810
  • Jocisan
    Csövi!
    Új térképek, és végigjátszás frissítés!
    Itt lesznek!
  • Jocisan
    Sziasztok!
    Nagyon hosszú a játék. Sajnos lassabban haladok vele.
    Itt a legújabb frissítése a végigjátszásnak.
    Erre tessék!!!!
  • Jocisan
    Szia!
    Nincs. Nem készül! Sajnos!
  • gabo91
    magyarítás van már? vagy van valami hír róla...?
  • Jocisan
    Végigjátszás Murolosh elejéig kész!
    ITT!!!
  • Jocisan
    Csumi!
    Végigjátszás frissítve!
    Itt nézheted + !!!
    Jó játékot! Lassan vége.
    Üdv
  • szega85
    Koszi!
  • SaGa Jr
    Nem. Ez páncél függvénye. Semmilyen fém páncélzat (a combat mage sapija az egyetlen kivétel ami bár fém mégsem zavarja a varázslást, no meg a saját karakterre aggatható, csak általa felvehető arany páncélzat) a nem viselhető ha varázsolni akar bárki is. Bőr változatokban simán lehet varázsolgatni, már ha van kellő mennyiségű Astral Point.
  • szega85
    Udv!
    Egy olyan kerdesem lenne, hogy miert van az hogy Gladys csak akkor tud varazsolni, ha szinte semmi ruha, felszereles nincs rajta? Ez Strenght fuggvenye??
    Koszi
  • mindero
    Jah oké megvan :)
  • Jocisan
    Amikor a Manó átváltoztatja a favágókat csirkévé!
    Logikai játék!
    Tallon közép része.
  • mindero
    Hát ez a csirke ez nekem is új. MI ez?
  • Jocisan
    Csövi!
    Végigjátszás Tallon kriptáig kész.
    Itt sasoljál!
    Jó játékot!
  • Jocisan
    Igen!
    Tényleg jól sikerült, de néha leül a játék hangulata egy picit.
    Viszont elég jó ötletek vannak benne. A csirke átváltoztatás telitalálat.
    Üdv!
  • mindero
    Nincs mit. Most h már nem játszom a játékkal tényleg kezd hiányozni.
    Úh lehet h mégis elég jó lehetett.
  • Jocisan
    Nagyon köszi, hasznos tanács volt.

• Jocisan
    Köszi!
  • mindero
    Szerintem mindig változik (nekem pl egy csajt kellett elküldenem). Vedd fel a csapatba Gladyst, ő átlát az embereken.
  • HaaS
    Nézd meg a végigjátszást, hátha.
    További jó játékot!
  • Jocisan
    A déli kapunál (Ducal Citadel)amikor leváltom az őrt. Kit nem kell beengedni?
    Akár mit csináltam, Failed a küldetés. Ha valaki megcsinálta pls írjon. THX!
  • csgj
    Hol találom Soapstone kocsmárost??
  • mindero
    Tovább kell haladni a küldetésekben. Az utolsóba csak a kocsmában felvett tolvajos küldetés után enged be egy csaj ( aki a sarokban köhög), a másik ajtó magas tolvaj képességgel kinyitható. De már nem tudom melyik melyik.
  • Jocisan
    Vedd fel a küldetéseket, kocsma, Bredo, stb. beszléj mindenkivel.
    Lehet hogy csak zárnyitás és kész. Nekem nem volt itt gondom.
    Nézd meg a végigjátszást, hátha.
    Sok sikert!
  • abalogh
    Megtudná valaki mondani, hogy Moorbridgben, hogy lehet kinyitni a két utolsó kriptát, hogy megtisztsam? az egyik bal oldalt legalul a másik szintén bal oldalt legfelül van. kulcsot nem találtam hozzájuk
  • Jocisan
    Végigjátszás frissítve.
    Grimtooth Castle kész!
    Térképek, tippek.

Itt sasolj!
  • Jocisan
    Végigjátszás frissítve.
    Blood Mountains kész!
    Itt sasolj!
  • Calver
    szépen kifejtetted, én is valami hasonló okosságot akartam tegnap összerakni de az istennek sem akart összejönni
    még annyit hozzátennék hogyha az illetékesnek nincs pajzsa (alias pl kétkezes pallossal kaszabol) akkor nyílvesszők ellen a program a dodge-t használja, nem pedig a fegyver parryját. (bár ez logikus is)
  • fiATHaLON
    Köszönöm, ez igencsak hasznos segítség volt!
  • SaGa Jr
    Alapból 1 parry van egy körben. Ha ezidő alatt két támadás ér, akkor a másodikat már dodge-al védheted csak.
    Ha van pajzsod akkor alapból 2 parry lehetőség van 1 körben. Pajzzsal viszont csak a szemből érkező támadások védhetőek illetve azok, amik a pajzsos oldalról jönnek. Minden más ellen dodge van, vagy a fegyverrel próbálkozik a delikvens, amennyiben még nem hárított abban a fázisban. Emeleltt vannak még a defenzív combat talentek is, amiket bakapcsolva automatikus siker érhető el bizonyos számú támadás ellen hárítással avagy plusz hárítási lehetőségek is szerezhetőek.

