956
-
#836 Srácok mért van az hogy leszedtem a gamet feltettem crackeltem és elinditáskor hiba üzenet jönn be és kilép
??? -
#835 #756-ban a megoldás
és nem lesz magyarosítva -
#834 Üdv. Most szereztem meg a játékot, nagyon jó. Csak egy problémám van. Nem tudom, hogyan van az irányítás. A menüben beállítom, meg hát jó lenne az is ami alapból van, de nem működnek meccs közben. Sőt, egy kis fordítás sem ártana, mi mit jelent. Magyarosítást csináltak hozzá? köszi -
Korika #833 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy, hogy bírom megcsinálni, hogy bent maradjanak a játékosok a játékban amit én csináltam?
Mert csinálok pl. 3 játékost, addig bent vannak amíg játszom a játékkal, de ha kilépek és máskor vissza lépek akkor már nincsennek benne a játékban.
Tehát nem lehet valahogy elmenteni?
Előre is köszi! -
#832 Igen, játszom ott! És azért ajánlgatom, mert ligákról beszéltetek és MO legjobb ligája az FBL! -
Dexantreal #831 Te játszol ott amúgy? Csak, mert nagyon ajánlgatod. -
#830 hi all!!! én arra élennék kiváncsi hogy az alapbeállításoknál tehát a Keyboard-nál hogyan lehet Alley-opp-ot csinálni a Dunk Contestben??? nagyon fontos lenne!! előre is köszi!!! -
#829 ismerem -
#828 Már van egy bajnokság, jelentkezz; FBL Liga -
#827 ezt fogjuk tenni -
#826 Na eddig hányan jönnének bajnokságra? -
#825 Félkomoly? Az milyen? Akkor szerezz embereket, azt nyomjatok néha meccseket... azt kész -
#824 Hello mindenki!
Egy félkomoly liga lehet hogy engem is érdekelne -
ate #823 Hali mindenkinek! Van egy kis gondom... a gép nem cserél meccs közbe. Leszedtem hozzá egy cserepatchet de azzal sem jó.Ha tudtok egy jó oldalt ahol leszedhetek egy jó patchet akkor írjátok le légyszí.Köszi!! -
#822 Ez nem lenne komoly.. -
#821 nálam is előfordult, szimuláld le, aztán a következő meccsen már simán menni fog
Liga: komoly ligában nem vennék részt (időhiány) viszont egy ilyen "félkomoly" érdekelne... -
Dexantreal #820 Azért is jobb. Nem akarlak megsérteni ezzel, de az tényleg egy első soztályú liga, bajnokság. Országos híren, szinten. Szóval ott csak tanulni lehet, meg minden ilyesmi. A másik meg az, hogy jónak ígérkezik ez a bajnokság itt sg-n tudom, hogy ilyen... hmm... fun féle lesz. Nem? Sval nem annyira komoly, mint az FBL. -
Dexantreal #819 Egyet értek. Remek liga, jó szervezéssel létre hozva és akik irányítják, értik a dolgukat, vaalamint profi játékosok vannak, vagy, ha nem is profik, de jók. A kezdők meg idővel javulnak majd. Én magam is játszottam ott, csak mivel fizetős lett - nem nagy összeg -, ezért kiléptem, mert nekem fullra nem volt lóvém és most sincs.
bodesz még mindig fizetős? -
#818 oks köszi! -
#817 az superstart hogy kell hasznalni? -
#816 [URL=http://www.sg.hu/forum.php3?cat=50] itt a lap legalján "új téma nyitása"[/URL] -
genory #815 Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom lenne , hogy a 31. meccsemet játszanám a Denverel de nem tudom mert a játék indulása előtt kilép. Valaki nem tudja, hogy miért van ez?
-
#814 Az sokkal komolyabb, szerintem -
#813 ha ligázni akartok 1szerűbb ide csatlakozni : FBL -
#812 hogy lehet saját tpoikot nyitni?:D -
#811 na marcymynatorr helyett már én írok,mert az a haveromé volt. A hamacsis ipét kell beírni a direct ipénél. -
#810 hamachival hogy kell? játékon belül nem találtam LAN módot -
#809 32ember....azt erősen kétlem:S -
#808 ajánlom figyelmetekebe ezt a topikot: nhls sg bajnokság na én ehhez hasonlót szeretnék. vajon összejövünk majd 32en? -
#807 jó én benne vok -
#806 lehet énis benne lennék...bár még nagyon kezdő vagyok:D és valszinü bulss-al lennék:P
am Fókameister: nyitni kell egy topikot saját topikokban,és oda tenni az eredményeket,meg mindent,mint az nhl bajnokságban:) -
#805 csak akkor hol tudjuk meg hogy ki mikor kivel játszik meg hasonlók? 1ébként nagyon jó ötlet -
#804 mehet! Raptors Reserved! -
#803 Direct ipé vagy hamachi, énis most másoltal nhlezek az sg bajnokságban -
#802 Ja nem, engem nem enged föl mert nem eredeti :( -
#801 Miami -
#800 nekem meg a new york -
#799 de akkor a Houston foglalva:D -
#798 lehet :D -
#797 Sziasztok!
benne lennétek egy bajnokságban?