NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.nba-live.com/download/pafiledb.php?action=file&id=1277

Beta verzió ezért néha kilép, de amúgy a játék jó
webibebi
honnan szedted le hozzá?

msn:[email protected] bárki felvehet

Most szettem le hozzá egy and1 módot nagyon állat.És csinálni akarok egy videót de nem tudom mivel vegyem ki a játékból amiket csinálok.A fraps az nem mûködik.Nem tudtok ajánlani valamit?
OK.Kössz.Így már OK.
FrezeR
azt jelenti hogy betelt a játékos kereted, valakit ki kell tenni a csapatból és lesz hely az új számára.
nem csak 360-as dunkot lehet. olvass vissza korábban volt beszúrva kép arról, hogyan lehet trükközni analog joy-al.

Csá.Dynasty-át nyomok, de ha draftolni akarok azt írja,"hogy not salary cap space"<----ez mit jelent? Ja és a superstar trigger gombal csak pár zsákolás lehet csinálni a 360-at meg a többit nem engedi? Csak analógos Joy-al lehetne azokat tolni?
webibebi
az hogy megszakatt a kapcsolat😄😄😄 és ienkor full elõröl kell keszdeni😄

msn:[email protected] bárki felvehet

csipety
Direkt IP-s játékban egyszercsak hirtelen megszakad a játék és felajánlja, hogy folytassam gép ellen, közbe ugyanezt írja ki a másik játékosnál is. Mi lehet a probléma?

Pistike 007
Egyébként is hogyan lehet speciális zsákolásokat mûvelni?

Pistike 007
^^

Hi all! Figy nem tudjátok hogy lehet ugy trüközni hogy a játékosom elõszõr a palánknak dobja a labdát és utána zsákolyon egy hatalmasat! Billenytyûzettel jó vagy kell hozzá gamepad?! Pls help rajtam
Pistike 007
Aha... És cseleket hogyan lehet nyomni?

FrezeR
mást nem tudok elképzelni csak azt amit leirtam. ilyet nem szoktak csinálni hogy faultolnak csak úgy maguktól..csak ha erre utasítod õket azzal a gombbal amivel kell. nézd meg

Pistike 007
Hát, sokszor, de az a gáz, hogy az én emberem csinálja, de nem én irányítom. Vagyis másik ember van kijelölve lilával.

FrezeR
a billentyûzet beállításoknál értelemszerüen. ki van irva szépen hogy melyik gomb melyik akcióhoz van rendelve. szépen beállítod ahogy neked jólesik.

Pistike 007: ez hányszor fordul elõ egy meccsen mégis? lehet hogy véletlenül megnyomtad a szándékos fault gombot. javaslom állitsd másik gombra.

Pistike 007
Üdv. Akkor mit csináljak ha a csapattársam rámászik az ellenfélre, és szabálytalanul kikapja a kezébõl a labdát, és a bíró szabaddobást ítél ellenem? Hogyan tudom megakadályozni?

DjCooll
és azt hol állítom be?😊<#wow2><#eplus2><#wow3><#wow3>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

FrezeR
állítsd be szépen a block és a steal gombokat. azokkal tudsz majd védekezni. a funkciójukatgondolom tudod 😊

DjCooll
Közbe meármegoldotam de azértköszi... Most egy olyan kérdésem lenne hogy mivel védekezek? mert bármit nyomok semmit nem csinál védekezésnél...alap beállítások vannak...

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

FrezeR
sokat segitene ha leírnád miféle hibát ír ki

DjCooll
Srácok mért van az hogy leszedtem a gamet feltettem crackeltem és elinditáskor hiba üzenet jönn be és kilép
???

