810
  • koppim
    Igen, én vagyok az egyik fordító.
  • grebber
    Ti azok vagytok akik a magyarítások.hu-n is írták hogy csinálják?
  • koppim
    Nincs itt valaki aki tud angolul és lenne kedve segíteni a játék fordításában?

Már elkezdtük, csak hárman vagyunk, kellene még pár ember.

Ha segítenél írj a: [email protected] címre.

• Probatbicol
    Köszi a gyors választ. Hajjaj nem lesz akkor ez egyszerű menet...
  • Calver
    critical wound-ot kaptál. Willpower képzettséggel, illetve Ice Cold Warrior spellel (csak elf tudja ellőni) tudsz ellene védekezni.
  • Probatbicol
    Ja és a Pc gurus verzió van meg, tehát elvileg eredeti.
  • Probatbicol
    Helló, azt szeretném kérdezni, hogy az normális és ha igen akkor mitől van, hogy a karaktereim úgy halnak meg, hogy az élet csíkjuk nem fogy el? Pl. Moonbridge-ben az első pók két ütésére a törpe harcos eldől, a hp csík kb 90%-on van a karakter ikonnál, de mutatja a kis ikon, hogy dying. Így elég nehéz a gyógyítást tervezni.
  • carlshowalter
    aha
    aha
    na jol van akkor probalkozom!
    nagyon szepen koszonom!!!
  • SaGa Jr
    Tudod az összes képzettség esetében képzettség próba van. Ha a célszámot megdobod akkor sikerül a begyűjtés például növényeknél. Ha nem akkor el fogod rontani és nem gyűjtesz be semmit. Minél magasabb a skill annál biztosabb hogy begyűjtöd a növényt, ráadásul a ritkább növénytípusokhoz amúgy is magasabb skill kell.

Ugyanez állatoknál és más cselekedetek esetében is igaz ahová kell skill használat. Oda mindig magas skill kell a biztos siekrhez. Nagy néha előfordulhat hogy jót dob a próba során a program a karakternek és így összejön a begyűjtés de erre alapozni értelmetlen. Ha gyűjtögetni akarsz akkor növeld magasra a voantkozó skill értékeket és a magas skill-ű illetővel gyűjtögess.
  • carlshowalter
    lehet hogy igy van
    megfogom probalni
    allatoknal is tapasztaltam hoyg mehglom fhos elvezsi amit kell es meg a csajjal el el lehet venni de ott sem mindig veszi fel
    de amuyg fura nekem hogy egy novenyt probaltam mindig felvenni
    betoltottem kb 20 szor es a 20 bol eygszer ketszer sikerult hogy felvegye a novenyt a tobbi 18 szor nem
    es ugyanaz a noveny volt!!!!
  • Was
    Van egy olyan képzettség, ami a növények ismeretéhez kapcsolódik: plant lore. Szerintem ezt kellene növelni.
  • carlshowalter
    hao

en most kezdtem a jatekot
    es nem tudom hogy kell a nyovenyeket osszeszedni,gyujteni!!
    mindig failuret ir ki
    es neha nem tudom miert,meg jo es succes
    de ujra megprobalom ugyanugy es megint failure
    a csaj mar velem van rhulana
    en rontok el valamit?
    vagy mi van?

koszi a segitseget

carl
  • muhpet
    Köszi a segítséget! Ez valamiért elkerülte a figyelmemet. Egy vállvért volt a felelős...
  • SaGa Jr
    Semmilyen fémből készült cucc ne legyen rajta, mert ha van (akár sisak, akár vért vagy bármi más) akkor nem tud majd varázsolni. Leglaábbis ha jól emlékszem ez lehet a baj.
  • muhpet
    Sziasztok, valaki tudna segíteni abban, hogy miért nem tudok varázsolni a "vívós" csajommal (rövid, vörös hajú a neve nem jut eszembe, a játék elején, negyedikként csatlakozik)? Ott vannak lent gyorsikonokban a varázslatok de mindegyik szürke, és nem lehet őket használni. Talán valami tárgytól váltam meg ami miatt tudott eddig varázsolni?
  • grebber
    PC Guru már megtaláltam!
  • grebber
    Melyikaz hol?
  • Was
    Na éppen azon morfondíroztam egy ideje, hogy meg kellene venni és most olvasom, hogy az egyik pc-s játékmagazin melléklete lesz!
  • Nos
    hajrá, csak kb. 10000 sor :)
    én feladtam, egy idő után nagyon fárasztó volt a google translate-os szöveg és a hangulatát is elvitte

de egy jó fordítás jó lenne, a játék nagyon jó
  • Sadax
    sikerült megnyitni a local.db4 fájlt. És szerkeszthető is :)
  • Sadax
    egyébként volt már aki eltudta kezdeni forditani?
  • Nos
    Bár egyébként egy kicsit értek németül is, azért ezzel a kezdetleges fordítással nem árt az sem.
  • Nos
    angol favágás
  • Nos
    Nem, én is az angollal szenvedek. Az elején nagyon utáltam a sok hiba és a beragadt német szavak miatt, de már teljesen megszoktam. Csak kár, hogy nem tudom, hogy kell a local.db4 filet magyarítani. Mert ha már csak ilyen fordítás van, akkor az lehetne magyar is.
  • Fasiszta
    Te tudsz németül?
  • Nos
    Nekem nagyon bejött a River of time, kár hogy nem jelent meg angolul. A játék alapvető felépítésében nincs újítás a Daek Eye-hoz képest, de nem is kell. A story viszont jobb szerintem (bár még csak az elején járok). A hangulata valahogy reálisabb és a grafika is szebb. Érdemes kipróbálni. Van már hozzá angol translate is (ami egyébként jórészt Google fordító :) ), de ilyen alapon a nyelvi fájlokat magyarra sem nehéz átkonvertálni. Persze át kell lendülni a nyelvtani abszurdumokon.
    Egy próbát megér, tényleg . . .
  • grebber
    Inkább az elsőhöz lenne már magyarítás
  • Was
    Jó hír, de örülnék, ha először a 2. rész is megjelenne angolul.
  • grebber
    jnhgjJövőre érkezhet a Drakensang 3
  • Was
    Megmosakodnak. :)
    Viccen kivül, ha jól emlékszem van szappan ami elveszi a szagot, mindig volt a csapatnál egy jó adag.
  • Fasiszta
    A büzt hogy lehet leszedni az embereimről.
  • Calver
    azt majd jóval később fogod megtalálni, nem lehet eltéveszteni.
  • Fasiszta
    És hol van a Hatalom Főzetének a receptje.
  • Calver
    Meek You Be-t tolsz rá, vagy talán az egyik skillel (nem jut eszembe angol neve tbh, természettudomány vagy valami ilyesminek kéne lennie) is meg lehet szelídíteni.
  • Fasiszta
    Valaki tudja hogy kell a medvét az idomárjához vissza vinni.
  • mindero
    A története átlagosnak mondható, de van annyira érdekes hogy végigvigye az embert. Jó poénok meg csavarok vannak benne.
  • Fasiszta
    És a története jó a játéknak.
  • mindero
    Bele kell jönni, de igen, annak mondható (mondjuk más most nincs is).
  • Fasiszta
    Ez egy jó szerepjáték?
  • Jocisan
    Üdv!
    A végigjátszás kész van. Nagyon hosszú idő volt, de remélem megérte, és van aki még játszik, vagy játszani fog vele. Egy jó magyarítás elkélne, hogy minél többen játszhassák majd végig ezt a remek progit!
    A VÉGIGJÁTSZÁS!!!!

Jó játékot!