Brash#5996
Sziasztok!
A garázsba mit kell vinni? Kis autó jel a térképen. Van valami autó lista? Köszi előre is.
Ma kipróbáltam Ps3 on is. Szerintem egyforma, talám kicsit szebb....talán.
Viszont nyomtam ma 2-3 órát 360-on volt egy pár pop-up!
Volt hogy 1 percig szinte egyfolytába.
Jelzem Vadonat új premium 360 al próbáltam zsír új gyári lemezzel.
Ps3 on nem vettem észre.
Nekem nincs pop-up, X360-on játszok, prenium gép, amihez ugye jár egy 20 gigás HDD. És nincs pop-up(jó néha talán a fákon, de az nem zavaró), de nagyobb nincs.
Amúgy mit láttam:D: Mondom szerzek motort, mert ha a motorral nekimegyek valaminek jó nagyot repül Nico, és az tök muris:D.Szóval, futok,futokm és 2 perc eltelik, mit látok? Egy nagy motor kerül az utamba. Hát oda is álltam egy autóval gyorsan, és visszamentem, majd: még egy nagy moci, majd mégegy, majd mégegy, majd mégegy. Hátranézek jön a sok nagy motoros(vagy még 10-en. Mondom jóvan, elloptam egy motort, erre a többiek megállnak, néznek, majd leszállnak a motorrol, és elkezdenek verni:D. Mondom WTF!? Na jó, gyorsan kitörtem a tömegből, fel a mocira, és zutty el. Olyan 10 méter után látom, hogy a csávó, akit lerántottam a motorrol nincs ott, hanem a társai felsegítették, felpattant az egyik mocira a társa hátamögé, kikerülték az autót és mentek tovább, közben dudáltak.
Gondolom ilyen motoros felvonulás volt:D. Nagyon nagy volt.
Itt írta valaki, hogy még nem látott szirénázva közlekedni mentőautót, tűzoltót. Hát én láttam mentőautót, ment szirénázva, én követtem, hát ott feküdt összegömbölyödve egy csávó az úttesten, mentős kiszált, lehajult a csávóhoz, majd ezt hajtogatta:Come on,come on:D. Persze a mentőst fejbelőttem, az úttesten fekvőbe meg belelőttem az ujzival egy tárat.
Hát azok már nem kellnek fel. Ja és: a másik mentős, aki benn maradt a kocsiba, fogta magát és csikorgó kerekekkel elhajtott:D.
"hogy utóbbi időbe keveset voltam online," "Április 29.-e" "elköszöntünk és MOST JÖVÖK MÁR ÉN A KÉPBE, nameg persze a játék." "nem is húznám tovább az időt térjünk a lényegre." [legalább a vesszőket kitennéd, és elolvasnád azt, amit írtál... nem, nem nyelvtanos vagyok, de legalább ha megvan a szépsége a Magyar nyelvnek, akkor az maradjon is meg..]
ON
nekem sem volt ilyen ps3-on pedig éán csak igazából holnap fekszem neki:D
nekem PS3-mon még egyszer sem volt pop-up (maximum annyi hogy egy kukát pont akkor töltött be amikor előttem volt 1 méterre), szóval nem tudom mitől függ
azért a nyelvtani hibáid még mindig megvannak... jó lenne, ha már megtanulnál normálisan írni, mert azért valljuk be, eléggé sokat számít..
ááá nálam is popup van ezerrel. Állok és 4-5 mp mire betölt egy árnyékot, korlátot. Meg kb 5 mp- h átváltson az előttem álló ház fala magasabb textúrára. amúgy ezek a hibák teljesen véletlenszerűen vannak, van akinek vinyóval, van akinek nélküle, van akinek eredetivel, vkinek másoltal. Sőt PS3-on is van. Nemtom,ezt azért eléggé eltolták a fejlesztők. Ezért sztem nem érdemel meg 100%. mert azért ez egy platform, nem pc, hogy 1000 konfig, szóval illene ilyen hibákat kiküszöbölni...
Jó cikk, de szerintem se érdemel meg 10 pontot. vannak apró grafikus bugok, stb.
Ragnar360#5983
Sokat értetek hozzá, ha nem olvastad te meg el, akkor mit pampogsz, amit ki lehet emelni hiba azt leírtam ennyi...az se mindenkinek hiba.
