NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rushman
nem magyar

Mivan?...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bodesz
éljenek a cserék xD.csak h véletlen se legyen IRL hangulata 😄 ^.^

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
na jaj lehagytam a végérõl h sry nem oltásként hoztamfel

bodesz
na jaj lehagytam a végérõl h sry nem oltásként hoztamfel

bodesz
okoska...mvp=most valuable player.nemtök8 h potg vagy mvp?az meg levágós h 1meccsre gondol nem a PO mvp re vagy a szezon MVPjére...

bodesz
nincsbenne Webber leigazolása se a GSW-IND csere :S

rushman
olvass vissza

Hali.
Új vagyok itt és lenne egy kérdésem. Hogyan lehet váltani egy játékos x-factorjai között. Pl.: Kobe Bryant Highflyer és ha azt akarom hogy outside scorer legyen mit kell tennem?
Alap beállítású billentyûzeten játszom.
FrezeR
off:
Kwarme Brown jelenleg sérült

Ok, majd meglesem a linket és thanks!<#wave>

Jó, mostanában nem nagyon követtem nyomon az NBA-t, szóval nem tudtam, hogy 8-kor adták. Legközelebb figyelek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rushman
Én ezt használom

a meccs valamikor este nyolc körül kezdõdött

Thanks!<#wave>

Nem szoktam frissíteni, jó ez nekem így. Amúgy hol lehet? Ha mégis a kívánsciságom rávenne, csak azért kérdem.

Sajnos nem láttam. Mostanában elfáradok a kemény napok után és legkésöbb hajnali egyig szoktam lenni. Nem tudom, mikor volt a mecs :S.

rushman
nah
MVP <> POTG (player of the game)
Reorder roster nincs dynasty módban (sajnos) helyette van player rotation (szerencsére) ahol be lehet lõni hogy ki hány százalékban kezdjen, illetve ugyanezt a pályán töltött idõben.

megjegyzés:
nem frissíted a rostert?! nem láttad tennap a LA-SA meccset (bryant eszméletlen volt megint) a sporttv-n? Már Bynum kezd Kwarme Brown helyett (illetve lehet hogy trade volt?)<#confused>

Jah és B. Cooknak ez a második, vagy harmadik meccse és már az elsõn, vagy másodikon MVP lett<#eljen> és most is jól teljesített<#eljen>. Egyszer így a gép rakta be magától egyszerûen a muksót és néztem is, hogy hova tûnt Odom. Reorder dolgot nem találtam, mint a 2006-ban, hogy állítgassam a kezdõt és a tartalék csapatot; így mecs elõtt mindig megnézegetem, hogy hogyan is néz ki a kezdõ öt. Ha tudjátok, hogy merre van ilyen reorder dolog, akkor írjátok meg pls. Odomnál jobban teljesít Cook annak ellenére, hogy overálja 70 azt hiszem... de majd megnézem mégegyszer.

Nah íme a tegnapi meccsem, ahol Parker lett az MVP és highflyer volt az x-factorja<#eljen>.

rushman
Ott már próbáltam se sajnos nem sikerült! Esetleg ha tudnál küldeni egy linket azt nagyon megköszönném!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Váááá! Tegnap ismét nyomtam LA-el és az Indianát fogadtam. Simán nyertem, de az a vá, meg lol; hogy Smush Parker xfactor (ez nem lol) és a végén, mikor aktiváltam, akkor highflyer lett lol. Meglepõ, ugyanis nem nagyon gondoltam volna, hogy egy irányítóra, ráadásul olyan kaliberûre, mint Parker rányomja a highflyert. Akkorákat zsákoltam a végén és MVP is lett!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Majd du-tán berakom a csapat statját.

rushman
sajnos a 2007-ben nincs, de az nlsc fórumán az összes le van írva. (angol keress rá a playcall kifejezésre)

Igen volt! Én is emlékszek rá! És az nekem nagyon tetszet ezért kérdezem, hogy esetleg valaki nem tud valamit ebben segíteni?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

VinylToy
Asszem a 2000-ben még volt ilyen!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet olyan támadási taktikákat találni, ahol rajz is van a támadáshoz! Ezt úgy értem, hogy egy bizonyos támadásnál ki adja, az elzárást vagy kipasszol kinek és kidobja a labdát!
Remélem érthetõ voltam!?😊

rushman
szal itt, mert hotlink nem mûxik
NLSC

rushman
nah mi van? senki sem tolja?

