357
Tekken6
  • doubleW
    nevezzük át a topikot OFFTOPIKra:D
  • doubleW
    pucold a registryt, hátha
  • Dajin
    PRiVÁTBA esetleg, de akkor sem jogosit fel rá hogy folyton bunko legyél
  • God of War
    Ez még annál is rosszab nem tudod mivolt velem a mai napom.
    Ez még az átlagnál is rosszab volt pedig tudod mijen az átlag
  • God of War
    Ez még annál is rosszab nem tudod mivolt velem a mai napom.
    Ez még az átlagnál is rosszab volt pedig tudod mijen az átlag
  • God of War
    De van ijen azt irja ki hogy hogy valami kód vagy mi nem jó azt else indul szol érdet.
  • Dajin
    ballor amugy nekem is van egy fél tucat ilyen levelem töle, sokszor van rossz napja..
  • doubleW
    jovan má, hagyjátok már.(mellesleg szép csöndben hozzáfűzném, h olyan nincs, h nem lehet ujrarakni a skypeot:)
    szal, persze lehet sopronban is tekkenparty, csak én nembizti h lejárogatnék..:D
  • Dajin
    miért kell töb topikban leirnod?
    mondjuk látom má szoltak miatta, de minek kell kihangsulyozni? privátban nemlehet?
    akkor ne add kölcsön ha ennyire sért vazze, ugyis segitettem benne, énse irogatom be folyton ezt, nekedse kéne max privátban..
  • ballor
    köszönöm a privát üzenetedet, melyben leköcsögöztél
    nem is vártam mást tőled :D

hát barátom nagy vagy!

okés a téma a tekken!
  • God of War
    Téma Tekken azt hanyagoljuk egymást
  • ballor
    szerinted ez így most a teljes történetet ismerve, valakit is kissé boldogabbá tett? miért kellett ezt? miért cseszed el a saját topikodat ilyen baromságra?

köszi, hogy megosztottad azt velünk, amire írtam, hogy nem érdekel senkit
    mindegy, úgysem érted meg
  • God of War
    igen picit ideges vagyok.
    HA érdekel elmondom mért:
    A postán bejelenteték hogy sajnálom de a csomag amit küldtél elkeveredet utközbe hát itt már elégé kivoltam akadva.
    Aztán ithon mivár tesom letörölte a Skypot és nem lehet ujra telepiteni na mondom most megölöm.
    Aztán te is elkezdted a hülyeségedet nyomni de inkább hagyuk a faba azt kész
  • ballor
    picit mintha ingerült lennél... :D
    a franc sem kérdezte, hogy milyen volt a napod, hisz nem érdekel (szerintem mást sem)

azt viszont már látom, hogy szereted a topikokat ilyen szarságokkal telenyomni, csak nem értem miért?
  • God of War
    DE AKKOR MI A FAOMNAK KÉRDEZED ÁLANDÓAN VAZZE????
  • ballor
    szerinted itt kit érdekel a te szar napod? leginkább senkit
  • God of War
    Tudom hogy hazsnos volt
    nem tudom csak azért mert máma k.sz@r napom van és még ez meg most teis....
  • ballor
    ez egy igazán hasznos hozzászólás volt, gratulálok hozzá
    és miért tartozott ez a nagyközönségre? nem értem

azt sem értem, ha ismerősöd, akkor miért kell két topikban visszakérni a cuccot, holott tudod a számát, stb. nem beszélve az itteni privátról
  • God of War
    Hát ezt a mai napot má qrvára nem birom eccerüen röhej ami itt máma folyik hát a tököm leszakad
  • moralosan
    srácok, ezt privátban, vagy MSN-en :P
  • God of War
    Hát nem is, itthon is lehet 24-36órás Tekken partit nyomni akkor nem tudom ahoz mért kell lemeni Pestre?!
    U:I:Remélem a DMCt viszahozod:D
  • Dajin
    joovaann, elmondtam kismilioszor ha nemakarsz nemjösz, nemkell kifogásokat keresni, a dolgokat meg meglehet beszélni velük, meg még semmi sincs lezsirozva, szal nemtom mitaggodsz
  • God of War
    Figy nemis ismerjük öket vazze asse tudugy kit/mit merre hol keressünk szol érted lemennék de nemtudom...
  • Dajin
    sopron szép város.... amugy meg nemismerjük öket talán azér kéne megismerni őket, bár ahogy nálad dumáltunk te nemhiszem h lejöszz..
  • God of War
    Nem tuom nem is ismerjük egymást

Moralosan:azt mingyá gondoltam hogy ti sem fogtok lejönni a mikis szeméttöl elpusztitott Sopronunkba:DD
  • Dajin
    én nyáron szivesen felmeek pestre, megyünk max haverokkal, mer 16 vok/leszek nyáron, azt egyedül nembiztos felengednek:D mer nagyaza pest:D
  • moralosan
    Ezért jó a TFT lol :D.
  • moralosan
    Érthető, de akkor azt sem várd el, hogy mi menjünk vidékre :).
  • doubleW
    dehogynem...
    dajin felrángat.te meg őt.ennyi.
    mondjuk 24-36 órás partyt nem szabad kihagyni!:D
    ja, amugy ugy begyulladt a szemem...ááá.nagyon szar, tiszta vörös és kb a felére összement.(a bal).totál szar.
  • God of War
    Hát akkor számomra tabu ez a party mert hogyha Pesten lesz én azé felnem megyek hogy tekkenezek egyet:P:P
  • moralosan
    Kompromissszumok nélkül nincs szervezés, ez egyértelmű... Ha több budapesti akar részt venni, mint vidéki, akkor Budapesten lesz... Mondjuk fura dolog ez az egész :P.
  • Dajin
    sztem csak nyáron lesz, mer még megy az érettségi, meg nálunk is vizsgaidöszak van stb stb, meg megkell szervezni gow, nemcsak ugy megy ám, mivan ha neked kell utaznod...
  • God of War
    Hétfőn:DDD:DD
    Én a 12.kolinál vagyok.
    Mikor lesz má TEKKEN PARTY?:D:DD:D
    Má kiváncsi vagyok rátok hogy toljátok:D
  • doubleW
    namivan?:D
  • doubleW
    nem, még nem, mondhatni az elején vok.a viziszörnynél.nyomtam, aztán haver kölcsönkérte, aztán elkezdtem mással jáccani, meg lett psp, és visszakaptam, azóta ott pihen a polcon.majd egyszer nekiesem
  • God of War
    egyébként a SOTCust végig nyaltad?
  • doubleW
    ja,csak erős idegzetüeknek.(ettől ugyis legyengül vagy összeroppan:D)
  • God of War
    akkor én nem probálom ki mert baj lesz belöle:D:D:D
  • doubleW
    iszonyat idegesítő, és egszerűen sztem direkt erre csinálták, hogy szétbassza az idegeid.az egyik ellenfél kb olyan, mint T5ben jinpaci.ha nem kapod el kezdésnél az egyetlen pillanatot, amikor megütheted(persze ha sikerül, perfektre kell végigverned, különben véged), természetesen egyből nekedjön, és vége, nem tucc mit csinálni, végig gyap, fel se tudsz állni, küldi a következő kombót.
    amúgy ilyen uccai harc filing, felvehet a tárgyakat, és azzal őlheted az ellent.
    nem lenne rossz, ha fer(mint korrekt) lenne a játék.:D
  • God of War
    Tiszta én:D
    AZ egyébként mijen gém?
    Én is igy vagyok a SOTCal Dajin tudja akkor mijen vagyok igaz Dajin 9.koli emléxel?:D