Komolyan emberek nézzetek már magatokba, szidni tudtok csak...pff szánalom
Engem kritizáltok hülye érvekkel... IGN, GT, OXM meg a rengeteg magazint nem akarjátok beperelni vagy nekik pattogni...ennyi erővel nekik is lehet meg mindenkinek aki maxot ad rá...
Az a baj veletek, hogy a cikk közepén leirok vmi hibát, pl. irányitásról, a végére meg elfelejtitek, de ez nép_probléma...sok embernek rossz a memóriája... -.-
saddi#5982
szerintem nézd át újra a cikket. a feléig sem olvastam el, de tele van hibákkal. fogalmazás nagyjából rendben van, de itt-ott akadnak abban is érdekességek. na meg a játék hibáit is le lehetne írni, nem csak a pozitív dolgokat, hiszen ahogy te írtad, ez egy "cikk/teszt".
azert ez az ertekeles tulzas.
Teny hogy jo jatek valoszinuleg, de az ember sose ertekeljen semmilyen jatekot, amikor latszik, hogy rajong erte meg. Az ido mulasaval meglatja a hibakat is es akkor tud egy korrekt tesztet adni. Mozifilmet se szokas rogton a megnezese utan ertekelni.
Ragnar360#5980
A lényeg, hogy megfelel :)...minden játékot hozzáértő tesztel, aki járatos abban a műfajban, sorozatban jelen esetben ugye, ha megnézed az egész világon mindenhol így van, ennyi.
A játék meg megérdemli a max pontot! :P
Nem 1x multiztam mert külföldiekkel játszottam. (jó öszvisz ha 3 órát multiztam, de akkor se max pontot érdemel a multi szerintem.)
A tesztedre meg nem azt mondtam hogy szar. Hanem egy teljesen átlagos FAN teszt.
Ragnar360#5978
Hát nyilván nem irhatja meg akárki :D, azért köszi..., amúgy majdnem 4 órahosszáig írtam, kötelességemnek érzetem, és jól is esett. büszke vagyok magamra, utólag is tetszik:D
Javított, kicsit átdolgozott verzió, képekkel hamarosan csak a GTAPlace.hu-n
Ragnar360#5977
Hát játszottál vele egyszer, füles nuku, szal kommunikálni nem tudtál velünk meg a többiekkel.
Kitértem a dolgokra mindenhol...de akkor ennyi erővel az egész szaksajtót lelehet húzni.
Figy, ez nem elfogultság kérdése szerintem, irányításra tértek ki a külföldiek is többen, attól függetlenül max pontszámot kapott, vagy GT-n 9.8-at ...olvasd mégegyszer az iránytásos részt, irtam is, hogy nehéz kérdés mivel, embere válogatja, elöször nekem is fura volt, azóta nagyon könnyedén használom, hamar kitanultam és elengedhetetlen az egész fedezékrendszer.
Majd 100% -kor adok ki Statot is :D ...de már most annyi headshot van mint állat, kb 35-40% a killeknek headshot.
Ragnar360#5970
Hoztam nektek egy kis olvasni valót, remélem nem gond :) (Valamennyire tördeltem a szöveget, mivel ez másfajta fórummotor stb.) A bővitett, javított verziót nemsokára olvashatjátok az oldalon is.
Üdvözlök mindenkit!
Gondolom észrevettétek, hogy utóbbi időbe keveset voltam online, sőt szinte egyáltalán nem. Ez annak tudható be, hogy a játékkal foglalkoztam mint mindenki más, aki "szerencsés" konzoltulajdonos. Április 29.-e óta játszom a játékot éjt-nappal alátéve....a tegnapi nap folyamán értem a végére a sztorinak, így a gondolataimat összeszedve (mégha nehéz is [nevet] ) írom nektek ezt a cikket/tesztet a játékról...
Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek, a GTAPlace.hu staff nevében!
2008.04.29 egy szép napos keddi nap, amit már oly régóta vártam...avagy most kezdődik a most kezdődik a...
