NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze biztos az EA ekkor szar, nem is te!<#hehe>#hehe>
<#lama>#lama>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"kiválasztod a profilodat a billentyûzetnél."hol?a meccs beállításoknál a settingsben?próbáltam már.na mind1 játszok így.nem igaz hogy az EA ekkora szar.
ja és az irányításnál.ott amikor beállítom van save as elmentem.máshol is el kell?hol?
(pontos linket légyszi!😊 )
miért nem lehet beállítani a bill kiosztást?átállítom de marad a régi.nincs kedvem az X-el passzolni.Kössz!!!
Kérdés: Haveromnak Dual Action-je nekem meg Rumblepad 2 van. Bedugtuk mindegyiket a gépbe hogy nyomunk egyet egymás ellen de a gép csak egyet ismert fel, ez a NBA 07 hibája vagy a windows nem tud két controllert kezelni vagy az a gond hogy a két controller ugyanazt a drivert használja?
Valakinek ötlete a megoldásra?
Köszi
ez egy rakás fos xD.najó nem de vannak érdekes dolgai pl 3as dobás netes gameban 0...véletlen is csak alig dobják be a 3ast.a patchrõl meg ne is beszéljünk kb semmit nemjavítottak semmin... :S
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Vinsanity is back!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
érdemes leszedni a játékot? fõként arra gondolok, hogy vannak-e új mozdulatok, zsákolások, ilyesmik, ami miatt jobban élvezhetõ mint elõdei 😊 ha esetleg tudtok ingame video helyeket, valaki tud küldeni linket? 😊 köszi!
Kuss!-magyarázta.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
ez a cpu nem nekem való 😮 😊
2. Gamepadnál: nyomva kell tartani a Superstar buttont és le kell nyomni a jobb analóg kart. (tehát tengelyirányban le), ha nem érthetõ nézdd meg a whats new menüpontnál a csákó elég érthetõen elmagyarázza.
Az FSS movelist a #683 hsz-ban van linkelve
Akkor a legégetõbbekkel kezdem. 😄
1. A ziccerek lendületes befejezését a gép tökéletesen meg tudja csinálni, nekem valamiért nem megy. Betörésnél vagy akár gyorsindításnál is rengeteg alkalommal történik meg, hogy sima ziccert lendületbõl kéne megoldani - 1-2 méteres lemaradással érkezik egy már megvert védõ -, de lassan teszi fel, blokkolják, esetleg megtámasztják és kimarad.
Ilyenkor én általában a turbót tartom lenyomva és a ziccer/zsákolás gombot, a dobás befejezéséig. Mi lehet a gond?
2. Hogy tudok váltani a Superstar mozdulatok között? Mert pl. Marion két támadó kategóriában is penge - spec. dobások és high flying vagy mi -, de csak az egyiket tudom használni meccs közben.
Köszönöm elõre is.
Egyébként azonnal Dynasty Mode persze 😄, Phoenix Suns, 12 perces negyedekkel. Elsõ meccs bukó Lakers ellen kb. 10-zel, második viszont a Clippers ellen már siker, 131-119.
Több kérdés is felmerült bennem a játékkal kapcsolatban néhány órányi játék után, de ezek rutinos NBA-játékosok számára blõdségek lehetnek, úgyhogy senkit nem idegesítenék velük.
Tudtok mondani egy bejáratott fórumot, ahol minden alapinfó részletesen le van írva?
Köszi!
Kösszi elõre is!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
tudnod kéne még FBL es is voltál xD
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!