FrezeR
#756-ban a megoldás
és nem lesz magyarosítva

Pistike 007
Üdv. Most szereztem meg a játékot, nagyon jó. Csak egy problémám van. Nem tudom, hogyan van az irányítás. A menüben beállítom, meg hát jó lenne az is ami alapból van, de nem mûködnek meccs közben. Sõt, egy kis fordítás sem ártana, mi mit jelent. Magyarosítást csináltak hozzá? köszi

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy, hogy bírom megcsinálni, hogy bent maradjanak a játékosok a játékban amit én csináltam?
Mert csinálok pl. 3 játékost, addig bent vannak amíg játszom a játékkal, de ha kilépek és máskor vissza lépek akkor már nincsennek benne a játékban.
Tehát nem lehet valahogy elmenteni?
Elõre is köszi!
KeKKSZike
Igen, játszom ott! És azért ajánlgatom, mert ligákról beszéltetek és MO legjobb ligája az FBL!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Te játszol ott amúgy? Csak, mert nagyon ajánlgatod.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bogyesz
hi all!!! én arra élennék kiváncsi hogy az alapbeállításoknál tehát a Keyboard-nál hogyan lehet Alley-opp-ot csinálni a Dunk Contestben??? nagyon fontos lenne!! elõre is köszi!!!

Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!

trogerzsiger
ismerem

KeKKSZike
Már van egy bajnokság, jelentkezz; FBL Liga

rushman
ezt fogjuk tenni

trogerzsiger
Na eddig hányan jönnének bajnokságra?

KeKKSZike
Félkomoly? Az milyen? Akkor szerezz embereket, azt nyomjatok néha meccseket... azt kész

Shotogan
Hello mindenki!
Egy félkomoly liga lehet hogy engem is érdekelne

Hali mindenkinek! Van egy kis gondom... a gép nem cserél meccs közbe. Leszedtem hozzá egy cserepatchet de azzal sem jó.Ha tudtok egy jó oldalt ahol leszedhetek egy jó patchet akkor írjátok le légyszí.Köszi!!
trogerzsiger
Ez nem lenne komoly..

rushman
nálam is elõfordult, szimuláld le, aztán a következõ meccsen már simán menni fog

Liga: komoly ligában nem vennék részt (idõhiány) viszont egy ilyen "félkomoly" érdekelne...

Azért is jobb. Nem akarlak megsérteni ezzel, de az tényleg egy elsõ soztályú liga, bajnokság. Országos híren, szinten. Szóval ott csak tanulni lehet, meg minden ilyesmi. A másik meg az, hogy jónak ígérkezik ez a bajnokság itt sg-n tudom, hogy ilyen... hmm... fun féle lesz. Nem? Sval nem annyira komoly, mint az FBL.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Egyet értek. Remek liga, jó szervezéssel létre hozva és akik irányítják, értik a dolgukat, vaalamint profi játékosok vannak, vagy, ha nem is profik, de jók. A kezdõk meg idõvel javulnak majd. Én magam is játszottam ott, csak mivel fizetõs lett - nem nagy összeg -, ezért kiléptem, mert nekem fullra nem volt lóvém és most sincs.

bodesz még mindig fizetõs?

trogerzsiger
oks köszi!

N1ggA
az superstart hogy kell hasznalni?

Spread De Love!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom lenne , hogy a 31. meccsemet játszanám a Denverel de nem tudom mert a játék indulása elõtt kilép. Valaki nem tudja, hogy miért van ez?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

trogerzsiger
Az sokkal komolyabb, szerintem

bodesz
ha ligázni akartok 1szerûbb ide csatlakozni : FBL

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

trogerzsiger
hogy lehet saját tpoikot nyitni?😄

trogerzsiger
na marcymynatorr helyett már én írok,mert az a haveromé volt. A hamacsis ipét kell beírni a direct ipénél.

N1ggA
hamachival hogy kell? játékon belül nem találtam LAN módot

Spread De Love!

báttyó02
32ember....azt erõsen kétlem:S

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

marcymynatorrr
ajánlom figyelmetekebe ezt a topikot: nhls sg bajnokság na én ehhez hasonlót szeretnék. vajon összejövünk majd 32en?

Fókameister
jó én benne vok