Dél körül érkezett meg a futár, a hangulatomat még a jó idő is tetézte, kell ennél több ? tehettem volna fel a kérdést. :) A sietségbe a futárral is váltottam néhány szót azért...viccmesélés helyett mégis mosoly került az arcomra, mikor említette, hogy ő is várja a munka végét és végre kipróbálhassa a játékot. Jó utat és szórakozást kívánva egymásnak, elköszöntünk és MOST JÖVÖK MÁR ÉN A KÉPBE, nameg persze a játék. :P
Sokat gondolkoztam azon, hogy és milyen stílusba írjam meg nektek a tesztet, hisz nem miden héten tesztelhet az ember egy ilyen monumentális játékot...szokásos monológommal zárnám le az epilógust, avagy nem is húznám tovább az időt térjünk a lényegre.
____
AZ ELSŐ LÉPÉSEK
A legalább két éve várt pillanat végre eljött. Joy a kezembe, hangerő maxon...Jön az Intro és csak ámultam, bámultam. Minden a helyén van. Michael Hunter - Soviet Connection c. száma szolgáltatja GTA IV főcím zenéjét, amit től igencsak beindul az ember. Miután a hajó, amivel Niko és több ember is érkezett, elérte Liberty City partjait, (ahol a játék játszódik) avagy a nagy megérkezés a nagybetűs Amerikai álomba. Eme nagyszerű felpezsdítő Intro után a játék kezünkbe adja az irányítást...na ekkor jöttek már az "örömkönnyek", a kéz szinte már remeg a joyt fogva, nagyon nehéz leírni ezt az élményt, talán nem is lehet...
A nagybetűs SZTORI
A játék során Nikolai 'Niko' Bellic-et irányítjuk és teljes mértékben is azonosulunk vele...Nikor kelet-európai származású férfi, aki sokmindent megélt az élete során és többek közt cousinja Roman (Bellic) csábítására érkezik Liberty Citybe, az Amerikai álmot "kutatva", hisz Roman előadja unokatestvérének, hogy mennyire jól él, luxuskocsik veszik körül, villába él és közbe gyönyörű nők veszik körül...."What does the American Dream mean today ?" Miután a kikötőből megérkezünk Roman társaságában "mansionbe", Niko rájön, hogy kuzinja nagyon félrevezette és nemhogy gazdagságba érkezett volna, még a dolgok a "feje tetején" is állnak...
A játék végigvitele után és a megannyi katarzis élmény átélése után, a sztorira nincs az a megfelelő pozitív jelző amivel besorolni lehetne - a történetet - . A játékokra MÉG nincs Oscar-díj, pletykák voltak már róla, mindenesetre 10 oscar díjat, csak a történetre adnék, szétbontva ugye azon belül is minden elemre. Filmekre szokták mondani az igazi nagyokra, (pl. amik a GTA játékokat is ihlették) hogy minden Földi embernek látnia, éreznie kell ezt...
Továbbiakban nem árulnák el többet, legyen elég annyi amit fentebb leírtam és indokoltam is, meg ahogy a világon az egész szaksajtó is megtette.
A GTA IV -be is megtalálható a felirat bekapcsolás funkció, akárcsak a korábbi részeknél...mindenkinek ajánlott a használata, nagy szolgálatot tesz . Én is csak "áldom" az angoltudásom, szinte itt teljesedhetett ki...
A VILÁG, AMIBEN ÉLÜNK!
A bekezdés kijelenetésére a válasz, Liberty City. A GTA III-ban is ezen a néven futott az ottani helyszín, de az teljesen eltér a mostanitól, hisz akkor a fejlesztő srácok csak az első remekbeszabott 3D-s Sandbox élmény megvalósítására törekedtek. A IV részben a Rockstaros srácok Liberty-t teljesen New York városára építették fel, hihetetlen részletességgel...ehhez többszáz ezer fotót és videót készítettek a nagyvárosról.
Maga a város, szintén leírhatatlanul kidolgozott, nincs két egyforma utca, sarok stb...A San Andreashoz képest állítólag kisebb a bejárható terület, R* szerint kb. 3/4 része, de megmondom öszíntén, szerintem ez hülyeség...a város kegyetleb hatalmas, korábbi részekhez képest 10xer annyit kell vele játszani, hogy kiismerje az ember, ha ide-oda el akar menni magától. Természetesen GPS az egész játék során segítségünkre van...minden úgy megy, ahogy a "nagy könyvbe" megvan írva.
