NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
azért nem vagy semmi 😊 hát nézz már szét rendesen! ráklikkelsz a bullentyûzetet ábrázoló ikonra és bejön a profilválasztó ablak. a nyilakkal balra és jobbra viheted amig meg nem találod az elmentett profilod. nehogy már ezért ne játsz :S

VinylToy
<#lama>
Persze biztos az EA ekkor szar, nem is te!<#hehe>
<#lama>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jbal
na mindegy nem is érdekel már a játék.köszi a segítségeteket.

jbal
hát ez nekem nem megy.nem tudom mármit csináljak ezzel.beállítom a bill-t,elmentem.beállítom a profilomat és ugyanúgy az X-el kell passzolni.
"kiválasztod a profilodat a billentyûzetnél."hol?a meccs beállításoknál a settingsben?próbáltam már.na mind1 játszok így.nem igaz hogy az EA ekkora szar.

jbal
köszi.akkor átállítom elmentemjbal néven.csinálok egy profilt és kiválasztom.oké

FrezeR
szépen beállitod a billeket. aztán elmented újként. adsz neki egy neet. majd amikor jön a meccs szépen kiválasztod a profilodat a billentyûzetnél. ennyi! mert ha nem választod akkor nem azd adja be neked és azért más mint amit beállítottál. a faultokat meg vedd le szépen alacsonyra.10-20 max 20-30 közé elég.

jbal
nem.a jbal az csak a profilom volt.hát akkor ez még mindig nem megy😞

jbal
na kaptam egy másik cracket így jó nem szabálytalankodik.de lehet h csak a Q betû miatt volt amit nyomtam.a bill beállítás:már választhatok none és jbal között jbalra teszem de nem változik mégse.

jbal
van eg olyan érzésem hogy amit beállítok az optionsban az nem ér semmit.mintha be sem állítottam volna.azt a profilt hol lehet elmenteni amit FrezeR mondott?

jbal
levettem hát nemtom.így is van bõven.nektek jól megy?esetleg valami patch kell?

rushman
levegõben ütközéskor falt: in air collision foul
dobáskor falt: shooting foul

...értelemszerûen

rushman
vedd vissza: charge/block foul

jbal
hát ez hihetetlen.még mindig.aki ki van jelölve játékos azon kívül a játékosaim maguktóül szabálytalandkodnak.egyfolytában odateszik a kezüket és mindig lefújja.erre nincs valami?nagyon idegesítõ.így élvezhetetlen a játék

jbal
a charge/block foul frekvenciát leveszem.kb.mennyire?
ja és az irányításnál.ott amikor beállítom van save as elmentem.máshol is el kell?hol?

hi! A javító patchet honnan tudom leszedni?Köszi
(pontos linket légyszi!😊 )
jbal
köszi.akkor nem a controlt hanem az egész profilt.értem.kössz.és kb.mennyire vegyem le ti mennyin játszotok?

FrezeR
talán el kellene mentened a profilt nem?😊 a másikra meg: a gameplay settins-ben állítsd kevesebbre a faultok mértékét

jbal
ja és az mér van hogy egyfolytában szabálytalankodnak a játékosaim?minden támadásukból büntetõ lesz

jbal
Sziasztok!
miért nem lehet beállítani a bill kiosztást?átállítom de marad a régi.nincs kedvem az X-el passzolni.Kössz!!!

Sziasztok

Kérdés: Haveromnak Dual Action-je nekem meg Rumblepad 2 van. Bedugtuk mindegyiket a gépbe hogy nyomunk egyet egymás ellen de a gép csak egyet ismert fel, ez a NBA 07 hibája vagy a windows nem tud két controllert kezelni vagy az a gond hogy a két controller ugyanazt a drivert használja?

Valakinek ötlete a megoldásra?

Köszi
bodesz
azért nba live 2003 és 2004 után nincs jobb 😄
ez egy rakás fos xD.najó nem de vannak érdekes dolgai pl 3as dobás netes gameban 0...véletlen is csak alig dobják be a 3ast.a patchrõl meg ne is beszéljünk kb semmit nemjavítottak semmin... :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sziasztok! Én valami bigGUI programmal tettem bele a gamába a fatigue effect és a cpu substitute freq. opciókat. Mind a kettõt 100 ra tettem de nem cserél a gép így sem. Miérrrrrr? A hivatalos patcheket csak eredetire lehet feltenni?
Hello freestyle superstarba hogy kell feldobni a labdát?:S

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

szanics
bakker! éppen kezdtem élvezni, erre beszart a gépem...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Vinsanity15
Most a patch után sztem a legjobb NBA !Pláne ugy ha All Star fokozaton jáccod,7 perces negyedekkel.nah így még reális is

Vinsanity is back!!

McGrady
köszi szépen! :-) ti milyennek találjátok a játékot?

