357
Tekken6
  • doubleW
    csőcső
  • God of War
    ok köszi a jó tanácsokat megyek hunyi cső
  • doubleW
    holnap próbáld.hagy pihenjen ő is.várj kicsit..
    és nehogy feladd, ha kicsit is fontos neked.és ha jó haverok voltatok, valszeg ez kölcsönös.csak nyugi, meg fog oldódni..
  • God of War
    Ja az elöbb hivtam(30perce)az fogta és lecsapta a telot szol ennyi
  • doubleW
    akkor meg főleg.ne legyél hülye(már bocs).aludj rá, és hivd fel, vagy vmi!nem ér ennyit az egész sztem.
    én is ezt teszem mindjárt(mármint alszom)
  • God of War
    kösz haverokvoltunk elégjó haverok.
    Sajna nics csit legalább is én nem tudok
  • doubleW
    jo, nem akarok kiváncsiskodni meg nem is rám tartozik, de mindent meg lehet bezsélni.nemtom milyen kapcs. "volt" köztetek, de sztem ha már vmilyen is volt, nem érdemes megszakítani egy "fasság" miatt.szal próbázzatok kibékülni minél elöbb!szvsz

na csitek?
  • God of War
    Vazze offoljatok nyugodtan de azé ne ojan sokat:)
    Nem nő van a dologba csak én voltam a b@lfasz meg minden
  • doubleW
    mindenképp!!én is megpróbázok nem offolni:D
  • doubleW
    ha nem nő van a dologban, akkor ne hülyéskedjetek már!

egyébként tudtok vmi jó csíteket a t5höz?
  • Fido4life
    Na akkor rávetek egy pillantást :) Utsó off !!
  • God of War
    Hátha rajta múlik nem
  • doubleW
    nade ki fogtok békülni, ugye??
  • doubleW
    ezért most én kérek elnézést: nézzétek le nem irtnak légyszi.--tényleg nem ismered?ezesetben ajánlom, sűrgősen szerezd be, az egy remekmű!!!---sry
  • God of War
    SOTC jokis gém csak azok a kiba.kolik mindenfél kib.helyre elvannak rejtve:)
  • God of War
    Hát azok voltun.
    Csak kicsit összebalhéztunk d.un
  • doubleW
    részemről el van nézve...
  • doubleW
    rájöttem, az volt a gáz, h ultra hardon volt...ugy tényleg nem semmi.bekezd, és perfectre végigtol a pályán.de hozzáteszem, easyn sem mindig olyan egyszerű. a lebénitás+meg egy tüzes golyó kétszer és vége...
  • Fido4life
    Nem ismerem, de most töltöm a Matrix Online-t !
  • God of War
    Igazad van én kérek elnézést!
    Csak ideges vok nyugodtam beszéljetek más gémről csak az a qrva Shadow of the Colossus nem tudom megcsinálni a 12.et az ijenkor kiba.ideges leszek.
    Sorry Dajin ezért is meg a délutániért sorry!!
  • doubleW
    hádenem?és mi a véleményetek a Shadow of the Colossusról??
    (csakazértis, nem komoly a kérdés:D:D)
  • Fido4life
    Ez meg a másik, Jinpacit néha szinte lehetetlen leverni..
  • Fido4life
    Én no haver, de vagyok
  • Fido4life
    Hátha még1 ilyen hasonló "szétrúgom a segged" hozzászólás születik az off, miatt ajánlom hogy nyissunk egy szöközzel megáldott Tekken 6 topikot !
  • doubleW
    dajin + god ti haverok vagytok?
  • doubleW
    na sry, felhúzott jinpaci.a joy is kirepült a kezemből.
  • doubleW
    na sztem vmi tojásszerűség, vmi nagy sejt vagy nemtom.vmi ilyesmi:D
    gondolom abban fejlődik vmi másik izé:D
    ez szép volt...:D
  • doubleW
    senki nem mondta senkinek hogy mivel játszon, megbeszéltük a TEKKEN részei közti külömbségeket, és azt, h kinek melyik és miért jön be.Vagy már a tekkenről sem beszélhetünk?vagymivanmá
  • doubleW
    jovan, mostmár sztem egy kicsit visszafoghatnád magad.nem akarok konfliktusokat meg semmit, de azért mert te nyitottad ezt a topikot, nem te vagy az ÚR.
    mindjárt nyitok én is egy tekken topikot, és odahívok mindenkit:D
    szal érted.mi az hogy itt nem beszélhetünk másról, csak a tekkenről?tekken kapcsán sok minden más, pl más játékok is szóbajöhetnek...
    ne bántsd szegény dajint, olvasd el a #119 est:D
  • God of War
    A 116os+a122 HSZ ijen nem akarok meglátni hogy jaj a DMC ugy a resi igy.
    nem kell offolgatni mert szétrugom a segged de itt hagyuk abba!!!
    Mindenkinek az tetszik amivel játszik pl fidonak a t4 nekem az5 de minem mondhatjuk megneki hogy mivel tolja nemde bár?
  • Fido4life
    Hát igen, ez van..
  • God of War
    A 116os+a122 HSZ ijen nem akarok meglátni hogy jaj a DMC ugy a resi igy.
    nem kell offolgatni mert szétrugom a segged de itt hagyuk abba!!!
    Mindenkinek az tetszik amivel játszik pl fidonak a t4 nekem az5 de minem mondhatjuk megneki hogy mivel tolja nemde bár?
  • God of War
    Ne offold szét a topicot ijen residen eviles sz@rral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • doubleW
    huha, vmi nem frankó.most látom, steve-vel még nem vittük végig.(?:?????)ez hogy lehet?neem.akkor várjál, végigtolom gyorsba:D
    de ez tényleg fura.
  • doubleW
    megnézem, pill