A korábbi részeknek nem éppen a grafika volt az erőssége, legalábbis sokak szerint, nekem akkor sem, most sincs gondom velük (sokan mondták, hogy nagyon elfogult GTA fanatikus vagyok :D...biztos :) , viszont a GTA IV látványvilága annyira letaglózóan hatott rám és a nagyközönségre is, hogy az hihetetlen...ha fogalmazhatok így. Maga a színvilág, az hogy a város lélegzik, folyamatosan történnek az események...és tényleg igaza volt annak, aki azt mondta, hogy hatalmas élmény akár órákig csak sétálgatni az utcán, figyelni a pirosan nagybetűs pezsgést. "As Good As the HYPE" , avagy van olyan jó mint hypeolják/ták, sőt még annál is sokkal jobb.
Az is nagy élmény volt számomra és nem felejtem el, mikor először elkezdett szakadni az eső...ahogy az esőcseppek verték az aszfaltot vagy a szél fújása, a fényeffektek, mind-mind szövegbe leírhatatlan élmény, arról nem is beszélek, milyen nappal vakítóan napsütötte órákban motorozni, autókázni, vagy bármit is csinálni...és még a helikopterrel való repülés élményét leírni meg sem próbálom :)
Mindennap játék közbe vagy éppen csak úgy, rengeteget chatelek ismerősökkel, barátokkal Xbox LIVE-on, órákat, napokat lehetne, tudunk mesélni a játékról akár egymásnak vagy olyannak aki még nem játszotta, vagy kevésbé ismeri még a játékot. Emlékszem, hogy még a játék megjelenése előtt is volt olyan szituáció a sok közül, mikor este szokásos beszélgetés haverokkal...helyesebben én meséltem, ők szívesen hallgattak, a végén ottz tartottunk, hogy hajnali fél 4 is annyit beszéltem, hogy a torkom már fáj :P Szóval csak azt szeretném ezzel mondani, hogy tényleg nem lehet mindent átadni, nem lehet elmondani erről a játékról 5 perc alatt semmit...érzékeltetni azt lehet, remélem sikerül és jól szórakoztok :)
...& FIZIKA
A játék ezen területén is forradalmit alkottak a Rockstaros srácok, hisz több új technológiát is felvonultattak, beípitettek a játékba. A NaturalMotion (Oxford-i egyetem pontosan nemtudom milyen részlege,www.naturalmotion.com itt meglehet nézni, azért nem semmi) által kifejlesztett Euphoria motor felel a játék teljes fizikai rendszeréért. Ennek köszönhetően hihetetlen élethűen, részletességgel viselkednek a tárgyak, karakterek stb...tényleg léleglezetelállító ez a technika, feltehetőleg egyre több játék során felhasználják majd.
Ma éjfél után is hülyéskedtem egy kicsit...elég jól nézett ki, mikor Desert Eaglevel hátulról futó embert fejbelőve, az előrebukva dobott egy előrebukfencet majd arcal lefelé kiterül a földön...ugye futott és én meg ugye hátulrol kajak (kb. olyan 10-15 méter távolság lehetett) fejbelöttem, aztán az Eagle (mint pisztoly) kicsit üt és adott a fickónak még plusz löketet amitől igy viselkedett.
Vagy pl multiba (bővebben később) kellett gyorsan járműt szerezni, elhajt mellettem a tag kocsival, pisztolyt elő és hátulról free-aimba, a hátsó szélvédőre (de a sofőr üléssel egy vonalba) leadtam 3 lövést. A golyó behatolt, végzett a vezetővel, majd mondom poénból megnézem az első szélvédőt és durva volt , mert a néhány lövés közül ami mellé ment lecsapódott az első szélvédőn, bepókhálósítva azt, persze nem annyira mintha szemből fullosan löttem volna, csak amolyan lightosan, mintha gellert kapott volna a golyó.
Rengeteg mindent megtapasztal az ember küldetések alatt, azon felül, hogy gigászi történettel van dolgunk, nem győzöm elégszer hangsúlyozni ;) ....