Varázslás, lövöldözés közben csak dodge érvényesül. Ahogy gyógylötyi/gyógyítás/méregtelenítés/tárgyhasználat közben is. Szóval érdemes fejleszteni azt a dodge értéket, mert sok esetben nem árt ha jelen van. Meg valamilyen szinten úgy emlékszem még beleszól a parry értékbe is közvetetten.
  • fiATHaLON
    Magam is hasonló véleményen voltam, míg HaaS fel nem nyitotta
    a szemem, hogy vessek már egy behatóbb pillantást a játékra.
    Azt kellett tapasztalnom, hogy az első 5 játékban benne van nálam,
    pedig az EoB-rel kezdtem 91-ben, tehát nem csak az Obliviont ismerem...
    Hibát lehet benne találni, de igazából ha őszintén visszanézném
    a régi nagyokat, mindben lenne ennyi.
    Szóval hihetetlen nagy meglepetés a játék (mondjuk az Arkania sorozat
    után nem is olyan meglepő a teljesítmény...).
  • mindero
    Én is nemrég vittem végig.

Csak az a szomorú h a mai ínséges időkben ez is jó játéknak számít, annyira nincs egy szerepjáték se. 7-8 évvel ezelőtt ez legfeljebb gyenge közepes lett volna. Életem első szerepjátékába 6X több lehetőség volt mint ebbe (és az 15 évvel ezelőtt volt). Ez ezért szomorú.

A drakensang hosszúnak hosszú volt, de ebbe ki is merült minden pozitívuma. Ám lévén h a NWN2 óta nincs egy hagyományos szerepjáték se kapja sorra az év játéka díjakat.

Nem akarom lehúzni a játékot, tényleg jól elvoltam vele, de ha lett volna más már az első 1 óra után letörlöm.

De örülök h legalább nektek tetszett
  • fiATHaLON
    Van valami, amit a játék kezdete óta nem értek...
    Hátha más igen. :)

Ha a parry érték (fegyverrel/pajzzsal) nagyobb, mint a dodge,
    akkor az adott karakternél nem is érdemes dodge-ra fejleszteni?
    Csak mert a manual ír valami olyasmit, hogy amelyik a nagyobb,
    az érvényesül, de látok pl. olyat harcos karaktereknél, hogy
    nem pajzzsal/fegyverrel véd, hanem egy lazát twistel :)))),
    úgy kerüli el a támadást. Pedig a parry-je nagyobb, mint a dodge.

Meg pl. amikor hátulról ütnek, vagy varázslás közben, akkor mi
    érvényesül? Merthogy olyankor nemigen véd fegyverrel, csak látom,
    hogy missed a próbálkozás.

Ha valaki egy mukkot is értett a kérdésemből, és még válaszol is,
    annak előre is köszönöm!
  • SaGa Jr
    Nem. A házra gondolok, amit megkaptál. Ott van a konyhában. De nyugodtan bejárhatod az egész fővárost is ha ahhoz van kedved.
  • VLove
    A Ducal Residencere gondolsz?Mert végigmentem mindenhol de nem találtam sehol
  • SaGa Jr
    Körülnéztél már a saját házad táján?
  • Tibbor
    Sokszor hamarabb kapsz meg egy küldit, mint ahogy teljesíteni tudnád, de nyugi, bele fogsz botlani a vén, szenilis mágusba!
  • Tibbor
    Na, tegnap sajnos végigvittem...., te jó ég, mivel fogok ezután játszani...?!

Azért utólag sok mindent másképp csinálnék.Például nem költenék annyit íjászatra, mert meglátásom szerint egy battlemage hatékonyabb távolra, másrészt amint az íjász eltalál valakit, azonnal ráront az egész ellenséges csapat és attól kezdve kénytelen közelharcosként küzdeni, különben behal.
    Véleményem szerint többszörösen nehezebb volt eljutni a végén a főbossig, mint maga a főboss legyőzése.És ami a lényeg!Semmi értelmét nem láttam a végjátékban a lootoknak.Miért dobnak a Dragonlike-ok és a Stonegolem-ek olyan cuccokat, amik alkímiához és kovácsoláshoz használhatóak(holott már nem lehet visszamenni egyetlen workbrench-hez sem), inkább italokat dobnának, melyekre a végjátékban bizony nagy szükség van!Ettől függetlenül baromira tetszett a játék!
  • VLove
    Valaki meg tudja nekem mondani,hogy hol találom meg Rakoriumot a prologue cimű küldetésben?Beszélnem kell vele,de nem tok Moorbridge-ba menni(vmi adamatin heart vagy ilyesmi a cime)

Köszi!
  • Jocisan
    Köszi az észrevételt fiATHaLON!
    Korrigálok!
    THX!
  • VLove
    ÜdV!

Valaki már megölte Bloodfang-ot?Egyszerüen nem birom megölni,egy ütéssel ölögeti az emberkéimet.Vmi ötlet?

Üdv:VLove