukert. Tenyleg allat a belinkelt demo. A programozo sracok mutogatjak is, ha kell, ha nem. 😊 A regi GTA-kban, ha kivetodtel egy szaguldo auto ele, akkor "urhajo erkezik a hiperurbol" erzesed tamadt, mert barmilyen sebessegrol egy pillanat alatt megallt. Itt viszont egy lepesben halado auto is el fog utni, mindegy milyen tavolsagban lepsz ele. Utana Niko nagyon szepen es latvanyosan esik-kel, az igaz. 😊

Az Xbox fórumban is voltak érdekes akciói, akkor még GOW-ozott.

Egyébként a házigizdaságot kapni kell és nem kérni, vagy csak én gondolom rosszul?

dienesoft
Attól függetlenül "berúgott" állapotban tökéletesen mûködik az Euphoria. :]

Evogordon
Az euphoria az emberek fizikájáért felelõs nem a grafikus motorja <#zavart2>

dienesoft
Én nem vagyok elvakult GTA-s. Nagyon szívesen elvállalnám a házigazdaságot, ha úgy gondoljátok.

Alwares
Eddig én se piszkáltam, de szerintem se lenne jó házigazda egy elvakult GTA 4 hívõ... Nemtom ma mit akart, de épp Halo 3-azok erre rámír, hogy lol. Mondom hát mért ne játszanék halo-t ebben vagyok jó, meg különben is szét gta-ztam az agyam az utóbbi idõben. Erre írja hogy bye és letöröl. Most már nem azért de normális az ilyen?

BiG G
ragnicica ezt csúnyán benézte ahogy látom ;p

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sland
na most mondtam hogy abba kéne kéne hagynom...
statsot megnéztem, warez megjelenés óta 22órát nyomtam. 13nap alatt nem is olyan vészes átlag 😄
és még csak 40%-nál tartok...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Raptor 2
Hát így tényleg ne akarj házigazda lenni, fõleg az elõzõ hozzászólásod miatt gondolom. Szerintem felejtsd el, menj vissza játszani...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

crazyclone
Amugy nem tudom figyeltéteke meg az enginet amit a gta használ micsoda hihhetetlen technologia eggyszerûen gyönyörû és ez nem más mint az euphoria (klikk a linkre)

MIT rendeltél ms pontért?
mér, hd-vel szebb vagy jobb a játék? mondjuk volt olyan, hogy bementünk a lepusztult brooklyni (ohbocs brokeri) kéróba menteni, és úgy kb. 1 mp után láttuk meg a szobában az ágyat... dehát ez kit zavar?? tom: a grafbuzikat, dehát mink nem azok valánk <#gun> ha zok vónánk, rég meglenne a 9600-as 8 gb rammal, de mégsem tudnánk jácani eme zseniális opusszal <#violent>

Because fuck you. That\'s why.

Az fasza. Ma fejeztem be a gamet el is kezdtem újra, a régi mentést felülírattam. Mikortól lehet bemenni a szoborba?
Yoda001
be bizony

http://9gag.com/gag/5135249