Legyen szó a karakterek mozgásáról, jármü viselkedéséről, bármit említhetünk...pl annyira számít hol lövöd meg az embert, ahogy lezuhannak a tetőröl, átbillenek a korláton, fenomenális.
Végtelen sok lehetőség van, csak a játék ezen részével oldalakat lehetne megtölteni és ahogy mondtam napokat beszélni ;)
IRÁNYíTÁS, MOZGÁS
Több világhírű, a játékokkal foglalkozó site a játék egyedüli kivetnivalójának az irányítást hozta fel. Erről mesélek most nektek "egy kicsit".
A fizikai motornak köszönhetően, nagyon élethű mind a karakterek, járművek mozgása, ezeknek irányításának bírálása kissé nehézkes kérdés, az én tapasztalataim azok, hogy szinte HIBÁTLAN. Azért mondom, hogy szinte, mert a játék elején a fedezék rendszert még kicsit nehézkes volt használni, de aztán pikk-pakk beleszoktam, és mostanra már IMÁDOM:D
A járművek viselkedése, irányítása is nagyon a helyén van...ahogy kanyarba bedőlnek, csúsznak, kézifék használata is nagyon pazar...többen mondták és énis csak azt tudom mondani, hogy sok autószimulátor játék példátvehet majd erről. Élvezetes vezetés összepárosítva a realízmussal, na ez a nem semmi ;). Kocsinál is nagyon ott van a "szeren" a kamerakezelés (bár többen panaszkodtak erre), ugyanis míg a bal analóg karral magát a járművet kormányozzuk, addig a jobbal a kamerát forgatjuk tetszés szerint (ez nem újdonság, hisz már a San Andreasban is megtalálható volt ez a feature, PC-sek is tudhatják, hisz ott az egér mozgatásával történt ez a kamerakezelés), mert akik erre panaszkodtak, hogy hát a kamera késöbb fordul be, én erre azt mondom, hogy feltehetőleg minden kedves játékosnak két keze van igy a jobb nagyújjal kényelmesen nézelődhet vezetés közben.
Niko nagyon lazán, realisztikusan mozog, mozgatása remekül kivitelezhető (hisz a 360-as joy nagyon kézreáll), mind gombkiosztás szempontjából is, ami egyébként ha jól tudom testreszabható, de biz. Classic funkcióra beállítható, még nem néztem, mivel nem volt rá szükség.
Nem csak a várost járja át a dinamika, harmónia, hanem az egész játékot!
Megint egy élmény a végtelen közül: Nagyon nagy poén, mikor vkit kilövünk a volán mögül szélvédőn keresztül, főleg ha mi is vezetjük a sajátunkat xD ...Drive by mode rulz, persze sokkal nehezebb ilyenkor célozni, de persze ha belegondolunk ez érthető. Nagy üldözéseknél, még a job analógot is bekattintom, hogy magam mögé lássak, (miközbe vezetek ugye) és miközben haladok a mögöttem lévőkre lövöldözök, vagy éppen a sofőrt lövöm ki:P
Vagy az se semmi mikor beálltam éjszaka a Star Junction (Times Square) közepére éjszaka Turismo-val (sportkocsi, Ferrari nemtom melyikről mintázva), aztán kéziféket be, padlógáz kormánnyal alászedtem, a kocsi elkezdte írni az ívet :) , a gumi nem kezdett el rögtön füstölni, túráztattam egy darabig, mire köpte a füstöt magából :D ,beletapostam mégjobban, a gumi kidurrant, de még ott volt a felnin, zsörtölődött egy darabig, míg teljesen elhasználódott és csak a felni maradt :P MADNESS (circle) Oh Yeah!
