NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am Fókameister: nyitni kell egy topikot saját topikokban,és oda tenni az eredményeket,meg mindent,mint az nhl bajnokságban😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
REAL MADRID
vagy nemkompatibilis? -.-
mert állítani tudom a gombokat a beállításoknál de nem használhato O_o
REAL MADRID
légyszi hasonlitsátok már össze a tiétekkel,itt van az enyémrõl kép:
szal a kérdésem az hogy milyen fájl hiányzik:d
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
van nekem egy saitek p480 as gamepadom amivel nem akar mukodni a gém?
ötlet?
REAL MADRID
Az a problémám, hogy pl. amikor zsákolok vagy valami szép "mutatványt" mutatok be, akkor nem ismétli meg magától? Ezt hol tudnám beállítani?
Mert egyik barátomnál játszottam múltkor PSP-n, és ott visszajátszotta...
Elõre is köszönöm a segítséget! 😊
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
köcce
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Amúgy leírja nekem valaki, hogy amikor az ellenfél támad mivel kell védekezni? Mert beállítotam mindent, de nem tudom elsajátítani. Pl, hogy a steal vagy mi mit jelent meg iylenek.
Elõre is köszönööm!!!
Amúgy nekem csak olyan van, hogy TURBO, az lesz az?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Megszeretném kérdezni, hogy, hogy van a játékban az h futás?? Sehogyse bírok rájönni.. :S