956
-
Monoton #796 thx sikerult :) -
#795 valahol #750 körül -
#794 beállítottad meccs előtt az aktuális konfigodat? Freezer már kitárgyalta ezt a témát lejjeb olvass vissza, hátha te is ebbe a hibába esel. -
Monoton #793 785 re valaki?
vagy nemkompatibilis? -.-
mert állítani tudom a gombokat a beállításoknál de nem használhato O_o -
#792 mind1 köszi,közben megvan hogy melyik fájlok hiányoznak -
#791 hát nálam a modok miatt van egy valag .ebo meg .fsh
-
rokker4life #790 :{{{{ -
#789 huhh srácok kéne egy kis segitség....véletlenül letöröltem az sgsm mappábol vmiylen fájlt,csak nemtom melyiket:D
légyszi hasonlitsátok már össze a tiétekkel,itt van az enyémről kép:
szal a kérdésem az hogy milyen fájl hiányzik:d -
Attlen #788 És ha vége egy szezonnak és a playoffnak akkor hivhat másik csapat? Ha igen akkor a playoff után melyik honapba fog hivni? -
#787 dobd ki a szájteket -
#786 a szezon az egy szezonig tart értelemszerüen és nincs menedzserkedés a dinaszti pedig hosszú hosszú évekig menedzserkedéssel fűszerezve. -
Monoton #785 hali
van nekem egy saitek p480 as gamepadom amivel nem akar mukodni a gém?
ötlet? -
#784 hello!dynasty mód és a szezon közt mi a különbség? -
#783 alapból nincs visszajátszás. ha meg akarod nézni rögtön akkor meg kell nyomni utána az egyik gombot talán a dunk-ot de nem tuti. és akkor visszajátszhatod ahányszor akarod tehát ahányszor megnyomod :) -
Korika #782 SZIASZTOK!
Az a problémám, hogy pl. amikor zsákolok vagy valami szép "mutatványt" mutatok be, akkor nem ismétli meg magától? Ezt hol tudnám beállítani?
Mert egyik barátomnál játszottam múltkor PSP-n, és ott visszajátszotta...
Előre is köszönöm a segítséget! :) -
Attlen #781 Hello az lenne a kérdésem, hogy ha valamelyik csapat hiv hogy megyek oda edzsőnek akkor azt mikor teszi meg playoff után milyen honapba?? -
#780 www.nba-live.com www.fbl.jatekok.hu -
#779 tudtok egy jo oldalt ahol mindenféle dolgot le lehet tölteni? (itt egy fifa hungary szintüre gondolok) -
Dexantreal #778 Nem mondtam én azt, hogy nehéz betenni. Csak egyszerűen, ha eljátszogatok az alappal patchek nélkül és ráadásul mostanában ritkán, akkor meg minek tegyem fel azt a sok (vagy mennyi) patchet? Jó ez így is. Azonban neked is igazad van, hogy biztos javítanak rajta és jó és, hogy ki így, ki úgy akarja. -
#777 szerintem meg feldobja a játékot egy pár patch. gondolok itt a grafikai megoldásokra, új fények, új háló, mezek, arcok, cipők stb. és nem is nehéz betenni :) de mindenki a maga szájíze szerint csinálja nyilván -
Dexantreal #776 Ja. -
#775 Én jáccok vele sokszor,és elvagyok én is mindenféle patch nékül.Jó ez így... -
#774 xbox360 -
Dexantreal #773 Érdekes cucc lehet, de nekem nem kell. Még mindig alap NBA és semmi patch és elvagyok vele. Bár mostanában ritkán játszom a játékkal. -
#772 létezik de nem izzadnak a játékosok csak a kezükün és lábukon látszik izzadtság és hogy az arucok látszódjon az izzadtság mineden játékosnak kikéne cserélni az arcát azért ezt nem csinálják meg.szal nem izzad csak úgy néz ki -
#771 pedig van:D találtam is valami liton vagy mi a franc a neve -
Dexantreal #770 lol... ilyenről se hallottam még. -
#769 cső olyan add on hol van vagy mi a neve amibe az van hogy pl izzadjanak a játékosok mert képen láttam de nem találom
köcce -
#768 steal-el kell védekezni, amikor nyúlkál a labdáért és megpróbálja elvenni -
Korika #767 Ok, köszi.
Amúgy leírja nekem valaki, hogy amikor az ellenfél támad mivel kell védekezni? Mert beállítotam mindent, de nem tudom elsajátítani. Pl, hogy a steal vagy mi mit jelent meg iylenek.
Előre is köszönööm!!! -
#766 Igen, az! -
Korika #765 Gondoltam, hogy nem állnak szobrot :D
Amúgy nekem csak olyan van, hogy TURBO, az lesz az? -
#764 amelyikre állitottad azzal a gombbal:) nézd meg a billkiosztásodat -
#763 Mindig futnak a játékosok! :) Gyalogolni nem szoktak a pályán. Gondolom a SPRINT-re gondolsz, amikor kicsit jobban, gyorsabban fut, de akkor értelemszerűen gyorsabban/jobban fárad is a játékos! -
Korika #762 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy, hogy van a játékban az h futás?? Sehogyse bírok rájönni.. :S -
#761 itt -
C Ronaldo07 #760 hy vki nemtud nekem mondani olyan oldalt ahonnan arc javításokat lehet letölteni?leginkább Jermaine O'Neal javítás kéne -
Dexantreal #759 ... a 21. században az embe pont nem a legegyszerűebb megoldást veszi észre, ami az orra előtt terpeszkedik. -
#758 segond, jó játékot ;) -
#757 úúúúúú tényleg."bullentyűzetet ábrázoló ikonr"
ez kellett.köszi és bocs a lámaságért