357
Tekken6
-
#117 Én csak azért mondtam, mert a T4 és T5 között szvsz nincs olyan egetrengető külömbség.. Na de akkor maradjunk a témánál.. -
Dajin #116 fido ez egy kicsit hülye hsz volt:D
alapjában szereti sztema sorozatot, de a 3-hoz képest csalodás volt neki a 4, jobbra számított, de ettől függetlenül miértnem tecchet neki az öt? pl a dmc2 eegy szar, nekem nemteccik de ettől függetlenül az első és a harmadik része eléggé bejön.
de maradjunk a témánál, a T5-ben steve videojában a végén mi lehetett a nagy tartályban? mintha vmi felsőtest lett volna, de ilyen fél másodpercre mutatták, szal lehet más is, elvileg steve-t is vhogy igy hozták létre -
#115 JAJJJ !! Magyarázd már elnekem : hogy az életbe tetszhet neked az 5, ha a 4 csalódás volt !!??? (mondjuk van benne valami, nekem a 4 jön be az 5 nem, a többieknek fordítva) -
Dajin #114 meglátjuk ha kijön, bár az 5 után elég nehéz rontani bár megoldották a 3 után is a 4-el:D mondjuk nemlett olyan roszz, elvoltam fele, meg ha 60-hercen van akkor sokkal gyorsabb a négy, csak oylan tv kell a 60 herchez -
Dajin #113 az első video ahol fekete háttér van, és jin üt párat a levegőbe, és fröcsög rola az izzadtság sokkal hangulatosabb mint ez, és ott még normális feje van -
#112 nemtom srácok, én vmi jóra számítok.de lehet csalódás lesz, mint a 3 után a 4:D -
Dajin #111 1. nem vagyok a haverod, és itidota sem
2. amit kiattak a tekken5-ból, a graf sem naon ps3-as, ha meg cg akkor mér kockás acsávó füle? jinnek milyen feje van má? és ehhez képest a tekkent5 intorja nagyon ütött, ez egy fílingtelen nemtommi -
#110 Most volt itt az idióta haverom azt azt mondta hogy a Tekken6 nem lesz jó?!
Most agyak a szavára?
Bár én akoris várom addig majd eleszek az5tel mert sikerült megszerezni olcsón mert én b@lfazs eladtam pár hónappal ezelött -
#109 Aha, nem fedeztem fel ebnne semmi újjítást se, csak a hangulat változott.. -
#108 na igen.sztem ez a legjobb, és annyira jó, h nem is kell jobb, kivéve majd a 6ot:D -
#107 Mindig ott volt a szemed ewlött PL Tekken5:)
a 103 HSZ nem idevaló:) -
#106 kiábrándított? -
#105 Én voltam.. A Tekken 5 kiábrándított, mostanában egy igazán jó verekedős játék nincs, vagy még nem futottam össze velük.. -
#104 szvsz egyik sem az igazi.én tekken fun vok:D -
#103 Én inkább Soul Calibur partyt csinálnék.. Vagy Def Jam partyt :) -
#102 csináljunk már tekkenpartyt, mert megfeszülök:D -
#101 hát fer, mint korrekt (nem is korrekt, hanem öö igazságos talán, bár majdnem uyganaz):D rosszul irtam? -
#100 ráadásul olyan duplát lő, nemúgy h lőegyet, arrébb megy, és lő mégegyet, mert az el tudnám hárítani, nem, ő fogja, és dupla golyót lő rám..kösz
-
moralosan #99 Fear? Hogy fear? -
#98 váá, ez a jinpaci nem egy fear ellenfél...most toltam ultrahardon egy storyt law-al, de jinpaci elmehet a ....anyjába.kezdésnél lebénít, rámlő kettőt és végem.mást kb nem is csinál.és meg tehetetlen vok..vááá -
#97 -
moralosan #96 :DD -
moralosan #95 Nem hinném, hogy legyőznéd őket :). -
#94 na haver felvilágosított.optionsban lehet állítani.round limit vagy round valami, feljebb kell tolni és ennyi.LOL -
#93 Hát én ezt paszolom én is három menetröl tudok nem tobbröl szol ezt én se vágom -
#92 arra gondoltam, h lehet hoyg vmi online dolog, de nemtudok multiplayer lehetőségről sajna -
#91 jo én is, de én max 3 menetről tudok. 1 ide ,1 oda, és a final (a 3.) round.szal világosíts fel:D -
#90 Hát ezt meg mi lelte?lehet neki sem jött be a tréler-ez egy idegbeted álat aki nem ért a pchez
amugy mi ez a többmenetes...-ezeknél még én is joban nyomom pedig én aztán régjátszottam vele:) -
#89 hát ez meg mi lelte?lehet neki sem jött be a tréler:D
amugy mi ez a többmenetes küzdelem?nem kell végignézni mind a 11 percet, csak az elejét.Szal ez nekem új -
#88 itt egy kiseb kép -
#87 Nem jön be az oldal végülis nincs ojan nagy dolog a trailerbe csak annyi hogy van egy csaj a LILI és épp JINnel verekedik azt jól bedarálják egymást és HWOARANG és neki vezeti a motorját JINnek és az át változik DEVIJINné azt rerombol egy épületet azt ott a vége -
#86 ja, a trélerre gondoltam -
#85 vagyis mégsincs.illetve megvan, de ... mégsem.vááá.nem csinál semmit az oldal, már be se tölt.pff -
#84 Mivan meg?
egyébként www.576.hu ott kivam rakva egy csomo trailer lefelé mész egy kicsit és ott lesz tekken6 full trailer kamerás:) -
#83 jó, megvanmegvan -
#82 légyszi rakd be a trailer linkjét, mert még mindig nem találom:D:D
ja amugy a gta csak egy példa volt, nem maga a téma, és én hoztam fel, sry.
és azis a psp játékok átirata kapcsán jött ide..jolvanna, tom ez se ide valo.
szóval...:D.kezdem úgy érezni, h bukik ez a tekkenparty dolog:( -
#81 Igen a kis csaj az ténleg jó kis buxa
De a többise rossz.
Anno a 4gyel rohadt sokat toltam amig kinem jött az 5 kb a 4gyet naponta 5-6x vigég vittem:) -
#80 Kihagytad Christie-t pedig ő a legjobb -
#79 De jöttki trailer lentebb megis adtam kamerás de jó:)5perces Tekken6 Full Trainer kamerás de leshatö
-
#78 Jó van de erről még Trailer se jöt ki..(csak egy Jines CG) Na mindegy fejezzük be ?PP