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

McGrady
sziasztok!
érdemes leszedni a játékot? fõként arra gondolok, hogy vannak-e új mozdulatok, zsákolások, ilyesmik, ami miatt jobban élvezhetõ mint elõdei 😊 ha esetleg tudtok ingame video helyeket, valaki tud küldeni linket? 😊 köszi!

Kuss!-magyarázta.

szanics
írtam privátot

Hello én probálok Dynastiba igazolni de azt irja, hogy: Message Center over the next few days for a reply, amugy a roster manamgementnél vagyok ott a free agents de ugyanezt irja a roster management/trade player lécci segitsetek...

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Trade Player?

szanics
Lehet, én most cseréltem. Raja Bell helyett Bobby Jackson érkezett. 😄

AMugy dynastiba hogy lehet játékosokat cserélni mert nekem nem engedi illetve venni hogy lehet?

szanics
Köszönöm.

bodesz
általában a jó statok miatt csak olyan 7-8 percel szoktak játszani dyn be is.mert túl nagy pontok lesznek stb.bár én cpu ellen 7perces negyedekkel multkor dobtam 150pont körülit xD
ez a cpu nem nekem való 😮 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
nlsc rostert szedd le és csináld meg a cserét.meg minden cserét v nemtom.nba.com ról nézdmeg cseréket igazolásokat stb.énis eztszoktam.nemcsinálank minden nap más rostert 😊

rushman
1. Pro-Hoop, Drop-Step állítsd magasabra (vagy vedd vissza a CPU-nál) a gameplay settings->user résznél. Továbbá játszhatsz még a boundary force field-del, ami a játékosok közötti "ütközési határvonal"-at adja meg. Tehát ha magasabb, akkor az ellen nehezebben meggy el melletted.
2. Gamepadnál: nyomva kell tartani a Superstar buttont és le kell nyomni a jobb analóg kart. (tehát tengelyirányban le), ha nem érthetõ nézdd meg a whats new menüpontnál a csákó elég érthetõen elmagyarázza.

Az FSS movelist a #683 hsz-ban van linkelve

szanics
Köszi.
Akkor a legégetõbbekkel kezdem. 😄

1. A ziccerek lendületes befejezését a gép tökéletesen meg tudja csinálni, nekem valamiért nem megy. Betörésnél vagy akár gyorsindításnál is rengeteg alkalommal történik meg, hogy sima ziccert lendületbõl kéne megoldani - 1-2 méteres lemaradással érkezik egy már megvert védõ -, de lassan teszi fel, blokkolják, esetleg megtámasztják és kimarad.

Ilyenkor én általában a turbót tartom lenyomva és a ziccer/zsákolás gombot, a dobás befejezéséig. Mi lehet a gond?

2. Hogy tudok váltani a Superstar mozdulatok között? Mert pl. Marion két támadó kategóriában is penge - spec. dobások és high flying vagy mi -, de csak az egyiket tudom használni meccs közben.

Köszönöm elõre is.
Egyébként azonnal Dynasty Mode persze 😄, Phoenix Suns, 12 perces negyedekkel. Elsõ meccs bukó Lakers ellen kb. 10-zel, második viszont a Clippers ellen már siker, 131-119.

rushman
be kell tölteni a fõmenüben, és csak új dynasty mód kezdésekor lép életbe, sajnos ezt máshogy nem lehet megoldani

rushman
tedd fel nyugodtan

ja értem kösszi😊 nekem olyan kénne ami a legutobbi és benne van az Iverson igazolás😊

bodesz
soksok roster nem ilyen játékra van tervezve hanem netes ligáknak csinálták.sajnos

Illetve betöltöm elõtte de nincsenek a játékosok átigazolva😊

Hello a Roster405.part1 patcóh van fent a saves mappába egy fájl azt betöltöm a fömenübe jó is de, DYNASTY modba nem tölti be valami megoldás? SEasonba igen..

szanics
Sziasztok!
Több kérdés is felmerült bennem a játékkal kapcsolatban néhány órányi játék után, de ezek rutinos NBA-játékosok számára blõdségek lehetnek, úgyhogy senkit nem idegesítenék velük.
Tudtok mondani egy bejáratott fórumot, ahol minden alapinfó részletesen le van írva?
Köszi!

rushman
meccs elõtt mikor kiválasztod melyik csapattal leszel be kell állítani az elmentett saját konfigot (kattints a billentyûzetre)

sziasztok! Lenne egy problémám a gamell. Beállítok egy billentyûkonfigot, és mikor elindítok egy meccset akkor ismét az alapot hozza be és azzal kell játszani. Nem tudnátok ebbe segíteni h kellene megoldani h a saját beállításommal tudjak játszani?
Kösszi elõre is!
Képzeld, azt tudom, d akkor se lehet kibogózni a dumáidból - legalábbis az elmúlt 5-6 hsz-bõl, amit lehetett volna egybe is sûríteni -, hogy mit akarsz 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bodesz
nemtod miaz az IRL?????
tudnod kéne még FBL es is voltál xD

Mi nem magyar, mirõl van szó?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!