355
White Gold: War in Paradise
  • Hexex86 #355
    Köszi az infót! Régen szenvedtem a virágboltival de sose volt hang. Precursorra is kiváncsi leszek! :)
  • grebber
    Steamre felrakták! (Bundleban most elérhető az indiegalan)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.19. 04:49:13
  • Montanosz
    Hát akkor elkezdtem tolni némi szotározással))
  • grebber
    Áll és kb soha nem lesz kész :(
  • Montanosz
    Hogy áll a magyarítás?
  • Anonymusx
    Esetleg ha Myers90 benne lenne folytathatnád az ő magyarítását.
  • Ironman2
    Megprószálhatjuk
  • myers90
    Ez tökéletes, ebben benne van a QRE is! :)
  • Anonymusx
    itt találtam valamit,de nem biztos hogy Myers90 erre gondolt...

http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=12469
  • Anonymusx
    Talán el akarnád kezdeni a magyarítást?
  • Ironman2
    Halott linkek!
  • grebber
    Azt hiszem itt megtalálod!
  • Ironman2
    Honnan tudom letölteni ezt a QRE-t?
  • Ironman2
    Nálam fel van rakva az orosz hang.Amúgy ott van az is a Pc gurun,csak simán be kell másolni a hamgfájlt:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Xenus_2_White_Gold_mega_utmutato
  • Ironman2
    Oh.Danke!
  • myers90
    Nemrég egy játékos írt egy levelet a Gamersgate csapatnak, hogy tegyék közzé az orosz hangfájlokat. Ha minden igaz, már le is lehet tölteni a hivatalos oldalukról, de én egy-két hete kerestem, akkor még nem találtam, lehet csak akkor látod a letöltést, ha regisztrálod valahogy az eredeti cd kulcsoddal a játékot az oldalon.
  • myers90
    A fejlesztők kiadták hozzá a QRE nevű progit, azzal lehet hozzáférni minden szöveghez. A párbeszédek fordítását viszont úgy javaslom, hogy nem simán az összes szöveg között keresgélve kéne fordítani, hanem a Scenario Objects menü alatt az adott NPC párbeszéd részénél, mert ott átt lehet látni, hogy mi minek a válasza, stb... Az SO menüben még célszerű "leszűkíteni", hogy csak az NPC-ket mutassa, így nem kell keresgélni a sok tárgy/fegyver/jármű, stb között!
  • Glutamin
    Kár, hogy hibás verzióban adják. No mind1 már megvettem.
  • tutituti
    hát igen.Nem a régi a színvonal az biztos!
  • Montanosz
    az új pcguruban ez a teljes játék
  • Ironman2

Miért nem irod le részletesen hogy kell forditani,és lehet hogy belekezdünk.Sok vállalkozó szellem van itt az Sg-n.Szóval ha megosztanád velünk hogyan kell fordítani a játékot,akkor megköszönnénk
  • myers90
    Hmmm, azt észre se vettem, pedig novemberben pont válaszoltam valakinek itt 2-3 hsz-el lejjebb a zoomos kérdésre. Pár hónapja valaki kérdezte, hogy mennyire csinálgatom még, mert egy ismerőse is szívesen nekilátna, de persze akkor, ha én már nem tudom befejezni... erre azt mondtam természetesen, hogy szerintem nyugodtan belevághat, mert már nagyon ritkán szoktam ezzel foglalkozni. Jelenleg a gépen sincs fent, utoljára akkor foglalkoztam vele, amikor felkerült a netre egy béta SDK, akkor beleéltem magam, hogy a fordítás mellett még egy Boiling Point remake-t is lehetne csinálni az RPG Watch userekkel, de sajnos ugy tűnik elég lehetetlen lenne, mert sok hiányossága/hibája van annak az SDK-nak. Visszatérve a fordításra, talán az a legjobb, ha azt mondom, inkább ne nagyon számítsatok rá tőlem. :(
  • Ironman2
    Novemberben kérdeztek tőle,azóta is válaszol myers90.Szerintem nem lesz a fordításból semmi se
  • grebber
    1 új üzenet.Már azthittem kész a magyarítása és játszhatok vele végre! :D
  • Glutamin
    Most PC Guru melléklet, ha érdekel valakit. Nekem már itt figyel az asztalomon.
  • Hexex
    :S Azért köszönöm !
  • myers90
    Az nem is fog :D Sajnos a fejlesztők csak eltervezték, de funkciót már nem írtak a zoomhoz. Sőt, még gomb sincs ha jól emlékszem, az egész csak egy nagy textúra.
  • Hexex
    Sziasztok! Segitség kéne ! A nagy mapon nemtudok zoomolni a gombok nemüködnek az egérrelse tudok valaki segitene? Elöre is köszönöm !
  • Ironman2
    Angol szinkron akkor nincs is a játékhoz? A hangok meg hibásak néha.
  • Montanosz
    a küldetések 40% is már kész lejjebb írja
  • Ironman2
    12 %
  • Montanosz
    thx))
  • grebber
    Itt láthatód!
  • Montanosz
    mert ki magyarítja? link?
  • grebber
    Magyarítás halad még vagy már abbamaradt? Látom februári az utolsó bejegyzés az oldalán :( ?
  • Ironman2
    Nekem is tetszik.Nagy a szabadsága ahogy nézem.
  • grebber
    Igen ugyanaz.Eddig is volt warez már több mint 2 éve de csak orosz nyelvű amit angolosítottak.
    Többet nem tudom erről nyilatkozni mivel angolul sem tudok így nem játszom vele pedig tetszik a game!
  • Ironman2
    Akkor most a Xenus2,is ugyanez a játék? És miért csak most van belőle tört változat?
  • grebber
    Az szépen sikerült nem látom a billt.FUCK! Több mint 2 éve!
  • grebber
    Több mint és éve kb.