1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#303 ment -
xxninjaxx #302 sziasztok,
lenne valaki olyan rendes és dobna nekem egy meghívót?
köszönöm
sanitat(kukac)mailbox(pont)hu -
#301 nekem is csak mondták, nem tok semmiről nem kell itt a vita. -
#300 miért halna ki akár elvileg is? eddig alig páran szünették csak meg accountjukat, és még mindig nő a felh.szám. -
#299 nem kell már kaptam :) -
#298 Áve!
Tud valaki küldeni nekem egy meghívót erre a myvipre?
Hamár a IWIW ki fog elvileg halni akkor jólenne vmi más is :)
sland_2 kukac freemail pont hu
Ha küld valaki akkor nagyon kösz! -
#297 És ki vagy te hogy eldöntöd mi a szar??
Nem váletlenül olyan népszerű... azért mert te szőke vagy felfogni az értelmét, még nem kell leugatni.... -
#296 Én is pont ezek miatt használom. Ha kell midenkit el tudok érni és hogy nagyjából tudom mi történik a régi ismerősökkel (megházasodott, elköltözött, hogy néz ki, stb) -
#295 Ez azért így nem igaz! Nem mondom, nem vagyok hasra esve egyiktől sem, és függője sem lettem ezen oldalaknak, de arra - eddig - kitűnően funkcionált a dolog, hogy keressek - és találjak is - olyan ismerősöket, akikkel nem vagyok napi kacsolatban , és elérhetőségeiket sem tudom már, mert olyan régen találkoztam velük utoljára, hogy azóta sokminden megváltozott - nem pont azért, mert megromlott volna a viszonyunk, csak egyszerűen külön utakra sodort minket az élet.
Pl. találtam olyan embereket is, akikkel utoljára 24 éve beszéltem, találkoztam. Érdekes látni-olvasni, hogy ki, hogy néz ki ma, kiből mi lett mára.
Valamint arra is jó egy ilyen oldal, hogy a megtalált, rég elfeledett emberkékkel mostantól már ne szakadjon meg végleg a kapcsolat...
Nos nekem személy szerint egyelőre erre jó a dolog, de bizonnyal akadnak olyanok is jópáran, akik ezen kívül is tudják mire használni. (chat, üzengetések, stb.) -
G_ArchAngel #294 néha igen, van mikor nincs erre ráhangolódva az ember és az eszére hallgat...
keveredek én majd' minden hétvégén vicces/kínos helyzetbe, nem keresem szándékosan... -
#293 És mi bajod az ilyen vicces helyzetekkel? Milyen jókat derül utána az ember és sokáig lehet mesélni a klubban. Szerintem a barátnőd is élvezte volna, hogy Bélának szólítasz egy lányt és magadat Arcséndzsölnek nevezed. -
#292 Nagyon szivesen!:) -
G_ArchAngel #291 Nem, de kicsit hülyén jött volna ki, hogy "Szia Béla, Árkéndzsöl vagyok esgéről, tudod a tapolcai gyerek, Ő itt a barátnőm", miközben a való világban még nem ismerjük egymást egy köszönés erejéig sem...
szóval a hülye helyzeteket kerülöm, az meg igazán vicces lett volna, ha mégsem Te vagy az a lány:) -
#290 De jó! Köszönöm! :) -
#289 Hát persze:))...rám számíthatsz:P:)! -
#288 Máskor is elbújhatok a széles vállad mögé és megvédesz? :) -
#287 Akkor jó:)...
Csak elmondtam a véleményem, remélem ebbe nem kötnek bele:)...
Szivesen!:) -
#286 Ezen már túlvagyunk, de köszi. :) -
#285 Hagyjátok már békén Bélust!:)
Csak elmondta a véleményét,nem tetszik neki szerinte szar...és akkor mivan?:) -
#284 Ööö... Ezek szerint ha barátnőddel vagy, akkor semmi ismerősnek nem köszönsz (tételezzük fel: barátod/testvéred feleségének/barátnőjének), mert akkor a párod azt hinné, hogy megcsalod. Érdekes magyarázat és filozófia. :)
Egyébként nem baj, hogy nem jöttél oda - már ha engem láttál. :) -
#283 Mert felhúz, hogy ha véleményt nyilvánítok, akkor egyből fikahadjárat indul. A temperamentumom... :) -
#282 Nem volt sziven ütő, csak később beindultál :P -
G_ArchAngel #281 1. Nem vagyok vele jó viszonyban. - az SG-átlaghoz képest baráti a viszonyunk
2. Személyesen sosem találkoztam vele (nálam ez jelenti az ismerős fogalmát). - Erről nem én tehetek, egyébként láttalak a MOM-Parkban tavaly ősszel, de Nikivel az oldalamon, sorry, hogy nem borultam a nyakadba...
