357
Tekken6
  • Fido4life
    Én csak azért mondtam, mert a T4 és T5 között szvsz nincs olyan egetrengető külömbség.. Na de akkor maradjunk a témánál..
  • Dajin
    fido ez egy kicsit hülye hsz volt:D
    alapjában szereti sztema sorozatot, de a 3-hoz képest csalodás volt neki a 4, jobbra számított, de ettől függetlenül miértnem tecchet neki az öt? pl a dmc2 eegy szar, nekem nemteccik de ettől függetlenül az első és a harmadik része eléggé bejön.
    de maradjunk a témánál, a T5-ben steve videojában a végén mi lehetett a nagy tartályban? mintha vmi felsőtest lett volna, de ilyen fél másodpercre mutatták, szal lehet más is, elvileg steve-t is vhogy igy hozták létre
  • Fido4life
    JAJJJ !! Magyarázd már elnekem : hogy az életbe tetszhet neked az 5, ha a 4 csalódás volt !!??? (mondjuk van benne valami, nekem a 4 jön be az 5 nem, a többieknek fordítva)
  • Dajin
    meglátjuk ha kijön, bár az 5 után elég nehéz rontani bár megoldották a 3 után is a 4-el:D mondjuk nemlett olyan roszz, elvoltam fele, meg ha 60-hercen van akkor sokkal gyorsabb a négy, csak oylan tv kell a 60 herchez
  • Dajin
    az első video ahol fekete háttér van, és jin üt párat a levegőbe, és fröcsög rola az izzadtság sokkal hangulatosabb mint ez, és ott még normális feje van
  • doubleW
    nemtom srácok, én vmi jóra számítok.de lehet csalódás lesz, mint a 3 után a 4:D
  • Dajin
    1. nem vagyok a haverod, és itidota sem
    2. amit kiattak a tekken5-ból, a graf sem naon ps3-as, ha meg cg akkor mér kockás acsávó füle? jinnek milyen feje van má? és ehhez képest a tekkent5 intorja nagyon ütött, ez egy fílingtelen nemtommi
  • God of War
    Most volt itt az idióta haverom azt azt mondta hogy a Tekken6 nem lesz jó?!
    Most agyak a szavára?
    Bár én akoris várom addig majd eleszek az5tel mert sikerült megszerezni olcsón mert én b@lfazs eladtam pár hónappal ezelött
  • Fido4life
    Aha, nem fedeztem fel ebnne semmi újjítást se, csak a hangulat változott..
  • doubleW
    na igen.sztem ez a legjobb, és annyira jó, h nem is kell jobb, kivéve majd a 6ot:D
  • God of War
    Mindig ott volt a szemed ewlött PL Tekken5:)
    a 103 HSZ nem idevaló:)
  • doubleW
    kiábrándított?
  • Fido4life
    Én voltam.. A Tekken 5 kiábrándított, mostanában egy igazán jó verekedős játék nincs, vagy még nem futottam össze velük..
  • doubleW
    szvsz egyik sem az igazi.én tekken fun vok:D
  • Fido4life
    Én inkább Soul Calibur partyt csinálnék.. Vagy Def Jam partyt :)
  • doubleW
    csináljunk már tekkenpartyt, mert megfeszülök:D
  • doubleW
    hát fer, mint korrekt (nem is korrekt, hanem öö igazságos talán, bár majdnem uyganaz):D rosszul irtam?
  • doubleW
    ráadásul olyan duplát lő, nemúgy h lőegyet, arrébb megy, és lő mégegyet, mert az el tudnám hárítani, nem, ő fogja, és dupla golyót lő rám..kösz

• moralosan
    Fear? Hogy fear?
  • doubleW
    váá, ez a jinpaci nem egy fear ellenfél...most toltam ultrahardon egy storyt law-al, de jinpaci elmehet a ....anyjába.kezdésnél lebénít, rámlő kettőt és végem.mást kb nem is csinál.és meg tehetetlen vok..vááá
  • doubleW
  • moralosan
    :DD
  • moralosan
    Nem hinném, hogy legyőznéd őket :).
  • doubleW
    na haver felvilágosított.optionsban lehet állítani.round limit vagy round valami, feljebb kell tolni és ennyi.LOL
  • God of War
    Hát én ezt paszolom én is három menetröl tudok nem tobbröl szol ezt én se vágom
  • doubleW
    arra gondoltam, h lehet hoyg vmi online dolog, de nemtudok multiplayer lehetőségről sajna
  • doubleW
    jo én is, de én max 3 menetről tudok. 1 ide ,1 oda, és a final (a 3.) round.szal világosíts fel:D
  • God of War
    Hát ezt meg mi lelte?lehet neki sem jött be a tréler-ez egy idegbeted álat aki nem ért a pchez

amugy mi ez a többmenetes...-ezeknél még én is joban nyomom pedig én aztán régjátszottam vele:)
  • doubleW
    hát ez meg mi lelte?lehet neki sem jött be a tréler:D

amugy mi ez a többmenetes küzdelem?nem kell végignézni mind a 11 percet, csak az elejét.Szal ez nekem új
  • God of War
    itt egy kiseb kép
  • God of War
    Nem jön be az oldal végülis nincs ojan nagy dolog a trailerbe csak annyi hogy van egy csaj a LILI és épp JINnel verekedik azt jól bedarálják egymást és HWOARANG és neki vezeti a motorját JINnek és az át változik DEVIJINné azt rerombol egy épületet azt ott a vége
  • doubleW
    ja, a trélerre gondoltam
  • doubleW
    vagyis mégsincs.illetve megvan, de ... mégsem.vááá.nem csinál semmit az oldal, már be se tölt.pff
  • God of War
    Mivan meg?
    egyébként www.576.hu ott kivam rakva egy csomo trailer lefelé mész egy kicsit és ott lesz tekken6 full trailer kamerás:)
  • doubleW
    jó, megvanmegvan
  • doubleW
    légyszi rakd be a trailer linkjét, mert még mindig nem találom:D:D
    ja amugy a gta csak egy példa volt, nem maga a téma, és én hoztam fel, sry.
    és azis a psp játékok átirata kapcsán jött ide..jolvanna, tom ez se ide valo.
    szóval...:D.kezdem úgy érezni, h bukik ez a tekkenparty dolog:(
  • God of War
    Igen a kis csaj az ténleg jó kis buxa
    De a többise rossz.
    Anno a 4gyel rohadt sokat toltam amig kinem jött az 5 kb a 4gyet naponta 5-6x vigég vittem:)
  • Fido4life
    Kihagytad Christie-t pedig ő a legjobb
  • God of War
    De jöttki trailer lentebb megis adtam kamerás de jó:)5perces Tekken6 Full Trainer kamerás de leshatö
  • Fido4life
    Jó van de erről még Trailer se jöt ki..(csak egy Jines CG) Na mindegy fejezzük be ?PP