357
Tekken6
  • moralosan
    Egyáltalán nem úgy értettem, én is várom a 6-ot :).
  • God of War
    nézd.
    most mindig belémköcc valamiért:D
  • doubleW
    na de most komolyra fordítva a szót.
    Lenne kedvetek több időt, energiát, és !esetleg! pénzt áldozni egy nagyobb(az elején még persze nem) "rendezvény", verseny, vagy legalább egy tekken összejövetel megszervezésére?ahogy a csé-sek, meg mittomén még ki csinálják.Szal összehozunk egy "csapatot", aki ezzel foglalkozna.Nyilván az elején még nem lenne oylan nagyszabású, de tuti gyorsan kialakulna.De egyébként van ilyen?Én nem tudok róla, de nagyon rég szeretnék egy ilyet.Szal?Gondolom nemnagyon, mi?
  • moralosan
    megnézem a trélert :)
  • God of War
    engem nem zavar egyátalán:)
  • God of War
    Tekken6 full trailer kamerás de leshetö
  • doubleW
    addig jó:Dmár kellett tekken topikk.bár lehet van, nemtom, de mostmár keresni sem kell:Dcsak ne haljon meg hamar.pl tomb raider topiknak sem volt nagy sikere..sajna.pedig az is jó.
  • doubleW
    mi 3an arcadeban leöltük az 500at.hát nem volt semmi.kb 13-14óra.akkor kaptuk meg devil jint:D
  • God of War
    elég f@szán termelitek a HSZeket:))pedig nem régcsináltam a topot
  • Moyko
    parry "nagy mester" vok :D szerintem...

általában ilyen 50-70 VS küldünk unokaöcsiémmel..
  • doubleW
    hát én ritkábban, sajna, 1edül nemigazán ülök le tekkenezni.az milyen már.meg amugyis, a gépet eccerü leölni.
    viszont sztem egy hworang, steve, law trió verhetetlen:Djó, azért nem, függ a játékostól is:Dvagyis nagyrészt tőle.de ezzel a 3 karakterrel, hát, érted.
  • Moyko
    jin, paul,
  • Moyko
    én minden nap tolom.

napi rencerességel.
  • doubleW
    simánsimán!!!!!
    nagyon szívesen játszanék végre új ellenfelekkel is.
  • doubleW
    jovan, nemgáz:D:D
    az uccsó HSZ-em idézet Goth barátunk aláirásából amugy...nemvéletlen van ott az a LOL:D:D:D:D
    jaja, bár hworanggal az a baj, h nagyrészben a rúgásra korlátozódik minden tudása.persze abban elég király, csak nem annyira, mint aki mind2ben elég jó(ütés+rugás)
    pl law.sztem ő a csúcs.
  • Moyko
    én benne lennék egy TEKKEN 5 partyban :D szervezni kéne egy házibajnokságot..
  • God of War
    Jovana a nevekkel és helyesírással mindig gondba voltam:D
    doubleW az utolsó HSZ-ed nem kellet volna:)
    Én Stevet és Hworangot birom alegjobban csak az a baj hogy elégrég Tekkeneztem és már kijöttem a formábol de ha gyakorolok akkor evvel a két karakterrel király vagyok:DD
  • doubleW
    Az a balf@sz, aki beismeri hogy balf@sz, balfasz@bb mint az a balf@sz aki nem ismeri be hogy balf@sz. LOL
  • doubleW
    ling xiayou?
    tudod, az az igazság, h minden karakternek megvannak a sajátosságai, mindegyikkel lehet ugy zúzni, h kapásból végigtolod az elejétől, úgy, hogy hozzá se tudott szólni.
    az, h ki szerint ki a legjobb, ez talán csak a szimpátián és esetleg a kezelhetőségén múlik.
    sztem
  • Goth
    jísáojú a legkeményebb ^^
  • doubleW
    minél előbb szerezdd be!:D
  • doubleW
    hát igen...
    tud vki amugy vmi nyilvános tekken partyról?:D
    vannak ilyenek?gondolom bizti.
    vagy ti hogy nyomjátok?mindig a haverokkal?mert egy idő után(legalábbis én) ki lehet ismerni az arcok taktikáit, szal érted
  • DanielT
    Tekken és a jó csajok? Ne vicceljünk már...

Itt vannak a jó csajok! Dead or Alive!
  • doubleW
    jin
  • doubleW
    mé csípitek a csajokat?mert csajok?:D
    Haver is ninával aláz..nekem nagyon nem jönnek be...:(mondjuk asuka oltás karakter..:Dmeg christie és elég geci tud lenni, ehh.
    dehát law-al,hworangal,és steve-vel bárkit bármikor fél perc alatt..:D:D
    meg raven is ott van.:D
  • moralosan
    5ben nincs Jun

amúgy meg Nina

Nekem Asuka a legszimpatikusabb - :)) -, amúgy vele is vagyok a legjobb.
  • God of War
    Oké:D
    A Tekken5be a legjobb csajok:Anna,Ninna,Jun(vagy hogy hivják)
  • moralosan
    lesz

:P
  • ffxi
    Csajok a legjobbak :P N(p)ina
  • God of War
    Hát valszeg az lessz:)
    Blackgamer:igen a 6.:)
  • Laky
    PS3
  • N1ggA
    Hwoarang (vagy ki) a legjób. Mert én is taekwon-dozom meg ö is :P
  • Dave9214
    nem teccik a graf, az első tariler gyönyörű volt, de már ingame alatt imntha segán nyomnánk!
  • blackgamer
    és már a 6. rész, vagy sietve írtad?
    (lesz egy sz!)
  • God of War
    ez kérlek szépem egy verekedös gém nagyon szép graffal,zenével,és minden mással érdemes lessz beszerezni.
  • acsati
    én még nem ismerem. mi ez?
  • God of War
    ez a topic azé lett csinálva mert remélem sokan szeretik a Tekkent és remélem lessz sok ember aki ide is ir.
    Bár még kisem jött de képet azt láttam róla és valszeg naon jó lessz.