1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • CybeRick
    küld vki myVIP meghívót? thx
    [email protected]
  • Nex
    küldtem
  • Nasty Playable
    Létszi valaki küldjön nekemis egy meghívót.
    [email protected]
    köszi :)
  • szaharin
    en igertem es elis kuldtem..
    [email protected] [meghívás visszavonása]
    szal nemtom..
  • neménvoltam
    szívesen :)
  • Sné Zsuzsa
    köszönöm szépen

kedves vagy :)
  • neménvoltam
    elküldve
  • Sné Zsuzsa
    vki küldjön már nekem légyszi meghívót.....nem tudom ki igérte meg nekem multkor, de nem jött semmi :/

[email protected]
  • neménvoltam
    már találtam 1 db orbánt 1 db gyurcsányt és 7 Chuck Norris-t
  • blackgamer
    150 ezer nagyon sok, valaki bugot találhatott és kihasználta
  • G_ArchAngel #170
    Hihetetlen rekord: már 150.000-en regisztráltak a MyVIP.hu portálon
    2006. Április 19., Szerda, 18:44:00

A MyVIP.hu minden eddiginél gyorsabban gyűjti az ismerősőket. A regisztrált tagok száma napról-napra töretlenül gyarapszik. Korlátlan számu meghívó küldésével elérhető összes ismerősünk.
    Az új ismerősgyűjtő portál a MyVIP.hu még csak 10 napja indult, azonban máris 150 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A látogatottsági statisztikák alapján indulása óta elérte a hetedik helyet. A siker titka minden bizonnyal abban rejlik, hogy ellentétben a vetélytársával, a MyVIP korlátlan mennyiségű meghívó küldését, illetve külön chat-szobákat kínál a felhasználóknak. Annyi bizonyos, hogy az új portál nagyban különbözik az iWiW-től abban is, hogy szemmel láthatólag nemzetközi piacra készült. A hírügynökség információ szerint, a MyVIP hazai sikeres bevezetés után a világ 40 országában is beindítják a portált még ebben az évben. A webaudit nyilvános statisztikája szerint április 18.-án már több mint 84 ezer látogató kereste fel az oldalt, és négy és félmilliónál is több oldalletöltést generáltak - ami ilyen rövid idő alatt rekordnak minősül a hazai piacon. Amennyiben a MyVIP-nek sikerül hasonló ütemű fejlődést produkálnia, akár már egy hónapon belül megelőzheti vetélytársát, az iWiW-et.

Forrás: Havaria Press
  • Nex
    küldtem
  • xxdani
    Helló. Tudna küldeni nekem is valaki egy meghívót? Nagyon megköszönném
  • LSL
    Hát nekem van mind2, de ez a myvip, nekem valahogy túl puritán. Meg kezdem unni, hogy egy csomó személyes adatomat netre akarják rakatni velem az ismerőseim...
    de ezt leszámítva pl iw-en tök hasznos h tudom kinek lesz szülinapja, névnapja. lehet ez a my vip is jó lesz ha még lesz benne pár hasznos dolog.
  • nf1
    a topic címe myVIP és nem iwiw... ebböl az következik hogy itt nem kapsz iwiwre meghívót. vhol elfejtettél gondolkodni
  • GregSB
    "IWIW indulás 2005.10.26"

?????

Én 2004. február 4. óta vagyok regelve. Vagy az akkor még csak simán WIW volt és az IWIW már új cég lenne?
  • Kfutil
    Üdv Mindenkinek! Kéne Nekem egy meghívó. Előre is köszönöm.
    ([email protected])
  • LiPTON
    én is szeretnék iwiwre 1 meghívót, ha vki megdobna, megköszönném... 2 napja vgyok myvipen, és.. teccik. tényleg voltak kisebb gondok, de jó lesz ez

(jah: [email protected])
  • CeeZee
    Én azt hittem hogy az iwiw régebben indult. Hát már vannak előjelei egy hasonló leállásnak, de majd meglátjuk. Ha így megy tovább a regelés akkor nemsokára beéri azt a számot ahol az iwiw megzuhant. Ha egyáltalán addig bírni fogja. Ja és kösz a diagrammot!:D
  • FtranX
    jah, igen! ez ha jól emlékszem, valahol 400 K regeltnél volt. de biztos vissza lehet pontosan keresni.
  • FtranX
    Januárban valamikor. Azért állították le a meghívóküldést.

És az iwiw alatt soktíz millás vas van...
  • CeeZee
    iwiw megzuhant régen? mennyinél?
  • FtranX
    Viharosan terjed, az biztos! Kíváncsi leszek mikor fullad bele ez is a sok látogatóba.
  • CeeZee
    egy ideig nálam is volt, de most jó
  • Sné Zsuzsa
    köszönöm
  • szaharin
    elkuldtem
  • Sné Zsuzsa
    mi ez a meghívós dolog?

olyan mint az iwiw?

ha igen akkor megtenné vki, hogy nekem is küld egy meghívót?

[email protected]
  • neménvoltam
    nálam is u.a.
  • magus
    nem tudom hogy csak nalam ilyen e, de ha rakattintok valakire es meg akarom nezni az ismeroseimet, richtig az en ismeroseimet hozza ki...
  • CeeZee
    Nekem sincs összehasonlítási alapom. De tele lett a t##öm, hogy feleslegesen várjak az iwiw meghívóra(barátnőmmel együtt), mert senkinek sem volt. Nekem a myVip megfelelő arra amire kitalálták, csak néha lassú és nem azt tölti be amit kéne. De ezt könyveljük el annak, hogy ez még csak a kezdet... :) Egyébként szépen gyarapodunk. Most 104.000-en vagyunk!
  • SiteDisagner
    Én is tag vok ott, egyik hawercsaj küldött meghivot, egesz jó dolog ez a myVIP...
  • Nex
    elég érdekes a dizájn...
    én pl 5 percig kerestem a kijelentkezést
    az iwiw el meg nem tudom összehasonlítani mert nincs regem
  • neménvoltam
    jówanna szarul fogalmaztam:D
    ha egyszerűen akarnék fogalmazni: rohadtul nem tetszik a kezdőlap :D
  • szaharin
    kapcsolati halo egyaltalan holvan?:D
  • szaharin
    hat szerintem nem jobb mint az iwiw es nemis rosszab...:D nemtudokra mitmondani...
    amugy ha valakinek kell meghivo enistok kuldeni..
  • neménvoltam
    a design nagyon pofás lett. Meg merem kockáztatni, hogy szebb mint az iwiw. csak van egy olyan érzésem, hogy ha nincs a háttérben hatalmas vas, és ilyen gyorsan fog nőni a látogatottság, akkor gyorsan össze fog omlani. a kapcsolati háló mutatása nekem egy kicsit még kezdetlegesnek tűnik, bár lehet csak azért van,mert az iwiw-hez vok hozzászokva. összetettben: majd meglátjuk :D
  • LSL
    Most, hogy már mindenkinek van szinte meghívója, akkor végre véleményezné is valaki?
  • Dende20
    dobna vki nekem is egy meghívótt? előre is köszi
    [email protected]
  • KG21
    kösz szépen
  • Nex
    küldtem