1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#503 elvileg én hoztam fel a kérdést,meg amugyis most nyilt meg egy bő hete!
#500:Nem titkos,Az "Albertirsa" klubbnak vagyok a tagja!
De ez mért fontos?
Szal nekem is kell fizetni a fenttartást,vagy ezt rendezi a tulaj,aki megnyitotta?
Elvileg a klubnyitásnál láttam a meghosszabbitást,és az sms szöveget is,de én nem vagyok eggyetlen egy klubbnak sem a tulajdonosa,ugyhogy sztem az arra fonatkozik,ha én is részt akarok venni a fizetésben DE nem muszály!
Nem? -
#502 De sok kérdés van a klub kapcsán :-D -
tomhson #501 valaki megdobbantana egy invitálással? örülnék neki, email címem az adatlapon -
#500 és azt én láthatom hogy te melyik klubnak vagy a tagja????? -
#499 egy kérdés ezzel a myVIP Klub-bal kapcsolatban
Ha én tagja vagyok egy klubbnak,annak a fenttartásába nekem is be kell szálni,vagy csak a tulajdonos fizet érte havonta,hogy megmaradjon? -
#498 töröltem a klubbot,és közben meghivtam 3 regisztráltat :) -
#497 uhhhh
ez tényleg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Van 7-nél több tokio hotel-es klub,és mindeggyiknek csak tulajdonosa van :DDDDDDDDD -
#496 mondjuk ha azt nézzük,hogy egy hónap után,az én pártomon fognak állni,és hullani fognak a klubbok,mert nem fizetnek érte,lehet hogy lejjebb fogják emelni az árat,vagy hosszabb ideig -
#495 dehogy fizetek! sokba kerül -
#494 az addig ok,hogy 1 hónapra ingyenes,de ha letelik az egy hónap,akkor ki fogja fenttartani?
Tényleg!
Te nem akarsz fizetni egy sms-t? :DDDDD -
#493 "2006-07-06 Ingyenes Klubnyitás!
Sokan emeltek kifogást a myVIP Klub fizetős mivolta ellen, ezért bevezettük azt a kedvezményt, hogy bárki ingyenesen nyithat Klubot, ám az első hónap leteltével azt már csak fizetéssel lehet meghosszabbítani. A Klubok elaprózódása ezzel máris megkezdődött, ezért azt a szabályt is bevezetjük, hogy amennyiben a nyitás után 48 órán belül senki nem csatlakozik a Klubodba, akkor töröljük. Azok, akik még sms-sel nyitották meg a Klubjukat, extra 2 hónap hosszabbítást kaptak."
ez a myVIP klub menü főoldalán van! -
#492 nem is az,hogy potyára fizetnénk(elvileg 2 nap útán törlik azokat a klubbokat,akiknek nincs 1-nél több tagjuk),hanem drága!
Én kapásbol 3 tagot jelöltem az ismerőseim közül!
Egy sulinak nyitottam,és az oda "járokat",és egy oszttársamat jelöltem!
Csak kérdés,hogy 2 nap után jelentkeznek-e be a myVip-re,mert utána nem lessz hova tagnak menni :) -
#491 dehogynem! és az a vicc,hogy sokan meg sem nézik,hogy van-e már pl Tokijó' Hotel fen kláb,és már van vagy 10 minimum! és nézegettem az új klubokat,és az első 5-10 oldalon alig találni olyat,ahol 5-nél több tag lenne,szal ha nem fut be a klub,akkor feleslegesen ment el ~500,- -
#490 Ti nem tartjátok soknak a MyVIP klub fentartásához szükséges 480 Ft(áfával) 1 HÓNAPRA?
