NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
lehet énis benne lennék...bár még nagyon kezdõ vagyok😄 és valszinü bulss-al lennék😛

am Fókameister: nyitni kell egy topikot saját topikokban,és oda tenni az eredményeket,meg mindent,mint az nhl bajnokságban😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fókameister
csak akkor hol tudjuk meg hogy ki mikor kivel játszik meg hasonlók? 1ébként nagyon jó ötlet

rushman
mehet! Raptors Reserved!

marcymynatorrr
Direct ipé vagy hamachi, énis most másoltal nhlezek az sg bajnokságban

N1ggA
Ja nem, engem nem enged föl mert nem eredeti 😞

Spread De Love!

N1ggA
Miami

Spread De Love!

marcymynatorrr
nekem meg a new york

Fókameister
de akkor a Houston foglalva😄

Fókameister
lehet 😄

marcymynatorrr
Sziasztok!

benne lennétek egy bajnokságban?

thx sikerult 😊

REAL MADRID

rushman
valahol #750 körül

rushman
beállítottad meccs elõtt az aktuális konfigodat? Freezer már kitárgyalta ezt a témát lejjeb olvass vissza, hátha te is ebbe a hibába esel.

785 re valaki?

vagy nemkompatibilis? -.-

mert állítani tudom a gombokat a beállításoknál de nem használhato O_o

REAL MADRID

báttyó02
mind1 köszi,közben megvan hogy melyik fájlok hiányoznak

rushman
hát nálam a modok miatt van egy valag .ebo meg .fsh
<#nemtudom>

:{{{{

báttyó02
huhh srácok kéne egy kis segitség....véletlenül letöröltem az sgsm mappábol vmiylen fájlt,csak nemtom melyiket😄
légyszi hasonlitsátok már össze a tiétekkel,itt van az enyémrõl kép:

szal a kérdésem az hogy milyen fájl hiányzik:d

És ha vége egy szezonnak és a playoffnak akkor hivhat másik csapat? Ha igen akkor a playoff után melyik honapba fog hivni?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

báttyó02
dobd ki a szájteket

FrezeR
a szezon az egy szezonig tart értelemszerüen és nincs menedzserkedés a dinaszti pedig hosszú hosszú évekig menedzserkedéssel fûszerezve.

hali

van nekem egy saitek p480 as gamepadom amivel nem akar mukodni a gém?

ötlet?

REAL MADRID

derley
hello!dynasty mód és a szezon közt mi a különbség?

FrezeR
alapból nincs visszajátszás. ha meg akarod nézni rögtön akkor meg kell nyomni utána az egyik gombot talán a dunk-ot de nem tuti. és akkor visszajátszhatod ahányszor akarod tehát ahányszor megnyomod 😊

SZIASZTOK!

Az a problémám, hogy pl. amikor zsákolok vagy valami szép "mutatványt" mutatok be, akkor nem ismétli meg magától? Ezt hol tudnám beállítani?
Mert egyik barátomnál játszottam múltkor PSP-n, és ott visszajátszotta...

Elõre is köszönöm a segítséget! 😊
Hello az lenne a kérdésem, hogy ha valamelyik csapat hiv hogy megyek oda edzsõnek akkor azt mikor teszi meg playoff után milyen honapba??

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

versacce
www.nba-live.com www.fbl.jatekok.hu

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

tomee14
tudtok egy jo oldalt ahol mindenféle dolgot le lehet tölteni? (itt egy fifa hungary szintüre gondolok)

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Nem mondtam én azt, hogy nehéz betenni. Csak egyszerûen, ha eljátszogatok az alappal patchek nélkül és ráadásul mostanában ritkán, akkor meg minek tegyem fel azt a sok (vagy mennyi) patchet? Jó ez így is. Azonban neked is igazad van, hogy biztos javítanak rajta és jó és, hogy ki így, ki úgy akarja.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

FrezeR
szerintem meg feldobja a játékot egy pár patch. gondolok itt a grafikai megoldásokra, új fények, új háló, mezek, arcok, cipõk stb. és nem is nehéz betenni 😊 de mindenki a maga szájíze szerint csinálja nyilván

Ja<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Balintrial
Én jáccok vele sokszor,és elvagyok én is mindenféle patch nékül.Jó ez így...<#smile>
rushman
xbox360

Érdekes cucc lehet, de nekem nem kell<#hehe>. Még mindig alap NBA és semmi patch és elvagyok vele<#eljen>. Bár mostanában ritkán játszom a játékkal.

bodesz
létezik de nem izzadnak a játékosok csak a kezükün és lábukon látszik izzadtság és hogy az arucok látszódjon az izzadtság mineden játékosnak kikéne cserélni az arcát azért ezt nem csinálják meg.szal nem izzad csak úgy néz ki

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Fókameister
pedig van😄 találtam is valami liton vagy mi a franc a neve

lol... ilyenrõl se hallottam még<#hehe>.

Fókameister
csõ olyan add on hol van vagy mi a neve amibe az van hogy pl izzadjanak a játékosok mert képen láttam de nem találom
köcce

KeKKSZike
steal-el kell védekezni, amikor nyúlkál a labdáért és megpróbálja elvenni

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ok, köszi.
Amúgy leírja nekem valaki, hogy amikor az ellenfél támad mivel kell védekezni? Mert beállítotam mindent, de nem tudom elsajátítani. Pl, hogy a steal vagy mi mit jelent meg iylenek.

Elõre is köszönööm!!!
KeKKSZike
Igen, az!

Gondoltam, hogy nem állnak szobrot 😄

Amúgy nekem csak olyan van, hogy TURBO, az lesz az?
FrezeR
amelyikre állitottad azzal a gombbal😊 nézd meg a billkiosztásodat

KeKKSZike
Mindig futnak a játékosok! 😊 Gyalogolni nem szoktak a pályán. Gondolom a SPRINT-re gondolsz, amikor kicsit jobban, gyorsabban fut, de akkor értelemszerûen gyorsabban/jobban fárad is a játékos!

Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy, hogy van a játékban az h futás?? Sehogyse bírok rájönni.. :S
FrezeR
hy vki nemtud nekem mondani olyan oldalt ahonnan arc javításokat lehet letölteni?leginkább Jermaine O'Neal javítás kéne

<#hehe>... a 21. században az embe pont nem a legegyszerûebb megoldást veszi észre, ami az orra elõtt terpeszkedik<#wink>.

FrezeR
segond, jó játékot 😉

jbal
úúúúúú tényleg."bullentyûzetet ábrázoló ikonr"
ez kellett.köszi és bocs a lámaságért