1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
  • Tarajos Sül
    elvileg én hoztam fel a kérdést,meg amugyis most nyilt meg egy bő hete!

#500:Nem titkos,Az "Albertirsa" klubbnak vagyok a tagja!
    De ez mért fontos?
    Szal nekem is kell fizetni a fenttartást,vagy ezt rendezi a tulaj,aki megnyitotta?
    Elvileg a klubnyitásnál láttam a meghosszabbitást,és az sms szöveget is,de én nem vagyok eggyetlen egy klubbnak sem a tulajdonosa,ugyhogy sztem az arra fonatkozik,ha én is részt akarok venni a fizetésben DE nem muszály!

Nem?
  • Super Mario
    De sok kérdés van a klub kapcsán :-D
  • tomhson
    valaki megdobbantana egy invitálással? örülnék neki, email címem az adatlapon
  • akyyy
    és azt én láthatom hogy te melyik klubnak vagy a tagja?????
  • Tarajos Sül
    egy kérdés ezzel a myVIP Klub-bal kapcsolatban

Ha én tagja vagyok egy klubbnak,annak a fenttartásába nekem is be kell szálni,vagy csak a tulajdonos fizet érte havonta,hogy megmaradjon?
  • Tarajos Sül
    töröltem a klubbot,és közben meghivtam 3 regisztráltat :)
  • Tarajos Sül
    uhhhh

ez tényleg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Van 7-nél több tokio hotel-es klub,és mindeggyiknek csak tulajdonosa van :DDDDDDDDD
  • Tarajos Sül
    mondjuk ha azt nézzük,hogy egy hónap után,az én pártomon fognak állni,és hullani fognak a klubbok,mert nem fizetnek érte,lehet hogy lejjebb fogják emelni az árat,vagy hosszabb ideig
  • DJ Skyline
    dehogy fizetek! sokba kerül
  • Tarajos Sül
    az addig ok,hogy 1 hónapra ingyenes,de ha letelik az egy hónap,akkor ki fogja fenttartani?

Tényleg!
    Te nem akarsz fizetni egy sms-t? :DDDDD
  • DJ Skyline
    "2006-07-06 Ingyenes Klubnyitás!
    Sokan emeltek kifogást a myVIP Klub fizetős mivolta ellen, ezért bevezettük azt a kedvezményt, hogy bárki ingyenesen nyithat Klubot, ám az első hónap leteltével azt már csak fizetéssel lehet meghosszabbítani. A Klubok elaprózódása ezzel máris megkezdődött, ezért azt a szabályt is bevezetjük, hogy amennyiben a nyitás után 48 órán belül senki nem csatlakozik a Klubodba, akkor töröljük. Azok, akik még sms-sel nyitották meg a Klubjukat, extra 2 hónap hosszabbítást kaptak."

ez a myVIP klub menü főoldalán van!
  • Tarajos Sül
    nem is az,hogy potyára fizetnénk(elvileg 2 nap útán törlik azokat a klubbokat,akiknek nincs 1-nél több tagjuk),hanem drága!
    Én kapásbol 3 tagot jelöltem az ismerőseim közül!
    Egy sulinak nyitottam,és az oda "járokat",és egy oszttársamat jelöltem!
    Csak kérdés,hogy 2 nap után jelentkeznek-e be a myVip-re,mert utána nem lessz hova tagnak menni :)
  • DJ Skyline
    dehogynem! és az a vicc,hogy sokan meg sem nézik,hogy van-e már pl Tokijó' Hotel fen kláb,és már van vagy 10 minimum! és nézegettem az új klubokat,és az első 5-10 oldalon alig találni olyat,ahol 5-nél több tag lenne,szal ha nem fut be a klub,akkor feleslegesen ment el ~500,-
  • Tarajos Sül
    Ti nem tartjátok soknak a MyVIP klub fentartásához szükséges 480 Ft(áfával) 1 HÓNAPRA?