Most nyitottam eggyet,de ugy látszik ilyen drága fenttartást nem fogok fizetni,ugyhogy delete lessz a vége! -
#489 Intézél be Petíciót a cégnek. De most komolyan kell tenni valamit az ilyenek ellen. -
#488 nem igaz hagyjanak már békén,ez vett most fel:
"utálom a diszkósokat táljuk eggy 'diszkóellenes clubb(jelölj!!!)'"
megjegyzem a tulaj 13 éves,meg is látszik az írásán "eggy" -
#487 nem is rossz ötlet! -
#486 (regelj 1 új felhasználót, egy csomó olyan klub,zenekar,klán,banda van, ami nem a klublistában van...) -
donoki #485 jaja
spórolok az sg vipre :P -
#484 hjaaaaaaaaa,hogy 480,- 1 hónapra nyitni egy klubot...naneeeeee...asszem kimarad,akkor inkább spórolok az sg-s vipre
pakker pedig úgy nyitottam volna egy Mad Max klubot:DD -
#483 2006-07-03 Itt a myVIP Klub
A napokban elindítottuk klub szolgáltatásunkat a myVIPen!
Gyere és gyűjts ismerősöket, barátokat a hasonló érdeklődési körű emberek közül! Szavazz arról, kit látnál szívesen a klubban, használd a faliújságot, a klub saját chatszobáját és a klubnaplót a beszélgetésre. Ezenken kívül még sok más érdekes funkció vár rád!
nem lehet rossz,megnézem -
cooldoc #482 nézd meg, nics-e script letiltva (Róka), süti engedélyezve van-e (session v. lejárat). Vedd ki a hirdetésblokkolót, ha van az oldalról (nekem az iwiw elérhetetlen, ha megy az Outpost hirdetésblokkoló modulja). -
#481 próbáld másik böngészővel -
hotrem #480 © RatBaG tegnap 17:55 | Privát | Galéria | Válasz | #476
tök jo meg minden csak a kérdésre nem válaszolt senki se
"Sziasztok.
Nekem az a problémám a myvip-el, hogy az otthoni gépen nem tudok belépni az oldalra. Mindig visszadob a bejelentkezési lapra.
A munkahelyi gépen simán bejelentkezek, amikor csak akarok. Csak az itthonin nem sikerül.
Mit kéne kipróbálni, hogy menjen a dolog, mert most is jelöltek 2-en és itthon még csak meg se tudom nézni, hogy kik."
:) :) :) :)
Na, tényleg, komolyan. Mit lehetne megpróbálni, hogy otthon is be tudjak lépni? -
#479 myVIP = fos [rajta van]
bár itt is letlem oylan ismerősömet, aki iwiwen akkro még nem votl fent, és jó volt, kellemes volt vele igy felveni a kapcsolatot ( bár azóta se beszéltünk, ovodás korunk ota nuku kapcs:D csak afaterjával szoktunk néha találkozni oszt dumálni:D -
Zséé #478 #466 :) -
#477 kértek már többen is, nem volt gond -
#476 tök jo meg minden csak a kérdésre nem válaszolt senki se -
donoki #475 én se vok Ádám .DD -
donoki #474 xD -
neménvoltam #473 mert senem vagy ádám senem vagy rokker -
#472 Hihetetlen, hogy engem kihagynak az ilyen vadbarmok :-DDD -
donoki #471 hja
engem vmi ádám fan klub vagy mi a fasz :S -
#470 zsír,ma "Rocker klub" jelölt ismerősnek...lassan kiírom az infómba,hogy ilyen klubok hagyjanak békén!:D -
hotrem #469 Sziasztok.
Nekem az a problémám a myvip-el, hogy az otthoni gépen nem tudok belépni az oldalra. Mindig visszadob a bejelentkezési lapra.
A munkahelyi gépen simán bejelentkezek, amikor csak akarok. Csak az itthonin nem sikerül.
Mit kéne kipróbálni, hogy menjen a dolog, mert most is jelöltek 2-en és itthon még csak meg se tudom nézni, hogy kik. -
donoki #468 hja... -
#467 Mert az myVIPen végtelen meghívó van. -
donoki #466 de itt lehet xD -
#465 Nekem jobban tetszik az iwiw. Persze ez már egyéni ízlés kérdése. -
G_ArchAngel #464 a "nem jobb" kijelentésedet aláírom, de a folymatosan összedölő iwiw designt, ami egyszerű, mint egy fakocka, nehogy már szebbnek nevezzük...