1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#180 küld vki myVIP meghívót? thx
[email protected] -
Nex #179 küldtem -
Nasty Playable #178 Létszi valaki küldjön nekemis egy meghívót.
[email protected]
köszi :) -
szaharin #177 en igertem es elis kuldtem..
[email protected] [meghívás visszavonása]
szal nemtom.. -
neménvoltam #176 szívesen :) -
#175 köszönöm szépen
kedves vagy :) -
neménvoltam #174 elküldve -
#173 vki küldjön már nekem légyszi meghívót.....nem tudom ki igérte meg nekem multkor, de nem jött semmi :/
[email protected] -
neménvoltam #172 már találtam 1 db orbánt 1 db gyurcsányt és 7 Chuck Norris-t -
blackgamer #171 150 ezer nagyon sok, valaki bugot találhatott és kihasználta -
G_ArchAngel #170 Hihetetlen rekord: már 150.000-en regisztráltak a MyVIP.hu portálon
2006. Április 19., Szerda, 18:44:00
A MyVIP.hu minden eddiginél gyorsabban gyűjti az ismerősőket. A regisztrált tagok száma napról-napra töretlenül gyarapszik. Korlátlan számu meghívó küldésével elérhető összes ismerősünk.
Az új ismerősgyűjtő portál a MyVIP.hu még csak 10 napja indult, azonban máris 150 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A látogatottsági statisztikák alapján indulása óta elérte a hetedik helyet. A siker titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy ellentétben a vetélytársával, a MyVIP korlátlan mennyiségű meghívó küldését, illetve külön chat-szobákat kínál a felhasználóknak. Annyi bizonyos, hogy az új portál nagyban különbözik az iWiW-től abban is, hogy szemmel láthatólag nemzetközi piacra készült. A hírügynökség információ szerint, a MyVIP hazai sikeres bevezetés után a világ 40 országában is beindítják a portált még ebben az évben. A webaudit nyilvános statisztikája szerint április 18.-án már több mint 84 ezer látogató kereste fel az oldalt, és négy és félmilliónál is több oldalletöltést generáltak - ami ilyen rövid idő alatt rekordnak minősül a hazai piacon. Amennyiben a MyVIP-nek sikerül hasonló ütemű fejlődést produkálnia, akár már egy hónapon belül megelőzheti vetélytársát, az iWiW-et.
Forrás: Havaria Press -
Nex #169 küldtem -
#168 Helló. Tudna küldeni nekem is valaki egy meghívót? Nagyon megköszönném -
#167 Hát nekem van mind2, de ez a myvip, nekem valahogy túl puritán. Meg kezdem unni, hogy egy csomó személyes adatomat netre akarják rakatni velem az ismerőseim...
de ezt leszámítva pl iw-en tök hasznos h tudom kinek lesz szülinapja, névnapja. lehet ez a my vip is jó lesz ha még lesz benne pár hasznos dolog. -
#166 a topic címe myVIP és nem iwiw... ebböl az következik hogy itt nem kapsz iwiwre meghívót. vhol elfejtettél gondolkodni -
#164 "IWIW indulás 2005.10.26"
?????
Én 2004. február 4. óta vagyok regelve. Vagy az akkor még csak simán WIW volt és az IWIW már új cég lenne? -
Kfutil #163 Üdv Mindenkinek! Kéne Nekem egy meghívó. Előre is köszönöm.
([email protected]) -
#162 én is szeretnék iwiwre 1 meghívót, ha vki megdobna, megköszönném... 2 napja vgyok myvipen, és.. teccik. tényleg voltak kisebb gondok, de jó lesz ez
(jah: [email protected]) -
#161 Én azt hittem hogy az iwiw régebben indult. Hát már vannak előjelei egy hasonló leállásnak, de majd meglátjuk. Ha így megy tovább a regelés akkor nemsokára beéri azt a számot ahol az iwiw megzuhant. Ha egyáltalán addig bírni fogja. Ja és kösz a diagrammot!:D -
#160 jah, igen! ez ha jól emlékszem, valahol 400 K regeltnél volt. de biztos vissza lehet pontosan keresni. -
#159 Januárban valamikor. Azért állították le a meghívóküldést.
És az iwiw alatt soktíz millás vas van... -
#158 iwiw megzuhant régen? mennyinél? -
#157 Viharosan terjed, az biztos! Kíváncsi leszek mikor fullad bele ez is a sok látogatóba. -
#156 egy ideig nálam is volt, de most jó -
#155 köszönöm
-
szaharin #154 elkuldtem -
#153 mi ez a meghívós dolog?
olyan mint az iwiw?
ha igen akkor megtenné vki, hogy nekem is küld egy meghívót?
[email protected] -
neménvoltam #152 nálam is u.a. -
#151 nem tudom hogy csak nalam ilyen e, de ha rakattintok valakire es meg akarom nezni az ismeroseimet, richtig az en ismeroseimet hozza ki... -
#150 Nekem sincs összehasonlítási alapom. De tele lett a t##öm, hogy feleslegesen várjak az iwiw meghívóra(barátnőmmel együtt), mert senkinek sem volt. Nekem a myVip megfelelő arra amire kitalálták, csak néha lassú és nem azt tölti be amit kéne. De ezt könyveljük el annak, hogy ez még csak a kezdet... :) Egyébként szépen gyarapodunk. Most 104.000-en vagyunk! -
#149 Én is tag vok ott, egyik hawercsaj küldött meghivot, egesz jó dolog ez a myVIP... -
Nex #148 elég érdekes a dizájn...
én pl 5 percig kerestem a kijelentkezést
az iwiw el meg nem tudom összehasonlítani mert nincs regem -
neménvoltam #147 jówanna szarul fogalmaztam:D
ha egyszerűen akarnék fogalmazni: rohadtul nem tetszik a kezdőlap :D -
szaharin #146 kapcsolati halo egyaltalan holvan?:D -
szaharin #145 hat szerintem nem jobb mint az iwiw es nemis rosszab...:D nemtudokra mitmondani...
amugy ha valakinek kell meghivo enistok kuldeni.. -
neménvoltam #144 a design nagyon pofás lett. Meg merem kockáztatni, hogy szebb mint az iwiw. csak van egy olyan érzésem, hogy ha nincs a háttérben hatalmas vas, és ilyen gyorsan fog nőni a látogatottság, akkor gyorsan össze fog omlani. a kapcsolati háló mutatása nekem egy kicsit még kezdetlegesnek tűnik, bár lehet csak azért van,mert az iwiw-hez vok hozzászokva. összetettben: majd meglátjuk :D -
#143 Most, hogy már mindenkinek van szinte meghívója, akkor végre véleményezné is valaki? -
Dende20 #142 dobna vki nekem is egy meghívótt? előre is köszi
[email protected] -
#141 kösz szépen -
Nex #140 küldtem