1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • Super Mario
    Most hallottam, hogy megszűntetik a Myvipet. Tud erről valaki többet?
  • donoki
    np
  • cooldoc
    Köszönöm!
  • donoki
    lol
  • Vegas
    me jön mélbe h kaptam uj üzenetet és sehol semmi :oO
  • Vegas
    a régieket én is csak az ujakat nem :/
  • donoki
    én meg tudom nézni az üzeneteim..
  • donoki
    ment
  • Vegas
    hejjj ti elbírjátok olvasni az nektek küldött üzeneteket?? mert én nem.. :(
    csak nálam van a hiba?
  • cooldoc
    Sziasztok ! Iwiw-es vagyok, ha mód van rá szeretném kipróbálni a myVIP-et is.
    Ha valaki tudna küldeni egy meghívót, megköszönném.
    Ha nehezteltek a kérésért, akkor elnézést, nem olvastam végig az egész topikot:)
    cooldoc(kukac)sgmail.hu
  • Super Mario
    De ha mittudomén 20 éve nem láttad őket, azt sem tudod, hogy hol vannak, akkor arra nagyon s jó ez a honlap, hogy megtaláld őket, és ha nyilvánosságra hozza az MSN címét, akkor felveheted vele a kapcsolatot. Amúgy rajta vagyok az iwiwen is, és inkább iwiw-párti vagyok. Valahogy az egész külcsín sokkal barátságosabb. És az, hogy 2 ilyen honlap legyen, szerintem hülyeség, mert belezavarodik könnyedén az ember, hogy most ez az ismerősöm, most éppen melyiken is van. Jobb lenne egy helyen tudni őket, de nincs mit tenni, mert az egyik az itt van, a másik meg ott.
    És még valami: Ugyan valóban sajnálatos tény, hogy az iwiw korlátozza a meghívókat. Az elsőt, ha jól emlékszem, 2002. április 14-én adták át, azóta több, mint 650 000 felhasználójuk van, míg a myvipen korlátlan mennyiségű meghívót adhatsz át, és sokkal rövidebb idő alatt 450 000 felhasználó gyűlt össze. Ez mind nagyon szép és jó, sőt odáig fajulhat, hogy nemzetközi is lehet, akát a myvip, DE! Mi van, ha nem bírja a rendszer? Mittudomén egy idő után összegyűlik 1 000 000 felhasználó és összeomlik az egész? Nem tudom hogy hogy van ez a myvipnél, de szerintem hosszútávon az iwiw megszorításai sokkal kifizetődőbbek.
  • donoki
    ...
  • szaharin
    Hat igen ez lenne az egesz ertelme, hogy nem masok elott mutasd meg hogy neked 2500 ismerosod van, hanem hogy osszegyujtsed az ismeroseidet..De nem sok eretelme van ennek az egesznek, ha ossze akarod gyujteni az ismeroseidet arra ott az msn:)
  • Super Mario
    Mondjuk, ami sokkal rosszabb, hogy olyan is megjelölt, akit ismerek, de nem voltunk jóban, az ilyet is visszautasítom.
  • donoki
    hájja
  • Super Mario
    Nekem is most volt ilyen, el is utasítottam egyből. Nem segítek neki a hülyeségeiben.
  • donoki
    2304 ismerős loool
  • donoki
    hát ja egyik csávónak van vagy 500 ismerőse, eldobom az agyam..
  • BiG G
    ezaz... ez az egész rákfenéje... most az hogy valakinek 100al, vagy ezerrel több ismerőse van attól több? nemhinném... mégis azt hiszik ezek a gyökerek :-|
  • donoki
    hát ja..engem is felvett vki akit nem is ismerek..lol
  • szaharin
    Hat ez az...ebbol azlesz mindenki felvesz mindenkit ismerosnek akit nemis ismer...
  • donoki
    milyen toplista?
  • BiG G
    na ez a toplista full baromság szerintem
    parasztvakítás rulzik
  • donoki
    xD
  • ZsirosKenyer
    gyanús.
  • Kata
    Értem miről beszéltél, nem vagyok hülye. Lehet, hogy őt is csak megkérték, és ígértek neki érte egy zacskó fruttit, vagy mittudomén. Gondolom nem akar csevegni, ha valós személy. Ha meg bot, akkor IJ.
  • CSOCSO
    ez oke.. de a hotmailos cimemet senki nem tudja!!!! a csajtol meg megis jott email.. nem ismerem ez tuti... irtam neki es baszik valaszolni.. ezert gondolkozom azon hogy csak egy "bot"
  • CSOCSO
    en nem errol beszeltem de mindegy
  • Kata
    Én is kaptam olyan levelet, hogy ennek meg annak legyek szíves meghívót küldeni. Loál.
  • G_ArchAngel #354
    nekem rajtad kívül 4 ismerősöm van, akinek a nick-je Csocso, és ebből kettőt Csonka Tamásnak hívnak - lehet, hogy Ő is tévesztett, vagy egy régi csaj ismerősöd, akit évekóta nem láttál és brutál lett:)
  • CSOCSO
    19. en kuldott vki nekem meghivot.. ebben az erdekesseg hogy olyan email cimre amit csak "bizniszre" hasznalok.. szla paypal meg ebay meg etc... es ezt egy dolog de a csaj aki meghivott elegge brutal modon nez ki.. en nem ismerem.. fogalmam sincs ki o... irtam neki nem valaszolt... talan a levelemet sem nezte meg.. ( nemtom hogy van-e olyan funkcio a myvipen mint az iwiwen hogy latod hogy a leveledet meglestek nem lestek kidobtak stb)

szal nemtom mi ez... lehet hogy valami csalogato reklam?
  • BiG G
    Bp szobában énis megpróbáltam csetelni, de túlsokan voltak :-|
  • G_ArchAngel #351
    én majdnem minden nap chatelek a saját városom szobájában, ilyen nincs az iwiwen, csak olyan fórumok, ahol napi 1 hozzászólás van...

az üzenőfal az egyetlen jó ötlet...
  • BiG G
    meglátjuk
  • juzosch
    myvipre mindenki csak regisztrál, de egyébként senki nem néz rá. Ez látszik a kapcsolatok számából is, ami még mindig töredéke az iwiwének, és nem nagyon akar nőni.
  • G_ArchAngel #348
    igen, de az iwiw jóval idősebb, szebb lenne, ha nem lenne kiforrotabb...

a MyVip-nél most fognak megjelenni az új fícsőrök...
  • BiG G
    viszont az iwiw még mindig használhatóbb, és ott valamennyire "folyik az élet", myvip olyan mint egy szellemjárta város... amúgymeg msn/icq/skype a lényeg tényleg.
  • donoki
    hát ja :S
  • G_ArchAngel #345
    én viszont Katával kezdek egyetérteni - szar mindkettő, semmire sem használható...

akinek kell, azoknak az elérhetősége megvan vagy a levelezőmben vagy MSN/ICQ/SKYPE-on...

iwiw megfeneklett, MyVip-nek még van lehetősége, mivel csak párhónapos...
  • BiG G
    nemtudom egyre jobban lemondok erről a myvip-ről... uncsi, utálom a bejelentkezését (néha a jelszavam, néha az emailcímem is elfelejti), lassú, és unalmas (ezt mondtam már?), az iwiw mozgalmasabb sztem