NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
+fav-ban van a topik szal látom rögtön ha ir vki😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

N1ggA
váó te aztán gyorsan válaszolgatsz 😊

Spread De Love!

báttyó02
<#eljen>

N1ggA
7

Spread De Love!

báttyó02
hány perces negyedekkel?

N1ggA
Élvezetes meccs volt, jól megizzadtam a végére 😊 Amúgy Malone lett a meccs embere. 11/11 volt a FG%a, csak utána nem ment vele a dobás

Spread De Love!

rushman
NINCS, NEM VOLT és NEM LESZ magyarosítás ehhez a játékhoz, a világon mindenhol az angolt használják a kosárlabdában

rushman
a roster update-t be kell tõtteni a load/save menüben, és csak új szezon/dinaszti indulásakor használható
a grafikai modokat meg csak simán be kell másolni a gyökér\sgsm mappába

Fókameister
szerintem a telepitésen felül még felül is kell irni a régi fájlokat de nem biztos

Fókameister
nincs magyarositás minek lenne?

Sziasztok magyarítást hol tudok leszedni a játékhoz?
N1ggA
hello. lenne egy problémám. letöltöttem roster updatet, néhány skint stb. telepítõsök voltak. fölraktam, de semmi sem változott. mi lehet a baj? elõre is köszi a válaszokat

Spread De Love!

trogerzsiger
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1179595408 gyertek !!!

trogerzsiger
probáljatok más verziót. szerintem..

trogerzsiger
kérdezz szerintem a SEGÍTSÉG topikban, ott biztos tudnak segíteni.a topik

ez az amit nem tudok kideríteni mert annyira nem vágom én ezeket a dolgokat 😄 azér írtam ide, hátha itt tud valaki segíteni...
trogerzsiger
nem lehet hogy a billentyûzetet nem bírja a sok gombot?

báttyó02
szevasztok

csináltunk egy mini bajnokságot multiba,de van egy olyan gondunk hogy meccs módba állandoan megszakad a játék,akárkivel tolom
1vs1-be még jó,de meccsen változó hogy mikor,van hogy rögtön az elején,van hogy 2.negyedbe de mindig megszakad:S
rip-es játékunk van mindegyikünknek,nektek nem szokott igy megszakadni?
itt tényleg csak arra tudok már gondolni hogy a rip miatt,dehát akkor else kéne indulnia online...

Hello!

Lenne egy olyan problémám a játékban, hogy egyszerre nem tudok több gombot lenyomva tartani. Pl ha nyomom a jobbra+fel nyilakat és akarok csinálni egy cselt akkor egyszerûen megáll a játékos. Vagy ha nem szemben állok teljesen a palánkkal és úgy megyek rá ürese és nyomok két irány nyilat meg mondjuk egy freestyle gombot akkor is megáll és beérnek az ellenfél játékosai és buktam a tiszta helyzetet 😄 nem tudjátok h ez mitõl lehet? Ja lecseréltem a billentyûzetemet vezeték nélkülire és azóta csinálja ezt! De nemwm találtam se a vezérlõpultban sem a játék beállításinál erre vonatkozó beállítást...
Elõre is köszi a segítséget!
Fókameister
szedd le ujra a hibás részt

segítsen valaki!!!!
hali egy kis segítség kellene leszedtem és a 9-es darabra a winrar crc hibát ír mit tudnák vele kezdeni?
Szevasztok skacok!!Új vagyok itt,de az NBa-t nyomatom(régóta)!Én megdobtam az NBA 07-t egy pár patch-el és így naon tetszik!De a kérdésem az lenne h ha szerkesztek egy játékost akkor az idegenbeli cipõt mé nem tudom lecseréltetni?mindig visszaugrik az eredetire!Ötlet?Köszi a segítséget!
Mrena
Vince Carter topic

Én meg nem tudom vállalnám-e :SS.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trogerzsiger
nos a szmájlit én sem tudom hogy mire értettem. Én egyedül nem szeretném indítani. Valaki nem akar velem?

mind1 megvan... 😊

hello! a grafikát hol lehet állítani?