Kezdek felpörögni, szal kaptok még egy élménybeszámolót a Single részből :D... épp tegnap csináltam ezt a küldit, helyszín kórház, feladatot nem mondanám spoiler végett, de sztem sejtitek:)...szal a lényeg, bemegyek a kórházba, rendőrök álnak a sarkokon, odamegyek a recepcióshoz, lehet beszélni vele, mondja ha gond van mennyek, a sürgösségi vagy melyik osztályra, jó megyek, a lényeg, hogy megyek szép lassan a célHELY felé, a folyosó végén két rendőr fószer áll, ott feszítenek...mondják, hogy ez lezárt terület, ha tovább haladtam volna, akkor megtámadnak, már készítették a fegyvert. Indultam visszafelé, keresvén másik utat vagy más lehetőséget...ekkor megpillantva egy kis öltözőt ahol át lehet öltözni, (félig orvosi ruhába), na mondom majd most visszamegyek, haladok szép nyugisan, nyakamba ott van ami az orvosoknak szokott lenni, hirtelen nemjut eszembe a neve, a lényeg sétálok el előttük erre megtámadtak, mert mondják, hogy én nem is vagyok orvos...jó visszatöltöm, egyből átöltözök és úgy mentem oda és nem szóltak semmit, csak figyeltek, a tovább nem mesélem...de a lényeg lejött remélem,VAN ESZÜK A CSÓKÁKNAK :P
ZENE, HANGOK [/b]
Aki ismeri a GTA sorozatot tudja, hogy szerves részét képezik a különböző rádióállomások. A fiúk nagyon kitettek magukért ismét,18 rádióállomás közül válogathatunk, kedvünk szerint, hisz mindenki megtalálja a neki tetsző stílust. (Személyes kedvenceim: Vladivostok FM [ami a játék, mint főrádiója is lehetne], Beat 102, Radio Broker, Electrochoc, San Juan]. Kb. összesen 200 dalt sikerült felpréselni a lemezre. Kimaradt, de nemkéső megemlíteni a Mobiltelefont, mivel nagyon nagy szerepet kap a játékban, gyakorlatilag ezen keresztül intézünk mindent. Használata egyszerű és praktikius :) , viszont nem csak arra jó, hogy a dolgainkat bonyolítsuk, hanem ha épp rádiót hallgatunk és egy nekünk tettsző szám megy, akkor nyugodtan tárzsázzuk fel a ZiT! számát, akik sms formájában elküldik nekünk az éppen hallgatott szám cimét és előadóját (nevét:D). PC-n pedig letölthetjük egy kisebb pénzmag ellenében, az amazon.com oldalról.
A fegyverek, járművek hangjairól és ódákat lehetne zengeni...előbbi is hihetlen élethűen (elmondani nem is lehet) szól. Az M4 hangjától enyhén szólva beindul az ember, de vehetném az összes fegyverét is. Aki látta a Szemtől szemben (Heat) filmet az tudja miről beszélek, hisz mivel egyik kedvencem jópárszor láttam, a lényeg, hogy ahoz tudnám hasonlítani a fegyverhangokat. Egyébként, aki játsza a játékot és látta is a filmet, ha észrevesz hasonlóságot az nem véletlen :P Trailer #2 óta sejtettem hogy van vmi...
[b]MULTIPLAYER
Az új epizódba szerencsére már a Rockstar is készített Multiplayer lehetőséget, nem is akármilyet. 15 fajta játékmód közül válaszhatunk és akár 16-an is játszahtunk egymás ellen vagy éppen csapatba, attól függöen milyen módban vagyunk. A singlevel játszottam többet még nyilván, de rengeteg új srácot megismertem és sok magyar nyomja Xbox LIVE-on a multit...utőbbi napokba már esténként játszogattam multit, és HIHETETLEN JÓ élményben vot részem.
A külföldi játékosok is rendesek (igen ez is fontos szempont, van olyan játék, ahol online ...khm) voltak, eldumálgattam velük...szinte mind1ik játékmódot kipróbáltam, ezek közül egyik nagy élményem mikor én voltam a Host, namondom jólvan legyen egy kis GTA Race, ahol a célbaérés számít, bármíly módszerrel...voltunk 4-5en Magyarok, többi külföldi [hajnali 1-2 körül volt ez kb.] akkor legyen egy kis Star Junction speed race skacok, mondják oh yeah, cool....kategóriát Motorokra állítottam, és mindenki NRG-900 al nyomta. :D
Az álamat keresgéltem mikor, a Startnál kétsorba tizenakárhány motoros zúgatta a gépet :D...nagyonnagy volt...
Az se volt semmi mikor, hajnali 3-ig nyomtuk...Team Deathmatchet, a host 1 órásra álította be, csak assault fegyverek voltak (szal AK 47, M4) a helyszín pedig a börtön volt....most csak kimondom, kib.jó volt :) ott a börtönfalakon, tornyokba csatározni, és keményen kellett taktikázni is.
