357
Tekken6
  • doubleW
    tekken 4 lent van 2 nap alatt, aztán soxorosítjuk:D
  • doubleW
    :D
    engem urban reign húzott fel nagyon, ki is dobtam..késöbb az összetört joy is:_D
  • God of War
    Az a szerencse hogy van 3 Kontrollerem szolha ideges lennék és véletlenül"leesne a földre"akkor ott a többi kettő:D:D
  • Fido4life
    Én tudok vinni TDK kiadású Tekken 5-öt.. (a T4-et kölcsön adtam, azóta se kaptam vissza :()
  • God of War
    Vazze a TV nem gond itt van a szomszédba a Műszaki Bizományi majd lopok:D:D:D:D
    Hány CMes kell?:D:D
  • God of War
    Veled nem Budokai3zok mett csalsz:DDDDDD
  • doubleW
    ez mind részemről is rendelkezésre áll(ps, sajna egy joyom van, mert eltörtem, de uygis kell vennem,meg tekken 5 EREDETI:D:D:D:D)
    ja de tv az gond lesz
  • Dajin
    story mod, practice, cg videok, meg gon abel és anna nincs benne, de ezek ugyis pojén karik, a vs tökéletes benne, nekem meg megvan a 4 szal azzal tok szolgálni, meg tok t5-öt is vinni, abbol ugyis több kell, ps2-t is, kontroller is van eredeti szonyi2, csak tv-t nemtok vinni:D
  • Fido4life
    a régi részekhez jó a T5 úgyis csak Versus megy.. T4-et majd külön hoz valaki..
  • doubleW
    jajjj, de nagy igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    viszont asszem nem a full
  • doubleW
    micsoda?????
    eltévesztetted a topikot és a témát:D:D:D:D:D:DD:
  • Dajin
    amugymeg a T3 rajta van a tekken5-ös lemezen ahogyan a 2-is meg az egyis szal:D
    szal sztem akkor inkább T3 mint t4, vagy t4 60-hercen
  • Dajin
    jo akkor lesz budokai3, az ugyis yóóó
  • doubleW
    kertesház vkinek?
  • doubleW
    ha nekem meg is lesz a 6(ugyis meglesz), nemtom azzal lehetne e már mostanság warezolni, de sztem meg kéne venni.szal ha én megvenném magamnak, nembizti, h rááldoznám erre, de akár vehetünk közösen is egyet.
  • doubleW
    ja én fontos lenne, h legyünk egymásra tekintettel, és nem mindenki csak a saját szemszögéből lássa a világot.sztem fontos, h mindenkinek jó legyen, hisz ez az egész egyik alapeleme.ez amugy működhetne itt a fórumon is:D
  • doubleW
    szal ez a művhász nem is olyan rossz.márcsak azért is, meg egyelőre az első és egyetlen lehetőség lenne, nameghát az sem uccsó, h én pesti vok:DD:D:
  • Fido4life
  • doubleW
    hát a már ps3 lesz, de ha lesz is ps3am, kinem viszem a lakásból:D
    bár oda-vissza kompatibilis.asszem ezen ráérnénk cívódni(van ilyen szó?:D), amikor ott állunk a komplett felszerelés elött.
  • God of War
    és a 6?:(,:D
  • doubleW
    #158-as hsz-ben van egy jó kis "előterv".
    ha pl ehhez tartanánk magunkat,legalábbis a 7-8 szetthez(sztem elég 3-4 is 20 főre, mind1, részletkérdés) akkor pl az egyik sarokba berakhatjuk a 4et.:D:D(vagy 3at, vagy lesz vmi előre leadott kivánság, h az alkalommal, a sarokszetten melyik gém fusson:D)
    jo, nem kell sarokba rakni, ez olyan "lemínősítés" volt:D:D:D:D
  • God of War
    vazze ha sikerül összehozni a partyt akkor tolunk az 1,2,3,4,5,6 azt kész:D
  • Fido4life
    Valaki lejjeb írta hogy játszhatunk a régebbi részekkel is, ergo ha csak TE nem akarsz mondjuk a 4-el nyomulni, akkor még van értelme..