Mrena
NBA STREET V3

Felõlem, de nem vágom az idióta szmájlit, hogy mire érted. Bár én inkább nem indítanék, esetleg te, mert én alig játszom a 07-tel. Nem nagyon jön be ez a mostani nekem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

báttyó02
áhh...vmit javult a gamefixel,de ez hihetetlen ratyi :S
elöbb probáltam játszani,2.negyedig birtam,aztán uninstall....hihetetlen h mennyire elrontották😞 maradok a 06nál..

trogerzsiger
Dexentreal nem índítunk közösen egy nba07 bajnokságot?<#idiota>

Nem vagy béna, ez a mostani nem lett valami jó. Nagy ritkán játszom vele csak. Meg inkább Slam Dunk Contestet nyomok.

Lehetne egy hatalmas kérésem? Lehetnék a saját topikomba házigazda?<#wink> Szívesem kipróálnám, az egy év az megvan a regelésemtõl számítva és ez nem is olyan nagy forgalmú topik, meeg hát az tök jó lenne, ha a saját topikomba lehetnék házigazda. Viszont megjegyzem: nem fontos, csak úgy írtam a dolgot.

báttyó02
köszi,kipróbálom

Fókameister
inkább a jimmy félére a various add onok közt van asszem point guard gameplay fix a neve

báttyó02
ilyen gamefixre gondolsz?

Fókameister
hát szerintem szedd le valamelyik gamefixet az sokat javit a helyzeten meg a game speeden állits meg vedd lentebb a reach in meg blocking foul frecquencyt vagy mit és akkor nem fujnak be annyit

báttyó02
estét

na szal feltettem a 07et,06ot már szétjátszottam,gondoltam ez is legalább oylan jó lesz mint a 2006

hát nemtudom hogy én vagyok e béna,de hihetetlen hogy egy meccsen 10másodpercenként dob a gép büntetõt,labdát nem lehet lopni mert akármit csinálok vagy csak a levegõbe lóbálja a kwezét az emberem,vagy szabálytalanságot fuj be a bíró.....06ban egy meccsen ha jo formábasn voltam loptam vagy 10labdát minimum
akkor a játék tetülassu...nemigaz hogy egy iversonnal,vagy egy wade-vel nem tudom lefutni a 50es gyorsaságú centert,mert elémáll,és csak tolni próbálom mint valami dömper:|| cselezés meg szart nem ér,mert még csak el sem mozdul a gép,hogy eseteg üres helyzetbõl dobjak vagy elfussak melette.....

szal aki tud segitsen már plz hogy ezeket meglehet oldani a gameplay beállitásokkal,vagy inkább uninstall és maradjak a 06nál?! :\

szerk: ja mneg a gép olyan kosarakat ver nekem,hogy vagy 4métert ugrik a palánkig :| hát kurvajo mondhatom :| kicsit érdekes mikor 180centis gyerek leborítja oneal-t,csak mert a gép superstar tökömet használ zsákolásnál :d

Nem létezik a játékhoz magyarítás!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Kacskó Csaba
lécci segitsen nekem valaki<#confused>.NBA07 magyarosítást hol lehet letölteni

trogerzsiger
köszi

Mrena
nekem play station 2 -n van meg. kicsit bonyolult az irányítása de megszokom<#vigyor2><#hawaii>

N1ggA
akkor gondolom vista miatt, vagy sérült maga a játék. próbáld ki más oprendszerrel

Spread De Love!

trogerzsiger
Sziasztok!

mért van az hogy a meccsek utána mindig kilép a játék? azt írja hogy az nba07 exe müködése leállt. vistám van

Mrena
megvan yeee

Mrena
ja de nekem kéne telóra meg mp3 lejátszórra rakjam

Bent van a játékba. Csak fell kell oldani
Mrena
Ten Days Till - Get Them Hands Hi

Csak sehonnan nem tm leszedni basszameg<#szomoru1>

Mrena
CSá!
Nem tudjátok az intrózenének a címét?