357
Tekken6
-
#157 csőcső -
#156 ok köszi a jó tanácsokat megyek hunyi cső -
#155 holnap próbáld.hagy pihenjen ő is.várj kicsit..
és nehogy feladd, ha kicsit is fontos neked.és ha jó haverok voltatok, valszeg ez kölcsönös.csak nyugi, meg fog oldódni.. -
#154 Ja az elöbb hivtam(30perce)az fogta és lecsapta a telot szol ennyi -
#153 akkor meg főleg.ne legyél hülye(már bocs).aludj rá, és hivd fel, vagy vmi!nem ér ennyit az egész sztem.
én is ezt teszem mindjárt(mármint alszom) -
#152 kösz haverokvoltunk elégjó haverok.
Sajna nics csit legalább is én nem tudok -
#151 jo, nem akarok kiváncsiskodni meg nem is rám tartozik, de mindent meg lehet bezsélni.nemtom milyen kapcs. "volt" köztetek, de sztem ha már vmilyen is volt, nem érdemes megszakítani egy "fasság" miatt.szal próbázzatok kibékülni minél elöbb!szvsz
na csitek? -
#150 Vazze offoljatok nyugodtan de azé ne ojan sokat:)
Nem nő van a dologba csak én voltam a b@lfasz meg minden -
#149 mindenképp!!én is megpróbázok nem offolni:D -
#148 ha nem nő van a dologban, akkor ne hülyéskedjetek már!
egyébként tudtok vmi jó csíteket a t5höz? -
#147 Na akkor rávetek egy pillantást :) Utsó off !! -
#146 Hátha rajta múlik nem -
#145 nade ki fogtok békülni, ugye?? -
#144 ezért most én kérek elnézést: nézzétek le nem irtnak légyszi.--tényleg nem ismered?ezesetben ajánlom, sűrgősen szerezd be, az egy remekmű!!!---sry -
#143 SOTC jokis gém csak azok a kiba.kolik mindenfél kib.helyre elvannak rejtve:) -
#142 Hát azok voltun.
Csak kicsit összebalhéztunk d.un -
#141 részemről el van nézve... -
#140 rájöttem, az volt a gáz, h ultra hardon volt...ugy tényleg nem semmi.bekezd, és perfectre végigtol a pályán.de hozzáteszem, easyn sem mindig olyan egyszerű. a lebénitás+meg egy tüzes golyó kétszer és vége... -
#139 Nem ismerem, de most töltöm a Matrix Online-t ! -
#138 Igazad van én kérek elnézést!
Csak ideges vok nyugodtam beszéljetek más gémről csak az a qrva Shadow of the Colossus nem tudom megcsinálni a 12.et az ijenkor kiba.ideges leszek.
Sorry Dajin ezért is meg a délutániért sorry!! -
#137 hádenem?és mi a véleményetek a Shadow of the Colossusról??
(csakazértis, nem komoly a kérdés:D:D) -
#136 Ez meg a másik, Jinpacit néha szinte lehetetlen leverni.. -
#135 Én no haver, de vagyok -
#134 Hátha még1 ilyen hasonló "szétrúgom a segged" hozzászólás születik az off, miatt ajánlom hogy nyissunk egy szöközzel megáldott Tekken 6 topikot ! -
#133 dajin + god ti haverok vagytok? -
#132 na sry, felhúzott jinpaci.a joy is kirepült a kezemből. -
#131 na sztem vmi tojásszerűség, vmi nagy sejt vagy nemtom.vmi ilyesmi:D
gondolom abban fejlődik vmi másik izé:D
ez szép volt...:D -
#130 senki nem mondta senkinek hogy mivel játszon, megbeszéltük a TEKKEN részei közti külömbségeket, és azt, h kinek melyik és miért jön be.Vagy már a tekkenről sem beszélhetünk?vagymivanmá
-
#129 jovan, mostmár sztem egy kicsit visszafoghatnád magad.nem akarok konfliktusokat meg semmit, de azért mert te nyitottad ezt a topikot, nem te vagy az ÚR.