Itt van egy fss mozgás elõhívási lista:

én ezeket nem mind ismertem

mike0013
:o, jah jó, köszi😊
és valaki nem tudja, hogy a 2k7-ben lehet-e cselezni😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

rushman
én a live 07-rõl beszélek

mike0013
:o
és a 2k7-be hogyan lehet ezt, mert én nem találom benne...
amúgy, nem tudom mit szeret benne tesóm😊
sztem is jobb a kis joystickal😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

rushman
cselezni?
freestyle superstar control! egy valag csel + drop step + pro hoop
nyilakkal?
mármint gamepadon nyilakkal? lehet, szokás kérdése, nekem szétnyírja a hüvelykujjam.<#szomoru1>

mike0013
pff, kalap szar a 2k7😞
nem tudom vagy én vagyok láma, vagy télleg nem lehet cselezni:S
controlsba sehol nincs szó róla, már minden gombot megnyomtam stb...
+ maga a játékélmény is elég ratyira sikeredett...
ezzel szemben vajh milyen a live07?😊
lehet benne cselezni😊?
meg tesóm kérdezi, hogy lehete a "nyilakkal" (analóggal) irányítani😊?

rushman
cris bosh vagy amare stoudemire esetleg steve nash?

hello! Érdekel itt vkit egy Dirk Nowitzki mez 6000+postaköltségért?

ha igen akkor írjon a [email protected] megbeszéljük a részleteket...

és bocsi az OFFért...

üdv
mike0013
😊
akkor jóóó😄
köszi😊

N1ggA
igen

Spread De Love!

mike0013
váá, holnapra lejön az NBA 2k7😄
fain lesz, kiváncsi vagyok, hogy jobb-e mint a Live 07...

webibebi
na ezt hülyén írtam😄 amõgy mindig superstaron tolom

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
azon tolom mindig superstaron

Amúgy melyik is az alley-op gamepadon? :S Mert olyan hülye passzokat ad, ha megnyomom és soha nem tudom pontosan, hogy melyik is.... nagy ívû passz a társnak és nem be a palánkhoz, hogy betömje.

Azt hiszem all-staron tolom, vagy a felette lévõ fokozaton - kivéve, ha az nem a legmagasabb, mert akkor eggyel alattival lévõn... nem emlékszem a fokoztokra és rég játszottam meccset, sry -, de, ha átváltja a freestyle tulajdonságokat három pontos dobóra, akkor nem lehetetlen. Szerintem Kobeval én is dobtam ennyit, de majd legközelebb figyelek rá, ha ezt se felejtem el.

FrezeR
te sem superstar-on nyomod úgy sejtem 😛

webibebi
ki menniy triplát dobott 1 meccsen?? nekem 21 a rekordom LeBronnal😛

rushman
milyen gamepad?

Fókameister
Dikembe Mutombo a 2. a blokkolók ranglistáján mivel a Los Angeles elleni 5 blokkal sikerült maga mögé szoritania Karrem Abbdul Jabbart. Szép volt Dikembe<#taps><#taps><#worship><#worship> Hajrá Rockets

császtok!!!

az lenne a problémám h ha elinditom gamepaddal a játékot akkor a játékos akivel vok össze-vissza futkároz...

Ha valaki tudja a megoldást vagy lenne ötlete az irjon!
NBA Live 07 soundtrack - letöltés 2dik hsz aljánál lévõ link

Akit érdekel. Nekem már megvan egy ideje és jó<#eljen>.

Pirateclub-n lelehet szedni normálisan is, csak most úgy néz ki szar az oldal.

FrezeR
visszaolvasás rulez...

MÁS:

itt egy kis program amivel át lehet konvertálni a játék zenéit wav-ba hátha jól jön valakinek 😊 zenekonvertálás

remus500
hello++!!!!!
van a 07-hez magyarítás ha van valami pls erre a címre vagy ide.thx
[email protected]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Miért nem? :S Momemtum display tehát az a piros izé felûl mecs közben, mikor a csapat nagy hajrában van épp? :S Most már megy, vagy még mindig nem megy az xfactor neked?

Nem tudom mi lehet, sry... talán a többiek majd.

rushman
most egy kicsit utánaolvastam:
azt írják, hogy a momentum display a csapat rohanását mutatja, amikor megjelenik, akkor az xfactorral dobni kell 1-2-t aztán már unlockolni is lehet.
Amit te mondasz, azzal meg az a baj, hogy nálam általában Bargnani az xfactor, többször is dobtam vele 20pont fölött meg 10 körüli lepattanó, mégsem engedte unlockolni.