Régebben is lehetett volna rá lehetőség, aztán megváltoztak a dolgok...
3. Bár személyes ismerősöm, de évek óta lexart, egy e-mailt nem ír, és/vagy ha az utcán találkozunk inkább elfordítja a fejét minthogy köszönjön. - 2-es pont következménye... -
#280 Látod, mégiscsak arany szívem van: amellett, hogy utállak, mégis emberré magasztallak. ;) -
#279 Mintegy zárójeles és tök felesleges megjegyzésként merészelném tisztázni, hogy 3 opció alapján utasítok el vkit. Ha már csak egy opció stimmel, kuka. :)
1. Nem vagyok vele jó viszonyban.
2. Személyesen sosem találkoztam vele (nálam ez jelenti az ismerős fogalmát).
3. Bár személyes ismerősöm, de évek óta lexart, egy e-mailt nem ír, és/vagy ha az utcán találkozunk inkább elfordítja a fejét minthogy köszönjön. -
G_ArchAngel #278 Ó, köszönöm Istennő, hogy emberként gondoltál rám...:PPP -
#277 Ja, néha bemegyek és nagy kegyesen elhajtom a porban fetrengő alantas embereket. :DDD -
G_ArchAngel #276 használod, mert engem elutasítottál...:DDD -
#275 A #235 ennyire az volt? Ennyire szíven ütő? Én kicsit lazábbnak érzem. Sőt, Arcséndzsöl levágta a felsorolás dolgot is mint rejtett poén (ezen mondjuk meglepődtem, hogy pont ő :P ). Való igaz, volt benne irónia, mint később kifejtettem hogy miért. Na de ez miért baj? -
#274 Ok, mindkettőben igazad van, ezt elismerem. De: a szokásos ironikus, és lekicsinylő hangnemet néha félretehetnéd, és nem bántásképp mondom. Énis sry.
písz. -
#273 Mondjuk most végigolvastam a kezdő hozzászólásomtól a dolgot. Úgy láttam, hogy a véleményem után mások érkeztek magas lovon kivont kopjával. Azután pedig igazodtam a hangnemükhöz én is. -
#272 Azt hiszem a porban fetrengő alantas emberek is szólhatnának hozzám ember módján. Ez azt hiszem nektek nem működik. Baromi érdekes, hogy aki megerőlteti magát és tud normális hangnemet megütni velem szemben, azzal semmi baj nincs és én is kellemesen, normális hangvételben el tudok csevegni, hülyéskedni.
Nem mondtam, hogy használom, annyit mondtam, hogy mindkettőn regelve vagyok, így belülről tudom milyen. Leírtam, de ezek szerint bűn volt. Valószínűleg nekem tilos a véleménynyilvánítás. Nem tuttam, sry. -
#271 Gombnyomásra kávét főz, megmasszírozza a hátad, úszik, fütyül, fára mászik és időnként ellátja az állatokat? -
#270 Kata, néha leszállhatnál a magas lóról, és a porban fetrengő alantas emberekhez is szólhatnál ember módján. Amúgy pedig nem kell fikázni, ha nem tetszik minek használod? Szerintem tiszta sor.
Tisztelettel: mittudoménkifax -
#269 Nem probléma, nem óhajták tetszeni senkinek sem. De akkor felesleges volt nekikezdenetek ennek a haccacárénak. -
G_ArchAngel #268 np
az előzőhöz:
nem, nem szép és jó egyik sem, de arra használható, amire csinálták - a myVIP-et később extrákkal bővítik, így talán jobb is lesz...
-
#267 nem, csunya vagy akkor is -
#266 Az nem neked szólt, hanem az előtte író mittudoménkifaxnak. Sry. -
#265 Ha azt írtam volna, hogy az iwiw meg a myvip is tök jó meg szuper, akkor szép és okos lettem volna? :D -
G_ArchAngel #264 ok, takarodok a sarokba...
igyekszek kevesebb oxigént felvenni a bolygó kicsinyke készletéből, sorry...