Most nyitottam eggyet,de ugy látszik ilyen drága fenttartást nem fogok fizetni,ugyhogy delete lessz a vége!
  • Super Mario
    Intézél be Petíciót a cégnek. De most komolyan kell tenni valamit az ilyenek ellen.
  • DJ Skyline
    nem igaz hagyjanak már békén,ez vett most fel:
    "utálom a diszkósokat táljuk eggy 'diszkóellenes clubb(jelölj!!!)'"
    megjegyzem a tulaj 13 éves,meg is látszik az írásán "eggy"
  • DJ Skyline
    nem is rossz ötlet!
  • ngcsnet
    (regelj 1 új felhasználót, egy csomó olyan klub,zenekar,klán,banda van, ami nem a klublistában van...)
  • donoki
    jaja
    spórolok az sg vipre :P
  • DJ Skyline
    hjaaaaaaaaa,hogy 480,- 1 hónapra nyitni egy klubot...naneeeeee...asszem kimarad,akkor inkább spórolok az sg-s vipre

pakker pedig úgy nyitottam volna egy Mad Max klubot:DD
  • DJ Skyline
    2006-07-03 Itt a myVIP Klub
    A napokban elindítottuk klub szolgáltatásunkat a myVIPen!
    Gyere és gyűjts ismerősöket, barátokat a hasonló érdeklődési körű emberek közül! Szavazz arról, kit látnál szívesen a klubban, használd a faliújságot, a klub saját chatszobáját és a klubnaplót a beszélgetésre. Ezenken kívül még sok más érdekes funkció vár rád!

nem lehet rossz,megnézem
  • cooldoc
    nézd meg, nics-e script letiltva (Róka), süti engedélyezve van-e (session v. lejárat). Vedd ki a hirdetésblokkolót, ha van az oldalról (nekem az iwiw elérhetetlen, ha megy az Outpost hirdetésblokkoló modulja).
  • ngcsnet
    próbáld másik böngészővel
  • hotrem
    © RatBaG tegnap 17:55 | Privát | Galéria | Válasz | #476

tök jo meg minden csak a kérdésre nem válaszolt senki se

"Sziasztok.
    Nekem az a problémám a myvip-el, hogy az otthoni gépen nem tudok belépni az oldalra. Mindig visszadob a bejelentkezési lapra.
    A munkahelyi gépen simán bejelentkezek, amikor csak akarok. Csak az itthonin nem sikerül.
    Mit kéne kipróbálni, hogy menjen a dolog, mert most is jelöltek 2-en és itthon még csak meg se tudom nézni, hogy kik."

:) :) :) :)
    Na, tényleg, komolyan. Mit lehetne megpróbálni, hogy otthon is be tudjak lépni?
  • akyyy
    myVIP = fos [rajta van]
    bár itt is letlem oylan ismerősömet, aki iwiwen akkro még nem votl fent, és jó volt, kellemes volt vele igy felveni a kapcsolatot ( bár azóta se beszéltünk, ovodás korunk ota nuku kapcs:D csak afaterjával szoktunk néha találkozni oszt dumálni:D
  • Zséé
    #466 :)
  • ngcsnet
    kértek már többen is, nem volt gond
  • RatBaG #476
    tök jo meg minden csak a kérdésre nem válaszolt senki se
  • donoki
    én se vok Ádám .DD
  • donoki
    xD
  • neménvoltam
    mert senem vagy ádám senem vagy rokker
  • Super Mario
    Hihetetlen, hogy engem kihagynak az ilyen vadbarmok :-DDD
  • donoki
    hja
    engem vmi ádám fan klub vagy mi a fasz :S
  • DJ Skyline
    zsír,ma "Rocker klub" jelölt ismerősnek...lassan kiírom az infómba,hogy ilyen klubok hagyjanak békén!:D
  • hotrem
    Sziasztok.
    Nekem az a problémám a myvip-el, hogy az otthoni gépen nem tudok belépni az oldalra. Mindig visszadob a bejelentkezési lapra.
    A munkahelyi gépen simán bejelentkezek, amikor csak akarok. Csak az itthonin nem sikerül.
    Mit kéne kipróbálni, hogy menjen a dolog, mert most is jelöltek 2-en és itthon még csak meg se tudom nézni, hogy kik.
  • donoki
    hja...
  • Super Mario
    Mert az myVIPen végtelen meghívó van.
  • donoki
    de itt lehet xD
  • Super Mario
    Nekem jobban tetszik az iwiw. Persze ez már egyéni ízlés kérdése.
  • G_ArchAngel #464
    a "nem jobb" kijelentésedet aláírom, de a folymatosan összedölő iwiw designt, ami egyszerű, mint egy fakocka, nehogy már szebbnek nevezzük...