  • God of War
    Igazad van vazze:DD
  • Dajin
    a többség azzal jáccik(T5), és nemakar gondolom senki több részre készülni/gyakorolni
  • Fido4life
    Mintmár írtam, engem is érdekel a dolog.. Az lenne a jó, hogy nem csak kizárólag a T5-el nyomulnánk, hanem korábbi részekkel is..
  • Dajin
    nincs garázsunk, amikor csináltam egy kisebb partyt szétlett szedve a szoba szal má nemlehet itt:D azér kérdeztem itt a többieket, meg sokaknak meszze van sopron, de ha vkinek esetleg lenne garázsa az tök jo lenne
  • God of War
    Kinél hát nálad és a ti garázsotokba vagy udvarotokba vagy szobádba.
    Bár faterod kib@szkodna legalábbis engem:DD
    Bár megértem......
    Akkor csak öszetugyuk hozni nem?
  • Dajin
    és hol kinél stb:D
    nyáron, addig suli, munka, meg akinek van akkora szabad tere, pl szoba nagyobb erkély, udvar, GARÁZS, azér irom nagybetűvel mert ottlenne a legjobb:)
    jameg elkell jutni oda vhogy, legalább ismerkednek a forumos arcok
  • doubleW
    én rajta vok, jó lenne minél előbb
  • God of War
    Mikor hozuk össze azt a Tekken partit?
  • doubleW
    tekken klán?hm..
    ezen még nem is kondolkoztam..
    pink dragons vs gay pankrators..LOL
  • Dajin
    nohát téleg jolenne egy nem verseny szerü tekken party elöször, később meg persze versenyeset, de a külföldiek ugycsinálják, hogy klánba, magyar klán ugysincs:D bár meszziről nehéz összetartani, mer nincs online... amugy egy partyba énis bennelennék
  • doubleW
    meg ezt
    The wireless multiplayer is the mode you'll most be spending your time with, though don't expect to take on your friends via an online connection. In lieu of full online multiplayer fighting, the game will upload a profile of your fighting style and allow other users to download it and challenge a vague digital approximation of you....
  • doubleW
    és azt olvastam, h vmi nemtom, na itt van:D
    Gamernode reports that Namco Bandai plans to reward Tekken Dark Resurrection's top players by featuring their likenesses ghosts as downloadable adversaries. The ghosts can be downloaded directly onto the PSP (stored on the Memory Stick) or onto a PC, and then transferred to the Memory Stick. Unfortunately, live versus matches will be limited to ad-hoc play.
  • doubleW
    én is hoznám az enyémet.de a tv-met nem:D
    de sztem elöször "FUN"-al kéne kezdeni, késöbb jöhetnek a versenyek.
    ja, gondolom az 5el, de nem muszály csak az egyikkel tolni.
  • God of War
    SORRY:)
    Kaptam köcsön Tekken4et havertól kicsit lassú
    de jó:)(mármint za 5höz képest)elégé rég toltam, avval is
  • Dajin
    igen azzal hivtál hogy ne offoljam szé a TOPIKODAT, nem mintha nem lenne mindenkié, de vazz jogosan vagyok kiakadva, mer már lassan 4-5 napja amikor mindig áthivtál, csak azt néztem hogy sotc-ozol, mer velem nemtörödtél mintha ottse lennék:D, és csak néztem néztem, meg bunko is voltál, plusz meg miért offoltam? ügyeltem hogy minden hozzászolásomba legyen tekkenes dolog, de mindegy, na ennyit az offrol, és hogy ebben is legyen tekkenes hsz azér, pl psp-s tekkenel megoldva lenne ez a távolság mizéria mer lehet nyomni neten meg wifin ha jol láttam a videoban, bár nagyképernyőn ps2-őn jobblene, namaj ahatba biztos belerakják, bár lehetett volna az 5-ben is mivel, mivel pl az mk:deceptionban is megoldották
  • Fido4life
    Én tudnám hozni a PS2-met ! És melyik Tekken-nel játszanánk ?
  • Moyko
    Hali!

Szóval.. ha szervezni kéne egy Tekken tournament-et....
    a legfontosabb a helyszín illetve hogy FUN, vagy Verseny lenne(dijjal és nevezésel).

Sztem elég lenne egy kisebb (20 fő ig). Helyet tudok szerezni, a Campona melletti Müvházban, rendszeresen vannak ott lan partik, A neheze a hardware, ugye kell 7-8 set (tv +ps2).