ja, ez nem cset, ráérne beirnom a "megoldást", ha megvan:D
  • Dajin
    na, resident evil 4 nagyon jó lett, én tök élveztem, jopárszor végigtoltam, meg haverral is nyomultunk vele csomot, szal k. jó játék, csak ez már nem resident:D
    nade vki a steve videojával feltett kérdésemre válaszolna?
  • doubleW
    ott a pont.
  • doubleW
    ahogy te is mondtad, mindenki fordítva látja, mint te :D:D:D:D:D:DD:D:
  • doubleW
    dajin elmondott mindent.:)
    szal a 3 anno nagy király volt, kijött a 4, és hát igazából toltuk tovább a 3al, mert szimplán jobb és kész:D
    egy példa, nem off, meg nem akarok eltérni a témától, mielött még god of war lecsesz:D:D !CSAK PÉLDA! :Dszal pl resident evil.A 2t végigtoltam, igazán remek játék,totál para, király kameraállások,frankó zene, rejtvények,helyszínek, játékmenet, szóval nagyon tutti kis game.kijött a 3.hát ne tudd meg, majdnem sírtam.azt a fost.mintha semmi köze nem lenne egymáshoz.na és a 4?hát az meg már teljesen más, szar hangulat, néhol uncsi, semmin nem kell gondolkodni, visszamenni helyekre(jo, vannak kivételek).pl egy ajtóhoz való kulcsot kb 3méterrel arrébb megtalálod.Csak mész előre és ennyi kb.Szimplán szar.na bocs, h elkanyarodtam.szóval vhogy igy van a tekken 3-4 esetében is, de az 5ben mindent javitottak, és szvsz szuper lett.csak el ne rontsák a 6ot.de ha tartják az 5 szintjét, vmivel jobb graffal, néhány uj karakterrel, én már boldog leszek:D
  • Dajin
    hát azért van, a t4 sokkal 3D-sebb, lassab, és oylan müanyag figurássab, amugy a harcrendszert meg a mozgatást ujrairták az 5-ben, ismét sikokban lett mint a 3-ban volt, meg az 5 pörgösebb joval, és cg videok vannak benne, a 4-ben meg nem cg-k voltak, meg az 5-ben jo sok extra van, a négyhz képest az átalakitott tekken force lett viszzalépés sztem, meg hogy a meneteket nemlehet ittmár felvenni mint a 4-ben