NBA Live 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beta verzió ezért néha kilép, de amúgy a játék jó
msn:[email protected] bárki felvehet
nem csak 360-as dunkot lehet. olvass vissza korábban volt beszúrva kép arról, hogyan lehet trükközni analog joy-al.
msn:[email protected] bárki felvehet
Pistike 007: ez hányszor fordul elõ egy meccsen mégis? lehet hogy véletlenül megnyomtad a szándékos fault gombot. javaslom állitsd másik gombra.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
???
Az lenne a kérdésem, hogy, hogy bírom megcsinálni, hogy bent maradjanak a játékosok a játékban amit én csináltam?
Mert csinálok pl. 3 játékost, addig bent vannak amíg játszom a játékkal, de ha kilépek és máskor vissza lépek akkor már nincsennek benne a játékban.
Tehát nem lehet valahogy elmenteni?
Elõre is köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
Liga: komoly ligában nem vennék részt (idõhiány) viszont egy ilyen "félkomoly" érdekelne...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
bodesz még mindig fizetõs?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nekem egy olyan gondom lenne , hogy a 31. meccsemet játszanám a Denverel de nem tudom mert a játék indulása elõtt kilép. Valaki nem tudja, hogy miért van ez?
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)