357
Tekken6
-
#77 Van ojan topic pl Metal Gear Solid4 kisejött de van trailer róla mindenki látta és jól aldumálgatnak a gémról ezt itt is meglehetne csinálni nem?
De nem balhézni akarok nem azért csináltam a topicot ha azt akartam volna hogy balhézunk akkor"Balhézunk látástól vakulásig" topicot nyitok:) -
#76 De akkor minek nyitottad még meg a topikot ? -
#75 De mig nem lesz semmi a gémröl addig csak off lesz benne.
De itt hagyuk abba -
#74 De ha lesz valami a játékról, és arról írunk az már nem lesz off érti ? -
#73 Azért mert akkor csak OFF lesz benne
-
#72 Most nem az öncélú beszéd miatt leszel fasza gyerek.. Amíg meg nem tudunk a játékról semmit sem írni, addig mért baj hogy telik a topik ? -
#71 Most nem arról van szó b@zdmeg irjanak nyugodtan de nem OFFOT érted? -
#70 Örülj hogy írnak a topikodba.. -
#69 sorry nem akarok senkit magamra haragitani csak már off hegy van itt topic helyett!!!!!!!!!!! -
#68 Vazze ez nem cset a tekken legyen a téma nem a GTA meg más f@szság!! -
moralosan #67 Jajj nagyon széoffoljuk a topicot...
Csak nincs téma... -
moralosan #66 Én mondjuk mindenképpen megnézem PS2-n is, szimplán kíváncsiságból :). -
#65 én is ebben bízom:)máshogy nemnagyon lenne értelme..
uhh, akkor levok maradva.én eddig ugy láttam logikusnak, h egy ps2re ill. pcre kiadott gammát ugye némi változtatással átirnak pspre. (gta esetében:kapott egy új storyt, meg némi extrát)Namost elvileg a kif. pspre készült játékot visszarakni ps2re...a profitszerzésen kívül nem sok értelmét látom..csak mégjobban összekavarnak, melyik játékot mire szerezzem meg:D -
moralosan #64 Pedig már régi hír :). Amúgy el tudnám képzelni, hogy beletesznek a DR-be egy wifis multit... Igazán örülnék neki! :) -
#63 nade igen, most értesültem arrol, h a gta lcs kijön ps2re.szal akkor passz. -
#62 csak ezt ugye megint akkor érdemes megvenni, ha van havernak is pspje... -
#61 nem, az lesz a psp-s tekken.mint pl a gta liberty city stories.ps3ra a tekken 6 lesz.amugy a tekken:dark resurrection a címe.moviek
és nyáron érkezik a boltokba -
#60 Én is tudok róla de aszitem már kijött.
De az nem fogkijönni PS2re? -
moralosan #59 Még közel nem jött ki, én természetesen már régóta tudok róla :]. -
#58 A tekken4 is jó kis gém volt de az5höz képest lassú mint a sz@r:)
Jöttki PSPre egy új tekken arról halotatok? -
#57 PS 1-es időkben a Tekken 3-mal kegyetlen sokáig elvoltam, aztán jöttt a Tag, azzal is egy jó ideig, jött a 4 amit mindenki lehordott, de nekem személy szerit nagyon tetszett, aztán az 5 mindenki szerint a világ legjobb verekedős játéka (!!!) stb, stb rajtam kívül.. -
#56 Jó, de a gém nem szimpi. Össze kell vetni a játék hangulat és a hormont megmozdító idomokat :)
Mortal Kombat-, Soul-, Tekken- series nálam a nyerő.
-
#55 kösz, én is
bár lassan szlíp -
#54 na további jo dumcsizást remélem összahozátok a partit -
#53 nana, király.hány éves vagy? -
#52 ha hiszed, ha nem, nem tudtam:D
hol kell letölteni?mert rákerestem, de nem volt semmi letöltési lehetőség -
moralosan #51 Én bpi vagyok... de ez még mindig nem a magas labda. -
#50 nem kell feladni már rögtön az elsö problémánál összehozzuk aazt a fránya tekken partyt ha lesz valami ötletünk.
Egyébként a trailert meg lested? -
#49 lol
akkor passz.
nemtudom.kezdenek szertefoszlani az "vágyak":D -
#48 most a soproni reklámból idézek
"Soha-semmikor:)" -
#47 ajjaj, igen itt kezdődnek a bajok.miylen gyakran látogatod városunkat? -
#46 akkor ez satu?én soproni vagyok -
#45 jaj, tényleg.hát a legjobb lenne egy pesti brigád.
én "bunkó pösti" vok:D:D -
#44 Hát valahogy igyŰ:DDD
Fogalmam nincs vazze:)De ti honnan valósiak vagytok? -
#43 sztem menni fog..
és akkor hoyg is kéne?kicsit fura lesz."szia, akkor örülök h találkoztunk, hoyg megismerjük egymást:D:D" -
#42 akkor hajrá:)de mondom én már nagyon rég tekkeneztem belekéne elöször jönni ujra -
#41 na ez már vmi.mindenekelött valszeg össze kéne ismerkednünk:D
jaj, nem magas labda, nem kell lecsapniD::D -
#40 Én is benne lennék:) -
#39 ohh, ezt örömmel hallom!!kezdek reménykedni, h talán egyszer tényleg lesz belőle valami.már be is indult a fantáziám:D -
moralosan #38 Furcsa kérdés. Igazából benne lennék.