mindjárt nyitok én is egy tekken topikot, és odahívok mindenkit:D
szal érted.mi az hogy itt nem beszélhetünk másról, csak a tekkenről?tekken kapcsán sok minden más, pl más játékok is szóbajöhetnek...
ne bántsd szegény dajint, olvasd el a #119 est:D -
#128 A 116os+a122 HSZ ijen nem akarok meglátni hogy jaj a DMC ugy a resi igy.
nem kell offolgatni mert szétrugom a segged de itt hagyuk abba!!!
Mindenkinek az tetszik amivel játszik pl fidonak a t4 nekem az5 de minem mondhatjuk megneki hogy mivel tolja nemde bár? -
#127 Hát igen, ez van.. -
#126 A 116os+a122 HSZ ijen nem akarok meglátni hogy jaj a DMC ugy a resi igy.
nem kell offolgatni mert szétrugom a segged de itt hagyuk abba!!!
Mindenkinek az tetszik amivel játszik pl fidonak a t4 nekem az5 de minem mondhatjuk megneki hogy mivel tolja nemde bár? -
#125 Ne offold szét a topicot ijen residen eviles sz@rral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 -
#124 huha, vmi nem frankó.most látom, steve-vel még nem vittük végig.(?:?????)ez hogy lehet?neem.akkor várjál, végigtolom gyorsba:D
de ez tényleg fura. -
#123 megnézem, pill
ja, ez nem cset, ráérne beirnom a "megoldást", ha megvan:D -
Dajin #122 na, resident evil 4 nagyon jó lett, én tök élveztem, jopárszor végigtoltam, meg haverral is nyomultunk vele csomot, szal k. jó játék, csak ez már nem resident:D
nade vki a steve videojával feltett kérdésemre válaszolna? -
#121 ott a pont. -
#120 ahogy te is mondtad, mindenki fordítva látja, mint te :D:D:D:D:D:DD:D: -
#119 dajin elmondott mindent.:)
szal a 3 anno nagy király volt, kijött a 4, és hát igazából toltuk tovább a 3al, mert szimplán jobb és kész:D
egy példa, nem off, meg nem akarok eltérni a témától, mielött még god of war lecsesz:D:D !CSAK PÉLDA! :Dszal pl resident evil.A 2t végigtoltam, igazán remek játék,totál para, király kameraállások,frankó zene, rejtvények,helyszínek, játékmenet, szóval nagyon tutti kis game.kijött a 3.hát ne tudd meg, majdnem sírtam.azt a fost.mintha semmi köze nem lenne egymáshoz.na és a 4?hát az meg már teljesen más, szar hangulat, néhol uncsi, semmin nem kell gondolkodni, visszamenni helyekre(jo, vannak kivételek).pl egy ajtóhoz való kulcsot kb 3méterrel arrébb megtalálod.Csak mész előre és ennyi kb.Szimplán szar.na bocs, h elkanyarodtam.szóval vhogy igy van a tekken 3-4 esetében is, de az 5ben mindent javitottak, és szvsz szuper lett.csak el ne rontsák a 6ot.de ha tartják az 5 szintjét, vmivel jobb graffal, néhány uj karakterrel, én már boldog leszek:D -
Dajin #118 hát azért van, a t4 sokkal 3D-sebb, lassab, és oylan müanyag figurássab, amugy a harcrendszert meg a mozgatást ujrairták az 5-ben, ismét sikokban lett mint a 3-ban volt, meg az 5 pörgösebb joval, és cg videok vannak benne, a 4-ben meg nem cg-k voltak, meg az 5-ben jo sok extra van, a négyhz képest az átalakitott tekken force lett viszzalépés sztem, meg hogy a meneteket nemlehet ittmár felvenni mint a 4-ben