Cops 'n Crooks (Zsaruk vs. Bűnözők), ez a egyik legjobb, főleg ha minél többen vagyunk, kemény tud lenni nagyon....
Igazándiból mind1ik kegyetlenjó és MEGUNHATATLAN !!!... Köszönhetően maga a játékstílusnak, a testreszabhatóságnak a host részéről , a rengeteg módról stb. (Ranked módba viszont néha kidob, bár változó nem mindenkit...player tökéletes, rankedba is csak néha, szerverek le vannak terhelve valszeg, update lesz hamarosan ugyis)
____ ___
ÖSSZEGZÉS és ÉRTÉKELÉS
Sztori: 10/10
Hangulat/Játékélmény : 10/10
Játékmenet: 10/10
Hangok/Zene: 10/10
Multiplayer: 10/10
Irányítás: 9.5/10
Szavatosság: 10/10
Eredmény: 10/10 - GTAPlace.hu[b]
(nevet, többet adnék neki, még a maximálisnál is, ugyis tudjátok,de azért gondoltam maradjunk a realitás talaján és ne lépjük túl a maxot:DDD)
A játékba 90%-nál tartok, megpróbálom első magyarként kitolni 100%-ra:)...sztorival se végeztem 30 óra latt, mert közbe csináltam ezt-azt:D persze ami érdemleges, mert szaladgálást, ökörködést nem mentem bele az állásba nyilván. Aztán a többszöri végigjátszás is garantált, nameg ott van a Multiplayer, meg majd a letölthető tartalmak is...
Befejezésként, szeretném megköszönni, a figyelmet és hogy elolvastátok...látogassátok továbbra is a GTAPlace.hu -t.
Üdvözlettel: Ragnar360
2008.05.10
én ugy tudom h nem lehet csak fix rádiokat ...
Nem, de ha dasboardon elindítod a zenét az szól:)
Kalozoner#5967
én úgy tudom nem lehet, csak ha az mp3-at bedugod vagy akármilyen usb-és cuccot és akkor arról szól egyfolytában a zene.
SlickAdam#5966
KÉRDÉS a jelenlevőkhöz: a játékba be lehet tenni saját zenéket, vagy csak a fix rádióadók vannak?
Na kész lettem vele, igaz hogy csak 64%-ig jutottam el, de a Storyval kész vagyok!!!
jaa mondjuk van benne valami ( de akkor is inkább pc :D:D kienk mi a jo... ennyi )
Kalozoner#5963
én meg már pc-én nem tudom élvezni a gameket...1 éve van boxom, és nagyon megvagyok vele elégedve...gta4-et el sem tudom képzelni gépen, vagy lehet 25 percig az options menűben a grafikát próbálnám optimalizálni, beállítom, van 10 kocsi az úton 20 ember és le kell vennem egy kicsit, köszönöm nem...inkább ledőlök az ágyra és játszom:D
mellesleg konzolon nemtudom ismét élvezni a gémet,marad a pc asszem :-|
éjjel játszogattam vele ismét,elmentem romannal a stripclubba.hát az beteg:DDD
elég részletesen megcsinálták,a lányok jó dolgokat művelnek ahogy nico izgul fel úgy rezeg a joy,llol ezen felnevettem.:DSA:A_DASAS
csak a végén nemtom mivolt,sikoltozva rohantak el a lányok,pedig nem csináltam semmitsem,majd jöttek a rendőrök és valami olyannal vádoltak hogy én megakartam ölni a lányokat,omg,appátok mondom,menekülnöm kellett. :-|
meg sétálgatok az utcán,és látom csaj megy át a kétsávos úton,és elcsapja egy barom,megy tovább,kihívom a mentőket,de hát baasztak rá,csak kijöttek kiszáltak,néztek semmi.:-|
mégegyszer kihívom oda is megyek,semmi,szartak bele.neméértem :C
Fenjoy#5957
Tud valaki egy linket adni, melyen megtalálható a teljes végigjátszás, nem cheat kell, hanem mi hova merre: )
Sajnálom, hogy a taxi küldetéses dolog nincs már benne, mit a régiekben.